Agyhalál! Édesanyja veszi a cigit a 2,5 éves, láncdohányos kisfiúnak

Az indonéziai Rapi Ananda Pamungkas mindössze két és fél éves, de már napi 40 szál cigarettát szív el, és ami talán a legfelháborítóbb az egészben, hogy az anyja veszi neki….


Rapi először csak a földről kezdte el felszedni a csikkeket, anyja standja mellől egy indonéziai piacon, ám pár nappal később már a vásárlóktól kunyerált cigit, noha még beszélni sem tudott szinte. Aztán az idő haladtával egyre agresszívabbá vált, ha nem adtak neki dohányt. A kisfiú mára már ott tart, hogy napi 40 szál cigarettát szív el, amit 35 éves édesanyja különös nevelési módszereire hivatkozva enged, sőt ő veszi neki.

BFSk9kqTURBXy8zYjM1OGI4ODQ2MzJhNzM5MzliNWM2ODIzYThkOTZlMC5qcGVnkZUCzQJsAMLDgqEwAaExAA

Kép: schreenshot/blikk

„A gyermekem cigizik, miközben kávét iszik és sütit eszik. Nagyjából két hónapja minden nap szívja. Ha nem adok neki, akkor teljesen bevadul, ami azt jelenti, hogy nem alszik, egész nap sír és dührohamai vannak” – nyilatkozta a Mirrornak Maryati, a fiú édesanyja.

U6vk9kqTURBXy81YTJlNDk3ZWE1NGJiOWQzODhmMTZlNDYyOTExNjA0ZS5qcGVnkZUCzQJsAMLDgqEwAaExAA

Kép: schreenshot/blikk

Egyébként Rapi édesapja is nagy dohányos, de azt mondta, fia még nála is többet szív, és fogalma sincs, hogyan szokhatott rá ennyire a nikotinra. „Amikor a fiam cigizik, szeret meginni mellé egy mochachinót is, amit van, hogy közösen fogyasztunk el reggelente” – mesélt az édesapa, aki azt is megígérte, hogy elviszi a gyereket orvoshoz, hogy leszoktassák a cigiről.

emMk9kqTURBXy9mZWRhMjY0ZWVmYTk4YzRkMWQ3NzIyNDE5Y2RlYWU4NC5qcGVnkZUCzQJsAMLDgqEwAaExAA

Kép: schreenshot/blikk

A történet ugyan még Indonéziában is rendhagyó, viszont az országban kiemelkedően magas a dohányzók aránya, sőt a gyerekek 9 százaléka rendszeresen cigarettázik, ami egészen elképesztő...

 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,797
Tagok
615,335
Legújabb tagunk
KevinSon
Oldal tetejére