Sálat tett a fejére a csongrádi nő, migránsnak nézték és ráhívták a rendőrt

„Szeretném megköszönni annak a csongrádi lakosnak, aki a mai nap folyamán rám és édesanyámra hívta a rendőrséget az utcán sétálva, azt állítva, hogy menekültek vagyunk. (…) Gratulálok az emberkének, remélem, eljut hozzá az üzenet!”

– írta felháborodott, nyílt Facebook-posztjában Barbara.

A Magyar Nemzet írja, hogy a nő a fodrásztól jött anyjával, és hogy ne ázzon el a frizurája, sálat borított a hajára. Ezt látta meg valaki az utcán, és azonnal értesítette a rendőrséget.

Barbara egy ismerős kérdésére arról is beszámolt, hogyan oldódott meg a helyzet: a rendőr autóval állt be eléjük, igazoltatta őket, és miután adataik alapján kiderült, hogy nem migránsok, elengedte az anyát és lányát. „Természetesen volt egy-két szavunk” – írta a dühös nő.

A jelenet nem egyedülálló, országszerte egyre több esetben néznek migránsnak turistákat, de akár magyarokat is a tízmilliárdokat felemésztő kormányzati gyűlöletkampány hatására – jegyzi meg a lap.

A legtragikomikusabb ilyen eset a kömlői volt talán.

safe_image.php
 
nekem úgy tűnik valós a félelem, ha fegyvesesek sétálnak a tereken...milyen szintü is a terrorveszély az EU -ban? és mitől félnek?
charlie2_REU.jpg

Kedves barátom,
ez a felvétel 2015-ben közvetlen a szatíra-magazin Charlie Hebdo elleni merénylet után történt, ennek ellenére a kisgyereket toló édesanyák, a sétáló pár, a hátizsákos turisták nagy nyugalmat életet élvező emberek benyomását teszik.
-
Én voltam azóta többször Párizsban, de őszintén egy ilyen járőrrel találkoztam a tömegbe (mondom tömegben mert ott tolonganak a turisták) a katonák azzal voltak elfoglalva, hogy egy turista párnak egy térképről mutatták az utat. 20 méterrel odébb Kelet európai "itt a piros, ott a piros" nevü játékot játszok próbálták a másikat becsapni.
-
Párizs egy város, amiben anyian laknak mind egész Magyarországon. Csak az Eiffeltornyot 8 millióan látogatják évente.
-
Párizsban egy sportstadion mind a legendás „Parc des Princes”, a 49.000 fős befogadóképességével már csak 4. rangúnak számít, a Népstadion névért 75.000 és 90.000 ülőhellyel rendelkező stadionok versenyeznek.
-
Egyszer összefoglaltam már Párizs méreteit demonstráló adatokat, ott más szemmel nézik az emberek a világot mind Magyarországon.
-
Magyarországon félnek az emberek a legjobban, olvastam egy tanulmányt. Es valóban, ha látogatóba megyek, a panelházakban és a régi szép belső udvaros házak lakásajtaján vasrácsok vannak, először azt hittem egy börtönudvaron állok. A rácsok ellenére az ajtókat belül vaspántok erősítik, úgy érzi az ember magát mintha egy páncélszekrényben lenne.
-
Egy rokonom ugyan úgy beszél mind te de ha meglátogatjuk őket Budapesten akkor sose tele hólyaggal, mert amire azt a sok zárt kinyitják a nadrágba vizelnének a gyerekek.
-
A kapuhoz két kulcs van, mert a régit egy „Sperrhaken-nel” kilehet nyitni, ez érvényes a házi ajtóra is. (érdekes, hogy a Word magyar helyesírási segítője ismeri a sperhakni kifejezést)
-
A lakás ajtót csak trezor-kulccsal lehet kinyitni, ami rögtön élesre állítja a riasztóberendezést. Lekapcsolni csak belülről lehet, egy klaviatúrán beadott titkos kóddal.
-
Megdöbbentö, hogy ezek mögött a vaspántos, rácsos ajtok mögött nem gazdag emberek élnek, hanem kispénzö normális jövedelemmel rendelkezök.
-
Europában Magyarországon félnek a legtöbben a menekültektöl pedig ott egyetlen egy sincs.
Es ez paranoid! Ez egy phobia, ami a magyar kormány számlájára megy.
-
 
Életszerű történet! Valaki ( anonima) valahol valamit feltett a fejére ( ?) és valaki (anonimus) kihívta a rendőröket, hogy egy fejkendős nő/ nők sétálnak az utcán. Azok meg ugrottak rögtön. Nekem rémlik, hogy valahol , valakivel, valamikor már megesett egy ehhez hasonló, de sokkalta durvább eset. És pont a választások előtt!

Ugyan már. Összevernek magyarországon egy arab sakkmestert, aztán a hivatalok azzal akarják elcsittani a nemzetközi botrányt, hogy a támadok "véletlen cigánynak nézték".
-
Olvastuk már, hogy erdei munkások és kukoricaszedök egymást "migránsnak" nézte és elfutottak egymás elöl.
-
Ne bagatelizáld el a dolgot különösen most amikor magyarországon letartoztatták a német neonacit aki Budapeströl egy menekültek ellen heccelö internetoldalt tartott fenn "Migrantenschreck“
-
Nap mind nap kerülnek nállunk emberek biroság elé mert kitalált büncselekményeket tesznek az internetre amit állitolag "menekültek" okoztak.
-
 
Ilyen fehér bőrű " migránsot" nem hiszem, hogy sokat lehet látni, feketét majd annál többet, ha nem a kerítés, hanem nyugat felől jönnek be, egészen Röszkéig, majd ők lebontják a kerítést.
Már nem számít sem Merkel, sem Brüsszel.Közép Európában már átvették az irányítást. Mi már nem leszünk akadály, bármit is hoz április 8.-a.
 
Ilyen fehér bőrű " migránsot" nem hiszem, hogy sokat lehet látni, feketét majd annál többet, ha nem a kerítés, hanem nyugat felől jönnek be, egészen Röszkéig, majd ők lebontják a kerítést.
Már nem számít sem Merkel, sem Brüsszel.Közép Európában már átvették az irányítást. Mi már nem leszünk akadály, bármit is hoz április 8.-a.

Miröl beszélsz? :(
 
Es ez paranoid! Ez egy phobia, ami a magyar kormány számlájára megy.
Ernoe drága! Európán belül (és sajnos többnyire Európába is) szabad a mozgás. Ergo: a terroristák, akiket nem a jólét ígérete vonz, bárhová eljuthatnak. Nem akarom sorolni a legutóbbi merényelteket, gyilkosságokat vagy erőszakos cselekedeteket. Legutóbb egy zsidó asszonyt késeltek halálra és gyújtottak fel valószínűsíthetően fundamentalista és antiszemita indítékból. Magyarországon a veszély potenciális, még nem kényszerültünk arra, hogy tömegével fogadjunk be bevándorlókat. Aki egy ilyen európai helyzetben nem tart a veszélytől, az egyszerűen ostoba. Ne bagatellizáld a dolgot, hiszen nem egyszerű képzelgésről van szó! Ha úgy tesztek, mintha semmi sem történt volna, nemhogy a felelősségetek nő, de az ilyen vezetőket záros határidőn belül el fogja zavarni a köznép. És jól teszi! (Te pedig vagy elfogadod vagy legalábbis eltűröd a többség akaratát, vagy magad is beállhatsz terrorista aktivistának.)
 
Az emberek itt tudnak élni a veszéllyel, a tettekben és nem a származásba látják a problémát.
Pontosan a tettek miatt nő a veszélyérzet! És ez valóban nem származási, hanem vallási-kulturális és civilizációs probléma. A muszlimok nagy része nem akarja a mi életformánkat, nem akar asszimilálódni, és a saját hozott kultúrája szerint akar itt élni, amelyet egyébiránt muszlim területként értelmez, hiába gondolja azt az átlag német, holland vagy belga polgár, hogy ott a saját államának szekuláris joga az irányadó. Mindez nem számít! Ő muszlim akar lenni, és nem csak négy fal között privát módon, hanem azt akarja, hogy az a tágabb világ is muszlim legyen, amely a muszlim közösségnek otthont ad. Nevetséges, hogy az európai ember multikulturalitásról szónokol, és halvány fogalma sincs, hogy miként is működik egy másik, tőle valóban erőteljesen eltérő kultúra. Ugyanolyan ostobák vagyunk, mint a hajdan volt hódítók.
 
én sem ... csak olyan kormányokat amelyek eltitkolják, meghamisítják a valós tényeket. Egy idillikus állapotként próbálják feltüntetni a migrációs problémákat és megpróbálják elhitetni a polgáraikkal, hogy a migráció nem a probléma, hanem a megoldás.
De szerencsére ezeket a kormányokat lesöprik a porondról.

