Benyuszevi Part Zartosztaly Gittegylete

C

csocsike

Vendég
A nok altípusai, a számítástechnikus férfiak szerint

Internet no:
Fizetned kell, hogy hozzáférjél.

Szerver no:
Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.

Vírus no:
Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.

PowerPoint no:
Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.

Excel no:
Azt mondják, hogy mindenfélére jó, de te csak az alapmuveletekre használod.

Word no:
Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember világon, aki
megértené.

USB port no:
Büszkén mondogatja magáról, hogy minden beledugható.

Backup no:
Azt hiszed róla, hogy minden ott van amire vészhelyzetben szükséged lehet,
de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.

Scandisk no:
Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja,
hogy mit csinál.

Képernyovédo no:
Semmire sem jó, de szórakoztat.

Kábel no:
Csak akkor jó, ha valami be van dugva.

Infravörös no:
Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.

Képernyo no:
Mindent megmutat neked, de o semmit sem lát beloled.

Billentyuzet no:
Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de
kitanulható, és többnyire jól muködik.

Modem no:
Jó kapcsolatteremto, de elobb-utóbb megszakad a kapcsolat.

RAM no:
Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.

Merevlemez no:
Mindenre mindig emlékszik.

Egér no:
Csak akkor muködik, ha lökdösöd.

Multimédia no:
Tole minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.

Felhasználó no:
Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel és meg akarja
érteni
a dolgot.

Windows no:
Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.

E-mail no:
A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, a fontos dolgokat meg nem közli.

Számítógép no:
Az elozoek tökéletlen kombinációja, mely minél többet dolgozol vele, annál
nagyobb lelki károkat okoz benned.
 

Ama(r).gi

Állandó Tag
Állandó Tag
Menjél, Tekegyelmed, a jó fenébe, Csocska!

Lehet, hogy Tenéked semmi sem szent, lehet, hogy elvi hozzáállásod pl. a nők szapulása, de itt most többről van szó. A Te bajod, ha nem érted (illetve: szándékosan nem akarod érteni).

Javallom: hülyéskedjen Tekegyelmed máskor! Hallottál-e már arról, hogy vannak esetleg nem-röhögni való esetek is?! Ilyenek pl. a körömletépéses esetek... Vagy ilyesmi pl. az ártatlan gyermekek elgázosításának esete is. Vicces? S ha igen: e kettő közül pontosan melyik a vicces?! Az tán: ha letépett körmű gyermek-NŐket gázosítanak el?!

Juszt is: "Éljen a magyar Szabadság, éljen a Haza!".

Üdv: A Zászlós.
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
Amargi, a sors fintora, hogy bár neked teljesen igazad van, de ezeknek a lajtoroknak legalább van "lelkiismeretfurdalásuk", ami azt is jelenti, hogy legalábbis szüleimmel szemben igyekeznek jóvá tenni múltbéli "vétkeiket". Az Orbán kormány alatt pl. Apám még az Október 23-iki Operaházi Koncertre sem lett meghivva.

Viszont mégis csak az a szép ebben a demokráciában, hogy a következő választásnál lehet mást hatalomra tenni. Különben (bár biztos nem vigasztal ez sem) én máshol sem látom jobbnak a politikusokat. (Sajnos)
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyetértek. Ahhoz, hogy Judith édeapját nem hívták meg az operaházi koncertre, ahhoz Orbán Viktornak igazán semmi köze. Legfeljebb annyi, hogy az ő miniszterelnöksége idején történt ez a malőr. De ezen az alapon hibáztatni lehetne minden karambolért is. :roll:
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nem az én nagyszüleim, szüleim bántottak, nem is beszélve rólam, aki akkor még nem is éltem.

Igy vannak ezzel a mai politikusok is hogy nem is eltek akar melyik oldalt nezed.
Kivetel a Pozsgai elvtars azaz ur. [/quote]
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ama(r).gi írta:
Édesapádat és Téged nagyon bántottak e hazában. De soha ne feledd: nem a HAZA bántott! Nem az én nagyszüleim, szüleim bántottak, nem is beszélve rólam, aki akkor még nem is éltem. A mindnyájunkon uralkodó GONOSZ HATALOM bántott. Örök dicsőség Édesapádnak! Míg magyar él e földtekén, neve nem feledtethetik! Ott a helye az aradi vértanúk neve mellett, akik mellé kevés név méltó. ......
Már bátorkodtam volt felvetni, hogy határoztassék meg végre, mi is az a haza ! Egyikünket bántja, a másikat nem bántja, egyik percben a haza polgára szuronnyal bökdösi fel a haza másik polgárát az auswitzi vonatra, másik percben és más ruhában a haza polgára üti, veri, akasztja a haza másként gondolkodó polgárát, aztán van úgy is, hogy az újszülött polgár, akki még akkor abban az átkosban nem is élt etnikai kisebbségekről formál véleményt, és meg van győződve a maga igazáról. Szóval hát kedves barátom Ama(r).gi, Te igazán minden alkalmat megragadsz e fórum különféle topicjain hogy a fórumról negatív véleményt mondj, de ezexerint nem jártál életedben más fórumokon, mondjuk az Index, az Origo , stb. fórumjain ahol vidáman zsidóznak, vidáman szidják Orbánt, vidáman szidják az SZDSZ-t, az MSZP-t, az MDF-et, mindenki jól értesült, mindenki meg tudja magyarázni a maga által állított hazugságokat. Ja és ők is a haza polgárai. Lehet, - sőt biztos - hogy én egy idealista baromállat vagyok, de úgy gondiolom, hogy akkor beszéljünk hazáról, ha az egy nyelven beszélő, egy kultúrát magáénak valló népesség minden körülmények között egy nézetet vall, egy irányba lép, egymást segíti és örül a másik sikerének, mert tudja, hogy a másik sikere egy kicsit az ő sikere is. Talán ez a haza, melynek híve lehet rendületlenül a magyar, ez a bölcsője és a sírja és nem is akarja, hogy ne így legyen. Egyetlen polgár sem tesz olyan kijelentést , vagy nem cselexik úgy, hogy polgártársa kénytelen legyen saját és családja védelme érdekében elhagyni azt a földet, elő sem fordulhat még gondolatban sem, hogy a haza földjében ásott nyughelyének emlékköveit megrongálják vagy összefirkálva meggyalázzák. És lehetne még nagyon sokáig folytatni a felsorolást, hogy mi mindennek kellene megfelelni ahhoz, hogy a Szózat beteljesüljön. Hogyan várható el bárkitől, hogy hazája híve legyen, ha a hazája tagadta meg, és még a mai napig is megtagadja ?
 

Repülős

Állandó Tag
Állandó Tag
Efi!

Te is tudod, hogy a népet /tömeget/ olyan izmusok felé lehet terelni amilyen felé akarják. Például Goebbels, stb.

Ha a médiát uralók azt akarják, akkor lesz megint Auschwitz, Recsk, Gulag. Az ember alapjából sötét és buta.
Szerinted ha holnap a kopasz barna hajú kövéreket összegyűjtik, akkor a szőke kék szeműek szót emelnének értük? Francokat. Csak legyen luk a seggükön és annyi.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Épp ezt pedzegetem, hogy a szőkék emeljenek szót kövérekért és ne hagyják elvinni őket. A médiában is igazad van. Legalábbis szerintem. Mert én azt tartom, hogy a politikát valójában a média csinálja. A politikusok a média után feldobott labdák után rohangálnak. Épp itt van a legnagyobb baj. A média nem tehetne elvileg mást, mint a tények száraz közlését. De egy kicsit mindig hozzátesznek. Vagy elhallgatnak. Néha bizonytalanok. Ezért történhet az, hogy fegyvernek látszó tárggyal lőnek agyon valakit. Ezért történhet az, hogy a FIDESz elveszítette a választásokat három és fél éve, mert a Magyar Nemzeten kívül minden média az SZDSZ és az MSZP kezében volt és okádta a tüzet. Baromság azzal foglalkozni, hogy Orbánék loptak-e, hiszen a lkényeg nem ezen van, mindkét oldalon vannak tolvajok, a bűnözőnek nincs pártkötődése, viszont azt, hogy az ország felemelkedését milyen ideológia alapján és mentén szolgálják, az igenis pártokhoz kötődik. Nem véletlen, hogy Pozsgai aki az egykori MSZMP meghatározó alakja volt, ma Orbán mellett áll és mint mondja, harcostársa.
 

