Gyurcsány: Először együtt a teljes ellenzék

Közösen tettek fogadalmat csütörtökön az Országház lépcsőjén a kormánnyal szembeni ellenállásról a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint a Momentum politikusai, független országgyűlési képviselőkkel kiegészülve.

Gyurcsány Ferenc egyből egy képpel illusztrálta az ellenzéki fellépést:

49182426_2349950635037385_4124855035953676288_n.jpg


A fogadalmat tevők vállalták, hogy közösen lépnek fel a tavaly év végi tüntetéseken megfogalmazott ötpontos követeléscsomag megvalósításáért. Ennek megfelelően követelték a "rabszolgatörvény" azonnali visszavonását, a kevesebb rendőri túlórát, a független bíróságokat, az európai ügyészséghez történő csatlakozást és a független közmédiát.

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője arra emlékeztetett, hogy a most megjelent pártok szombaton a szakszervezetekkel és civilekkel közösen tartanak tüntetést. Úgy fogalmazott, meg kell mutatniuk, hogy "ami itt történik, az nem folytatható".

Szabó Tímea, a Párbeszéd képviseletében elmondta, azért kezdeményezték a parlament rendkívüli ülését, hogy azonnali válaszokat követeljenek a kormánytól arra, miként bántalmazhattak ellenzéki képviselőket a köztelevízió épületénél. Kijelentette, az ellenzék a jövőben is egységesen lép fel a "rabszolgatörvény" ellen, a "demokráciáért".

Hadházy Ákos független képviselő aláhúzta, független közmédia, bíróság és ügyészség nélkül nem lehet választásról, parlamentről beszélni.

Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője fontosnak nevezte, hogy az egymástól nagyon sok mindenben különböző ellenzéki pártok egymás mellé álltak a "gyalázatos rabszolgatörvénnyel" szemben. Kiemelte, minden olyan eszközt használniuk kell, amelyekkel erőteljes politikai nyomást gyakorolhatnak a kormányra, ugyanakkor erőszakmentesnek kell megtartaniuk a tiltakozásukat.

A jobbikos Jakab Péter a magyar történelem leggyávább kormányának nevezte a jelenlegi kabinetet, szerinte ugyanis sem az emberekkel, sem az ellenzéki képviselőkkel nem mer szembenézni. A politikus arra biztatta a szakszervezeteket, hogy kezdeményezzenek általános sztrájkot. "Az utcán, az üzemekben lehet meghátrálásra kényszeríteni a kormányt, ha a parlamentben nem hajlandóak dolgozni" - mondta.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke úgy fogalmazott, "ha egy ország kormánya elárulja a saját népét, akkor eljön az ideje a lázadásnak". Azt kívánta az országnak, legyen ereje "fellázadni Orbán rendszerével szemben". "Nem egy törvénnyel szemben, egyik vagy másik szabállyal szemben, de mindazzal, amit az elmúlt években, az ország szégyenére megvalósítottak" - fejtette ki. A volt kormányfő szerint az ellenzék közötti vitákat akkor kell majd újra kinyitni, ha Magyarország újra tisztességes jogállam lesz.

Szél Bernadett független képviselő azt mondta, nem kérnek a látszatdemokráciából, amelynek semmi köze a jogállamhoz. A Fidesz "verőlegényekkel" irányítja az országot - jelentette ki, majd példaként említette a közmédiánál történteket, valamint azt is, hogy reggel katonák akadályozták meg, hogy vendéget vigyen az Országház épületébe. "Ez a rendszer már rég nem az, aminek hívják, ez nem köztársaság, ez nem demokrácia, ez nem jogállam" - értékelt.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke első és legfontosabb feladatuknak a "rabszolgatörvény" visszavonását nevezte. "Ezért fogunk kézzel-lábbal küzdeni, és ütni a vasat addig, amíg meleg" - mondta, megjegyezve, "2019 az ellenállás éve lesz".
 
ez egy oktató film.Hány köomlás biztonsági szükséges Megakadályozni elzárt trületre behatojon idegenx.

