A kormány elismerte, tudtak arról, hogy bűnözők üzleteltek az állampolgársággal

Két éve még hazaárulással vádolta meg Semjén Zsolt az Indexet, miután írtak a magyar állampolgársággal kapcsolatos visszaélésekről, most Lázár János elismerte: a kormány tudja, hogy üzletelnek az állampolgársággal.


Elismerte Lázár János, hogy a kormány tud a magyar állampolgárság-bizniszről, az ahhoz kapcsolódó visszaélésekről – olvasható az Index cikkében.

Az állampolgársághoz egyszerűsítve lehet hozzájutni, ha a kérelmező valamely felmenőjét papírokkal tudja igazolni, de akkora volt a kiskapu a rendszerben, hogy a cikk szerint ezrével, de lehet, hogy tízezrével jutottak magyar állampolgársághoz illetéktelenek és bűnözők.

Lázár János, a külföldi hírszerzésért felelős Információs Hivatalt felügyelő miniszterhez Mesterházy Attila szocialista képviselő írásbeli kérdéssel fordult, az erre adott válaszban pedig a fideszes politikus a következőket írta:

Nem megkerülve a kérdését tájékoztatom, hogy a Kormánynak valóban van tudomás a arról, hogy bizonyos bűnözői körök üzletszerűen visszaéléseket folytattak a honosítási okmányokkal

- olvasható a válaszban, de azt hozzátette Lázár, hogy a sajtóban féligazságok jelentek meg.

Lázár szerint a nyomozások azt mutatják, hogy több esetben ügyintézők közbenjárásával történtek a bűncselekmények, de már több megyei rendőrkapitányságon folyamatban vannak nyomozások az érintettekkel szemben.

A miniszter azt állítja, olyan rendszer került bevezetésre, ahol minimálisra csökkent a visszaélés lehetősége, viszont annyi hír jelenik meg a sajtóban az állampolgárság-mutyiról, hogy a szolgálatok kiemelten figyelik az ilyen ügyeket. Ha pedig kell, megteszik a szükséges lépéseket – írta Lázár Mesterházynak.

Két éve, mikor az Index elkezdte több cikkben felgöngyölíteni az állampolgárság-biznisz ügyét, akkor Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes még arról beszélt a parlamentben, hogy valószínűleg hazaárulás állhat a cikk mögött.

utlevel.jpg
 
Utoljára módosítva:
Lázár János elismerte: a kormány tudja, hogy üzletelnek az állampolgársággal.
Milyen egyszerű lett volna, ha Orbán megszünteti ezt a magánzsebre dolgozást.
1, Ebből az ügyből emelt fővel jöhetett volna ki.
2, Jobbik támogatta volna a gránit szilárdságú sokadik módosítását, amit annyira akart.
Egy mondat miatt hirtelen nem lett olyan migránsfaló, inkább hagyta veszni az egészet. Talán ő is érintett volt? /csak kérdem/ De hogy ezt már hypoval se mossa le, az fix. Pedig a gázos ügyeket mindig eltolja magától. Ez rászárad.
 
...............................................................................................

".....viszont annyi hír jelenik meg a sajtóban az állampolgárság-mutyiról, hogy a szolgálatok kiemelten figyelik az ilyen ügyeket....."

Ha nem szagolja ki a sajtó, minden marad a régiben ?
Még hogy ügyintézői szinten történt a visszaélés.... a hét vicce.
 
A kisember a belét kidolgozza, de így sem biztos, hogy jut majd nyögdíjra. Ezek a szarháziak meg ezrével-tízezrével osztogatják a papírokat. Még a sírjukat is leköpném :p
 
A kisember a belét kidolgozza, de így sem biztos, hogy jut majd nyugdíjra. Ezek a szarháziak meg ezrével-tízezrével osztogatják a papírokat. Még a sírjukat is leköpném
Ne köpd le a sírjukat csak szívódjanak fel mint egy csepp pise a pelenkában.
Nem az a bűnös, akikre ők mutogatnak vissza.
Hanem Ők maguk, akik ilyenné tették Magyarországot.
Graver talán megérti: miért írta bitang: szégyenli hogy magyar.
Persze egy ország nem azonos a vezetésével.
Csak a megítélés történik a vezetése cselekedetin keresztül.
 
Utoljára módosítva:
HA van penzed es fizetsz nem vagy menekult se hazaarulo, ha nem fizetsz akkor betolakodo rohadt migrans akinek fel is ut ,le is ut. HA szot emelsz hazaarulo, ,berenc idegen erdeket szolgalsz es ami belefer minden vagy vagy lehetsz.
 
Utoljára módosítva:
Volt már Magyarországon olyan időszak, amikor mondhatták rám, hogy politikailag éretlen, hazaáruló vagyok, azt most akár a javamra is fordíthatnám. A Nagy Lajosi logikát követve, ha ma Semjén Zsolt azt mondja hazaáruló vagyok, lehet hamarosan profitálhatok belőle :D
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,801,980
Tagok
615,737
Legújabb tagunk
Vizimento.
Oldal tetejére