Repülős

Állandó Tag
Állandó Tag
Efi!

Olvasd el David Korten: " A tőkés társaságok világuralma" című könyvet.

Mellesleg vagy szót emelsz mindenért és infarktust kapsz, vagy meghasonlasz önmagaddal.
Én már azért nem merek szólni, a kutyaszarért, a szemetelésért, stb, mert ha esetleg rosszul szólna vissza valaki,akkor elborulna az agyam.
Pár éve még 4-5 fős zsebes cigányokat is riogattam a városban, most meg....?
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
A tőkés társaságok uralmának vajmi kevés köze van a zsebes cigányokhoz. De mindkét téma üzen valamit. A társadalmi elosztási rendszerben van a hiba. Ha a tőkés társaságok vagyona nem lenne annyi, hogy a tőkéjükkel befolyásolni tudják a társadalmat és ha a zsebes cigány nem kényszerülne rá, hogy zsebeljen, mert tisztességes munkából is megélne, akkor eljönne az aranykor. És már visszalibegtünk Marxhoz, Engelshez, Leninhez. Nem volt az az elmélet rossz, csak rosszúl lett megcsinálva. Akár a világ.
 

Repülős

Állandó Tag
Állandó Tag
Én dolgozom és nem zsebelek. Láttál már karácsony előtt síró öregasszonyt, akitől azt a pénzt lopták el, amiből az unokáknak akart vásárolni ajándékot? /Újpest, Metro aluljáró./
Semmilyen indok nem lehet, hogy egy embertársamtól lopjak. Raboljanak bankot, csak ahhoz meg gyávák! :evil:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért raboljanak bankot ? Gondolod a bank károsodna ? Egyrészt biztosítása van, másrészt a veszteséget pillanatok alatt kiveszi az ügyfelei zsebéből. Egyáltalán: A politika feladata olyan helyzetet teremteni, hogy ne kelljen lopni. Bizonyos értelemben a globalizáció is ezt a célt szolgálja. A globalizáció egyúttal azt is jelenti, hogy megszünik a pénz, az értékek utalása elektronikus úton történik. Igy nyomon követhető pillanatok alatt, hogy amid van, azt miből szerezted. Tulajdonképpen a globalizáció a kommunista társadalom kapitalizált formája és nem is értem, hogy miért tiltakoznak annyian ellene. Persze a célig rögös az út és sokaknak böki a talpát. :roll:
 

Repülős

Állandó Tag
Állandó Tag
Te szeretnél élni egy uniformizált globális társadalomban?
Röviden csak annyit, hogy ha én Izraelbe utazok, akkor nem hamburgert, hanem töltött libanyakat szeretnék enni.
Sajna, azt látom, hogy ebben a globális egyenszemétben eltűnnek a nemzeti értékek.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez egyáltaklán nem jelenti azt, hogy a globalizáció egyben uniformizálódás is. Szabványokra szükség van. Ha nem lennének, nem lenne lehetséges összekapcsolni egy Intel alaplappal egy Samsung CD írót. De mi szükség van gyártani jó hatásfokú és rossz hatásfokú villanymotort ? Nem egyszerűbb, ha egy kiforrott technológia alapján gyártódik az összes villanymotor, mindenféle házzal és méretben, szabványsor szerint és Csöcsinek nem kell tekercselnie a Pitti ausztrál porszívóját, mert a Kanadában gyártott uniformizált svéd motor pontosan jó hozzá. Ez is a globalizáció. Nem lehet terrorizmus sem, mert a fegyverek gyártása, forgalmazása, fizetése nyomon követhető elektronikusan. A kábítószerpiac letörésére is alkalmas a globalizáció. Vannak uniformisok az igaz. Mindennek van hátránya. Annak is, hogy ugyanaz a nő teszi eléd a hűtőből a sört, amikor a melóból hazaértél. De azért szereted. Vagy nem ?
 

Repülős

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy látszik, hogy Te egészen mást értesz globalizáció alatt mint én.
Szerinted nem érdeke a fegyvergyártóknak a terrorizmus? A világ leghatalmasabb üzletága!
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma még igen, mert a pénz feketén áramlik. Érdeke a dolgozóknak is, mert ha a fegyverekre szükség van, akkor vannak munkahelyek, van pénz. A terrorizmus tehát gyakorlatilag egy országot lát el munkával, mert afegyvergyárban keresett pénzen kenyeret, televíziót, ruhát, hamburgert vesznek, tehát van munkája a péknek, a TV gyártónak, a szabónak és a hamburgeresnek. Ők is elköltik a pénzt és munkát adnak másoknak. Persze ha kivesszük a terrorizmust a sorból, ezzel a fegyvergyárakat ism akkor még nem omlik össze a társadalom. Azok akik eddig fegyvert gyártottak, majd varrógépet gyártanak, vagy űrrepülőt. Te miért nem örülnél annak, ha csecsemőkorodban a seggedbe dugnának egy chipet, ami a személyi igazolványod, ami a vízumod egyben, amivel azonosíthatod magad a bankban, és ha eltévedsz és nem adsz hírt magadról, akkor a rokonaid kérésére pillanatok alatt előkerítenek a világ bármely részéről. Ez is a globalizáció.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi az a bármi ? Aki csinálná, annak is chip van a valagában. Ha kíváncsi vagyok arra, hogy mennyiért vettél új motorbiciklit, akkor megnézem a számítógépen, és megnézhetem azt is, hogy honnan volt rá lóvéd. De éppúgy Te is leellenőrizheted, hogy mi a francból mentem nyaralni a Bahamákra. Az emberi életnek vannak részei, melyek szigorúan bizalmasak, és vannak részei amelyek nyilvánosak. Csupán arról van szó, hogy a határok kiszélesednek valamilyen irányba. Vegyünk egy példát. Mondjuk az afgánok Európába tartanak a zsebükben ópiummal. A határátkelőhelyeken, az autóbuszokon, a bank kapujában a beléptetőrendszernél be lehet állítani, hogy minden afgánt jelöljön ki. A rendfenntartók vagy bűnüldözők pillanatok alatt nyomon vannak. Ha kiveszik a pasiból a chipet, akkor a hiánya okoz galibát. Ha valaki eltűnik ( és abból kioperálják a chipet és beteszik másba) az is rögtön kiderül, mert az eltüntet keresik és máris kiderül, hogy nem ugyanaz. Persze, hogy félelmetes vagyok. Most keztem bele a világ teljes átépítésébe és lesznek döccenők. Kösd be magad.
 

Repülős

Állandó Tag
Állandó Tag
Ok! A te hátsó feledbe majd beépítek egy Asus alaplapot, erről biztosan fel fognak ismerni! :twisted:
Csak egy bökkenő van, és ezt nem gonoszságból kérdem..., mi lett volna azokkal a zsidókkal, akiket bújtattak, ha lett volna a seggükben egy ilyen chip? Hogy bújtak volna el?
Ne igyál többet, mert megárt! :111:
 
Oldal tetejére