gazdagodas

földlakó

Új tag
Heló Melitta :..:
Igazából nem tudjuk, honnan kaphatjuk, nyitva kell hagyni minden lehetőséget. Egy barátném sóhajtott egy beszélgetésnél, hogy "ha én gazdag lennék, mondjuk nyernék a lottón, de jó lenne!"
Mit csinálnál vele? Kérdezte a köztünk legbölcsebb. - Hát adnék ennek is, annak is, - felsorolta, mit össze jótékonykodna. Erre a köztünk legbölcsebb kérdezte, hát magadnak mit adnál. Nekem semmire nincs szükségem - mondja a barátném. Mit gondolsz, Istennek van szüksége közvetítőkre? Mondta a köztünk legbölcsebb. Milyen igaza van.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nekem semmire nincs szükségem - mondja a barátném.
Azert en minden foldi joval kenyeztetnem hab testemet es lelkemet.:D
Lehet nincs kozvetitokre szuksege az istennek de valamiert nem latja hogy mennyi embernek lenne egy kis segitsegre szuksege.;)
 

földlakó

Új tag
Ezzel a segítséggel megjártam már néhányszor. Mi az igazi segítség? Rávezetni valakit, hogy miért van ami van, mit tegyen, ne tegyen, hogy másképp legyen, tehátni valami csapásirányt mutatni, vagy csak felhívni a figyelmét arra, hogy aranyanyám, ahogy eddig gondoltad, az ide vezetett, vagy kezébe adni, amit akar...
Józsi Bácsi (a drága) mondta egy sóhajtásomra, (tudniilik sóhajtoztam, hogy mérnemkapommegamit akarok) érted mindent, helyetted semmit. :..:
 

földlakó

Új tag
Ha körülnézünk, azt látjuk, hogy határtalanul van minden a Földön. Ez a határtalanság azt jelenti, minden a rendelkezésünkre áll. Kérdés, mit engedünk meg magunknak. Korlátaink zárnak el a bőségtől. A korlátok a hiedelmeink. Ha megvizsgáljuk, mit hiszünk, rádöbbenünk korlátainkra. Ha nem ragaszkodunk a hiedelmeinkhez, eltűnnek a korlátok. Minden energia, az anyag is. Ha nincs korlát, szabadon áramlik az energia, így az anyagi javak is. Csak engednünk kell, hogy hozzánk is áramoljon.:)
 

földlakó

Új tag
:)
Szia Földlakó! Akkor neked bevált? :)

:) Annyira bevált, hogy amikor rájövök valamilyen elvétett gondolkodásomra, és helyreteszem, akkor bemozdulnak a dolgok.
Annyira már működik, hogy amire szükséges, (nem amire akarom) arra megjön, ami kell. És máshogy állok a dolgokhoz. Nincs bennem félelem, annyi görcs, mint régen. Szem előtt tartom, amit "fejben" már tudok. Igyekszem a szívemben is megélni. Ami még fontos, hogy mindig megnézem, mi a szándékom az "akaratommal". Na, az még tanulságos.
Miért akarom, amit akarok. Sokszor azt is át kell gondolnom.
És persze, a nincs sokszor tanulságosabb, mint a van. Annak az a tanulsága számomra, hogy azt hogy élem meg, hova visz.
 

evad

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is földlakóéhoz hasonló a tapasztalatom. Amikor valamire igazán szükségem van, az "bejön".
A célok megfogalmazásakor nem elég azt akarni, hogy "gazdag legyek", ez túl általános. Azonkívül szerintem sokan nem lennének boldogabbak attól, hogy hirtelen sok pénzük lesz. Talán ezt valahol mélyen tudják is, ezért blokkolják tudatalatti szinten a folyamatot. Vannak egyéb blokkok is, félelem attól, hogy megváltozunk vagy a világ megváltozik velünk szemben, ha meggazdagodunk, félelem attól, hogy elveszírjük a barátainkat, aztán ott vannak még a negatív előítéletek a gazdagokkal szemben, illetve az a tévhit, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni. Ezek kezeléséhez 2 módszerről tudok, az egyik a Sedona módszer (ezt nem igazán ismerem, csak olvastam róla, és állítólag jól működik), a másik az EFT (érzelmi felszabadítás technika).
 

ildiko0524

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szeretném kérni, ha valakinek megvan a Mi a csudát tudunk a világról 2. film magyar szinkron felirata, küldje el részemre. Már régóta keresem, lehet, hogy itt valakinek megvan.

Előre is köszönöm.
Szép napokat.
Üdv: Ildikó
 

GreaT

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is,,, a gazdagsághoz némi leszületett képesség kell, ha valakinek nincs ez benne az életrpogramjában akkor ha bekakki akkor sem lesz gazdag. Most vettem meg a kulcs önmgadadhoz című könyvet. Hátha... Próbálkozom... :)
 

Sarasvati

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is,,, a gazdagsághoz némi leszületett képesség kell, ha valakinek nincs ez benne az életrpogramjában akkor ha bekakki akkor sem lesz gazdag. Most vettem meg a kulcs önmgadadhoz című könyvet. Hátha... Próbálkozom... :)

Szerintem ez a szegenyek kifogasa... Akik nem mernek tenni semmit, csak mennek napi 14oraba galyazni, mondvan, hogy erre szuletni kell es meg sem probaljak.
Nehogy magadra vedd! kiss
Azt tapasztalom, hogy az emberek nagyon ragaszkodnak a mokusukerekhez :mad: es meg sem hallgatjak, ha valaki mast mond. Nem arrol, beszelek, hogy legyen mindenki muli milliardos, dollarban. Hanem, hogy mindenki megerdemelne egy minosegi eletet, de Mo-n egyre kevesbe van ra lehetoseg es lehet en vagyo negativ de ahogy nezem igeny is...
uhh de negativ lettem. A lenyeg, hogy aki meg sem probalja, nem jar nyitott szemmel es nem hallgat a megerzeseire... Na annak sosem lesz eselye minosegi eletet elni. Es nem csak a penz miatt :)
(remelem, nem bantottam meg senkit, nem az volt a cel!!)
 

Ani79

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Van esetleg olyan, aki pozitív eredményről is be tud számolni gazdagodással kapcsolatban?
Gondolok ilyen-olyan kisebb nagyobb sikerekre
(amennyiben én voltam figyelmetlen, bocsi, olvasok figyelmesebben ;) )

Üdv: Ani
 

Hiaklo

Állandó Tag
Állandó Tag
Mitől érzek állandó késztetést a gazdagodásra?

Elsősorban nem is az anyagi gazdagodás izgat annyira, mint a szellemiekben való elrőrehaladás...

De ez szinte megvalósíthatatlan ha az embernek alapvető egzisztenciális gondjai vannak....
Ezért gazdag akarok lenni;) :D :D :D
 
Oldal tetejére