Kálmán Olga is indul a főpolgármester-jelöltségért

„Kálmán Olga a DK főpolgármester-jelöltje”- közölte Facebook-oldalán Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője, egy időben azzal, hogy sajtótájékoztatót tartott Dobrev Klára és Kálmán Olga.

Az eseményen a párt EP-képviselője közölte, hogy Kálmán Olga „az elmúlt években bebizonyította, hogy megalkuvások nélkül és kőkeményen küzd” Orbán Viktor rendszere és az „őt kiszolgáló” Tarlós Istvánnal szemben. Ezért szerinte ő lehet az, aki nem megosztja, hanem egyesíti azokat a szavazókat Budapesten, akik változást szeretnének. Hozzátette: nem párttag és nem is volt az, így minden olyan budapesti számára megoldást és bíztató jövőt jelenthet szerinte, aki majd rá szavaz.

Dobrev Klára azt is elmondta, Kálmán Olga „fel fog lépni mindenfajta mutyival szemben” és „vigyázni fog a budapestiek pénzére”, valamint garanciát jelent arra, hogy nem kell majd félni például attól, milyen levegőt szív a gyerekünk, ha elvisszük sétálni.

Kálmán Olga a sajtótájékoztatón azzal kezdte, tudja, hogy számtalan kérdést fog kapni azzal kapcsolatban, miért indul. Azt mondta: az EP-választás megmutatta szerinte, hogy az a választók akarata, hogy minél több új szereplő legyen a politikában.

„Miért Klára mutatott be? Klárának nagy szerepe van abban, hogy rászántam magam erre”- közölte a tévés személyiség, majd egy újabb kérdéssel folytatta: („Kinek a jelöltje leszek?”), amire úgy válaszolt: „a budapestieké”.

El tudják képzelni, hogy szemtől szemben tárgyalok Orbán Viktorral a város ügyeiről? Én el. És higgyék el, nem csak bólogatni fogok- szögezte le Kálmán Olga, aki szerint sok mindent elérhet egy nem kormánypárti főpolgármester is, főleg, ha a testülete nem kormánypárti többségű.
A programját firtató kérdésre a műsorvezető azt mondta, szerinte mindenkinek van programja, elképzelése, aki ebben a városban él, mert látják, hogy „mivé vált a város”, hogy „mi történik az utakkal egy májusi eső után”. Azt mondta, hogy most az előválasztási aláírásgyűjtés során azt tartja legfontosabbnak, hogy találkozzon az emberekkel, meghallgassa őket, beszélgessen az emberekkel, hogy lássa, ki min szeretne változtatni és utána írott formában is közzéteszik ezeket.

„Független jelölt vagyok, a DK bíztatására, Klára bíztatására”- közölte arra a kérdésre, hogy függetlenként, vagy párt színekben indul-e. Hozzátette: számít ugyanakkor az összes párt támogatóinak szavazatára, még a fideszesekére is.

upload_2019-6-19_16-48-51.jpeg

62021425_10206109012601677_8034182728888877056_n.jpg
 
Utoljára módosítva:
Még idő kellett hogy rájöjjek kit illetsz ezzel a becenévvel...furcsa hogy mennyire szerettek ráaggatni különböző gúnyneveket ellenzékiekre. Ezt úgy kapjátok fentről hogy ezt kell csinálni vagy csak zsigeri?
Mivel ritkán nézek tv-t nekem még az Olga sem mond semmit atv-t meg főleg nem amikor egyszer valami vidám vasárnap ment majd kiderült hogy ezek mennyire támogatják a kormányt. (számomra az egyháznak függetlenül kellene működnie az államtól persze majd az is lesz csak előbb anyagilag felhúzzák...)
Én mindent fentről kapok, mivel az agyam helyén egy igen-nem váltókar van, meg egy reset gomb. De azért köszi! Vagy nem köszi? Most összezavartál! ;) [Mi az az O1G?]

Én Kálmán Olgát innen ismerem, amikor egy katasztrófa-védelmissel készített interjút.
 