A TV-székház középület, tehát az ajtaján mindenki bemehet hacsak nincs felfegyverezve
Legalábbis minden demokratikus országban igy van ez. Én megtettem ezt itt többször az életemben.
Különösképpen ha egy képviselő szeretne bejönni egy "hírforrás a saját lábán".
Nincs újságíró a világon amelyik egy ilyen lehetőséget kihagyna.
Kivéve ha az újságíró megvan félemlítve a munkaadójától (állam bácsi)
-
A képviselők szinte egész éjjel vártak arra, hogy az örökön kívül valakivel beszélni tudjanak.
Mit kerestek a TV székházban?
Emberek ezrei tüntettek napok ota, a magyar közmédia nem tartotta említésre méltónak.
A saját fülemmel hallottam, az M1-en, hogy a közlekedési zavarokat a "sok bevásárlóval" magyarázták
-
Minden szarrol tudósítanak ami a menekültek elleni félelmet csigázza
Tegnap egy Boszniában meggyulladt házat mutogattak hosszan fö hirként.
A "tettesek valószínű menekültek", később kiderül egy lakatlan ház volt
Már bocsánat, mi van a világ másik részével?
Ez a magyar kormány számára a legnagyobb event a világban?
Hogy tudja egy ilyen kormány ellátni a feladatát?
-
A parancsokat adó "fö-fogdmegd" úgy beszél mintha csak a televízió számára készítene egy filmet az "erőszakos" képviselőről. Az üres folyósok arról árulkodnak, hogy nem sok "üzemzavart" okozott a képviselő, a kutya sem dolgozott ott.
-
Nagyon kíváncsi vagyok a bírósági tárgyalásra ha egyáltalán beengedik a nyilvánosságot.
Lehet, hogy csak kiküldenek egy csekket, "fellebbezés kizárva" aláírással.
 
egy párt elkötelezi magát a humanizmus, a jogállamiság és a demokrácia mellett,
ha úgy gondolja, hogy Magyarországot nemcsak gazdasági érdekek kötik Európához..

na ez a másik:
nagyon jellemzövé vált 1990 óta, hogy van egy párt szép lózungokat mondva - majd a hatalomban egészen mást csinál.

Azaz, A-t mond, B-t tesz.
S ez nagyon átlátható ám.

Ezért lesz a következö nagyon-nagy zakó 2019.májusban
Mire gondolsz?
 
gyurcsány? ne felejtsük el hogy anno amikor ő volt minelnök őt legalább ennyire utáltuk mint most ezt a szarházi orbánt.
 
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke interjút adott a Magyar Hangnak, amiben az elmúlt hetek ellenzéki akcióival kapcsolatban azt mondja,

tök jó, hogy nyolc év után végre észrevették, hogy léteznek. Ma egy ellenzéki pártnak Magyarországon csak azok az eszközei, amiket az elmúlt hetekben láttunk. Jól reagáltak egy helyzetre, és a társadalom is jól reagált rájuk. Sokan kimentek az utcára, amiből az ellenzéki politikusok is láthatják, hogy jó az irány.
Kovács Gergely azonban gyorsan hozzáteszi, ettől azonban még nem változott meg a pártokról alkotott véleménye, nem szokta kétévente kitörölni a memóriáját.
Pontosan emlékszem, hogyan kommunikált a Jobbik, amíg szabad volt nekik cigányozni, és arra is emlékszem, milyen volt az MSZP kormányon. Nem is szeretném újra hatalomra segíteni őket. Azt hiszem, a Fideszt akkor lehet majd leváltani, ha ezek a pártok már nem léteznek.
Arra a kérdésre, hogy a túlóratörvény kapcsán kirobbant tiltakozássorozat jelenthet-e fordulópontot, azt feleli, hogy szerinte nem, csak a kormány népszerűségét erodálhatják, ártani nem fognak neki.
Azt hiszem, lesz még néhány pár ezres megmozdulás, aztán elül.
Úgy gondolja, hogy a tüntetések akkor szoktak eszkalálódni, ha a hatalom erőszakosan reagál. Ez történt Nyugaton, az arab világban és 2006-ban nálunk is.
A kormány azonban most nagyon odafigyel rá, hogy ne legyen erőszak, hiszen az egyik legitimációs pillérük éppen Gyurcsány Ferenc, a szemkilövető.
 