Ne haragudj de fogalmad sincs milyen nyugaton az élet.
Valoszinü meg sem érted ami a myugati médiákban megy mert akkor nem beszélnél ilyen hülyeséget.
-
Senki sem beszél itt idilikus állapotokrol, hanem feladatokrol, célokrol, és elért eredményekröl.
-
Az a szomoru, hogy észre sem veszed mekkora embertelenséget támogatsz.
Még mindig a fülembe cseng a Bayer féle "Békemenet" amint korusba üvöltöttek egy fotográfra, "A Dunaba vele"
Ennek a mondatnak magyarországon különleges jelentése van.
Nem hiszem hogy a tömegben mindenkinek véletlen ez a "hülyeség" jutott volna az eszükbe.
-
 
Pontosan a tettek miatt nő a veszélyérzet! És ez valóban nem származási, hanem vallási-kulturális és civilizációs probléma. A muszlimok nagy része nem akarja a mi életformánkat, nem akar asszimilálódni, és a saját hozott kultúrája szerint akar itt élni, amelyet egyébiránt muszlim területként értelmez, hiába gondolja azt az átlag német, holland vagy belga polgár, hogy ott a saját államának szekuláris joga az irányadó. Mindez nem számít! Ő muszlim akar lenni, és nem csak négy fal között privát módon, hanem azt akarja, hogy az a tágabb világ is muszlim legyen, amely a muszlim közösségnek otthont ad. Nevetséges, hogy az európai ember multikulturalitásról szónokol, és halvány fogalma sincs, hogy miként is működik egy másik, tőle valóban erőteljesen eltérő kultúra.

Ha végigézem az utobbi évek "terrcsapásait" amit muszlim kulturkörbe sorolhatok követtek el, hát abba nem találok egyetlen egy esetet sem ami ne lenne keresztény vagy más valláshoz tartozok bünügyi statisztikájában joval nagyobb gyakorisággal egy fogalom?
_
Semmi különbbség, keresztények ugyan olyan okokbol gyilkolnak, ölnek mind muszlemok azt teszik.
-
Még Jézus is nekiesett korbáccsal a pénzváltoknak.
-
Geldwechsler.jpg

-
Söt továbbmegyek, nevezzél egy nem keresztény "kultur-kört" amelyik "ipari modszerekkel irtott volna" embereket?
-

-
A probléma a te hozzáállásod barátom, és a haverjaidé, a kormányodé aki idegengyülölövé tesz benneteket.
-

A videoben egy csomo külföldröl származo ápolo beszél az életéröl, többek között egy magyar lány is. Neki is fájt már, hogy ellenségesség érte a származása miatt.
-
Minden ember egy külföldi a világ legtöbb részén.
-
 
Utoljára módosítva:
nekem úgy tűnik valós a félelem, ha fegyvesesek sétálnak a tereken...milyen szintü is a terrorveszély az EU -ban? és mitől félnek?
charlie2_REU.jpg

Tudod, azért egy akkora valami mint az Eiffel-torony, elég sebezhető a lábain, és nem is okvetlenül kell hozzá külföldi (migráns) hogy eszébe jusson egy őrültnek a robbantás ott, mert akkor milyen híres lesz... Még szép hogy védik!
Hanem: Ha az a torony Orbanisztánban lenne, nem is sétálhatnának alatta turisták, a közelébe se mehetnének, körbevennék 10 méter magas elektromos kerítéssel, nehézgépfegyverekkel, és a látogatását teljesen megtiltanák. A fényképezését is, nemzetbiztonsági okokra hivatkozva, s a róla szóló fotókat csak egy külön Nemzeti Eiffel Társaságnak lenne csak joga árusítani, akinek tagjai érdekes módon mind Orbán Viktor haveri köréből és rokonaiból kerülnének ki... De a torony őrzése közpénzből menne. A rekonstrukciója, állagmegóvása is, évente, milliárdokért.
 
migráns - másik helyre költöző
Ezúton szeretnék minden fröcsögőt és migráns-ellenest felhívni, hogy:
1) szólítsa fel Orbán Viktort, hogy a 20000 letelepedési kötvényes migránst azonnali hatállyal utasítsa ki az országból
2) szintúgy a magyar állam által befogadott cca. 1500 embert
3) valamint az összes Felvidéki, Kárpát-aljai, Vajdasági és Erdélyi származásút, aki Magyarországra jött
4) továbbá az összes Uniós állampolgárt, aki Magyarországon ingatlant vásárolt és itt lakik
5) és még az összes kínait is.

Amíg ezeket a lépéseket nem teszi meg, addig pedig fejezze be a "migránst nem engedünk be" kampányát.

És csak halkan jegyzem meg: Magyarországon SENKI nem költözhet másik városba sem, mert a definíció szerint AZONNAL migráns lesz!

ui.: SENKINEK nem a migránsokkal van a baja, hanem az ILLEGÁLIS migrációval, ezt kellene felfogni, ezen kellene elgondolkozni. Vagy kissé finomítva: nem a migránsok a problémák, hanem egyes csoportok, azokkal szemben kellene fellépni. Ugyanis azon is el kellene gondolkodni, hogy Angliában mindig is sok "migráns" volt, hiszen a gyarmatokról rengetegen áramlottak be. Ők végezték a "piszkos" munkát... Németországban sem volt sose gond a török vendégmunkásokkal... De mondhatnánk példának az USA-t, vagy Kanadát, vagy Franciaországot... Tényleg nem kellene felülni minden hülyeségnek, hanem kicsit gondolkozni kellene.

ui2.: sajnos írásban az irónia nem mindig jön át (lásd pl a fejkendős írásom)
 
migráns - másik helyre költöző
Ezúton szeretnék minden fröcsögőt és migráns-ellenest felhívni, hogy:
1) szólítsa fel Orbán Viktort, hogy a 20000 letelepedési kötvényes migránst azonnali hatállyal utasítsa ki az országból
2) szintúgy a magyar állam által befogadott cca. 1500 embert
3) valamint az összes Felvidéki, Kárpát-aljai, Vajdasági és Erdélyi származásút, aki Magyarországra jött
4) továbbá az összes Uniós állampolgárt, aki Magyarországon ingatlant vásárolt és itt lakik
5) és még az összes kínait is.

Amíg ezeket a lépéseket nem teszi meg, addig pedig fejezze be a "migránst nem engedünk be" kampányát.

És csak halkan jegyzem meg: Magyarországon SENKI nem költözhet másik városba sem, mert a definíció szerint AZONNAL migráns lesz!

ui.: SENKINEK nem a migránsokkal van a baja, hanem az ILLEGÁLIS migrációval, ezt kellene felfogni, ezen kellene elgondolkozni. Vagy kissé finomítva: nem a migránsok a problémák, hanem egyes csoportok, azokkal szemben kellene fellépni. Ugyanis azon is el kellene gondolkodni, hogy Angliában mindig is sok "migráns" volt, hiszen a gyarmatokról rengetegen áramlottak be. Ők végezték a "piszkos" munkát... Németországban sem volt sose gond a török vendégmunkásokkal... De mondhatnánk példának az USA-t, vagy Kanadát, vagy Franciaországot... Tényleg nem kellene felülni minden hülyeségnek, hanem kicsit gondolkozni kellene.

ui2.: sajnos írásban az irónia nem mindig jön át (lásd pl a fejkendős írásom)
:rohog::rohog::rohog:Megártott a pálinka, ecsém! Nagypéntek van, nem húsvét hétfő!
 
migráns - másik helyre költöző
Ezúton szeretnék minden fröcsögőt és migráns-ellenest felhívni, hogy:
1) szólítsa fel Orbán Viktort, hogy a 20000 letelepedési kötvényes migránst azonnali hatállyal utasítsa ki az országból
2) szintúgy a magyar állam által befogadott cca. 1500 embert
3) valamint az összes Felvidéki, Kárpát-aljai, Vajdasági és Erdélyi származásút, aki Magyarországra jött
4) továbbá az összes Uniós állampolgárt, aki Magyarországon ingatlant vásárolt és itt lakik
5) és még az összes kínait is.

Amíg ezeket a lépéseket nem teszi meg, addig pedig fejezze be a "migránst nem engedünk be" kampányát.

És csak halkan jegyzem meg: Magyarországon SENKI nem költözhet másik városba sem, mert a definíció szerint AZONNAL migráns lesz!

ui.: SENKINEK nem a migránsokkal van a baja, hanem az ILLEGÁLIS migrációval, ezt kellene felfogni, ezen kellene elgondolkozni. Vagy kissé finomítva: nem a migránsok a problémák, hanem egyes csoportok, azokkal szemben kellene fellépni. Ugyanis azon is el kellene gondolkodni, hogy Angliában mindig is sok "migráns" volt, hiszen a gyarmatokról rengetegen áramlottak be. Ők végezték a "piszkos" munkát... Németországban sem volt sose gond a török vendégmunkásokkal... De mondhatnánk példának az USA-t, vagy Kanadát, vagy Franciaországot... Tényleg nem kellene felülni minden hülyeségnek, hanem kicsit gondolkozni kellene.

ui2.: sajnos írásban az irónia nem mindig jön át (lásd pl a fejkendős írásom)
Én nem mondom azt mint az előző
Kár volt ráülnöd a migráns szóra megtévesztettek valakit a példáid.
Pedig igen migráció az addigi élet helyéről átköltöző.
De azért ez inkább államhatáron át ívelő is.
A külhoni magyarok áttelepülése is elvileg az.
Sőt annyira az Éppen 20 perce néztem meg egy videót.
Egy városi polgárunkat kérdezte a riporter:
Mi a véleménye a migránsokról?
Ő ellene van, nem akarja az idegeneket.
Ám én is migráns vagyok mondta.Hisz Erdélyből jöttem
Honnan veszed hogy Németországban nem volt gond a migráns vendégmunkásokkal?
1960 táján én már emlékszem újfasiszták Molotov koktélt dobáltak az ideiglenes szálláshelyükre
Ez már társadalmi feszültség.Kinek-kivel volt baja és miért nem tudom.
És igen az illegális migráció egy másik kérdés.
 
Utoljára módosítva:
Honnan veszed hogy Németországban nem volt gond a migráns vendégmunkásokkal?

Itt nem lehetett hallani. De persze biztos volt. Mindig van feszültség ha valakik jönnek és néhányan úgy gondolják, hogy nekik emiatt rossz...
Igazából a példáim csak azért írtam, hátha elgondolkodásra késztet embereket, hogy ami itt migráns-hiszti címen folyik az több, mint abszurd és logikátlan.

De persze nem vagyok naív, tudom, hogy annyi értelme van, mint Prágába sört vinni, vagy vizezni a tengert.
 
szerintem a migrációval senkinek semmi baja, az illegális, ellenőrizetlem migrációval van a gond. Tehát mikor nem kérdik meg hogy mi a véleményed, akarod-e hogy jöjjenek vagy nem. Mi nem számítunk, ők jönnek, ez nekik jár és természetes, hogy elfoglalják és belakják az új életteret.

Szóval így jönnek.


Csak annyit kérdeznék ... ha valaki rámtöri az ajtót, betolakodik a lakásomba mondván, hogy éhes és nincstelen, be kell fogadjam és meg kell vele osszam a tulajdonom, ez így természetes?


jólsikerült


agytak.jpg
 
Tudod, azért egy akkora valami mint az Eiffel-torony, elég sebezhető a lábain, és nem is okvetlenül kell hozzá külföldi (migráns) hogy eszébe jusson egy őrültnek a robbantás ott, mert akkor milyen híres lesz... Még szép hogy védik!
Hanem: Ha az a torony Orbanisztánban lenne, nem is sétálhatnának alatta turisták, a közelébe se mehetnének, körbevennék 10 méter magas elektromos kerítéssel, nehézgépfegyverekkel, és a látogatását teljesen megtiltanák. A fényképezését is, nemzetbiztonsági okokra hivatkozva, s a róla szóló fotókat csak egy külön Nemzeti Eiffel Társaságnak lenne csak joga árusítani, akinek tagjai érdekes módon mind Orbán Viktor haveri köréből és rokonaiból kerülnének ki... De a torony őrzése közpénzből menne. A rekonstrukciója, állagmegóvása is, évente, milliárdokért.

Segitsetek már. Hogy is hivták a magyar örültet amelyik Olaszországban egy festménynek nekiesett késsel? :)
A 70-es években lehetett.
 
szerintem a migrációval senkinek semmi baja, az illegális, ellenőrizetlem migrációval van a gond. Tehát mikor nem kérdik meg hogy mi a véleményed, akarod-e hogy jöjjenek vagy nem. Mi nem számítunk, ők jönnek, ez nekik jár és természetes, hogy elfoglalják és belakják az új életteret.

Szóval így jönnek.


Csak annyit kérdeznék ... ha valaki rámtöri az ajtót, betolakodik a lakásomba mondván, hogy éhes és nincstelen, be kell fogadjam és meg kell vele osszam a tulajdonom, ez így természetes?

-
Már ne haragudj de ha ezt összehasonlitom egy magyar sportrendezvénnyel és ott senki nem kapott 10 év börtönt.
A magyarok nem képesek a szomszédjukkal egy sportrendezvényt verekedés nélkül lebonyolitani.
-
A Röszkei ajtozárást meglehetett volna oldani békésen is de a magyaroknak szükségük volt látványos jelenetekre.
-

-
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,686
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére