II. Erzsébet, a divatdiktátor

Közzétette a legjobban öltözött britekről szóló éves összesítését a Tatler. A neves társasági magazin 2018-as listáját a szigetország uralkodója, a 92 éves II. Erzsébet vezeti, de szerepel rajta a királyi család több tagja is, köztük az ötéves György herceg, csakúgy mint Amal Clooney jogász és Harry Styles énekes.

II. Erzsébetet divatdiktátorként említette a lap, külön kiemelve a királynő öltözködésének színgazdagságát és a virágminták iránti lelkesedését.

Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg feleségét azért méltatták, hogy "újrahordja ruháit", és nemcsak exkluzív márkák, hanem megfizethető áruházláncok termékeit is viseli.

A harmincas listán van Meghan Markle, Harry herceg újdonsült hitvese, aki a májusi esküvőn viselt Givenchy-ruhájával "elvarázsolta" a magazint. Sussex hercegnője minden egyes megjelenésével újraírja a modern királyi stílust - tették hozzá.

Kamilla cornwalli hercegnő, a trónörökös, Károly herceg felesége is szerepel a listán, nagyobb meglepetés viszont, hogy György herceg is. Vilmos és Katalin ötéves kisfia, az Egyesült Királyság majdani uralkodója a "Róbert Gida-féle sikk" kiváló példája rövidnadrágjaival, térdzoknijával, ingecskéivel - írták.

A hírességek közül Amal Clooney jogászt, George Clooney feleségét kifinomult, de játékos stílusáért méltatták. Dua Lipa szabadidős viseletei és fellépőruhái egyaránt lenyűgözték a Tatler szerkesztőit, akik még az énekesnő "hihetetlenül izmos hasára" is felhívták a figyelmet.

Stella McCartney divattervező, Lily James színésznő és Daniel Kaluuya színész szintén szerepel a listán, amely a Tatler csütörtöktől kapható szeptemberi számában jelent meg.

Az 1901 óta megjelenő magazin a brit felső középosztály és az elitek régi kedvence. Egyes források szerint ennek a kiadványnak a legtehetősebbek a vásárlói a Condé Nast kiadó birtokában lévő lapok közül.

MTI

images
 
A királynő nagyon is jól tartja magát, pedig majdnem olyan idős mint Emmanuel Macron felesége
*
Az angol királynő mindig is elegáns volt, vigyázott nemcsak a szoknya hosszára, de a színek összeállítására is. Az alkalomról nem is szólva. Ezen túl mindig betartotta a protokoll leírt és a nem leírt szabályait.
De!
A jelenleg 40 éves Emmanuel Macron a nála 24 évvel idősebb középiskolai tanárát vette feleségül, aki már többször felháborította a francia embereket, hogy hatalomvágytól hajtva nem fogadja el a mindenkori köztársasági elnök feleségére érvényes protokoll szabályait, hanem nagyobb befolyást szeretne szerezni a közéletben. Ennek köszönhetően már megtörtént az is, hogyXVI. Lajos király feleségéhez, Marie Antoinette-hez hasonlították. Aki népszerűtlen volt alattvalói körében. Brigitte Macron a nyilvános eseményeken nem hajlandó a férje mögött állni vagy ülni, hanem mellette követel magának helyet. Ahogy egy rádióinterjúban elmondta, ő és a férje olyan párt alkotnak, amely modern egység, ahol férfi és nő azonos szinten vannak. Ezzel a feminizmust felhasználni igyekvő kijelentéssel csak az a probléma, hogy például Fülöp herceg sem rendelkezett soha azokkal a jogokkal, mint a felesége, az Egyesült Királyság uralkodója, II. Erzsébet királynő.
Ezen kívül Brigitte Macront már többen figyelmeztették rá, hogy őt a francia nép nem választotta meg semmilyen vezető tisztségre,és férje jogán pedig nem jár neki semmilyen felhatalmazás az ország vezetését illetően.
*
Mindezeken túl, Erzsébet soha nem jelent volna meg semmilyen nyilvános rendezvényen ilyen hajviselettel, ami ha jól látom(?) lehetséges, hogy talán paróka. No ha az, akkor szebbet is felrakhatott volna a "fenséges" fejére.
20180103horizontal-hospital-visit-health-president1.jpg
 
Hogy lehet osszehasonlitani egy politikus feleseget II.Elizabeth kiralynovel?
A politikusok mennek jonnek a kiralyno marad.
Csupa "joindulatot" takar ede22 korban is osszehasonlitnai.
Bojana hogy mit irnak a szelsojobbos vagy a kormany papagaly kommandos kormany mediakba nem kell komolyan venni, mert meg veletlenul sincs igy a valosagba. MAcron ellensegkent van feltuntetve igy a neje se kap szimpatiat a magyar mediakba, pedig igen keveset szerepel a kotelezo protolon kivul.
Ha igaz lenne a feminista kiallasa azt csak dicserni lehetne, mert kiall a nok jogaiert.
 
Hogy lehet osszehasonlitani egy politikus feleseget II.Elizabeth kiralynovel?
A politikusok mennek jonnek a kiralyno marad.
Csupa "joindulatot" takar ede22 korban is osszehasonlitnai.
Bojana hogy mit irnak a szelsojobbos vagy a kormany papagaly kommandos kormany mediakba nem kell komolyan venni, mert meg veletlenul sincs igy a valosagba. MAcron ellensegkent van feltuntetve igy a neje se kap szimpatiat a magyar mediakba, pedig igen keveset szerepel a kotelezo protolon kivul.
Ha igaz lenne a feminista kiallasa azt csak dicserni lehetne, mert kiall a nok jogaiert.
*
No ebbe "rendetlenül", de bele is futottam... Elnézést.:(
 
Az angol királynő, II. Erzsébet minden tekintetben egy kőszikla. Lehet rá számítani minden téren. Az előírások, kötelezettségek a vérében vannak. Az Ő élete sem volt egyszerű, de valahogyan megkísérelte a lehetetlent, hogy mindig, minden klappoljon. Jó erőt, egészséget kívánok az eljövendő időszakra is.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,082
Tagok
615,630
Legújabb tagunk
LarryAspem
Oldal tetejére