Én mindent fentről kapok, mivel az agyam helyén egy igen-nem váltókar van, meg egy reset gomb. De azért köszi! Vagy nem köszi? Most összezavartál! ;) [Mi az az O1G?]
Hogy mi?
Íme:
Orbán Viktor egy géniusz, az O1G ezt is jelenti, és én azt javaslom, hogy ezzel zárjuk, hogy maradjon meg minden nézőben, hogy van úgy, hogy a rossz cselekedet is egy jó választ vált ki (bencsik andrás)
 
A jelenlegi jelöltek láttán - Kálmán Olgát is beleértve - Tarlós István nyugodtan hátradőlhet. Véleményem szerint a városvezetésnek egyedül Oszkó Péter ''sorompóba állítása'' okozhatott volna ''fejfájást''. A mostani casting fájdalommentes folytatást ígér Tarlós Istvánnak. Gyurcsánynak nem tartott sokáig, hogy - a megállapodás ellenére - kihátráljon Karácsony Gergő mögül.
 
ha egy TV sztárban látják a megváltót, én nem bánom ... azért egy kis politikai tapasztalat nem ártana, a momentumos legalább valami vállakozó, gondolom van némi tapasztalata. Gréczy pártszóvivőnek, tényleg jó volt, csak interpretálnia kellett a fönök mondandóját.
Annál azért összetettebb mint hogy csak tv sztárban megváltó
Politikai tapasztalat-e hogy a stúdióban beszélgetett?
Nem ez nem elég a K. Gergő sokkal tapasztaltabb
Igaz most jól elbénázta a parkolási témát
A momentumos Kerpel-Fronius biztatóbb mert cég-tulajdonos, vállalkozó rendszerszervező (folyamatszervező, rendszerelemző, rendszertámogató)
És híres orvos családból származik.vagyis értelmiségi is és jó háttér
Azt nem tetszik hogy történelemszakos is volt.
Ezekből elég volt az Antall kormány idején.
Unom már a történészek galádságait.
Remélem a Máriától is megszabadulunk egyszer.
 
Nekem teljesen szétfröccsent miért támogatja.
Nekem az jön le az egészből, hogy a dk azt extrapolálja, hogy a párbeszéd az együtt sorsára juthat őszre. Jávor már süllyedőben, nem sok hiányzik Karácsonynál sem (főleg, hogy most még kerületi polgármesterként az energiái jelentős részét leköti a helyi hadakozás).
De ezt nyíltan nem fogják kijelenteni.
Sem az újságírói háttér sem egyéb felsőfokú végzettség még nem teszi indokolttá.
Pedig igen.
A felsőfokú végzettség, ahogy a matekben mondják, szükséges, de nem elégséges feltétel.
Az (igazi) újságírói háttér pedig a rutint adja a különféle tárgyalásokhoz.
Egyedüli dolognak látszik az ismert arc nevű politikai trükk
Mert Országos ismert
Vagyis akár celebnek is mondható volt.
Azért KO-t én nem nevezném celebnek. Nem Győzike vagy Voksán Virág kategória.
Az, meg, hogy ismert csak nem negatívum?
Vagyis választották mint híresség(eléggé még ha volt ki azt mondta nála nem ismert)
Azt én elismerem hogy nagyon középutas vagyis diplomatikus is tud lenni de ugyanakkor meg nem alkuvó is
Ha te keresnél polgármester jelöltet, ez ugye nálad sem lenne kizáró ok?
Azon kevesek közé tartozik akiknek van természetes igaészágérzete
És ugyanakkor nagyon tud illendő is lenni.
Meg, tán ez se?
Ő nem futott volna bele egy Bangóné féle problémás helyzetbe.
Az MTV ügyet is elegánsabban kezelte volna.
Mindez még nálam nem elég hogy jó főpolgármesternek tartsam.
Hogy párton kívüli?Ez se aduász
Hogy nő?
Az se aduász mindég
Lehet, hogy ez inkább póker vagy balck jack?
(Ott aztán nem nagyon van adu.)
Hányszor volt kutyavásár Budán?
Bejöhet-e csak ezekért még egyszer?
Hogy most váltottak
Most válik el a DK málé e vagy nem.
Bekavarni most?
Ám vigyázzunk független jelöltnek van írva.
Ukrajnában egy független komikus gyözte le a gyáros- nagyvállalkozó elnököt...
Következik-e ezekből hogy a Karácsony Gergelyt nem támogatják tovább?
A második forduló győztesét fogják támogatni (legalábbis szerintem).
Ez két jelöltként is lehetséges.Hiszen most Olga csak biztatást kapott
Majd akkor kap támogatást ha az élőválasztásában jónak bizonyul.
Amelyik az előválasztásban jobban áll azt megtartják.

Kerpel-Fronius:
Azt mondtam az egyik legelső interjúmban, hogy a verseny jó.
A feladatunk az, hogy az előválasztás során megtaláljuk azt, aki az ellenzék közös jelöltjeként a legnagyobb eséllyel győzheti le Tarlós Istvánt.
Karácsony egy szimpatikus ember, de ez a Tarlós leváltásához kevés. Lehet nem is szükséges jellemvonás.
ha egy TV sztárban látják a megváltót, én nem bánom ... azért egy kis politikai tapasztalat nem ártana, a momentumos legalább valami vállakozó, gondolom van némi tapasztalata.
Szerintem meg pont fordítva. Kerpelnek kéne valami politikai tapasztalat. Kálmán nem kevés politikai tapasztalattal rendelkezik (sőt üzletivel is).
Gréczy pártszóvivőnek, tényleg jó volt, csak interpretálnia kellett a fönök mondandóját.
Ennél azért több. Hacsak ennyi lett volna, akkor nem tudott volna egyetemen tanítani (mert azt is elkövette).
 
Szerintem sem probléma, mint tudjuk az ATV a Hit Gyülekezetéhez tartozik, és biztosan megválogatják munkatársaikat, jó szakembergárdával dolgoznak.... műsorvezetőnek biztosan jók ... politikusnak, majd meglátjuk.
A jelenlegi kormányban is beválltak az egyházi emberek....
 
Anno a tv-s műsorában kedveltem nagyon. Korrekt volt, felkészült és értett a politika nyelvén. Nem volt nála tabu, mindenre rákérdezett, kényes témákat is feszegetett.
"(...) El tudják képzelni, hogy szemtől szemben tárgyalok Orbán Viktorral a város ügyeiről? Én el. És higgyék el, nem csak bólogatni fogok- szögezte le Kálmán Olga (...)"
Én el tudom képzelni és hiszek neki, de csak az a kérdés, hogy szóba állna e vele
 
Utoljára módosítva:
Döntése azért kifejezetten érdekes, mert az elmúlt időben gyakorlatilag minden felületen azt sugallta, hogy független, objektív sajtómunkásként neki semmi helye a politika világában. Lássuk Kálmán Olga legerősebb mondatait:

  • „Én újságíró vagyok, a politika pedig a túloldal. Miért mennék át?”
  • „Elárulom, miért nem fordult meg a fejemben, hogy pályázzak a főpolgármester-jelöltségre: mert nagyon komolyan gondolom a politikát.”
  • „Kampányban nyilván el kell mondani, milyen pocsék itt a köztisztaság, az úthálózat, a tömegközlekedés, az egészségügyi ellátás és az oktatás. De ha netán megválasztanak, eltelik fél év, s megint ki kell állni. Akkor mit mondhatok? Hát továbbra is azt, hogy pocsék a köztisztaság, az úthálózat, a tömegközlekedés, az egészségügyi ellátás meg az oktatás.”
  • „Azt állítom, hogy én biztos nem fognék ilyen politikai vállalkozásba.”
  • „Annyira nagyképű sosem lennék, hogy polgármesterjelölt legyek”
  • „Politikai messiásnak túl őszinte vagyok. [...] a politikusi léthez más típusú személyiség szükséges.”
  • Arra a kérdésre, miszerint lenne-e politikus: „az speciel nem”.
 
Előválasztásra jelentkezett, ez más, mint a közvetlen jelöltség.

A tényekhez az is hozzátartozik, hogy az összes "ellenzéki" párt írásban vállalta, hogy az előválasztáson győztes jelölt mögé áll, így marad Tarlóssal szemben a budapestiek választottja.
Legalábbis azoké, akik hajlandóak a választásban részt venni.
Csak menjenek minél többen, és szavazzanak. Az elsőnél 38.000 ember ment hidegben, rossz időben, mert fontosnak gondolta. Reméljük, most is így lesz!

Karácsony Gergely pedig nem fogja vizesre sírni a párnáját, ha nem őt választják, bár jelenleg ő a népszerűbb (máig legalábbis így volt :)), mert annál nyitottabban képes gondolkodni.
Ő érti, amit sokan nem, Tarlós ellen kell küzdeni, Budapestért.
Ha ezt Kálmán Olga teszi, akkor neki segít majd, ha a momentumos, neki.
A cél: leváltani Tarlóst!
 
„Kálmán Olga a DK főpolgármester-jelöltje”- közölte Facebook-oldalán Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője, egy időben azzal, hogy sajtótájékoztatót tartott Dobrev Klára és Kálmán Olga.

Az eseményen a párt EP-képviselője közölte, hogy Kálmán Olga „az elmúlt években bebizonyította, hogy megalkuvások nélkül és kőkeményen küzd” Orbán Viktor rendszere és az „őt kiszolgáló” Tarlós Istvánnal szemben. Ezért szerinte ő lehet az, aki nem megosztja, hanem egyesíti azokat a szavazókat Budapesten, akik változást szeretnének. Hozzátette: nem párttag és nem is volt az, így minden olyan budapesti számára megoldást és bíztató jövőt jelenthet szerinte, aki majd rá szavaz.

Dobrev Klára azt is elmondta, Kálmán Olga „fel fog lépni mindenfajta mutyival szemben” és „vigyázni fog a budapestiek pénzére”, valamint garanciát jelent arra, hogy nem kell majd félni például attól, milyen levegőt szív a gyerekünk, ha elvisszük sétálni.

Kálmán Olga a sajtótájékoztatón azzal kezdte, tudja, hogy számtalan kérdést fog kapni azzal kapcsolatban, miért indul. Azt mondta: az EP-választás megmutatta szerinte, hogy az a választók akarata, hogy minél több új szereplő legyen a politikában.

„Miért Klára mutatott be? Klárának nagy szerepe van abban, hogy rászántam magam erre”- közölte a tévés személyiség, majd egy újabb kérdéssel folytatta: („Kinek a jelöltje leszek?”), amire úgy válaszolt: „a budapestieké”.

El tudják képzelni, hogy szemtől szemben tárgyalok Orbán Viktorral a város ügyeiről? Én el. És higgyék el, nem csak bólogatni fogok- szögezte le Kálmán Olga, aki szerint sok mindent elérhet egy nem kormánypárti főpolgármester is, főleg, ha a testülete nem kormánypárti többségű.
A programját firtató kérdésre a műsorvezető azt mondta, szerinte mindenkinek van programja, elképzelése, aki ebben a városban él, mert látják, hogy „mivé vált a város”, hogy „mi történik az utakkal egy májusi eső után”. Azt mondta, hogy most az előválasztási aláírásgyűjtés során azt tartja legfontosabbnak, hogy találkozzon az emberekkel, meghallgassa őket, beszélgessen az emberekkel, hogy lássa, ki min szeretne változtatni és utána írott formában is közzéteszik ezeket.

„Független jelölt vagyok, a DK bíztatására, Klára bíztatására”- közölte arra a kérdésre, hogy függetlenként, vagy párt színekben indul-e. Hozzátette: számít ugyanakkor az összes párt támogatóinak szavazatára, még a fideszesekére is.



62021425_10206109012601677_8034182728888877056_n.jpg

*
JUJJJJ, EZ NAGYON TETSZIK!!!!!! Kálmán Olga, mint főpolgármester. Teli a találat!!!!! Lenne itt rend. No most azonnal kezdek el imádkozni a mind összes Istenhez. Segítsék meg őt és ezáltal minket is. Már elég volt a sok suttyó-lopós-hazudozós embernek kinéző lényekből. Olga keményen megfogná a pénzt, nem engedné elherdálni. Szívből drukkolok!
 
a DK -s ranglétrán kritérium, hogy pár évig műsorvezető legyen ATV-ben ? lásd Gréczy Zsolt most meg Kálmán Olga.
Jó kis keltető az ATV.
*
Nem tetszik? Gréczy Zsolt (volt munkatársam)-nak volt/van/és lesz is esze, sőt becsülete is. Volt is. Kálmán Olgának volt/van és lesz is esze, de becsülete is. "Kedves 139" ez nagyon fájhat neked. Én pedig? Ki tudnék bújni a bőrömből, annyira boldog vagyok már a lehetőségért is, no akkor ha valósággá válik, s remélem azzá, akkor még nem tudom, mire leszek képes nagy örömömben, de az biztos, hogy nagyon boldog és elégedett leszek. Sőt! Reményeim is lesznek, miszerint ebben az országban ÉLNI is lehet, mert Kálmán Olga és Dobrev Klára - megteremtik azt, amit a sok hazug hóhányó nem tett meg. Lesz itt elszámoltatás, lesz itt egymásra mutogatás - de ezt a két kemény asszonyt sem megfélemlíteni, de megvesztegetni sem lehet. S, ez lenne a mi hatalmas szerencsénk, ha van Isten, megteremti és véghez is viszi reményeinket.
:hurra:
 
a behűtött pezsgővel, az amerikai elnökválasztáson is melléfogtál ;)
*
Hány évig veted a szememre?! Most NEM hűtök be pezsgőt, a ház környékére sem hozok - babonából! - De az biztos, hogy drukkolok, de nagyon Mindkettőjükért. No meg magunkért, mert VÉGRE kiérdemelnénk két erős kezű, becsületes, tiszta elméjű, nem korrumpálható, okos vezetőket. Olyanokat, ha kell, keményen fel tudnak lépni és számon is tudnak kérni. Mert senkinek nem tartoznak elszámolással. Ez egy csodás hír volt, holnap még a Nap is másként kel fel - legalábbis számomra.
 
Ha Kalman Olga lenne a polgar mester nem toketlenkedne ezzel a hajo tragediaval nem titkositatta volna a tulelo koreaiak vallomasat 30 evre .Ami alapbol olyan info lehet ami a balesetet okozokra nem vet jo fenyt.

Nem baj kifogjuk birni meg a nemzetkozi sajtot nem fogjak tajekoztatni a koreaiak.
Raferne a varosra egy nem korupt vezeto aki a Bp lakoinak erdekebe akar kiallna es emgszuntetne ezt a sumakolast.

HAjra Olga!!!!!!!!!!!

Karacsonyinak nem sikerult Miniszternek lenni, de fonok akar lenni tovabbra is Igy akko rmegprobal Bp fonoke lenni. Nem csak a parkolas ugy zuros hanem volt meg egy igen rossz beszolasa a zsido kozossegnek az idegnrendeszeti eljaras volt ano a zsido torvenyek....stb igaz bosanatot kert de eso utan koponyeg.
A masik ervem amiert nekem nem szimpi, hogy nincs tamogatottsaga, 5% alatti part a Pm.
Mszp nek elkene dontenie magat akarja felszinen tartani vagy a tamogatottsag nelkuli pm partot.

HAjra Olga!!!!!!!
 
Utoljára módosítva:
Előválasztásra jelentkezett, ez más, mint a közvetlen jelöltség.

A tényekhez az is hozzátartozik, hogy az összes "ellenzéki" párt írásban vállalta, hogy az előválasztáson győztes jelölt mögé áll, így marad Tarlóssal szemben a budapestiek választottja.
Legalábbis azoké, akik hajlandóak a választásban részt venni.
Csak menjenek minél többen, és szavazzanak. Az elsőnél 38.000 ember ment hidegben, rossz időben, mert fontosnak gondolta. Reméljük, most is így lesz!

Karácsony Gergely pedig nem fogja vizesre sírni a párnáját, ha nem őt választják, bár jelenleg ő a népszerűbb (máig legalábbis így volt :)), mert annál nyitottabban képes gondolkodni.
Ő érti, amit sokan nem, Tarlós ellen kell küzdeni, Budapestért.
Ha ezt Kálmán Olga teszi, akkor neki segít majd, ha a momentumos, neki.
A cél: leváltani Tarlóst!
Én azt vettem mészre itt a hivatalos szervek egyértelműen Kálmán Olgát támogatják-Mert hogy DK tévedhetetlen náluk.
Hogy Olgát a celeb mint közismert arc és személyiség kategóriába emeltem, ez ellen minek tiltakozni hisz ugyanakkor leírtam milyen kiváló ember
A magyar és közfelfogás mást ért celeb alatt.Rögtön jöttek Győzőikével vagy az összes filléres hírességgel
Épp ez a lényeg Olga nem filléres híresség Ő megérdemelten nevezetes és közismert.

Nos előválasztás és igen ez is furcsán összekeverik többen a tényleges választással
Is itt írtad helyesen
Az előválasztás győztesét fogják mind támogatni

Hát ha nem vennénk észre az előválasztásnál vagyunk.
Annak is az első fordulóján túl.

Eddig még semmi szerződés szegés nem történt.
Karácsony Gergely alkalmas jelölt,de követett el hibát ráomlott a parkolási ügy.
A Kálmán Olga közismertségénél(azért is celebségénél) fogva megfelelően ismert és alkalmas lehet a Budapestiek támogatására.
Ezt még neki kell elérnie
Itt vannak félreértésben többen
Az előválasztásnak nincsen vége.
Mert két fordulós

Bár én is azt hittem az első forduló előtt megismert arcok fogják végigvinni.
Hát a két forduló között bejött két új arc a Kerpel-Fronius és Kálmán Olga.
Az előválasztás megy tovább
Ennek szabálya
A főpolgármesteri előválasztás második fordulójában egyébként csak az indulhat, aki rendelkezik kétezer aláírással, amit jövőhét szerdától lehet elkezdeni gyűjteni, egészen június 17-ig. A bejutott jelöltekre június 20. és 26. között lehet szavazni, az eredmény 26-án jön majd, a legtöbb szavazatot begyűjtó Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellen indul

Kálmán Olga most mindenkit megzavart kicsit
De az alábbi mondat fontos
Előválasztásra jelentkezett, ez más, mint a közvetlen jelöltség.
De ezt tegnap le is írtam más szavakkal
Mindkét jelölt ott van A Karácsony Gergely is és Kálmán Olga is
A Karácsony párt támogatásokkal.
Az Olga párt felkérés és biztatásra.
Hogy gyakorlatilag mi a különbség nem tudom.
És a DK-nem kivonult Karácsony mögül (bármit is jelent)
Ha kampánypénz támogatást jelent az fájóbb
Ha média támogatást az is lehet fájó.
Olga mit kap támogatást gyakorlatban természetesen azt nem tudjuk meglátjuk
A kampányolást ki kapja a kettő közül a DK-tól.
Még nem világos.
Én úgy sejtem szabadonfutók mindketten.
Érjék el amit tudnak érvekkel
És onnantól teljes támogatást kap a nyerő.
A másikat pedig ejtik, mert vesztett az előválasztásban.
És ez bármelyik lehet a nevek közül
Kerpel-Fronius (momentum)
Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd
Kálmán Olga független
Puzsér Róbert független (de az előválasztást lemondta) csak a főpolgármesterségért indul októberben.
Ha kihagytam nevet elnézést
Sőt még jöhetnek esőválasztásra ha teljesítik a feltételt

Ezek még nem jelöltek ezt ne felejtsük el
Ezek jelölt aspiránsok
 
Utoljára módosítva:
A masik ervem amiert nekem nem szimpi, hogy nincs tamogatottsaga, 5% alatti part a Pm.
Mszp nek elkene dontenie magat akarja felszinen tartani vagy a tamogatottsag nelkuli pm partot.
Érdekesen változott a Párbeszéd 2018 június 13% önállóan.
2019 március MSZP-P együttesen 8 %
És az EP választáson 6,68 %
És igen ebből 1 % a PM de mindenképp 5 % alatti igaz.
Nos ekkor mi van?
Az is kérdéses Ki visz kit? Hisz az MSZP-se több nagyon két egyforma!
Mszp nek elkene dontenie magat akarja felszinen tartani vagy a tamogatottsag nelkuli pm partot.
Ezt nem olyan egyszerű eldönteni ki a húzó,vagy visszahúzó.
A PM-mek lett káros az MSZP vagy fordítva?

Ettől még a Karácsony mint személyiség lehet nyerő.
Lassan már nem is a PM arca annyit szerepelt önállóan.
Hogy személyesen neked nem jó?
Attól még másoknak, sokaknak lehet jó.
Ez a rejtély
Erre is jó lesz az előválasztás
Az adatot innen néztem:
1230366.jpg
 
Utoljára módosítva:
Sziasztok,

Elnézést, de nem olvastam végig az összes kommentet. Különösebben nem is foglalkozom a témával, mert a véleményem szerint lassan a bohózat kategóriájába megy át ez az ellenzéki "összefogásnak" nevezett akció, az alábbiak szerint:
1. Megegyeztünk ugyan, de a megegyezés szöveget mindenki újra értelmezi.
2. Gyurcsány mindig is megosztó volt. Most is az, így ő sem marad le a többitől. Vagy ő, vagy inkább bomlaszt.
3. Megegyeztünk, de minden ellenzéki a saját jelöltem mögé álljon be. (törpe pártok, nevenincs mozgalmak, stb.).
4. Előválasztás, na majd utána összefogunk, támogatjuk a győztest. Na én már ezt is kétlem.
5. Aki nem állít jelöltet az már nem is számít? (Analóg Bástya elvtárs szavai jutnak eszembe (a Tanu c.filmben), hogy ő már nem is számít, az ő életére nem törnek a békaemberek ?).
6. Egyébként ebben az országban mindenki alkalmas a polgármesterségre?
7. Persze vannak példák, hogy más szakmai felkészültséggel is sikeres karriert futottak be néhányan. Akkor ez a lehetőségek országa?

Bocsánat, ha fárasztó voltam.
 
Nekem az jön le az egészből, hogy a dk azt extrapolálja, hogy a párbeszéd az együtt sorsára juthat őszre. Jávor már süllyedőben, nem sok hiányzik Karácsonynál sem (főleg, hogy most még kerületi polgármesterként az energiái jelentős részét leköti a helyi hadakozás).
De ezt nyíltan nem fogják kijelenteni.
Ezeket a Karácson bakikat én is írtam.(de mielőtt rácsapsz hibát is írhatok)
A két vasat tart a DK a tűzbe az is meg lett írva.
Ennek ellenére kockázatos váltani a DK-nak.
De nem is váltottak
Olga nem hivatalos aspiránsuk egyelőre.
független jelölt.
Majd akkor lesz hivatalos támogatottjuk
Ha megnyerte az előválasztást.
Hogy most beszélnek mellette bemutatták.
A videó szavaival:bátorították indulásra.És végig bemutatásra kerülés van szóban
Ez politikában olyan mint az együtt fotózkodás.
A hallgatólagos támogatás, sugalmazó erkölcsi támogatás.
Ez se kevés hogy biztatták indulásra.
De lehet csak ennyi egyelőre.
A többi Olga aláírás gyűjtési eredményén és előválasztási eredményén múlik.
Akkor derül ki a két-3 vas közül melyiket tartja meg a DK.Sőt az egész ellenzék.
Az aláírás gyűjtésben biztos segítenek neki.Talán ebben ki is merül.
utóirat:
Ne felejtsük Olgának nincs is TV-s állása már jó ideje.
Ezért mást is jelent a főpolgármesteri aspiránsúság.
Mit veszíthet?
 
Utoljára módosítva:
Én azt vettem mészre itt a hivatalos szervek egyértelműen Kálmán Olgát támogatják-Mert hogy DK tévedhetetlen náluk.
...
A CH-n egyetlen "hivatalos szerv" van: Ábrahám Melitta, a tulajdonos.
Vagyunk néhányan, moderátori joggal felruházott tagok, akikről beállítottságunk alapján valóban nem mondható el, hogy kormányszimpatizáns. (Ettől függetlenül igyekszünk a moderátori feladatokat objektíven végezni és aki nem ért egyet valamilyen intézkedéssel, az Melittánál protestálhat ellene.)
Hogy ki, kit támogat, azt adott esetben egy szavazás tudná eldönteni, de jelen esetben tudtommal egyik moderátor sem érintett, mert nem budapesti. (Melitta pedig, mint közismert torontói.)
Innentől tagként:

Én csak a magam nevében beszélhetek és amennyiben véleményt fejthetek ki (és fejthetek), a Kálmán Olga indítását megelőző pillanatig nem láttam igazi kihívóját Tarlósnak. Pontosabban a fidesz jelölt ellenpólusának, mivel egy időben maga Tarlós sem volt biztos az indulásában (ami számomra azt jelenti, hogy nem tőle függött az indulása).
Olga indulásával sem látom nagy esélyét Tarlós leváltásának, hacsak nem tud valamelyik ellenjelölt "nagyot dobni", mint tette ezt Dobrev Klára.
Ettől függetlenül, ha mögé nézünk, reális esélye annak a jelöltnek lesz a nyerésre, aki mögé a jelölő pártja csapatot (szavazókat) tud felsorakoztatni.
Ez pedig ma a dk és a momentum (meg nyilván a fidesz).
Kerpelről nem sokat tudni. Állítólag a Nolimpia után csatlakozott a momentumhoz, tehát, ha politizál is, azt egy-két éve teszi (ettől még persze, lehet, hogy jól csinálja).
Kálmán Olga - már csak szakmájából kifolyólag is - évek óta (hölgyről lévén szó nem illik évtizedeket írni, pedig az lenne a valós) politikai körökben mozog. Ez pedig nyilván hozott neki annyi háttér pluszt, amit feltételezésem szerint Kerpel - ha nyerne is - a ciklusa végéig sem tudna felhalmozni.
Karácsony tevékenységét meg lehet ítélni eddigi polgármesteri tevékenysége alapján, a liberálisok Serem Ádámjáról kb annyit tudni mint a momentum jelöltjéről. (Na jó, picit többet, de az, hogy a cannabist legalizálni szeretné, nem biztos, hogy vonzóbbá tenné mint jelöltet.)
A "sétáló budapestes ripacsról" talán nem ejtenék szót, mert az eddigi tevékenységét komolytalannak tartom, programja meg kb akkora mint a többieké...
Ez pillanatnyilag a választék.
Ha ebből támogatni kell valakit, kizárásos alapon én bizony Kámán Olga mellé tenném a voksom, de, mint írtam én sem vagyok érintettje a budapesti önkormányzati választásoknak.
Viszont amikor tévés megváltóként, meg üdvöskeként aposztrofálják, akkor a vitaösztönöm bekapcsol és írásra késztet.
Kb ennyit arról, hogy a vezetés kit támogat...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,844
Tagok
615,338
Legújabb tagunk
Jo Maya
Oldal tetejére