3. Pénzügyi műveltség fejlesztése: könyvek,hanganyagok le-és feltöltések

kalitka

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok.
van valakinek valami konyve a karrier valtasrol?

41 leszek, elmen az ido, ez ami van, azzal meg nem vagyok megelegedve, mar egy ideje gondolkodok, de tanacstalan vagyok, mihez is kezdjek.
 

TitkárnőkGyöngye

Állandó Tag
Állandó Tag
Ugye van valakinek ebook vagy pdf formátumban Robert Neufeld; Peter Smedman: Fékezz, vagy csődbe jutsz! c. könyve?
Legyen olyan kedves ossza meg velem! :)
 

lacibá

Állandó Tag
Állandó Tag
Brian Tracy
Célok!
A célkitűzés kézikönyve
covers_329932.jpg

Valósítsd meg álmaidat!
Miért érik el bizonyos emberek az összes céljukat, miközben mások csak ábrándoznak arról, hogy jobb életük lesz? Brian Tracy megmutatja, merre vezet az út a szorongástól a kiteljesedésig. Módszerével több százezer sőt több millió ember jutott el a nincstelenség állapotából a nagy sikerekig. Ebben a könyvében olyan alapelveket mutat be, amelyekkel valóra válthatjuk álmainkat.
Egyszerű, erőteljes és hatékony rendszert állít fel a célok kitűzésére és elérésére. A módszer hatékonyságáról több mint egymillió ember tudna mesélni, akik rendkívüli dolgokat értek el vele.
A Tracy által vázolt huszonegy stratégia alkalmazásával te is képes leszel elérni bármilyen és bármekkora célt, amelyet magad elé állítottál. Megtanulhatod, hogyan mérd fel az erősségeidet, igazi értékeidet, és hogy mit akarsz valójában elérni az előtted álló években.
A szerző azt is megmutatja, hogyan építsd fel az önbecsülésedet és magabiztosságodat, hogyan bánj hatékonyan bármilyen problémával vagy akadállyal, hogyan küzdd le a nehézségeket, hogyan reagálj a kihívásokra, és hogyan haladj töretlenül a céljaid felé, bármi történjék is. És ami a legfontosabb: ebből a könyvből elsajátíthatsz egy olyan célkitűzési stratégiát, amely egész életedben jó szolgálatot tesz majd.
Brian Tracy hivatásos szónok, tréner, szemináriumvezető és tanácsadó, valamint a Brian Tracy international tréning- és tanácsadó cég elnöke, melynek székhelye a kaliforniai Solana Beach-en található. Mára könyveit, hangfelvételeit és videoszemináriumait harmincnyolc nyelvre fordították le, és ötvennyolc országban használják.
A .mobi kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni, és mivel jobb az eredeti pl. pdf fájloknál??? Köszi, ha válaszolsz. :)
 

redredington

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Ezt a könyvet keresem (előre is köszönöm):
Robert G. Allen

Vagyonteremtés​

 

redredington

Állandó Tag
Állandó Tag
A .mobi kiterjesztésű fájlokat mivel lehet megnyitni, és mivel jobb az eredeti pl. pdf fájloknál??? Köszi, ha válaszolsz. :)
Én ezt használom:
Képes számos formátum között konvertálni. Telepités közben ha jól emlékszem megadhatod milyen formátumokat rendeljen automatikusoan magához (első újrainditás után), vagy magából a programból megnyithatod a fájlt, esetleg a fájlon jobb klikk és társitás a calibral (vagy jobb klibb tulajdonságok és ott adod meg a calibrot.)
 

boogeymanjoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Fel tudná vki rakni azt a 4 Kiyosaki könyvet, amit még 2017 szeptemberében rakott fel Mithrandir86? Sajnos egyik link se él már.
Ezek azok:

8 lecke a harctéri vezetésről vállalkozóknak
Kijutás a mókuskerékből
Tisztességtelen előny - A pénzügyi képzés hatalma
A 21. század üzlete

Köszönöm!
 

redredington

Állandó Tag
Állandó Tag
Király Norbert ingatlanbefektető előadásainak anyaga:
Ingatlan\HATÁRTALAN PROFIT INGATLANBÓL CD
Ingatlan\Vagyonépítés CD
Ingatlan\VISKÓBÓL VILLÁT CD
Ingatlan\PASSZÍV JÖVEDELEMFORRÁSOK jegyzet.pdf

Ezek java egy pdf (leirások és rengeteg kép és péda, hogy újitotta fel é adta el a lakásokat, stb.) és pár excel táblázat. Mivel 2008 vagy korbban készültek nem mindenben aktuálisak ma.
 

Csatolások

  • Ingatlan.zip
    14.9 MB · Olvasás: 293
Utoljára módosítva:

szignit

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Az MLM rabszolgái voltunk c. könyv nincs meg véletlenül valakinek? :)
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

redredington

Állandó Tag
Állandó Tag
Ingatlanos könyvek még valakinek vannak?
Pl. ezek?
Én is keresem. Előre is köszönöm.
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére