Rendeld meg az Univerzumtól!

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ Eddig valoságnak hittük ¤


Nem kell szembeszállnunk semmivel,nem kell beletörödnünk semmibe,csak meg kell tanulnunk az energiánkat másképp áramoltatni,mivel semmi más nem befolyásolhatja a dolgokat,csak az,ahogyan az energiánkat áramoltatjuk. Tereljük el a gondolatainkat arrol a problémárol amely elötünk tornyosul,és gondoljunk arra ami tetszik. Ha nem ezt tesszük,soha nem fog megváltozni az a világ,amelyet eddig valoságnak hittünk.
Abban a pillanatban amikor észrevesszük,hogy idegesek vagyunk,azonnal keressünk valami mást amire gondolhatunk,amitöl egy kicsit is jobban érezzük magunkat. Bármire. Addig maradjunk ebben az állapotban,amig elkezdjük érezni a hangulatváltozást - mely eredményezi az energiánk megváltozását. Ha irányitott koncentrácioval nem sikerül figyelmünket teljesen elterelni egy negatív dologrol,akkor kezdjünk el nyugtatoan beszélni önmagunkhoz,vagy/és csináljunk valami szorakoztatot.
Ha sikerült elterelni figyelmünket a rossz körülményekröl,és csikorogva kezd kinyilni az a rozsdás szelep,amely a jo érzést engedi elõbujni,az akaratunk izgatott készenlétben áll. Most már valoban eljutottunk oda,hogy kezünkbe vegyük életünk irányitását. Uj események,uj személyek,uj körülmények özönlenek az életünkbe,szinte varázslatos modon,egyik a másik után. A mélyen áhitott uj események megtörténnek.
 

Warren

Állandó Tag
Állandó Tag
¤ Kedvesség ¤


Amikor semmi sem sikerül,és hiába probálkozunk egy apro kis jobb érzés létrehozásával,akkor itt van valami,ami eszünkbe juthat: a lélekben szelidség,kedvesség találhato nöben és férfiban egyaránt. Ez az uralkodo érzésünk,még akkor is ha kifelé agresszivnek,gyengének,szegénynek vagy milliomosnak látszunk. A Kedvesség nem függ össze a jellemzöinkkel. Hozzánk van köze.
Ha egyszer már ráéreztünk a kedvesség izére,képesek leszünk elöhivni az érzést magunkban,amikor csak akarjuk. Rendkivüli eröt ad ha élünk vele,mivel ezen a helyen találhato a legmagasabb rezgés. Ha megtaláljuk a természetes kedvességet,akkor elmondhatjuk: megérkeztünk Önmagunkhoz. Az életünk többé nem marad ugyanaz,mivel Mi sem leszünk ugyanazok. És rezgéseink sem.
 

cfthn

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Eddig saját kútfőből próbáltam "rendelni", nem sok sikerrel. Viszont feltétlenül ki fogom próbálni a könyv elolvasása után az ott leírtakat. Addigi is lenne néhány kérdésem:
- Honnan tudom, hogy görcsösen akarok valamit, vagy csak nagyon vágyok rá, annyira, hogy mindenről az jut az eszembe?
- Ha görcsösen akarom, hogyan tudom egyszeribe feloldani a görcsöt, és lazán ugyanazt kívánni??? Rendben, belenyugodhatok, hogy anélkül is teljes az életem - mint ahogy az is - mégis ha fenntartom a rendelést, az egyfajta elégedetlenség.
- Ha biztos is vagyok a sikerben, de elfogadom, hogy nincs még itt az ideje, tudok valamit tenni annak érdekében, hogy kiderítsem, minek kell még bekövetkeznie a rendelésem előtt, azaz tudom-e tevőlegesen elősegíteni, hogy "eljöjjön az idő"? Rá tudok-e jönni, mire vár az Univerzum? Mert lehet, hogy egy időpontra, életkorra, amit, ha tudok róla, türelmesen kivárnék, de lehet, hogy valami teljesítményre, az érettség egy fokára stb. amiért tenni tudok.
 

cfthn

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet-e olyan, hogy a rendelésem olyan valamire vonatkozik, aminek bekövetkezése minőségileg megváltoztatná az életemet, ezért nem kaphatom meg, hanem épp az a feladatom, hogy erre rájöjjek, és visszavonjam a rendelést.
Fentebb olvastam, hogy ha eleget makacskodunk, mindent megkapunk - nade ez ellentmondana azzal, hogy azt kapjuk és akkor amikor és amire szükségünk van. Ha a rendelésünkre nincs szükségünk, hanem valami általunk fel-nem-ismert, meg-nem-rendelt valamire, akkor hogyan tud arra rámutatni az Univerzum, vagy bárki/bármi, hogy másra vágyjunk? Vagy csak egyszerűen megkapjuk a szükséges, szükségszerű dolgokat, és azt vagy észrevesszük és megéljük, vagy elmegyünk mellette?
 

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!


Húúú, nagyon régen jártam erre!!
Szerintem bármit megkaphatunk, nincs olyan, hogy még nem jött el az ideje...
Csak pont a fent említett kételyek, kérdések azok amelyek megakadályoznak bennünket, engem is abban, hogy teljesüljenek!!!
Hisz akár itt, akár más fórumon, olvasva a rengeteg sikertörténetet, azt mutatja, hogy ha van elég hitünk, kitartásunk, bármi megtörténhet...
Csak ezeket a buta félelmeket és a negatív gondolatokat kellene valahogy kiiktatni...
:)
Úgyhogy hajrá!!
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én megrendelésem elég sokáig váratott magára , de végül is sikerült!
. sokáig nem akartunk babát, aztán sok minden történt és amikor akartunk nem lehetett. az okát nem tudták. Eljutottunk addig, hogy lombik. első, nem sikerült, 2. nem volt mit beültetni, túlstimuláltak. aztán jött a többi. 3-4-5-6-7- 8. Persze közbe sok -sok hónap és év telt el.Az utolsónál megtapadt a baba , de elment.
Később ezta verset találtam.

Reményik Sándor: Kegyelem

Először sírsz.
Azután átkozódsz.
Aztán imádkozol.
Aztán megfeszíted
Körömszakadtig maradék-erődet,
Akarsz, egetostromló akarattal -
S a lehetetlenség konok falán
Zúzod véresre koponyád.
Azután elalélsz.
S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.
Utoljára is tompa kábulattal,
Szótalanul, gondolattalanul
Mondod magadnak: mindegy, mindhiába:
A bűn, a betegség, a nyomorúság,
A mindennapi szörnyű; szürkeség
Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!

S akkor - magától - megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
erőre;, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat - hasztalanul ostromolták.
Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor - magától - megszűnik a vihar,
Akkor - magától - minden elcsitul,
Akkor - magától - éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától - friss gyümölcs terem.

Ez a magától: ez a Kegyelem.

Ekkor jött egy ember, aki megmutatta hogy más a világ amilyennek gondolom és csodák vannak. Én azt hittem hogy a csodák mással történnek. Még eltelt sok sok hónap amikor jött egy másik ember, egy szellemgyógyász aki megmutatta az utat. Veszteni valónk nem volt, mentünk hozzá, és vártam a csodát. Nem jött, és akkor azt mondtam, hogy jó rendben Elfogadom ha nem lehet gyerekem, de ha én vagyok a kis szikra belőled és Te azt akarod amit én, és én gyereket akarok akkor lesz. A következő ciklusban álmot láttam amiben közölték velem hogy babát várok. Még akkor sem hittem! De igaz volt! Végre 10 év után. Végig feküdtem. Megkérdeztem a baba lelkét hogy milyen nevet választ. Az Anna név tetszett neki, és mikor megnéztem hogy mikor van e névnap, meglepett mert akkor fogant! az ultrahangon nem mutatta meg magát. és mikor megszülettt tényleg lány lett!
 

netti64

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez csodálatos! Gratulálok Nektek!! Kívánom, hogy minden további rendelésed is teljesüljön.
 

tanital

Új tag
Sziasztok! Én csak pár napja vagyok tag, de már régóta olvasom a cikkeket és hozzászólásokat.Nagyon érdekes és tartalmas írásokat találtam.Mostanában ismerkedem az univerzumtól való megrendelés módjával.Most tudatosult bennem, hogy amire régóta erős érzelemmel vágytam az most teljesült.Igaz, nem pont ugyanolyan formában ahogy én eredetileg gondoltam,de már látom, hogy ennek pont így kellett történnie.Talán eddig azért nem történtek dolgok, mert én rossz irányba kerestem. Görcsösen ragaszkodtam abba amit már rég el kellett volna engednem.Most már odafigyelek az apró jelekre és összefüggésekre is. Minden ami velünk történik annak oka van. A jót meg kell köszönnünk, a rosszat megvizsgálni mit kell belőle tanulnunk. Mindenkinek csodálatos napot, és sikeres, boldog életet kívánok!
 

Bajai

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Rendszeres "megrendelő" vagyok. Útkeresőként sok mindent "kérek", nem állítom, hogy eddig mindent megkaptam. Azzal bíztatom magamat, hogy még nem jött el az idő, még nem értem meg rá. Csodálkozva hallgatom, olvasom azokat, akik "látnak", "hallanak".
 

ildiko0524

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Egyik "sikeres" rendelésemet szeretném közre adni, okulás gyanánt.
Egyik éjjel meditációból hazafelé jöttem a Móriczon álltam a 3-as busz végállomásánál, hulla fáradtan éjjel 11-kor, és persze nagyon haza szerettem volna indulni már!

Na mondom kipróbálom: Dzsin azt akarom, hogy 1 percen belül jöjjön a busz!!
Na várok, 1 perc múlva befordul a busz és elhúzz! Néztem nagyot, hogy most mivan.

Na mégegyszer, most is ugyan ugy, megjött a busz és elhuzott előttem.
Persze mostmár pipa is lettem, minden erőmet arra irányitottam, hogy most aztán rendesen kérek!
A busz megint el!!
Csak néztem a fáradtságtól is, nomeg attól is, hogy kb. 5 perc alatt 3 buszt "rendeltem" magamnak, de valahogy nem álltak meg.
Kérdeztem magamtól, hogy mit csináltam rosszul, mert azt akartam, hogy a busz meg is álljon!
Ekkor egyik barátnőm levele jutott eszembe, hogy ő is mit rendelt magának és mit kapott.
A lényeg, hogy nagyon pontosan KELL fogalmazni!!
A következő rendelésem már igy szólt: 1 percen belül jöjjön a busz, de álljon is meg!
Láss csodát, meg állt a busz, nagyon nagy örömömre, nomeg el voltam szállva, hogy igy sikerül a megrendelésem.
Hát mondom, ha ez igy van, akkor Dzsin legyen ez a busz "gyors járat", hogy sehol ne álljon meg, (kétszer állt csak meg, egy egyébbként 25 perces autóbusz utvonalon)és láss csodát ez is működött, valahogy minden megy csak kérni kell, és a lényeg, hogy pontosan, azt amit kapni szeretnénk, mert lehet nagyokat nézni, amikor a busz csak ugy elhúz!!
Kértem már a lányomnak is "szerelmes párkapcsolatot" és tadam, megkapta:)
Megelőzött, de belehúztam, hogy nekem is megjöjjön, hisz már rendelgetek, van hogy egy órán belül meg jön, amit kértem.
Múltkor emberileg elkésésben voltam, ekkor csak annyit kértem, hogy Dzsin MOST csodára van szükségem, és lett csodába részem, még sétálva is előbb értem oda, ahová, ha nem kérem, jól elkések.
Szóval nagyon működik. Ja és nem kell megmondani Dzsinnek, a hogyanokat, hisz Ő ezt nagyon tudja, csak azt, hogy mi legyen a "végeredmény"
Szóval rendelésre fel!!
Mondta egyik barátnőm, hogy nincs mit veszitenem, és tényleg, csak gyakoroltam, gyakoroltam, és tadam, jönnek szépen befelé a rendeléseim, csak rendelni, ennyi a többi a Dzsin dolga.
Ismeritek Aladin és a csoda lámpa esetét, na itt nem 3 kivánságot teljesit, mindet.
Legyen mindig szép és eredményes kéréseitek teljesitése.
Sok szeretettel: Ildikó
 

ildiko0524

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ide pont passzol, énis olvastam a Tudatalattid csodálatos hatalmában, hogy ha csak ez az egy mantra van az ember száján, vagy csak gondol rá, az is elegendő, naponta akár 100-szor, ez is elinditja a kivánságok teljesülését. Én kipróbáltam és nagyon működik!!
A szerző ugy irta: Köszönöm Atyám a gazdagságomat!
Na ebben benne van minden. Ezért tud nagyon erősen hatni az energia rendszerünkre is és olyan pozitiv változásokat hoz létre, hogy az ember csak néz, hogy már megint teljesült a kivánságom. Ja és ez is segit a hála érzését gerjeszteni a lelkünkbe.
Brayn Tracy mondta, hogy az emberi tudat csak egy gondolattal tud egyszerre foglalkozni. Viszont, ha ezzel foglalkozik...
Próbáljátok ki, nagyon jókis mantra:
Köszönöm Atyám a gazdagságomat!!
Ha sorban állás közben múlatjuk ezzel az időt, még a körülöttünk lévőkre is pozitivan hat, vagy bárhol, ahol eszeteekbe jut.
Én csak manifesztációs mantrának nevezem:D
És nem utolsó sorban nagyon jól érzem magam, ez csak egy mellékhatása, mert persze aggódhatnék is, hogy hol van, de inkább ezt mondogatom magamba és meggyorsitja a vágyak teljesülését is.

Sok szeretettel: Ildikó
 

Martha76

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én megrendelésem elég sokáig váratott magára , de végül is sikerült!
. sokáig nem akartunk babát, aztán sok minden történt és amikor akartunk nem lehetett. az okát nem tudták. Eljutottunk addig, hogy lombik. első, nem sikerült, 2. nem volt mit beültetni, túlstimuláltak. aztán jött a többi. 3-4-5-6-7- 8. Persze közbe sok -sok hónap és év telt el.Az utolsónál megtapadt a baba , de elment.
Később ezta verset találtam.

Reményik Sándor: Kegyelem

Először sírsz.
Azután átkozódsz.
Aztán imádkozol.
Aztán megfeszíted
Körömszakadtig maradék-erődet,
Akarsz, egetostromló akarattal -
S a lehetetlenség konok falán
Zúzod véresre koponyád.
Azután elalélsz.
S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.
Utoljára is tompa kábulattal,
Szótalanul, gondolattalanul
Mondod magadnak: mindegy, mindhiába:
A bűn, a betegség, a nyomorúság,
A mindennapi szörnyű; szürkeség
Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!

S akkor - magától - megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
erőre;, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat - hasztalanul ostromolták.
Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor - magától - megszűnik a vihar,
Akkor - magától - minden elcsitul,
Akkor - magától - éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától - friss gyümölcs terem.

Ez a magától: ez a Kegyelem.

Ekkor jött egy ember, aki megmutatta hogy más a világ amilyennek gondolom és csodák vannak. Én azt hittem hogy a csodák mással történnek. Még eltelt sok sok hónap amikor jött egy másik ember, egy szellemgyógyász aki megmutatta az utat. Veszteni valónk nem volt, mentünk hozzá, és vártam a csodát. Nem jött, és akkor azt mondtam, hogy jó rendben Elfogadom ha nem lehet gyerekem, de ha én vagyok a kis szikra belőled és Te azt akarod amit én, és én gyereket akarok akkor lesz. A következő ciklusban álmot láttam amiben közölték velem hogy babát várok. Még akkor sem hittem! De igaz volt! Végre 10 év után. Végig feküdtem. Megkérdeztem a baba lelkét hogy milyen nevet választ. Az Anna név tetszett neki, és mikor megnéztem hogy mikor van e névnap, meglepett mert akkor fogant! az ultrahangon nem mutatta meg magát. és mikor megszülettt tényleg lány lett!


Szia!

ez gyönyörű :) Nagyon örülök, hogy végre teljesülhetett a vágyad:)
Gratulálok!!!!
 

Martha76

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm, hogy itt lehetek köztetek és erőt meríthetek a haladáshoz, remélem én is tudok majd nektek segíteni.
 

Bajai

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! A Kérd és megadatik c. könyvben olvastam: ha már úgy érezzük, hogy a megoldandó feladatok teljesen elöntenek, akkor válogassuk szét a problémákat: 1.) az én dolgom, 2.) az Univerzum dolga.
Csak azzal kell foglalkoznom, ami az én dolgom. Az Univerzum is elvégzi a magáét. Egyébként is régi tapasztalatom, hogy a problémák rendszerint saját magukat is megoldják.
 

Bajai

Állandó Tag
Állandó Tag
Radványa babájához én is gratulálok. Nemrégiben - a karma és a gyermekáldás kapcsán - is olvastam arról, hogy gyakran esünk az "AKAROM" hibájába. A cikk írója szerint, amíg az AKAROM bűvköréből ki nem lépünk, pl. örökbefogadással, addig nem sikerül, amikor már nem AKARJUK, akkor bekövetkezik a terhesség.
 

Sati15

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Gyönyörű ez a vers, amit Radványa betett.
És gyönyörű, hogy jó lett a vége...

Már régóta teremtgetek, de még nem jöttem rá igazából a megfelelő arányra az "akarom-vágy" és az "elfogadom, mert szeretném" között.
Két albérletemet is sikerült megrendelnem és megkapnom és rögtön tudtam is, hogy melyik az, ami a rendelésre érkezett.
Sőt, szerintem a kedvesemmel való találkozásom is egy rendelés eredménye, bár rá egy évet kellett várni a rendelés leadása után, de megérte. És nem sokkal a rendelés után erős megérzésem támadt, hogy egy éven belül megkapom és így nem is foglalkoztam a kérdéssel többet, mert biztos voltam benne, hogy megérkezik. És így is lett.

A nagy feladatom, amit még nem sikerült összehozzak, az a fogyás.
Nem találtam meg az egyensúlyt, hogy hogyan adjam le jól a rendelést, hogyan ne álljon fent a "valami ellen teremteni" helyzet, vagyis a le akarok fogyni szöveg nem jó. Majd többször átolvasom, hogy ezt hogy is kéne fogalmazni és átérezni.

És elgondolkozom folyton azon, hogy ebben a témában vajon miért nem tudtam eddig még olyan tudatállapotot, bizalmat, hitet létrehozni, amit pld. az albérletekkor tudtam.
Pedig ismerem a folyamatot és mégsem megy mindennel. azért dolgozom tovább, hátha jobban belejövök...
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A nagy feladatom, amit még nem sikerült összehozzak, az a fogyás.
Nem találtam meg az egyensúlyt, hogy hogyan adjam le jól a rendelést, hogyan ne álljon fent a "valami ellen teremteni" helyzet, vagyis a le akarok fogyni szöveg nem jó. Majd többször átolvasom, hogy ezt hogy is kéne fogalmazni és átérezni.

...

Szia Sati! Úgy próbáltad már, hogy: Karcsú szeretnék lenni? Esetleg:Könnyen szeretnék mozogni?
 

cfthn

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A nagy feladatom, amit még nem sikerült összehozzak, az a fogyás.
Nem találtam meg az egyensúlyt, hogy hogyan adjam le jól a rendelést...

Könnyedén és gondtalanul elérem az ideális súlyom, amiben jól érzem magam.
(Persze így nem garantált a 45 kiló, csak az, hogy jól érzed úgy magad, plusz nem szenvedsz a fogyókúrától...)
 

Sati15

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Köszönöm az ötleteket!
Jelenleg ezt fogalmaztam meg: Könnyen és gyorsan elérem az ideális súlyomat és azt bármikor könnyedén meg is tartom.
Még a korlátozó hiedelmeimen kell dolgozzak, de ma este összeszedem magam és átfogalmazok mindent hatékonnyá. ;)
 
Oldal tetejére