Foglalkoztató ovisoknak, iskolásoknak

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
**Kakukktojás **
[KEK}
Játékos képességfejlesztő feladatok 4-7 éves korig
Kakukktojás, játékos képességfejlesztő feladatok 4- 7 éves korig – (kék)
Színezés, ragasztás, hajtogatás, számolás, párosítás, kakukktojás, labirintus-játék, képkeresés, szórakoztató rejtvények, tanulságos mesék és kreatív feladatok óvodásoknak és kisiskolásoknak – minden, amit egy foglalkoztató könyv csak tartalmazhat!
Szemünk fénye, a gyermekünk minimális szülői segítséggel játszva-szórakozva végighaladhat az egyre nehezedő feladatokon, miközben könnyedén lépésről-lépésre elsajátítja a számoláshoz szükséges alapvető készségeket, matematikai fogalmakat, szimbólumokat és eközben észrevétlenül fejlődik, okosodik.
 

Csatolások

  • Kakukktojás.pdf
    27.6 MB · Olvasás: 1,186

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Kakukktojás (piros)
Játékos képességfejlesztő gyakorlatok 4-7 éves korig
Színezés, ragasztás, hajtogatás, számolás, párosítás, kakukktojás, labirintus-játék, képkeresés, Szórakoztató rejtvények, tanulságos mesék és kreatív feladatok óvodásoknak és kisiskolásoknak – minden, amit egy foglalkoztató könyv csak tartalmazhat.
Szemünk fénye, a gyermekünk minimális szülői segítséggel játszva-szórakozva végighaladhat az egyre nehezedő feladatokon, miközben könnyedén lépésről–lépésre elsajátítja a számoláshoz szükséges alapvető készségeket, matematikai fogalmakat, szimbólumokat és eközben észrevétlenül fejlődik, okosodik.
 

Csatolások

  • Kakukktojás (piros).pdf
    5.8 MB · Olvasás: 769

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Képről képre – Játék és számok

Ez a füzet tele van egyszerű, változatos gyakorlatokkal, amelyek a még iskoláskor előtt álló gyerekeknek készültek. A gyermek játszva tanulja meg ezekből az olyan fogalmakat, mint pl. a „nagy és a "kicsi”, a „több” és a „kevesebb”, stb. Az első betűkkel és számokkal szintén játékos formában ismerkedhet meg. Így teszi meg…
 

Csatolások

  • Képről ​képre – Játék és számok.pdf
    2.8 MB · Olvasás: 611

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsi vagyok - ügyes vagyok (Készségfejlesztő munkafüzet 3-4 éveseknek)
Készségfejlesztő munkafüzet 3-4 éveseknek
Kiscsoportos óvodások számára készítettük munkafüzetünket, az ismeretanyagot a kicsik közvetlen környezetéből merítettük, figyelembe véve az életkori sajátosságokat. A feladatok eltérő nehézségi fokúak, de vigyáztunk arra is, hogy a közösen megoldott feladatok vidám perceket okozzanak szülőnek és gyermeknek egyaránt.
 

Csatolások

  • Kicsi vagyok - ügyes vagyok (Készségfejlesztő munkafüzet 3-4 éveseknek).pdf
    3 MB · Olvasás: 839

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Kukucskáló

A "KUKUCSKÁLÓ" olyan képességfejlesztő játékos feladatgyűjtemény, amely lehetőséget biztosít a téri arányok gyakorlására, segíti a pontos megfigyelést, a problémafelismerést, a helyes gondolkodást, alkalmas a kézügyesség, a finommotorika fejlesztésére.
A feladatgyűjtemény nagy rész már 5 éves kortól ajánlható, de jó segédeszköz a nehézségek leküzdésében az 1-2. osztályos tanulók számára is, a játékos gyakorláshoz a 6 alapszínt tartalmazó ceruzakészlet, továbbá némi türelem, szülői-pedagógusi odafigyelés, esetleg segítség szükséges.


A "Kukucskáló" színező, készségfejlesztő játékok gyűjteménye, elsősorban az iskolába készülő óvodás korosztályhoz szól. A játékos feladatok hozzásegítik a gyerekeket a pontosabb észleléshez, az írásmozgás fejlődéséhez, gyakorlóanyagot nyújtanak az irányváltozások megfigyeléséhez, a problémák kreatív megoldásához.
Bízunk benne, hogy kiadványunk a szülők-pedagógusok-gyermekek közös örömforrása lesz, használatával megkönnyítjük a gyermekek számára az óvoda-iskola átmenetét, megalapozzuk első iskolai sikereiket.

szakacsne-kupeczki-eva-kukucskalo-3741311-nagy.jpg
 

Csatolások

  • Kukucskáló.pdf
    6.8 MB · Olvasás: 874

KingaTKrisztina

Állandó Tag
Állandó Tag
Lánc, lánc, lánc...

A Lánc, lánc, lánc... iskolába készülő óvodásoknak íródott.
A pontos megfigyelést, észlelést, helyes, logikus gondolkodást fejlesztő játékos feladatokhoz mondókák, versikék társulnak, amelyek változatosabbá és hangulatosabbá teszik a gyakorlást.

0319002098404G.JPG
 

Csatolások

  • Lánc, lánc, lánc....pdf
    11.8 MB · Olvasás: 785
Oldal tetejére