Hírek Nincsenek szavak arra, ami felszakadó felhők mögül előbukkant!

A kanadai Lodgepole erdő felett hatalmas vihar alakult ki, majd a felszakadó felhők mögül előbukkant három azonosítatlan repülő tárgy, vagyis ufó.

Scott C. Waring ufószakértő osztotta meg július 4-én azt az egy héttel korábban készült felvételt, ami szerinte egyértelmű bizonyíték az idegenek létezésére.

A videón három autó méretű repülő tárgy látszik, amelyek úgy mozognak, mintha játszanának egymással. Waring szerint a Lodgepole erdő egy idegen civilizáció által évezredekkel korábban felállított ősi bázis területe, ma már a föld alá került.


Az idegenek itt az ufószakértő szerint rendszeresen végeznek kutatásokat napjainkban is, mivel különleges erőhelyről van szó.



1657176734480.png
 
az univerzum túl öreg és túl nagy, hogy több civilizáció egy időben és bejárható távolságon belül legyen egymáshoz (és persze, ha azt feltételezzük, hogy mégis van sok ilyen, akkor miért pont a földet kerülgetnék, ahol primitív idióták élnek csak, akik önmagukat pusztítják)...
 
Hawkingnak egy sajtotajekoztaton egy ujsagiro feltett egy kérdést:
- Professor ur! Ön szerint léteznek-e intelligens lényk a foldon kivül..
Mire Hawking csendesen:
- Igen...a földön kivul talán léteznek...
*
Ez a mondat, nagyon is igaz. Tapasztalatból mondom, egyre több a munkájához nem értő, sőt minden téren értetlen ember. A szomorú az, hogy még kulcs fontossátú pozíciót is betöltenek. Rémes!
Semmiképpen nem szeretnék példálózni, de vezető államfők, politikusok között is több pszichológiailag alkalmatlan, sőt veszélyes "lény", mert embernek nem is nevezném létezett és létezik, mind a mai napig. A legszomorúbb, hogy a követőik egyhangúlag bólogatnak, törvényeket - törvényesítenek, átgonolatlanul. No most ezt teszik anyagi megfontolásból, elvakultságból, vagy éppen azért, hogy pozicíójukat megtarthassák. Elképesztő, mennyire igaz ez a mondat... Osztom.
Különben minden lehetséges, még az általunk lehetetlen dolgok is előfordulhatnak...
 
Woody Allen szerint : "Nem az a kérdés, hogy vannak e földönkívüliek, hanem, hogy van e laser-fegyverük?"

A keresztény mítoszok szerint: "Jézus Christus mindannyiunkért halt meg", tehát a földönkívüliek érdekében is.

Ennek a teológiai kérdésnek a megválaszolására szentelt időt Ferenc pápa 2014-ben egy legendás prédikáció során:
„Hogyan bánna az egyház a marslakókkal?

A keresztényeknek nyitottnak kell lenniük, és nem szabad bezárniuk azokat az ajtókat, amelyeket a Szent Márta Szellem így nyit: „Ha holnap egy expedíció érkezne a Marsról - zöldek, hosszú orral és nagy fülekkel, ahogy a gyerekek rajzolják –, és az egyikük kérné, hogy keresztelkedjenek meg, mi történne?” – kérdezte a pápa a katolikus közvélemény megdöbbenésér.

A kérdés nem új, akit érdekel itt utána olvashat egy katolikus portálon. Minek a keresztelés ha az Alien nem Ádám fia?
Jézus is földönkívüli volt.

zzz1.jpg
 
Én hiszem,hogy van idegen,földönkívüli civilizáció és lehet,hogy már látogatást is tettek a Földön.Csak ezt minden olyan ország,ahol megtörtént,a végletekig tagadja.
 
Én hiszem,hogy van idegen,földönkívüli civilizáció és lehet,hogy már látogatást is tettek a Földön.Csak ezt minden olyan ország,ahol megtörtént,a végletekig tagadja.
vagy dicsekszik mert minden ami az egbol jon azt foldonkivulinek veli.
A legtobb tevedes az ur szaemettel van , mert a megtalalo nem latja ismeros anyagnak es csak valami leesett , az meg biztos ufo lehet.
 
Az életben vannak furcsa dolgok.

Legenda csak vagy valosag, nem tudni, de mikor Amstrong elmondta az azota hiressé vált mondatat :"kis lépés egy embernek...", a hustoni techn ikusok szerint meg az orra alatt motyogva hozzafuzte: sok szerencset mr. Gorsky..

25 évnek kellett eltelnie mig egy ujsagiro valaszt kapotzt arra, mi volt ennek a mondatnak az ertelme.
Amstrong elmesélte, hogy még gyermek koraban labdaztak a baratjaval a kertben , és a labda átrepult a szomszed kertbe Gorskyékhoz. Átugrott a keritesen a labdaért, és a feleség kiabalasat hallotta az ablakon keresztul:
- Méghogy oralis szex? Majd akkor ha a szomszed gyerek a holdra lép...
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,404
Tagok
615,752
Legújabb tagunk
RogerVak
Oldal tetejére