Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Danelle Harmon: The Wild One (The de Montforte Brothers 1.)
Történelmi romantikus. Ami tetszett: újszerűen áll a dolgokhoz, vannak benne anyagi gondok, nem minden tiszta rózsaszín. Ami nem jött be: a stílusa, meg túl hosszú is volt.

Jennifer Ashely: Shifter Made ( Shifters Unbound 0.5)
Egyik kedvenc romantikus írónőm elkalandozik az alakváltók világába. Ez a feledik rész egy novella, de igazán ígéretes, állok is neki az 1. résznek.
 

callie

Állandó Tag
Állandó Tag
Matthew Norman: Házas-társas

A szokatlan felütésnél még haboztam, hogy akarom-e ezt a könyvet úgy teljes egészében a magamévá tenni, de a végére tényleg elégedett voltam ezzel a történettel. Kellemesen realisztikus tudott lenni, ahol kellett és nem voltak rózsaszín légbuborékok, sem túllihegett erotika. Csak a józan valóság, azokkal a gondolatokkal, amik úgy a házasságban megjelennek...
A családi mellékszereplők történeteit tudtam volna mellőzni a könyvből.

Rachel van Dyken: Egyetlen

Nem ez az egyetlen pocsék könyv, amit olvastam, meg biztos nem is az utolsó. Nem tudom miért, de valahogy a vége teljesen romba döntötte az egész történetet. Túl idealizált lett. Az biztos, hogy ha trilógia, akkor elég volt ez az Egyetlen rész belőle.
 

Adri76

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy nagyon jó kis mesét-fantasyt szeretnék nektek ajánlani: Stephen King: A sárkány szeme. A kislányának írta, de szerintem felnőttnek is nagyon jó kis olvasmány :)
Most tudományos - fantasztikus könyveket vettem le a polcról, Artur Herzog: Delej c.könyvét ma fogom befejezni, szerintem ez is egy jó kis könyv!
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Jennifer Ashley: Pride Mates (Shifters Unbound 1.)
Nem felelt meg a várakozásaimnak. Túl romantikus, rózsaszín habos-babos volt, én valami akciódúsabbnak, véresebbnek jobban örültem volna.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Lylia Bloom: Ellopott életek
Nagyon szépen megírt, szomorú történet...Lekötött, nem akaródzott semmi mással foglalatoskodnom...Emma története szívbemarkoló és mégis csodálatos, hogyan képes két fiatal szív ilyen körülmények között összekapcsolódni...ajánlom mindenkinek, nem utolsó sorban azért is, mert magyar az írónő...
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Liane Moriarty: A férjem titkol valamit
Nagyon jó könyv! Három család életébe, személyes drámáiba leshetünk be, elgondolkodtat és felkavar. Az epilógus különösen tetszett, aki elolvassa a könyvet megérti, miért. :)
 

hljudit

Állandó Tag
Állandó Tag
Jenny Colgan - Találkozzunk a Cupcake Kávézóban
Jenny Colgan - Karácsony a Cupcake Kávézóban

Nagyon szerettem mind a két könyvet, imádtam Issyt a szeretni való, egyszerű mégis csupa szív lányt. Néha ilyen könyvekre van szükségem! :)


 
Utoljára módosítva:

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
J. R. Ward - Fekete tőr testvériség 11 - Végre szeretők
Ez is benne volt a sorozatban. No komment.

covers_272836.jpg

Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…
Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.
A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Kim Holden: Bright Side
A címe alapján, és aszerint, amit a fülszövegben olvastam, teljesen másra számítottam...egy könnyed kikapcsolódásra gondoltam, ami az elején még annak is hatott...de aztán, annyit bőgtem, hogy sokszor le kellett tennem, mert nem tudtam olvasni a könnyeimen keresztül...Nagyon szép, megható, de mindenek felett, kegyetlenül szomorú...Kate pedig egy nagyon különleges személy, akiből sok nem hányódik szerte a nagy világban...
 

vviveka

Állandó Tag
Állandó Tag
Az utolsó olvasmány élményem amin nevetem és könnyeztem /néha egyszerre/ Fredrik Backman:Az ember, akit Ovénak hívnak .
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Victoria Aveyard: Red Queen
Bejött. Annak ellenére, hogy tizenévesek a főszereplői, egyáltalán nem volt gyerekes vagy nyálas. Akciódús és véres viszont annál inkább, kegyetlen politikai manőverekkel, hazugsággal és árulással, egy félelemmel irányított poszt-apokaliptikus világban. Sajnos sorozat, a történet egyáltalán
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
J. R. Ward - Fekete tőr testvériség 12 - A Király
Ez egy remek rész volt. Izgalmas, a kvázi mellékszereplők is nagyon szerethetőek voltak, a problémák igazán csavarosan oldódtak meg, volt benne sok humor is és természetesen maradt sok nyitott kérdés is, amik a következő részben/részekben fognak válaszra találni. Mert bizony a sorozat folytatódik. A 13. rész a The Shadows, azaz Az árnyékok lesz, ami angolul már elérhető és remélem hamar kiadják magyarul is, már alig várom.:hurra:

covers_310104.jpg

Miután évszázadokig hátat fordított a trónnak, Wrath, Wrath fia végül apja nyomdokaiba lép… imádott fele segítségével. A korona azonban mázsás súlyként nehezedik a fejére. Miközben folytatódik az Alantasok Társaságával vívott könyörtelen háború, és a banditák banditája is egyre súlyosabb fenyegetést jelent, Wrath választás elé kerül, amely mindent és mindenkit veszélybe sodor.
Beth Randall azt hitte, tudja, mire vállalkozik, amikor feleségül ment az utolsó tiszta vérű vámpírhoz a Földön. Tudta, hogy nem lesz egyszerű menet. Ám amikor úgy dönt, hogy gyermeket akar, váratlanul éri Wrath reakciója… és a távolság, amely elválasztja őket.
A kérdés az, vajon az igaz szerelem győz-e… vagy a gyötrelmes örökség kerekedik felül?
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Mary Jo Putney - Elveszett Lordok 6 - A kém szerelme
Hát, hát, hát, egynek elment, de nagyon lapos volt. A hősnő egy H... P... volt, szivem szerint jól megráztam volna, vagy többször felpofoztam volna, annyira idegesitett.
:dr_104:Mondva csinált probléma miatt elhagyta a párját, aki mellesleg egy nagyon klassz pasi, és ezzel 10 év magányra itélte magukat. A végén volt egy kis izgalom aztán megint "felpofozom" nyűglődés, aztán persze happy end.:dr_4:
covers_338415.jpg

Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.
A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved – lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?
Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék…
Mary Jo Putney (Egy igaz hölgy, Egy hamis úr, Lányrablás) újabb regénye érzékenyen járja körbe két ember kétségeit önmagáról, hivatásról és együvé tartozásról.
 
Utoljára módosítva:

callie

Állandó Tag
Állandó Tag
Lisa Jewell: Vince & Joy

Végigizgultam az egészet. Tetszett a sorsszerűség a történetben, és a történetvezetési mód sem sablonos. Végülis alig találkozik a két főhős, mégis folyamatosan közbeavatkozásra vártam, hogy lépjetek már, vagy valaki csináljon már valamit!!! Volt benne valami nagyon is életszerű, ami miatt emlékezetes marad ez a történet. Örülök, hogy a végén az olvasóra bízta, hogy mi lesz a továbbiakban.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
M .R. Carey: The Girl With All The Gifts
Horrorba hajló posztapokaliptikus történet. Nagyon tetszett, végig izgalmas volt és feszült, a befejezése tökéletes.
 

callie

Állandó Tag
Állandó Tag
Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?

Tényleg, imádom a jókislány-rosszfiú felállásokat. Na hát ez a könyv pont nem az. Az állítólagos rosszfiú a normális, a csaj meg egy hibbant liba. Szerencsétlen rosszfiú Lucán és a barátján, Eddien kívül mindenki idegesítő a történetben. Az összes női-lány karakter annyira kiborító, hogy mindet jól felképeltem volna, főleg Ashtont, a főszereplőt. Tulajdonképpen szegény Lucát sajnáltam és nem is értettem, mit eszik ezen a hülye libán. Véletlen sem egy barátságból lett szerelem, szerintem ezek sosem voltak barátok, és még csak szerelmesek sem. Az egész történet annyira esetlen és fárasztó, és kidolgozatlanok a karakterek... időpocsékolás volt elolvasni.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére