Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Mary Jo Putney: Elveszett szerelem; Egy igaz hölgy (Lost Lords 1-2.)
Romantikusra vágytam, nem is volt rossz, de nem győzött meg igazán a sorozat.
 

Bidlekj

Állandó Tag
Állandó Tag
Vavyan Fable régi könyvei voltak a nagy kedvenceim, most is a polcomon sorakoznak többször olvastam őket, pld.halkirálynő sorozat.
De az új könyvei nem tetszek már...:(
Tinikent kezdtem olvasni a könyveit, akkor imádtam, most (20 evvel később) mar teljesen más. Meg kellett volna tartanom jo emlékének..
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Emma Garcia: Szerelem első kattintásra
Hát, mit mondjak? Jókat derültem, ugyanakkor sokszor nagyon felhúzott a csaj butasága, amit csak úgy mellékesen egy 15-17 közötti csajnak még elnéztem volna, nah de egy 32 évesnek? A vége egyrészről tetszett, értsd Max levele Viv jellemzésével, másrészről viszont szerettem volna a találkozásba is bepillantani...
Szórakoztató volt, csak amellett, hogy nevettem a csaj hülyeségein, sokszor megtudtam volna szorongatni a nyakát, hogy térjen már észhez, hiszen a teljes abszurditás, már nem szórakoztató, inkább idegesítő...
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Georgia Cates - A fájdalom szépsége. Huh! Nekem bejött, mert nem volt happy end - az majd bizti a harmadik könyvben jön. Kezdjük azzal, hogy a címe borzasztóan megtévesztő: nincs benne szado-mazo, kötözés, kínzás, szex sem nagyon. A vége az mint A szürke 50 árnyalátának és Ez a férfinek, a nő kilép a kapcsolatból és elmegy, azzal a különbséggel, hogy itt eleve meg volt határozva a kapcsolat időtartama. Én szívem szerint itt abbahagynám a történetet, nekem ez így kerek, egész és szép.
 
Philippa Gregory: A szűz királynő szeretője - történelmi regény, kicsit lektűr, igazi nyári olvasmány :)
Azóta belevágtam Alessandro D'Avenia: Cose che nessuno sa című könyvébe olaszul, magyarul Senki sem tudja címen jelent meg. Már olvastam tőle a Fehér, mint a tej - vörös, mint a vér címűt. Nekem tetszik, jó a témaválasztás, tinikről ír.
 
Nagyon szerettem a sport életrajzos könyveket így legutoljára is egy ilyet olvastam méghozzá Zlatan Ibrahimovic könyvét ( nem vagyok nagy foci drukker ) de mindenkinek nagyon ajánlom:)
 

lona1224

Állandó Tag
Állandó Tag
Most fejeztem be:
Kate Morton: Az elfeledett kert c. könyvét

Egy kislányt magára hagynak 1913-ban egy Ausztráliába tartó hajón.
A történet kellőképpen rejtélyes családi titkok,rég eltemetett érzelmek,tiltott szerelmek,sok-sok intrika.
Nekem tetszett.
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Jennifer Probst: Eltervezett házasság (4. rész). Egész jó volt.
Nem szerettem. Mielőtt ezt megírta biztos belemélyedt az 50 módon elcseszett szürkébe. Zavaros, egy kicsit elmegy pszichodrámába, utána vissza minden jön megint a szórakoztató stílus, akkor megint vissza a dominanciához és negatív gyerekkori emlékekhez, Conte mama megint kavar. Az összes közül ez a leggyengébb szerintem, de hát ízlések és pofonok... Ugyanakkor nem csodalkoznék, ha még jönne egy kötet, ha nem is a közeli jövőben, hanem teszem azt jövőre és ami Wolfról szól majd.
 

Klarisza84

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most a Trónok harcát olvasom, mert hogy a filmtől mindenki elvan ájulva, hát lehet könyvben nem olyan jó, majd kiderül ha a végére érek :)
 

BUBUKA78

Állandó Tag
Állandó Tag
Brenda Joyce Halálos sorozatát olvastam 1-9 részig...nagyon tetszett, bár az utolsó részt kicsit befejezetlennek tartottam...Mindenkinek ajánlom....
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére