A világhírű divattervező akkora sallert osztott ki Orbánnak................

Facebookon akadt ki igen durván a világszerte elismert, leghíresebb magyar divattervező Náray Tamás…

“Én már elengedtem ezt a nemzetvédelmezős dolgot. Egyszerűen lemaradtam, kisodródtam egy hajtűkanyarban, elfáradtam, kiégtem.
Amikor az IMF ellen harcoltunk azonnal felvettem a védekező alakzatot a globaloböllér karvalytőkével szemben.

Aztán jött a helyesbítés, hogy vaklárma, mégsem ők a veszélyesek, Bajnai és Gyurcsány áskálódik. Én rendes alattvalóként átforgattam a lőtornyokat a ház tetején a Rózsadomb irányába.

Aztán jött a helyesbítés helyesbítése, hogy hagyjuk az előző kormányfőket, valójában Norvégia a veszélyes, mert pénzt ad. De a rosszaknak! Nem volt mit lehet tenni, lebontottam a lőtornyokat és kitettem a vikingcsapdákat.

Telt múlt az idő, és jött a futár, hogy hagyjuk a norvégokat, Brüsszel a veszélyes! Hát, megint tévedtünk, mondom, de sebaj, jobb félni, mint megijedni, kiplakátoltam körbe a telekhatáromra belgául, hogy ‘nópaszarán’.

Nem sokkal később, megint jött a direktíva, hogy valójában Soros akarja lemészárolni a nemzettestünk, rituálisan levizelni, és kint hagyni a keselyűknek. És ehhez majd bangladesi szunnita négereket vet be.
Megrántottam a vállam, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, vettem egy csomó disznót, trikolorra festettem őket, beequippeltem rájuk a ‘+4 prot from evil’ rózsafüzéreket, és eleresztettem őket minden éjszakára.

Erre most jön a telefon, hogy megtámadott minket az ENSZ. Mert dönteni akar. Hát elmentek ti a f.szomba.” – írja Náray Tamás

Foto-Bolya-Árpád-Utómunka-Zsuzsanna-Kaiserné-Ott.jpg
Foto: Bolya Árpád Ut
 
Hát igen ilyen amikor egy férfi elnőiesedik vagy is próbál az lenni. :) Ahhoz képest hogy divattervező nem tud öltözködni. A riporternőt az csípem régebben Cseke Eszterrel (On the Spot) kapcsán láttam egy műsorát.
Az ilyenek láttán az emberek egy része már meg sem nyitja a videót.
 
Az ilyenek láttán az emberek egy része már meg sem nyitja a videót.

Joguk van hozzá :) meg ahhoz is hogy ismeretek nélkül véleményt alkossanak ha nem ismerik azt amiről véleményt alkotnak akkor is véleményt alkotnak ez gondolom puszta agykontroll lehet. Na de az is lehet hogy jedi harcosok. Én csak egy paraszt vagyok.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

A-Szilágyi Adrienn wrote on adamszilvi's profile.
Szia! Sikerült megszerezni? Ha igen, és megvan még, feltennéd? Ha kell e-mail címet adok!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,623
Tagok
615,761
Legújabb tagunk
hiblihubli58
Oldal tetejére