válaszoltam, de vki kitörölte. ennyit a szabad véleménynyílvánításról. ugyanazt csinálják ezek s mint a kormány, egyik kutya másik eb. nem vagytok külömbek ti se.
Szoval faradjal at masik oldalra ahol a hazugsagokat dijjazak.
Mi eleg jol vagyunk tajekozodva raadasul nem csak az ellenzeki mediarol hanem a draga kotton szokenyen ur mukodeserol is.
Gyurcsany fobiad is mashol eld ki. BAjnai jo ha tudod minden pert megnyert igy nem ajanlatos libazni mert en nem fogok pereskedni a te handabandazasod miatt.
 
Am.it írtál nagyon érdekes ám a történet nem erről szól Szorítkozunk kizárólag arra ami nem publikus Tehát szűk körnek nem nagy nyilvánosságnak szánták.Milyen tökös gyerek Ez az Ernoe. Feltett egy nem pubikus videot. .Vajon miként jutott hozzá ?Nem publikus!!! Most már az egész világ ismerheti Te döntésed volt ? Legyen publikus ?.Arra hogy hol készült ???Ki fényképezte.?Nem publikus !! Miért ? A kőomlások rendkívül kíméletesek A letepert cipője is a helyén!Óvatosan szakszerűen A letepert nem lehetett nagyon mozgásában
korlátozna Egy mobil telefont használt.Tételezzük fel .már bekacsolta A PIN kódot beütötte
.Amépet a menübe. Opciokból kiválasztotta A kívánt tevékenységet Ami tény vagy magáról készített felvételt állítja a legélesebb képet Vagy a címlistát nézi hová kinek küldje, Láthatólag ebben nem korlátozza senki.Talán készült előre? Sehol egy orrvérzés.Ruha rongálás.Bántalmazás még finomabb változata sem. Mindenki tette a dolgát Valaki az eseményről forgatott A kiomlások megpróbálták Leteperni A letepert meg a telefonját használta szorult helyzetébe !
Némi képzelő erővel feltétezem a letepert szerepét Varjú László vállalta.Mit mondjak színésznek is gyenge

Megtalálhatja mindenki a Youtub-on. Nem kell hozzá "Darknet". :)
A film szerkesztője megnevezi magát az első oldalon.
-
// forrás: https://www.youtube.com/watch?v=G7w0n4_5Fg8
-
Feltételezem, hogy valóban a televízió munkatársai vették fel és ezért nem látunk ütlegelést.
Az is érdekes, hogy a földön fekvő felhívja a bántalmazóik figyelmét, hogy megy a biztonsági kamera a falon amit majd kifog a bíróság értékelni.
-
En nagyon kíváncsi vagyok a jogi következményekre.
A magyar televízió szerint a Hadházyt feljelentette az "állatorvosi kamara",

hogy "nem normális" és ezért nem lehet többet állatorvos. :(
-
Érdekes, mert a nacik is ilyen módszerekkel dolgoztak annak idején.
 
Mit utáltunk benne?
De, tényleg kérdezem.
Fogalmuk sincs már nem emlékeznek
A közhely maradt meg a lovasroham
A kormányzására nem tudnak mit mondani.
Arra pedig a szintén közhelyes vizitdíj jut eszükbe
Lényegében nem tudják megmondani rég volt akkor se tudták
Éppen csak felfújt a média dolgokat botránnyá kavarta.
Még ami eszükbe jut : A Sukoró
Vagyis nincs semmi csak a zsigeri reakció.
Ismerek egy hetven feletti nőt az meg azért utálja.Mert nem volt szimpatikus a hangja
 
egy párt elkötelezi magát a humanizmus, a jogállamiság és a demokrácia mellett,
ha úgy gondolja, hogy Magyarországot nemcsak gazdasági érdekek kötik Európához..

na ez a másik:
nagyon jellemzövé vált 1990 óta, hogy van egy párt szép lózungokat mondva - majd a hatalomban egészen mást csinál.

Azaz, A-t mond, B-t tesz.
S ez nagyon átlátható ám.
Mondd már kiemeltél valamit Ernőtól: egy párt elkötelezi magát a humanizmus, a jogállamiság és a demokrácia mellett,
ha úgy gondolja, hogy Magyarországot nemcsak gazdasági érdekek kötik Európához..

Mondd csak a kiemelésben lévőt éppen teljesíti az a párt
Ne tagadd.
Szerinted melyik nem teljesült?

humanizmus,
jogállamiság
demokrácia
európaiság
 
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke interjút adott a Magyar Hangnak, amiben az elmúlt hetek ellenzéki akcióival kapcsolatban azt mondja,

tök jó, hogy nyolc év után végre észrevették, hogy léteznek. Ma egy ellenzéki pártnak Magyarországon csak azok az eszközei, amiket az elmúlt hetekben láttunk. Jól reagáltak egy helyzetre, és a társadalom is jól reagált rájuk. Sokan kimentek az utcára, amiből az ellenzéki politikusok is láthatják, hogy jó az irány.
Kovács Gergely azonban gyorsan hozzáteszi, ettől azonban még nem változott meg a pártokról alkotott véleménye, nem szokta kétévente kitörölni a memóriáját.
Pontosan emlékszem, hogyan kommunikált a Jobbik, amíg szabad volt nekik cigányozni, és arra is emlékszem, milyen volt az MSZP kormányon. Nem is szeretném újra hatalomra segíteni őket. Azt hiszem, a Fideszt akkor lehet majd leváltani, ha ezek a pártok már nem léteznek.
Arra a kérdésre, hogy a túlóratörvény kapcsán kirobbant tiltakozássorozat jelenthet-e fordulópontot, azt feleli, hogy szerinte nem, csak a kormány népszerűségét erodálhatják, ártani nem fognak neki.
Azt hiszem, lesz még néhány pár ezres megmozdulás, aztán elül.
Úgy gondolja, hogy a tüntetések akkor szoktak eszkalálódni, ha a hatalom erőszakosan reagál. Ez történt Nyugaton, az arab világban és 2006-ban nálunk is.
A kormány azonban most nagyon odafigyel rá, hogy ne legyen erőszak, hiszen az egyik legitimációs pillérük éppen Gyurcsány Ferenc, a szemkilövető.
Neki van egy politika és társadalom szemlélete
Mondott okosakat is
Amit nélküle is tudtunk.: Például a hatalom és erőszak kapcsolatáról.
Igen idealista a pacák.És egyáltalán nem biztos hogy jó politikus vagy jó elemző
Például teljesen irreális amit mond:
A Fideszt akkor lehet majd leváltani, ha a Jobbik és az MSZP már nem létezik
Majd ha fagy s hó lesz nagy s piros hó esik írhatta volna
Nem e két párt a gátja
A cigányozásra tett érveit megértem
Azt a lakosság fele elfogadta fele elítélte.
Akkortájt egy társadalmi igényt és problémát fogott meg a Jobbik
Nem szalonképes a dolog
De sokak véleményét képviselték
E két párton kívül nagyobb baj az LMP tipusú áruló kormányt segítő pártok
Végezetül megjegyzem:
Nem jól idéztél
a Fideszt szerinte csak akkor lehet leváltani, ha a jelenlegi pártok már nem léteznek.
Ez pedig Tölgyessy gondolatai már 1 éve elmondta
https://magyarhang.org/belfold/2019...z-eszkozei-amiket-az-elmult-hetekben-lattunk/
 
Utoljára módosítva:
Megtalálhatja mindenki a Youtub-on. Nem kell hozzá "Darknet". :)
A film szerkesztője megnevezi magát az első oldalon.
-
// forrás: https://www.youtube.com/watch?v=G7w0n4_5Fg8
-
Feltételezem, hogy valóban a televízió munkatársai vették fel és ezért nem látunk ütlegelést.
Az is érdekes, hogy a földön fekvő felhívja a bántalmazóik figyelmét, hogy megy a biztonsági kamera a falon amit majd kifog a bíróság értékelni.
-
En nagyon kíváncsi vagyok a jogi következményekre.
A magyar televízió szerint a Hadházyt feljelentette az "állatorvosi kamara",

hogy "nem normális" és ezért nem lehet többet állatorvos. :(
-
Érdekes, mert a nacik is ilyen módszerekkel dolgoztak annak idején.[/QV

[/ e [/ k

Válasz Ernoe módra. Nem is számítottam ennél többre.
Egy megjegyzés A nácizmus a történelem szégyenfoltja ! Elfelejteni semmiképp Állandóan erre hivatkozni Nem tartom túl szerencsésnek
 
Utoljára módosítva:
Szoval faradjal at masik oldalra ahol a hazugsagokat dijjazak.
Mi eleg jol vagyunk tajekozodva raadasul nem csak az ellenzeki mediarol hanem a draga kotton szokenyen ur mukodeserol is.
Gyurcsany fobiad is mashol eld ki. BAjnai jo ha tudod minden pert megnyert igy nem ajanlatos libazni mert en nem fogok pereskedni a te handabandazasod miatt.
Ez normális dolog? Így viselkedsz vkivel akinek más a nézete mint a Tied? Akkor mi a különbség Te és a Fidesz között? Csak a név? Akkor semmi értelme az egésznek, mert akkor egyik kutya másik eb.
Gyurcsányt védheted, de amit Ő csinált az minden volt csak jó nem. Olyannyira hogy le is mondott. Majd Bajnait tette a miniszterelnöki pozícióba. Egy olyan embert akit valóban a bíróság felmentett több vád alól is (de tudjuk hogy a bíróság nem az igazságosság elvén működik, lásd a móri mészárlást ahol elítéltek olyan embereket akiknek semmi közük nem volt az esethez). de Te lennél azoknak az embereknek a helyében akiknek a szülei felakasztották magukat a libás ügy miatt? Amit csinált az gusztustalan. igazságtalan és etikátlan volt.
És a legfontosabb: hogy ma ott tartunk, hogy a Fidesz 2/3-dal az országgyűlésben rezsimszerűen vezeti az országot azt igenis Gyurcsánynak köszönhetjük. Ha jól csinálja amit csinál, akkor ma demokrácia van és az emberek nem csak ebben a fickóban látják az ország megmentőjét.
Hadd kérdezzem meg: Neked mi jót tett Gyurcsány hogy ennyire véded?
 
Utoljára módosítva:
Talpaska
Nekem mindegy ki is huzza el a notadat,mert en kint elek. Az otthoni rokonokat baratokat iskolatarsakat ismerosoket oszinten sajnalom.
A demokraciabol nem kell kioktatni mert mi evtizedek ota itt eljuk tapasztaljuk naponta a borunkon. Szivbo lkivanom meg neked is hogy ilyen nyugalomba es kiszamithatosagba teljenek napjaid minden atrocitas nelkul.
En meg a Kadar erabol jottem el. Gyurcsanyrol de Bajnai akit nem Gyurcsany nevezett ki csak hamar ennyire jartas vagy az otthoni belpolikaba, a tizedet nem tettek mint amit az ORban.
Ha ennyire jol megy az orszag sorsa miert nem adtak vissza 13. nyugdijat?mielott Gyurcsanyoznal tud a BAjnai vette el.
A birosag tetszik neked de Orban korlatozza es a mostani ciklusaba csucsra jaratta ellehetetlenitette. A liba ugy meg normalis birosagi menetbe zarodott le az ugy. Olvass ez utan is mert fals az infoid.
GYurcsanyrol nincs szuksege hogy szeresd az en tamogatasomra se annal is inkabb mert nem fogok szavazni meni se ra se masra otthoni valasztasokon.
10 eve nem vele hanem Orbannal kell foglalkzoni mert o van porondon.
Over ahogy itt mondjak , nincs miert szajkozd a 10 eve kikialltott karaktergyilkolast, mert mindent mondhatsz ra de hogy tiszta a keze az biztos.
ellenben Orbannak meg ragados.Tiborckarol beszelj mert o nyult le 13milliardot es nem GYurcsany.
A Dk es elnokerol ha kritikat mondasz lehet elfogadhato de a karaktergyilkolaszas nem erv egy demokraciaba se.
NYilvan fidesz ukasz ezt naponta elmondani GYurcsanyrol de akkor faradjal masik oldalra hol erre vevok kivancsiak vagy elfogadjak ezt a aljas modszert.
A canadahun mindent meg tesz hogy a valos informaciokat adja, nem kell olyan demagogia hogy csak a handabandazasokat akarja a mi torkukon lenyomni.
Felreertett demokracia a valsoag helyet hazugsagokat terjeszteni.
 
Egy megjegyzés A nácizmus a történelem szégyenfoltja ! Elfelejteni semmiképp Állandóan erre hivatkozni Nem tartom túl szerencsésnek
Vedd figyelembe a Móricka működést:
Mindenről ugyanaz jut eszébe
És igen állandóan a nácizmusra hivatkozni analógiával nem szerencsés
De azt is figyeld mit írt:
Bár csak a feljelentő Fideszes népekről van szó
Arról nincs hogy nem lehet többet állatorvos.de nagyon fura irányba megy a szolgalelkűség?
Na most kérdem nem Gestapo és náci és AVO módszer volt a lakosság feljelentő és ellenfelével így leszámolni akaró aljas szervilizmus?
A net Nyilas házmestereknek mondja két feljelentőt
És igaz:
Panaszt nyújtott be két állatorvos Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, eredeti szakmája szerint állatorvos ellen az MTVA Kunigunda utcai székházában tanúsított magatartása miatt
A két aláíró szerint Hadházy Ákos magatartása összeegyeztethetetlen a kamarai szabályok mellett állatorvosi esküjének azon részével is, mely kimondja: „arra törekszem, hogy az állatorvos-tudomány, valamint Alma Materünk jó hírnevét öregbítsem, megbecsülését előmozdítsam. Isten engem úgy segéljen!"
Feljelentették Hadházy Ákost az Állatorvosi Kamaránál, mert „minősíthetetlenül viselkedett" az MTVA-székházban
Még ezt olvasd el hozzá:
https://varosikurir.hu/nem-teszi-a-...o-ket-allatorvos-amit-a-facebook-nepetol-kap/
 
Utoljára módosítva:
És a legfontosabb: hogy ma ott tartunk, hogy a Fidesz 2/3-dal az országgyűlésben rezsimszerűen vezeti az országot azt igenis Gyurcsánynak köszönhetjük. Ha jól csinálja amit csinál, akkor ma demokrácia van és az emberek nem csak ebben a fickóban látják az ország megmentőjét.
Sajnos ezt Gyurcsány elrontotta, hisz ha nem a nyilvánosságnak szánta a beszédét akkor igenis ügyesebben kellett volna politizálnia, miért nem szivárognak ki hasonló beszédek a jelenlegi vezetéstől?
Pedig biztos vannak...azért mert ügyesebbek!
A bíróság ítéleteit meg nem jó kétségbe vonni mert akkor a teljes ítélkezési rendet kétségbe vonjuk...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,117
Üzenet
4,799,596
Tagok
615,614
Legújabb tagunk
AndikaLaOL
Oldal tetejére