Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozás tervek, évestervek.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Osigabi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Egy hatalmas segítséget szeretnék tőletek kérni, esetleg van valakinek vegyes csoportra őszi témában tematikus tervei? Vagy bármilyen anyaga? Mindent szívesen fogadok! :)
Esetleg egy nevelési terv vegyes csoportra?
Előre is köszönöm segítségeteket! :)
 

Csatolások

  • tematikus terv.pdf
    245.9 KB · Olvasás: 1,966

minwa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Vegyes csoportra keresek tervezeteket, olyanokat,amit tanfelügyeletnél és minősítésnél is elfogadnak.
Köszönöm szépen! Eddig csak homogén csoportban dolgoztam, s szakirodalmat sem találok kimondott vegyes csoportokra vonatkozóan. Differenciálásként írom be a kisebb korcsoportot? de egy korosztályon belül is kell differenciálnom... Mit gondoltok?
 

Csatolások

  • ovodai_tevekenysegi_formak_tervezete.pdf
    1.8 MB · Olvasás: 1,403
sziasztok. Gyakornok óvodapedagógus vagyok. Hatalmas segítséget szeretnék kérni. Tematikus terv mintákra lenne szükségem vegyes életkorú (3-7) csoportba. Illetve szerintetek a portfólióba milyen időszakos tematikus terveket ajánlatos-célszerűbb feltölteni? Van esetleg valakinek ezzel bármilyen tapasztalata? hálás köszönettel
 

csery22

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni "Kalózok" témában. Keresgéltem már több helyen , de, ha valaki már feldolgozta, megvalósította csoportjában szívesen várom a segítségét, ötleteit.
Előre is köszönöm!:)
 
Sziasztok! Nekem a Nagytakarítás a Napnál című mese nincs meg valakinek diafilmbe vagy esetleg nem találtam meg valaki az interneten? Köszönöm előre is.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére