Segítség kérése szeretteink és mások számára

Kicsike1980

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.A bátyám már nagyon régóta nem talál munkát és mostmár ö s családja nagyon a nullán vannak anyagilag.Kérnélek titeket segítsetek hogy végre legyen neki munkája.Örök hála nektek!
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Kicsike1980 és Mások is!

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.A bátyám már nagyon régóta nem talál munkát és mostmár ö s családja nagyon a nullán vannak anyagilag.Kérnélek titeket segítsetek hogy végre legyen neki munkája.Örök hála nektek!
A téma indításának ugyan elsődlegesen a mentális segítségnyújtás volt a célja, de ha lehetőség van ilyen téren is segíteni az külön öröm.
Azonban mint jelen esetben is (bocs Kicsike, hogy példaként hozlak fel), ha nem tudni a földrajzi koordinátákat illetve a keresett(vállalt) munka típusát, akkor kicsi az esély a segítségre.
Ha pl. valaki záhonyi nem biztos, hogy Zalaegerszegen tudna munkát vállalni, vagy egy esztergályos végzettségű nemigen vállal el könyvelést (és vica versa).
Tehát csak azt akarom jelezni, hogy ilyen segítség kérésekor egy kicsit konkrétabban fogalmazzatok, akkor remélhetőleg az esély is nagyobb lesz a segítségre (persze garancia így sincs). Igaz így egy kicsit jobban "ki kell tárulkozni", de ha valaki már ilyen eszközökhöz kénytelen fordulni, akkor valószínüleg ezt is felvállalja.

Mindegyikőtöknek kívánom, hogy:
 

Kicsike1980

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Flamingo!
Köszönöm segítségeted.Szóval a munkára békés megyében lenne szükség.Érettségije van de gyakorlatilag már bármilyen munkát elvégezne.Köszönet nektek
 

ideirhatsz123

Állandó Tag
Állandó Tag
segítség kérése

Sziasztok Flamingo, Cathy222, István és Mindenki!

A segítségeteket szeretném kérni: Az egyik legjobb barátnőm elrontott egy nagyon fontos viszgát, (nem teljesen rontotta el, inkább azt mondja, hogy határeset) aminek az lehet a következménye, hogy kirúgják az egyetemről az államvizsga előtt néhány héttel. A vizsgaeredmény jövő héten derül ki, ebből nincs ismétlési lehetősége. Én próbáltam, és ezután is megpróbálok segíteni neki energiaküldéssel, agykontrolos szubjektív kommunikációval "beszéltem" a tanárral, de sajnos jelenleg nem érzem elég hatékonynak a segítségemet. Valahogy nem tudom magam kivonni az utolsó beszélgetésünk hatása alól, és ha visszagondolok rá, hogy az én drága barátnőm mennyire kétségbe van esve, én is elsírom magam. Innentől már elég nehézkessé válik a meditatív állapot elérése. Kérlek szépen Titeket, aki tud, segítsen! Előre is nagyon köszönöm! Minden segítség számít!
 

pekarsipos

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretnék segitségett kérni.
Utóbbi időbben elég fáradt vagyok ,olyan érzésem van mintha valaki rám volna kapcsolódva és szivná a energiát, a aszonyom sem valami fit.
Nincs közötetek olyan egyén aki bir olyan tudással hogy távúton is hozzá tud férnni a aurámhoz és letudná elenőriznni és ha vélammi bajt találna segiteni?
Remélem nem bántok meg senkit!!!
 

pekarsipos

Állandó Tag
Állandó Tag
Elolvastam a cikkett , talán meg is értetem.
Volna még pár kérdésem?
Úgy kb. 2-4 évvel ezzelőtt jártam egy illetőhöz aki foglalkozoig ilyen dolgokkal.Ő azt állitota hogy fehér mágiávval foglalkozik.Most Ő jelenleg Budapestre jár valami iskolábba minden második hétvégén.Elleinte talán hittem is nekki,de amikor elúrukolt olyan dolgokkal hogy akik járnnak hozája és segit rajtuk szivesen adnak neki valami ajándékot,mert hogy igy jobban befogadják a Ő általa sugárzot energiát.E kijelentés után ha mentem hozája vitem valamit a kertből.Még anyit hozzá kell fűznom hogy amig nem jártam hozzája gyakran ellenszenves volt velem szembben,és ahogy elkezdődtek az üllések megváltozott,rokonszenvesebb lett.
Az üllések fojamán észre vettem hogy először mintha kikérdeznne és ezek a váloszok által felelt volna a kérdéseimre.Magyarul megmondva azt hallotam visza amit hallanni akartam.
A legnagyobb megleppetés ami talán felnyitota a szememett az volt amikor arra akart rábeszélnni hogy az egyik munkatársunk aki elváltt nő szeretet hiánybba szenvedd,úgy vettem ki a szavaiból hogy fegudjek e illetővel ösze.Ez a dolog nem kezdet nekem tetszenni mivel nős vagyok és hűséget fogattam a oltár ellőtt,no meg van egy mondásom-hogy egy tizperc véget nem érdemes veszélyeztetnni tiz év mukáját .A házaságomra gondolok mert azt is épitenni kell akár egy házzat.
Még miellőt e illető elkezdet volna foglalkozni ezzekkel a dolgokkal,ez 1993-ban történt.Ugyan ez az illető szét akarta törnni a jegyeságemet.Ez úgy volt hogy a aszony befejezte a iskolát és leköltözöt hozzám .Elhelyezkedet azon a munkahelyen ahol e illető is dolgozot.Kiközösiteték mert nem volt a partiba való(nem ivott,nem dohányzot).Kitaláltak olyan dolgokat hogy lehet szét is mentunk volna ha nem allapozom meg a kapcsolatunkat rendessen.(őszinteség,ne titkoljunk el semmit,ne haztudjunk stb.)Ekkor kiáltam a kapcsolatom mellett mert állandóan olyan belső sugalatom volt hogy szét akarnak választanni a aszonyomtól.
Tudom hogy pár kapcsolatott sikerült nekki széttörnie.
Lehet hogy bent voltam a oroszlán barlangjában?
Kérdés:Aki fehér mágiával foglalkozik kérehit ilyeneket?
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Egyértemű a válasz erre: NEM

Aki szellemtudmányokkal foglalkozik, mint mágia, annak tudnia kell, hogy a dauál-szeretet kisebbik próbája a társkapcsolat, és mindent el kell követni, hogy egy kapcsolat megmaradjon, szép legyen, sőt nem szétszakítani kell, hanem ötleteket adni, hogy hogyan lehetne megmenteni egy kapcsolatot.

Megdöbbentő számomra amikor tanítók a nyitott házasságról tartanak előadásokat, és persze sorban lefeküdnek a csinos tanítványokkal, volt olyan "komoly" tanító, aki egy sztiptiztáncosnőbe találta meg a dauál -párját! Milyen véletlen!

Az emberi tisztesség, egymás tisztelete a legfontosabb, a tiszta élet társkapcsolatban, és kapcsolat nélkül is!

Persze egy kapcsolatban lehetnek gondok, és csak addig müködjön mig lehet fejlődni benne, de ez az előbbi esetben nem is jöhet szóba.

A kéthetenkénti suli szerintem a mantra lehetett, ezoterikus föiskola, de ott is vannak kóklerek, pedig előtte a felvételi vizsga inkább csak beszélgetés, hogy paranoiás ember ne kerüljön be.

Most arról nem is beszélve, hogy egy nős embertől ilyet kérni bűn, és ezt tudnia kellett volna a mágusnak is, így az már inkább fekete mágia, mint fehér, és az ilyentől semmilyen gyógyítás, segítséget nem fogadnék el!

szeretettel.

István
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Elolvastam a cikkett , talán meg is értetem.
Volna még pár kérdésem?
Úgy kb. 2-4 évvel ezzelőtt jártam egy illetőhöz aki foglalkozoig ilyen dolgokkal.Ő azt állitota hogy fehér mágiávval foglalkozik.

Csatlakozom Istvánhoz. A mágia, akár fehér, akár fekete, vagy egyéb színű, az csak mágia, és a mágia az csapda. Honnan tudhatná bárki, hogy a te helyzetedre mi lehet a megoldás? Honnan tudhatná, hogy amit "bűvöl" rajtad, annak a te életedben milyen begyűrűző hatásai lesznek? A te életedet magadnak kell megoldanod. A kapott tanácsok elfogadásáról, vagy elvetéséről neked kell döntened. Ez a te felelőséged.

Nem lehet, hogy ez a "fehér mágus" szedi le az energiádat, emiatt érzed magad fáradtnak? István biztosan tud tuti jó kis menáltis védelmeket, hogy ezt megakadályozd.
 

pekarsipos

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyszer E illető mutatott egy folyamatott ami segitsegével át el lehet küldeni a itt maradt lelkeket.Használtam is de tegnap elgondolkoztam és megpróbáltam leszednni róluk azt a dolgot ami segitségével átküldtem őket.Úgy gondolom hogy ha a folyamat tényleg átküldte őket akor már kárt nem tehetem mert úgy is odaét vannak,de ha valami fogvatartó praktika akkor viszont talén segitetem.
A folyamat abból állt hogy a itt ragadt lelket ami állitólag segitséget kért leültetem magam elé egy székre úgy hogy nekem hátal legyen,utána a szivcsakrát behurkolom s majd egy kotakulcsot helyezek a csakrákra úgy hogy a kulcs érintse a öszes fő csakrátt.E folymat után három csetintés a megadot helyekre és mitha elkezdtek emelkednni és eltüntek és utána már nem éreztem őket.
Nagz hibákat követtem el??????????????????????????????????
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom. Lehet, de az is lehet, hogy nem. De mindenképpen beavatkoztál a szabad akaratukba. Ez viszaüthet rád - karmikusan. Hókuszpókusz nélkül is rá lehet venni őket a távozásra. Szoktad nézni a Szellemekkel suttogót?
 

swenson

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Néhány napja elkezdtem levelezni a myvip-en egy kislánnyal, Pop Vivien a neve. Mátészalkai, de most Budapesten lakik. 4 éves.
Március 8-án műtötték agydaganattal, most sugár és kemoterápiát kap.
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy az energiátokkal segítsétek ezt a gyereket.

Köszönöm szépen:swenson
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
...ölelésből és mézből sohasem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár.
ch1101.gif

Mindenkinek kívánom, hogy
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Kedves Tagtársak!
Ha valaki január 5-e után kéréssel fordult a témában bárkihez - kérem az ismert merevlemezhiba miatt - ismételje meg a kérést!

Köszönöm és mindegyikőtöknek kívánom, hogy
 

iladino

Állandó Tag
Állandó Tag
most olvastam egy másik forumon hogy ezen az oldalon megtalálom hogyan kell a lakást kitisztítani az elozo lakoktol és most sajnálattal látom hogy eltúnt tudtok benne segíteni ?
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
most olvastam egy másik forumon hogy ezen az oldalon megtalálom hogyan kell a lakást kitisztítani az elozo lakoktol és most sajnálattal látom hogy eltúnt tudtok benne segíteni ?
Csak a 2008.január 05 és február 15(17?) közötti hozzászólások vesztek el.
Amit keresel az 5. lapon megtalálhatod, de katt ide #50 és egyből kiadja a keresett üzit.
Egyébként sok hasznos infot találsz a http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=jSR773LB_n és aTértisztítás.lap.hu helyeken is
 

iladino

Állandó Tag
Állandó Tag
drága flamingo:koszi a tanácsot és az adatokat új vagyok minden téren a billentyúzettel is csak birkozom nem tudok mindent megoldani egyenlore de ez igy szuper volt
 
Oldal tetejére