Sz_k_r_k_(Szókirakó) 2.

Barna Ildi

Állandó Tag
Állandó Tag
Rengeteg olyan szó van amit átvettünk, a külföldi nyelvekből. Valószínűleg más érdeklődési körünk van kinek mi ugrik be azonnal, és lehet valakinek egy kicsit játszani kell hogy megtalálja. Ez játék, és nem esik le senkinek a kisújjáról a gyűrű ha egy kicsit kutakodik. Én úgy gondolom hogy a játék lényege nem az, hogy azonnal mindenki rávágja, hanem egy kis gondolkodás is. Én élveztem eddig, de kiszállok, mert a játékszabályok nincsenek lefixálva pusztán annyi, hogy a magánhangzók kihagyásával kell a feladványokat közzétenni. Jó játékot a továbbiakban.
 

laara

Állandó Tag
Állandó Tag
merre megyünk:Archadia?
Gondolom Archadia.

orchidea //remélem nem vitatod kedves deciso, hogy ez a mai, magyar köznyelvbe tökéletesen beépült szó

Magam részéről nagyon sajnálom, hogy nem tudtam Ildinek időben segíteni, és ezzel az örökös szőrszálhasogatással így sikerült egy értékes játszótárs kedvét végleg elvenni. Megérte?
 
Utoljára módosítva:

deciso

Kitiltott (BANned)
halsütöde
m-gy-r-k-t
Megjegyzés lehet indítani idegen és egyéb ritka szavakra másik témát.(epifita)és a sértődötteknek.
(az orchidea egy közismerté lett virágnév.Magyar megfelelője nincs úgy tudom)
 
Utoljára módosítva:

Barna Ildi

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem utoljára írok, de én úgy gondoltam, hogy olyan feladványokat adok amik egy kicsit megtornáztatják a szürkeállományt. Nem sértődtem meg, csak úgy gondolom, nincs értelme hogy vitázzak, egy kicsit nehezebb, általam feladott feladvány miatt. Ha visszanézem, minden minimum második feladványt én oldottam meg. Próbáltam szinesíteni, és egy kicsit nehezebbé tenni, az amúgy nem nagy logikát kivánó játékot. Még egyszer további jó szórakozást. És mégegyszer megnéztem a szabályt. Semmit nem sértettem.
 
Oldal tetejére