Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat szuper, hogy innen a tavolbol is tudjuk nezni mar a magyar TV-t , most nezem a Piramis koncertet eppen ami par naoja volt, es 14 ev utan alltak ossze
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt talaltam a Piramis Koncertrol

Som Lajos eltűnt, Révész Sándor lesérült a Piramis koncerten[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Som Lajos már a koncert elején eltűnt a színpadról, és senki nem tudja, miért. Révész Sándornak pedig elszakadt az achillese. Ez volt a Piramis nagy visszatérése. De a közönség szerint mégis jó buli volt. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]velvet ([email protected])
2006. december 27., szerda 10:10
[/FONT]
spacer.gif

spacer.gif

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Fél óráig bírta a színpadon Som Lajos, a Piramis basszusgitárosának azután nyoma veszett és csak a koncert végén került elő újra. Senki nem tudja, mi történt ezalatt a zenésszel - írja a Blikk.
Som Lajos eltűnt

A Piramis tizennégy év után állt össze újra. A szervezők számítottak arra, hogy gond lehet a korábban alkohol problémával küzdő alapító taggal, ezért biztonságból Som Lajost megerősítették Paróczai Attilával, a Török Ádám és a Mini basszusgitárosával.
Sejtéseik a koncert kezdetétől beigazolódni látszottak, hiszen Som Lajos már az első pár sláger alatt is keveset mozgott, inkább csak ácsorgott a színpad sarkán, majd váratlanul eltűnt a rivaldafényből.
Révész Sándor lesérült

Más szempontból sem sikeredett döccenőmentesre a buli. Révész Sándor olyan vehemenciával akarta megmutatni, milyen is a magyar rock-virtus, hogy a hatodik számnál sikerült elszakítania az achillesét. Ezután ülve folytatta az éneklést, de sokszor még így is fájdalmasan kapott a lábához.
endbullet.gif
[/FONT]
 

poszterlight

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom milyen reményeket fűztek pl. Som Lajos koncertfellépéséhez a szervezők. Hónapok óta foglalkozik a bulvársajtó Lajos mentális és fizikai állapotával. Mindenkinek jobb lett volna ha nem mutatják meg, milyen mélyre tud sülyedni egyismert, 20évvel ezelőtt még körülrajongott előadóművész, a tinik bálványa. Olyan ez, mint az Antal Imre féle story:
"Felnőttként nemenj vissza ovodáskorod helyszíneire 30 év elteltével. Minden kisebb, fakultabb, kiábrándítóbb!"
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Véreim Proletárok - aki nem tartozik ebbe a kategóriába - azok is! Boldog sikeres újévet kiván nektek Pufi Torontóból. Legyen gazdag életetek.
:4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4: :4:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére