Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Mártuszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kimondottan rüheltem mert valahogy nem passzolt az előző négyhez. És tulajdonképpen arra vártam, hogy a törvénytelen testvér, a renőrfelügyelő története lesz, nem egy ilyen feleség akárkijének a története.... és nem is volt jó:p Az első négyet imádtam, de ez....

Egynek elment de tényleg nem illett a sorba. Én is Fellows felügyelõ és Louisa történetére lettem volna kíváncsi. Fõleg a Hart kedvesében lejátszódott találkozásukkor történtek miatt. Azért remélem megírja ezt a sztorit is Jennifer Ashley. :rolleyes:
 

poloznik

Állandó Tag
Állandó Tag
John Caldwell: A káosz szava. A káosz regényciklus első darabja. Ha valakit érdekel a fantasy és magyar írótól szeretne igazán jó könyvet olvasni ebben a témában akkor nagyon ajánlom! 5 vagy 6 alkalommal olvastam már Skandar Graun, a félork harcos pap életéről és kalandjairól szóló regényt de még mindig ugyanolyan jól szórakozom rajta mint fiatalkoromban első olvasáskor.
"Skandar Graun, a félvér ork harcos-pap bosszúra szomjazik, mert szüleit még gyermekkorában legyilkoltatta Peltár, egy gonosz varázsinas, akiből később már egy földrész leghatalmasabb mágusa lett. Skandar Graun istene, Yvorl csak akkor hajlandó segíteni neki, ha megszerzi a Káosz Szavát, egy rég eltűnt varázsszert, amire Peltár is igényt tart. Társaival, szedett-vedett, különös figurákkal kalandos útra kel, ám a társak a kegyetlen csatákban vagy orgyilkosok által sorra elhullanak mellőle… A Káosz Szava sodró lendületű, izgalmas olvasmány, mely különleges élményt nyújt a kalandot és fantasztikumot kedvelőknek."
 
Evans: A csapda
A könyv rövidített változatát már olvastam egy Reader's Digest válogatásban. Az elég volt ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet.
Összességében tetszett, bár voltak részek, amiket nehezebben olvastam... (az ölés valahogy nem tartozik a "kedvenc" témáim közé...)
Azt gondolom, hogy fogok még olvasni az írótól; már ki is néztem kettőt magamnak... De még várok vele; még nincs itt az ideje!...
:D
 
Illetve lenne egy nem teljesen ide tartozó kérdésem. (Vagyis inkább csak részben tartozik ide.)
Manapság nem látok e-book-okat itt, a honlapon.
Van ennek valami oka; lemaradtam volna valamiről vagy csak én vagyok nagyon béna?
A segítségeket előre is köszönöm!
:D
 

IKriszti

Új tag
Veronica Roth: A beavatott (Trilógia 1. rész)

Dísztópia, és ifjúsági a besorolása. Szerintem van benne egy erős harlequin vonal, és eddig nem annyira jó, mint az Éhezők viadala, de annak ellenére, hogy a másodhegedűs karaktere sokkal izgalmasabb, mint a főszereplőé, érdemes folytatni, mert van benne fantázia.
 

anita 40

Állandó Tag
Állandó Tag
Johanna Lindsey - Malory sorozat. Családregény, 19. század Angliája a cselekmény fő helyszíne, tehát elmondhatjuk, hogy történelmi romantikus. 10 kötet szenzációs humor, legalább is remélem, hogy végig ilyen lesz. Most épp a negyedik könyvet olvasom: A szerelem hatalma
Elolvastam mar mindet es tetszettek.
 

b-gee

Állandó Tag
Állandó Tag
Stephanie Barron - Egy boszorkány portréja
Az eddig 3 magyarul megjelent rész közül a legjobb

Erin Morgenstern - Éjszakai cirkusz
A végzet erejével bukkantam rá a könyvtárban és nagyon jó, olvassátok el gyerekek ^^
 

Dudika14

Állandó Tag
Állandó Tag
Épp ma fejeztem be Karin Slaughter: Nadragulya c. könyvét...nem rossz, de Karen Rose egy fokkal jobb nálam :D
 

S2OKOL

Új tag
Békés Pál - Csikágó. Fantasztikus irás!!

"Nehezen tudom ma már elválasztani ezzel a könyvvel kapcsolatban, hogy mi az, ami valóban személyes és önéletrajzi, és mi az, ami fiktív, és színtisztán az irodalom világához tartozik. Összevegyülnek bennem. Kicsit olyan, mintha ezzel a könyvvel megírtam volna a magam személyes mitológiáját. Ugyanakkor persze azt gondolom, hogy ez nem személyes mitológia, hanem ennek a szűk, négy utca által határolt vidéknek a városi mitológiája. Másrészt úgy gondolom, hogy ebben a VII: kerületi szegletben azért ott van az egész, ott van a nagyváros, ott van Budapest, és egy áttételesebb módon az egész ország. Sőt, nem csak az egész ország, hiszen ahogy a csikágóiak szanaszét röpültek a világban, azonképpen ebbe a történetbe is bekapcsolódnak egészen távoli vidékek is. Tehát az egyik oldalon minden pontos és személyes élményekre épül, a másikon pedig semmi nem pontosan ugyanúgy szerepel ebben a könyvben, ahogy a valóságban történt, sorsokat fűztem össze, fiktív elemeket ötvöztem valóságos személyes történésekkel."(Békés Pál)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére