Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Cseke Nikolett

Állandó Tag
Állandó Tag
Lori Foster - Kockázatos játszma


Évekkel ezelőtt Pepper Yates tanúja volt egy gyilkosságnak, azóta álnéven, megváltoztatott külsővel bujkál, nehogy a kegyetlen bűnözők a nyomára bukkanjanak. Tudja, hogy senkiben sem bízhat, még az új szomszédban, a jóképű „építőmunkásban” sem, de úgy gondolja, egy futó viszonnyal semmit sem kockáztat. Ám Loganről kiderül, hogy valójában rendőr, és a gyilkost keresi. Hamarosan megkezdődik a versenyfutás az idővel az életükért…
 

Cseke Nikolett

Állandó Tag
Állandó Tag
Robin Kaye - Rómeó, Rómeó

Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.

Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.

Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.
 

Cseke Nikolett

Állandó Tag
Állandó Tag
P.J. Mellor - Vad vágyak


Isten hozott a vad vágyak szigetén! Nyújtózz el a Vad vágyak Szigetének sistergő homokján, tökéletes menedék a valóság elől – menekülés legvadabb álmaidba! A könyv három bizsergető történetet tartalmaz: Vad csábító, Érzéki pálya és a Szívtipró. Tedd félre az erkölcseidet, és sütkérezz a Vad Vágyak Szigetének forróságában, ahol a végtelen nyár a vágyak végtelen mámorát jelenti! Figyelem! Csak tizennyolc éven felülieknek!
 

Cseke Nikolett

Állandó Tag
Állandó Tag
Loretta Chase - Carsington fivérek 1-2


Loretta Chase - Egy különlöges högy

Alistair Carsington igazán nagyon szeretné, ha nem vonzódna olyannyira a szebbik nemhez. Hogy elmeneküljön saját sötét ösztönei elől, száműzi magát egy a civilizációtól távoli helyre: Derbyshire-be… télen! Abban reménykedik, hogy ott két legyet üt majd egy csapásra: elkerüli a kísértést, és lerója háláját a barátjának, aki Waterloo mezején megmentette az életét. Ám nemes célja egyenesen szembeállítja Miss Mirabel Oldridge-dzsel, aki minden porcikájában olyan intelligens, makacs és fondorlatos, mint ő maga… ráadásul őrjítően ellenállhatatlan.
Mirabel Oldridge-nek épp elég elfoglaltságot ad, hogy zseniális és bosszantóan bogaras apját távol tartsa a bajtól. Más sem hiányzik neki, mint egy döbbenetesen vonzó, túl érzékeny és túlságosan is okos arisztokrata úriember, aki eszébe juttatja, hogy szíve is van… a testéről nem is beszélve, amely a férfi szerint annyira nem hozzá illő ruhába van bújtatva, hogy gyakorlatilag polgári kötelességének érzi, hogy kihámozza belőle.
Lehet-e a helyzet még ennél is rosszabb? És ha valami ennyire rossz, akkor miért tűnik oly csodálatosnak?





Loretta Chase - Egy különleges úr

Lehetetlen!
Rupert Carsington, Hargate gróf negyedik fia arisztokrata családjának kedvenc sorscsapása. Ellenállhatatlanul jóképű, döbbenetesen férfias és reménytelenül vakmerő, ráadásul bárhová megy is, a baj ott jár a nyomában. Rupert ennek ellenére még sohasem került olyan nehéz helyzetbe – legyen az érzelmi vagy más –, amelyből ki ne vágta volna magát… egészen mostanáig.
Botrányos!
Jelenleg Kairó leghírhedtebb börtönének mélyén sínylődik, és csak úgy juthat ki innen, ha elfogadja egy gyönyörű özvegy veszélyes ajánlatát. A tudós, Daphne Pembroke azt kéri tőle, mentse meg a fivérét, akit egy vetélytársuk rabolt el, aki szintén a mesés kincsre vadászik. Társulásuk szigorúan üzleti jellegű: az asszony adja az észt, a férfi az erőt. Egyszerű… elméletileg.
Elkerülhetetlen!
Talán a forrón tűző nap az oka vagy a pusztító sivatagi hőség, de ahogy a feszültség fellángol és a gátlások elolvadnak kettejük között, a nők legfegyelmezettebbike és a férfiak legvakmerőbbike a lehető leglehetetlenebbül ellenállhatatlan módon csapnak össze.
 

Cseke Nikolett

Állandó Tag
Állandó Tag
Karen White - Hazatérés


A húszéves Cassie Madison elhagyja szülővárosát, a Georgia állambeli Waltont, és soha többé nem akar visszatérni. Ám amikor egy családi tragédia hazaszólítja, szakítania kell New York-i életével, hogy szembenézzen mindazzal, amit egykor maga mögött hagyott…
Cassie mindent elkövet annak érdekében, hogy új életet kezdjen New Yorkban: beleveti magát a munkába, és levetkőzi déli akcentusát. Ám egy késő éjszakai telefonhívás felszínre hozza mindazt, amit megpróbált elfelejteni. Nem beszélt a húgával, Harriettel, amióta a testvére elcsábította a vőlegényét, és hozzáment feleségül. Most azonban Harriet azzal a hírrel jelentkezik, hogy az apjuk haldoklik.
Cassie hazaindul, és az egyetlen dolog, amely még az édesapja halálánál is jobban megrémiszti, a találkozás Harriettel és a családjával, amely akár az övé is lehetne. Ám képtelen ellenállni az unokahúgai és az unokaöccse szeretetének, ahogy annak is, hogy otthonának tekintse a városkát, ahol az emberek egymás hogyléte felől érdeklődnek, és a kérdésükre valóban őszinte választ várnak. Miközben meg kell küzdenie egy elfelejtett baráthoz fűződő egyre meglepőbb kapcsolatával és a családot fenyegető tragédiával, Cassie rádöbben: önmagunk elől nem menekülhetünk el, és az otthonunkat nem törölhetjük ki a szívünkből.
 

hljudit

Állandó Tag
Állandó Tag
Karen White - Hazatérés


A húszéves Cassie Madison elhagyja szülővárosát, a Georgia állambeli Waltont, és soha többé nem akar visszatérni. Ám amikor egy családi tragédia hazaszólítja, szakítania kell New York-i életével, hogy szembenézzen mindazzal, amit egykor maga mögött hagyott…
Cassie mindent elkövet annak érdekében, hogy új életet kezdjen New Yorkban: beleveti magát a munkába, és levetkőzi déli akcentusát. Ám egy késő éjszakai telefonhívás felszínre hozza mindazt, amit megpróbált elfelejteni. Nem beszélt a húgával, Harriettel, amióta a testvére elcsábította a vőlegényét, és hozzáment feleségül. Most azonban Harriet azzal a hírrel jelentkezik, hogy az apjuk haldoklik.
Cassie hazaindul, és az egyetlen dolog, amely még az édesapja halálánál is jobban megrémiszti, a találkozás Harriettel és a családjával, amely akár az övé is lehetne. Ám képtelen ellenállni az unokahúgai és az unokaöccse szeretetének, ahogy annak is, hogy otthonának tekintse a városkát, ahol az emberek egymás
hogyléte felől érdeklődnek, és a kérdésükre valóban őszinte választ várnak. Miközben meg kell küzdenie egy elfelejtett baráthoz fűződő egyre meglepőbb kapcsolatával és a családot fenyegető tragédiával, Cassie rádöbben: önmagunk elől nem menekülhetünk el, és az otthonunkat nem törölhetjük ki a szívünkből.

Én azt hittem hogy ide a saját véleményünket írjuk az általunk olvasott könyvekről, nem pedig a könyv tartalmát bemásoljuk valahonnan!
 

Ekilit

Állandó Tag
Állandó Tag
Linda Fransis Lee: Emily és Einstein

Szép, megható és kicsit misztikus történet a második esélyről...

Natasha Solomoms: Eltűnt férjek galériája

Nem annyira megható, de különös történet a második esélyről, és arról, hogy nem szabad leragadni ....
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Gillian Flynn: Holtodiglan
Ezt nevezem én könyvnek...nem tudom miért csak harmadik nekifutásra sikerült kiolvasnom, miért hagytam az első két alkalommal pár oldal után annyiba...
Annyira átvert Amy engem is, annyira én is a tömeggel értettem egyet...amikor kiderült, hogy Nick megcsalta a nejét, már láttam magam előtt, ahogy el is tette őt láb alól...aztán csak kapkodtam a fejem, hogy Uram Atyám, ennyire tudott engem is manipulálni?baccus...elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor már nem tudtam, hogy kinek a pártján is állok, vagy hogy kinek a pártján szeretnék egyáltalán állni...az elején egy görény férjként gondoltam Nickre...aztán Amy mellé álltam, igenis megérdemelten kapja Nick, amit kap, hiszen a szerető feleségét, akit kiragadott a megszokott környezetéből, egyedül hagyta boldogulni egy új helyen és elkezdett egy másik nőt dugványozni...aztán váltás, és sajnáltam már a férjet is, amiért így alakultak a dolgaik, mégpedig azért, mert másnak tettették magukat, aztán már nem voltak hajlandóak tovább tettetni és akkor minden megromlott...érdekes a befejezés, és komolyan mondom csodálom Amy agyafúrtságát, hogy mindig tíz lépéssel mások előtt van...
Számomra a tanulság ebből a könyvből az lenne, hogy kommunikálni kell, tudatnunk kell a társunkkal a sérelmeinket, a zavaró dolgokat, valamint valamilyen szinten egy boldog házasság érdekében meg kell jatszanunk magunkat, meg kell erőltetni magunkat, hogy jobbak legyünk a társunkért, a családunkért, mint amilyenek csak magunkban lennénk, hiszen itt már kettő vagy több külön szemely egymással való mindennapi életéről van szó, amiben ha csak a magunk kényelmére gondolunk, akkor eleve halálra ítéljük a "bolgogan éltek míg meg nem haltak" -unkat...végülis Amy és Nick holtáiglan boldogan élnek...kezdettől fogva fenn tudták volna tartani a nem mindennapi kapcsolatukat, megfelelő kommunikációval és a kapcsolat érdekében megtett kellő erőfeszítésekkel, amelyek feleannyi energiájukat se vették volna igénybe, mint ezek a tetteik...
Annyira jó könyv...ajánlom figyelmetekbe!
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Sophie Kinsella - Tudsz titkot tartani? Érdekes volt. Nem egy irodalmi Nobelre jelölt mű, de nekem határozottan tetszett mert szórakoztatott, megdöbbentett, megnevettetett, megbotránkoztatott.

Kathryn Taylor - A szerelem színei - Infantilis, sajnálom az időt amit a beleolvasásra szántam... de hát tudjátok mit szoktam mondani: ízlések és pofonok, mert ha valamennyien egyformák lennénk rohadtul unalmas lenne a világ:D
 

hljudit

Állandó Tag
Állandó Tag
Gillian Flynn: Holtodiglan
Ezt nevezem én könyvnek...nem tudom miért csak harmadik nekifutásra sikerült kiolvasnom, miért hagytam az első két alkalommal pár oldal után annyiba...
Annyira átvert Amy engem is, annyira én is a tömeggel értettem egyet...amikor kiderült, hogy Nick megcsalta a nejét, már láttam magam előtt, ahogy el is tette őt láb alól...aztán csak kapkodtam a fejem, hogy Uram Atyám, ennyire tudott engem is manipulálni?baccus...elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor már nem tudtam, hogy kinek a pártján is állok, vagy hogy kinek a pártján szeretnék egyáltalán állni...az elején egy görény férjként gondoltam Nickre...aztán Amy mellé álltam, igenis megérdemelten kapja Nick, amit kap, hiszen a szerető feleségét, akit kiragadott a megszokott környezetéből, egyedül hagyta boldogulni egy új helyen és elkezdett egy másik nőt dugványozni...aztán váltás, és sajnáltam már a férjet is, amiért így alakultak a dolgaik, mégpedig azért, mert másnak tettették magukat, aztán már nem voltak hajlandóak tovább tettetni és akkor minden megromlott...érdekes a befejezés, és komolyan mondom csodálom Amy agyafúrtságát, hogy mindig tíz lépéssel mások előtt van...
Számomra a tanulság ebből a könyvből az lenne, hogy kommunikálni kell, tudatnunk kell a társunkkal a sérelmeinket, a zavaró dolgokat, valamint valamilyen szinten egy boldog házasság érdekében meg kell jatszanunk magunkat, meg kell erőltetni magunkat, hogy jobbak legyünk a társunkért, a családunkért, mint amilyenek csak magunkban lennénk, hiszen itt már kettő vagy több külön szemely egymással való mindennapi életéről van szó, amiben ha csak a magunk kényelmére gondolunk, akkor eleve halálra ítéljük a "bolgogan éltek míg meg nem haltak" -unkat...végülis Amy és Nick holtáiglan boldogan élnek...kezdettől fogva fenn tudták volna tartani a nem mindennapi kapcsolatukat, megfelelő kommunikációval és a kapcsolat érdekében megtett kellő erőfeszítésekkel, amelyek feleannyi energiájukat se vették volna igénybe, mint ezek a tetteik...
Annyira jó könyv...ajánlom figyelmetekbe!

Igazad van én is folyamatosan váltogattam kivel érzek együtt a könyvben, bár a végén már egyiket sem szerettem de a könyv nagyon szuper mindenkinek ajánlom!
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Richard Osborne: Elemi ösztön
Rég láttam már a filmet, és gondoltam megnézem mi a különbség közte és a könyv között...amennyire emlékszem a filmre, kb ugyanaz jött vissza a könyvből is...csak így a filmbeli szereplők, színészek jöttek elő, nem tudtam a saját fantáziámra hagyni ezek elképzelését...
 

vassgabi85

Állandó Tag
Állandó Tag
Katy Evans-Real Valós.....egyszerűen....borzalmas volt. Ennyire gyenge könyvet már rég olvastam. Az első kb. 130 oldal maga volt a kínszenvedés, a női főszereplő meg egyszerűen idegesítő. És folytatásos???!!!! Csak remélni tudom, hogy a következő részek jobbak lesznek.
 

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
Sylvia Day - Átverve


Soha ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek…
Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Young, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése.
Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd…

Sylvia Day eddigi könyveihez képest ez nem rossz. Engem ki tudott kapcsolni valamennyire. Bár nem egy hosszú történet. Kicsit idegesítő, hogy már megint egy folytatásos könyvet írt, amit az én véleményem szerint nyugodtan befejezhetett volna egy kötet alatt is. Most várhatunk októberig (legalább is ezt írták a könyv végén), hogy megtudhassuk mi lesz a befejezés Átölelve című könyvében.
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Sylvia Day eddigi könyveihez képest ez nem rossz. Engem ki tudott kapcsolni valamennyire. Bár nem egy hosszú történet. Kicsit idegesítő, hogy már megint egy folytatásos könyvet írt, amit az én véleményem szerint nyugodtan befejezhetett volna egy kötet alatt is. Most várhatunk októberig (legalább is ezt írták a könyv végén), hogy megtudhassuk mi lesz a befejezés Átölelve című könyvében.
Én azért egy kicsit többet vártam. A fülszövegben beharangozták, hogy a hölgyemény most már kijárta az élet iskoláját és nagyszerű tanítómestere volt a főnöknője személyében és hát vártam a nagy kemény visszavágást a fickónak. Amúgy tényleg jó volt Sylvia Day-hez képest:D
 

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azért egy kicsit többet vártam. A fülszövegben beharangozták, hogy a hölgyemény most már kijárta az élet iskoláját és nagyszerű tanítómestere volt a főnöknője személyében és hát vártam a nagy kemény visszavágást a fickónak. Amúgy tényleg jó volt Sylvia Day-hez képest:D

:) Igen azt hiszem ebben teljesen igazad van. Talán nekem ez a könyv most azért tetszett jobban, mert nem vártam sokat az írónőtől. És én nem olvastam a fülszöveget, hanem egyszerűen csak belevetettem magam az olvasásba.
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
:) Igen azt hiszem ebben teljesen igazad van. Talán nekem ez a könyv most azért tetszett jobban, mert nem vártam sokat az írónőtől. És én nem olvastam a fülszöveget, hanem egyszerűen csak belevetettem magam az olvasásba.
A Crossfire sorozata még egy pszichiáternek is sok lenne (oda már egy egész klínika kell :)), a Megígézve, az alakváltogató cicamicával nem a stílusom.... muszáj volt fülszöveget olvasni, hogy tudjam mire várjak. Ha paranormális lett volna, akkor bele se fogok.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére