Gyermek és ifjúsági könyvek III.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Dóka Péter: Az ellopott zsiráf

Vidékről érkezett, pipázik, hatalmas bajusza van, és imádja a pacalpörköltet. Ő Szalai tata, Jenci és Barnabás nagyapja, aki úgy dönt, felcsap nyomozónak, és megkeresi unokáival az állatkertből ellopott zsiráfot. Remek csapat segít nekik: Király Tibi , a pesti vagány, Dezsi, aki szeretne rettentő bátor lenni, és Beniczky Péter, a peches magándetektív. Velük tart egy nem teljesen szobatiszta törpenyúl és gazdája, Zsuzsi, aki nagyon csinos lány. Főleg, ha leveszi a szemüvegét. Csak olyankor orra esik. Hogyan lesznek hőseinkből tévésztárok, miért eszik mindig parizert a kétbalkezes nyomozó, és kik a rejtélyes zsiráftolvajok? Egyáltalán, mi a csudának lopnak el egy zsiráfot?…
 

Csatolások

  • 177, Dóka Péter - Az ellopott zsiráf (Delfinkönyv).pdf
    2.5 MB · Olvasás: 200
  • covers_44137.jpg
    covers_44137.jpg
    61.7 KB · Olvasás: 120

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Bartos Erika
Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével (Bogyó és Babóca)

Bogyó és Babóca története tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor 2004-ben megjelent az első kötet. Most, húsz megjelent kötet után fogadjátok szeretettel ezt a nagy foglalkoztatókönyvet, amiben számtalan különböző feladatot találtok. Lehet színezni, számolgatni, de a fejtörők, párosítók, kirakók, összekötős és gondolkodós feladatok mellett tizenkét új mesét is olvashattok a csigafiúról és katicalányról!

https://mega.nz/#!x0pDQL5T!zVoC1Va_ZlayEquaXIyDt2AOqBiuibToEzxHqzZQ-fE

 

Csatolások

  • covers_307940.jpg
    covers_307940.jpg
    102.4 KB · Olvasás: 168

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Disney – Jégvarázs – Egy év Elzával és Annával (és persze Olaffal!)

Kíváncsi vagy, mi minden történik Arendelle kapui mögött? Most megtudhatod! Marie, Arendelle lelkes látogatója leleplezi a titkokat Mindenről beszámol, ami az Annával és Elzával együtt töltött év alatt történt.
Kísérd el a testvérpárt egzotikus országokba! Derítsd ki, mi Elza kedvenc süteménye, és ismerd meg a receptjét! Barangold be a királyságot és fedezd fel legféltettebb titkait! Végezetül olvasd el, mi újság kedvenc királynőddel és hercegnőddel… és persze Olaffal!


https://mega.nz/#!pkA1jQrS!dWYq1DdIYEBNAsIrnYdMZKXdL5_T4mXoieozw2BD55U
 

Csatolások

  • covers_381917.jpg
    covers_381917.jpg
    109.1 KB · Olvasás: 133

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Walt Disney – Simba büszkesége

Simba és Nala lányának, Kiarának születése után Mufasa szelleme óva inti az oroszlánkirályt: veszedelem fenyegeti Büszke Birtokot! Zira, a kisemmizett nőstényoroszlán akarja magához ragadni a hatalmat, s fiát, Kovut a trónra ültetni. Ám az ifjú Kovu átlát anyja mesterkedésén, s otthonául Büszke Birtokot, társául pedig Kiarát választja.
A bosszuálló Zira és Simba hívei között az összecsapás elkerülhetetlennek látszik…


https://mega.nz/#!w95ABJQa!fzxxcbw6UzrCaRlg7k1QdjjWXvb2xPKOktYECIBGPCo
 

Csatolások

  • covers_94359.jpg
    covers_94359.jpg
    75 KB · Olvasás: 126

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Walt Disney képes szótár angol – magyar
A Disney-mesefilmek világszerte híres alakjai segítenek ezzel a színes rajzokkal illusztrált szótárral abban, hogy a gyerekek a szükséges angolszó-kincset a megfelelő útbaigazítás mellett játékosan elsajátíthassák.Könyvünk tíz nagy témakörre osztja fel a több mint 1000 szót, amit Mickey, Donald és a többi kedvenc mesehős bemutat.
 

Csatolások

  • kepes szotar.pdf
    6.1 MB · Olvasás: 331
  • covers_123726.jpg
    covers_123726.jpg
    59.4 KB · Olvasás: 141

Angel112

Állandó Tag
Állandó Tag
Lauren Brooke
Hazatérés
covers_50465.jpg

A Heartland farmot lovak számára alakították ki Virginia állam lankáin – ám sokkal több egyszerű lovas farmnál. Nincs még egy hozzá fogható hely: a múlt sebei itt begyógyulnak, és a rémült, bántalmazott lovak megtanulják, hogyan bízzanak ismét az emberekben.

Amióta csak az eszét tudja, Amynek Heartland volt az otthona. Itt figyelte, hogy az anyukája bizalommal és reménnyel tölti meg az egykor vad, rémült lovak szívét. És Amyben is megvan az anyukája képessége: a lovakra hangolódva megérti, mire van szükségük. Amikor egy tragikus baleset mindent megváltoztat, Amynek nem szabad szem elől veszítenie, amit az anyukája tanított neki – őszintén hinnie kell benne, hogy Heartland a csodák birodalma.
 

Csatolások

  • Lauren Brooke Heartland 1.pdf
    452.9 KB · Olvasás: 211

Angel112

Állandó Tag
Állandó Tag
R. L. Stine
A bűvös maszk
covers_76310.jpg

Carly Beth halloweeni maszkja annyira visszataszító, hogy a lány testvére majdnem halálra rémül tőle. Annyira ijesztő, hogy még a barátai is teljesen kiborulnak, mikor meglátják. A legjobb halloweeni maszk, ami valaha is létezett. A legjobb, amit Carly Beth csak kívánhatott Halloween éjszakájára. Sőt. Több, mint egy hátborzongató maszk. Sokkal több, hiszen Hallowennek már majdnem vége, de Carly Beth még mindig viseli a különös maszkot…
 

Csatolások

  • R_L_Stine Bűvös maszk.pdf
    389.7 KB · Olvasás: 164

Angel112

Állandó Tag
Állandó Tag
Charles T Rose
Nagy Krónikáskönyv 1-2.
covers_22427.jpg

David Cunninghammel furcsa dolgok történnek – az iskolában és otthon is. Tomboló tornádó tör a városra, titokzatos rekeszre lel a kandallóban, s egy beszélő egér is felbukkan… Hamarosan fény derül a családi titokra: a fiú az Őrizők nemzetségéből származik. Az ő feladatuk, hogy védelmezzék az álomvilág és az emberi világ vágyait, és megóvják mindkét világot a gonoszságtól.
Davidre tehát komoly feladat hárul. Barátai és családja segítségével meg kell akadályoznia egy démoni terv megvalósulását, és vissza kell zárnia fogságába a minden álmot könyörtelenül elnyelő Labirintust, mely önálló életre kel. És hogy ki mozgatja a háttérből a szálakat? A történet végére ez is kiderül.
 

Csatolások

  • Charles T Rose Álomlabirintus.pdf
    1.5 MB · Olvasás: 241
  • Charles T Rose Az utolsó völgy.pdf
    1.9 MB · Olvasás: 242

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Thomas Brezina
Hogyan változtassuk békává a tesónkat? (Fiúk kizárva! 2.)
Frank és Isti, Lizi és Tinka testvérei halálra idegesítik húgaikat. Nem múlik el nap bosszankodás nélkül: pukkanó golyókat tesznek a szőnyeg alá, vagy testápolót kevernek Tinka samponjába. Senki és semmi nem érezheti magát biztonságban tőlük. Lizi és Tinka bosszút esküsznek. Végül is boszorkányok, nem igaz? Ideje, hogy kipróbálják a varázserejüket!

https://mega.nz/#!hxpVwZxR!UWlPmE99mWufWx9bfS6h_SRBp36zkYijjmqN0L7J-Xs
 

Csatolások

  • covers_167922.jpg
    covers_167922.jpg
    68.3 KB · Olvasás: 126

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Micimackó sütő-főző könyve

Micimackó szakácskönyvéből sok új és izgalmas ételt készíthetsz el Mici és barátai társaságában. A könyv hét fejezetében megismerkedhetsz a tésztákkal, salátákkal, szendvicsekkel, főtt ételekkel, édességekkel, italokkal, és végül, de nem utolsó sorban – ahogy Micimackó mondaná – egy egészen különleges dolog is sorra kerül. A rajzok segítségével könnyen elkészítheted a recepteket. Ifjú szakácsok, jó étvágyat!

https://mega.nz/#!FghhDRzD!fYnHilTgcykXDKSsWv2lBgsjU6pc8_LXqfRmxhXFO98
 

Csatolások

  • covers_123249.jpg
    covers_123249.jpg
    79.4 KB · Olvasás: 122

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag
Aesopus
Állatmesék
Mendemondák szólnak arról, hogy az i. e. VI. században egy púpos fríg rabszolga, nevezetesen Aesopus írt először állatmeséket. Ezek az erkölcsi, tanító célzatú történetek több sajátossággal is bírnak. Szembetűnő a meseszerű elemek és a jellegzetes mesehangulat hiánya, jellemző ugyanakkor a rövidség, a lényegre szorítkozó, csattanóra épülő befejezés. Ezért az aesopusi mesét nem is lehet hosszasan mesélni a ráérő hallgatók körében; természetes helye az élet sodrában van, gyorsan és szellemesen mondható el, gyakran úgy, mint egy találó, hatásos vicc vagy anekdota. Bízunk benne, hogy a mesék örökérvényű tanulságai egyaránt képesek szórakoztatni, illetve elgondolkodtatni a XXI. század olvasóját.
 

Csatolások

  • Aesopus - Állatmesék.pdf
    547.4 KB · Olvasás: 224
  • covers_89189.jpg
    covers_89189.jpg
    60.1 KB · Olvasás: 118

Süni28

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • covers_63460.jpg
    covers_63460.jpg
    49.3 KB · Olvasás: 113

Angel112

Állandó Tag
Állandó Tag
Dean Lorey
Lidércálmok iskolája 1-2.
covers_85001.jpg

Amikor Charlie Benjamin elalszik, a szörnyek életre kelnek. Elég nehéz beilleszkedni, ha lidérces álmaink átjárót nyitnak Rémvilágba, ahol szörnyűséges lények élnek – mint az a 3-as osztályú rémcserkész, amely egy pizsamapartin tűnt fel és meg akarta enni a gyerekeket. Szerencsére Charlie számára is akad hely – mégpedig a Lidércálmok Iskolájában. Az iskola, mely a világ leghihetetlenebb fájára épült erőd, hajóroncsokból készült. Itt képzik azokat, akik különleges képességeik segítségével legyőzik a sötétségben támadó szörnyeket. Ám Charlie sokkal erősebb, mint bárki gondolná, felvételi vizsgáján egyenesen Rémföld szívébe nyit kaput, ahol a főgonosz a Föld pusztítására tör. A fiúnak minden agyafúrtságára – és új barátainak segítségére is – szüksége lesz, hogy megmentse saját magát és családját, s hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon a rosszfiúkkal.
 

Csatolások

  • Dean Lorey Lidércálmok iskolája 1.pdf
    1.6 MB · Olvasás: 175
  • Dean Lorey Lidércálmok iskolája 2.pdf
    1.3 MB · Olvasás: 174
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére