Teremtő tudat... Ki vagyok...

xawier

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok,

Megforditva a dolgot: Aki boldog, a fentiek szerint, tehat alapvetoen meditativ szintekre kerul...? vagyis ha tudatosan nem is medital, de a boldogsagot elerte, az olyan kulonleges allapot,ahova tudatosan csak meditalva lehet eljutni?Szeretettel Csillagvirag
...igen ezt szeretem a legjobban - mindig lehet megfordítani a dolgokat, és más szemszögből nézni...

ez egy olyan világ, ahol minden igaz és mindennek az ellenkezője is igaz...:mrgreen:
...aha...


A forrás magam vagyok.
...ez nagyon találó...és viccesen mondhatnám, hogy ez nem igaz, mert a forrás magam vagyok;) de ezt úgyis érted:)
De igen,feltételek nélkül.
..és lassan tényleg feltételek nélküli...

Nem,de bizonyos területeken mindíg előttük jártam két lépéssel:mrgreen:
:)
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor nem értem miért akart megszületni? Csak azért,hogy boldogtalan legyen és önsajnálatba eshessen? Vagy azért,mert ebben az életében ezt az érzést akarja teljes egészében átélni,megtapasztalni?
amikor meg akart születni, még nem volt egója...:mrgreen:
a köztes létben nem Kovács Pisták vagyunk, hanem lelkek..
amikor leszületünk, akkor meg ránk erőltetnek egy csomó hülyeséget, amitől máris életuntak leszünk...:)
már az egész kicsi gyerekeket is "nevelik"...nem hagyják kibontakozni, hanem farigcsálják össze-vissza, a szülők akarata szerint...így a gyermekek egyénisége elvész és kialakul a személyiség, az egó ami aztán irányít minket ezerrel, amig rá nem jövünk, hogy nekünk kell őt és nem neki minket...:mrgreen:
 

Sziszusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Szíriusz!

Arra gondoltam nevessünk együtt a harcon a középpont bent van jó ott lenni. Mások szeretettét is jó élvezni, de imádom ha nem függök tőle ls akkor is boldog tudok lenni ha mások nem szeretnek .

circo

Kedves circo,

Nem függni semmitől, nem más mint szabadnak lenni és szabadnak hagyni másokat. (még a bolhákat is:))

Üdv. Szíriusz

ühüm...ühüm Sziszusz:-D
 

Sziszusz

Állandó Tag
Állandó Tag
A külső világnak és a belső világnak csak a figyelmedre van szüksége, ami majd megmondja mi a jó és mi a rossz. Itt a csapda. Kapcsolódni valamihez, a létezés illúzióját veti elénk. A létezés nem a kapcsolódás, hanem a vanság-vagyok. Azt, hogy merre menj nem a külső és nem a belső mondja meg, a jelen bőven elég. Számodra én is csak a külső világ vagyok, a boldogsághoz nincs szükség információra, még gondolatra sem. A boldogság maga a gondolat nélküli önmagától való létezés. (a testenkívüli élmény csak a jelenlét felerősödése) Mikor nem kapcsolódsz semmihez, még magadhoz sem, akkor látod, hogy benne vagy a létezésben, tehát nem kapcsolódsz, hanem maga vagy a létezés és benned létezik minden. Ha azt vesszük a gondolataid is a külső világ, és „neki” is a figyelmedre van szüksége, abból él és táplálkozik, ezt nevezik a nagyok fátyolnak, ami a tudatra ereszkedik. Csak a figyelmed szedd össze, azt ami most szétszórt, ez a meditáció. Ehhez nem muszáj elvonulni, mindenki a saját rezgéséhez megfelelőt válassza ki. Nem szándékom bebizonyítani semmit, mert nincs mit megtanulni, csupán felfedezés az egész.

Sziszusz<O:p</O:p
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Bonától :
Üdv és viszlát: a csend honában, ahol a szavak csupán csak eszközök lehetnek. A belsődhöz viszont szavakkal nem juthatsz el. Mikor már nem keresel tovább és elengetsz minden eddigi tudást megérkezel önmagadba, ahol már vár a hullámtalanan mozdulatlan belső harmonikus közép. Ami mindig is veled volt, ami sose hagyott magára, csupán a figyelmedet vontad meg tőle. A figyelmed pedig csak a tied! Azért Te vagy a felelős!
Ebben mindenki magára számíthat, az út ezért egyedüli! Ebben senki nem segíthet! Senki!

Nincs más csak a jelen amit megfigyelhetsz, csupán csak az valós, a többi nem más mint illúzió a gondolataid összeségének a kivetülése.

A fejedben gyártott jövőkép, az ami miatt aggódsz. Az aggódás a gát, az aggódás az ami a folyó mélyéről nem enged a felszínre kerülni.
Mikor végre elmered engedni a jövőtől való félelmeidet, elindulsz az árral, elindulsz felfelé. Egyszerüen csak hagyod, hogy az élet rajtad keresztül zavartalanul áramoljon. A gondolataid tovább úsznak, az aggodás elillan, csak merd elengedni félelmeidet, hisz nincs mitől félned. Ha már csak is a jelenre fókuszálsz valami csodát élsz meg, ezt nem lehet szavakkal leírni és semmi értelme, hisz az attól még nem lesz a tied. Ezért csak arra kérhetlek tapasztald meg a belső csendet! Figyeld meg mik azok amik eddig mélyen lent tartottak, figyeld és engedd el!

Ez a csend lényege, ez a belső harmonikus közép. A gondolataidban megszünik minden féle ellenálás, és csak hagyod tovább úszni, nem vetíted bele a félelmeidet, hisz már nincs mitől félned, a felszínen vagy! Csak engedd, hogy figyelmed a csendben legyen és a csendből szülessen!

Puszi mindenkinek! Csupán csak beugrottam és már mentem is, remélem nem hagytam itt semmit, mindent felejtsetek el amit eddig valaha is itt alkottam, csak is magatokra figyeljetek! Semmi olyat nem adtam senkinek,amiért köszönetet kell mondani,(vastrab)mert csak Te adhatsz önmagadnak ...Csak Légy jelen itt és most;)
 

ideirhatsz123

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Bona es Kedves Forumozok,


Csodalatos dolgokat irtal le, valaszaidbol latszik, hogy nemcsak megerted, hanem Magadeva formalod, tudatosan megeled „A Titkot”. Az eber jelenlet, az idotlen jelenszemlelet mar onmagaban elegedettseget, boldogsagot ezaltal minosegi eletet teremt. Hatalmas elorelepes, dimenziovaltas elerni a megertesnek erre a szintjere. Irtad, hogy sokat meditalsz es sokat vagy csendben. Kerlek, meselj meg egy kicsit ez eleted azon reszerol, ami meg publikusnak mondhato es nem tartozik a maganszferadba. Az altalad megszerzett Tudas, milyen sikokon nyilvanul meg az anyagi vilagodban? Gondolom, kedveled a munkadat. „Csak” kedvelt idotoltes, vagy igazi kuldetes, amivel masoknak segithetsz? A Boseg Forrasa biztositja-e szamodra, hogy gyermekeidet anyagilag is tamogasd a vagyaik megvalositasaban? Megvehetsz-e barmit, amit akarsz, elutazhatsz-e oda, ahova akarsz? Ha igen, ez a vagyak szublimalasabol, vagy a boseg aramlasabol fakad? Nem erzel ellentmondast abban, hogy elfogadod az anyagi vilag, az anyag mulandosagat, de a tested oregedeset nem? Kerlek, irj errol reszletesebben, hogy mit teszel azert, hogy egeszsegesen, fiatalon tartsd a testedet. Lattam a fotodat, nagyon szep vagy ;) Az en hitrendszerem az orok fiatalsagot egyelore meg nem tudja befogadni, nagyon szeretnek hinni benne, de erzem a tudatalatti ellenallast, az oregedes keslelteteseig jutottam. Ez utobbit sikeresen alkalmazom, a testem energikus, fitt, hajlekony, remelem az is marad meg sokaig.
De nem is a test fiatalon tartasa a kulcskerdes szamomra, hanem a hirdetett eletfilozofia / vallas / szemleletmod foldi sikra valo atforditasa. Kepesek vagyunk-e ugy elni, ahogy hirdetjuk, es az elet minden teren visszaigazol-e minket, hogy jo uton haladunk?
Ha valamelyik kerdesemet, tul szemelyesnek talalnad, kerlek, hagyd figyelmen kivul. Ez leginkabb a penzzel kapcsolatos kerdesekre vonatkozik (nyilvan nem pontos osszegre vagyok kivancsi), azert irtam le megis, mert nalam ez a „tanito” hitelesseget meghatarozo kulcskerdes lett az evek soran.
Eloszor kamaszkoromban az agykontrolltanfolyamon az agykontroll csekely hatekonysagaval ismerkedtem meg (kesobb konyvbol magam fejlesztettem valamivel hatekonyabba). Domjan Laszlo vidam, kiegyensulyozott ember, amire minden oka megvan, hiszen a 90-es evekben is tobb, mint 10e HUF/ fo volt a tanfolyam ara. Rola meg el is tudnam kepzelni, hogy hasznalja az altala hirdetett technikakat, de ezek utan lenyegtelen, mert a joletet ugy teremtette meg, hogy sokat elvesz az emberektol, de keveset ad erte. Nem ugy el, ahogy hirdeti, abbol el, amit hirdet. Az agykontroll klubok is leginkabb panaszkodo nyugdijasok gyulekezetehez hasonlitanak. Nezzunk peldaul egyet napjaink hires magyar spiritualis gondolkodoi kozul. Villas Bela eredetileg zoldsegfelvasarlo, egykor volt kocsmatulajdonos is. (Miert maradtak ki az eletebol a tudomanyok? Hogy lehet, hogy valaki, aki meg akarja ismerni a vilagot, nem nyitott a tudomanyokra, muveszetekre?) O.K. legalabb van penze, nem a tanitvanyaibol akar meggazdagodni. Megis gyujt adomanyokat, nem az eloadasaiban elhangzott modszerekkel, angyalok hivasaval gyarapitja a vagyonat, hanem az eletfilozofiaja hirdetesebol es adomanyokbol. Villas Belanak vannak zsenialis gondolatai, de a fopapjai kozott akadnak nehanyan, akik mar reg eltavolodtak - es nem biztos, hogy jo iranyba - a hetkoznapi emberek valosagatol, es nem is nagyon akarnak visszaterni :( Napjainkban a vilagon talan leghiresebb spiritualis mesterek Esther es Jerry Hicks Elfogadas Muveszete c. tanfolyambol es a hozza kapcsolodo filmbol, konyvekbol lettek dollarmilliomosok. Csodalatos emberek, es megerdemlik a sikert es a penzt. Csak azt nem ertem, hogy ekkora tudas birtokaban, miert nem lepnek tovabb, miert nem tesznek tobbet az emberekert, annal, hogy boldogan utazgatnak es penzert egy uj szemleletmodot hirdetnek. Miert nem aknazzak ki a kepessegeiket?
Rengeteget olvastam, sokfele jartam a vilagban, imadom a tudomanyokat, muveszeteket, sok spiritualis tanitast meghallgattam, megis mindenkinel csak igazsagtoredekeket talaltam. Nalad az igazsag eleg nagy toredeket veltem felfedezni, ezert tettem fel ennyi kerdest :) Miert nem birtokolhatjuk a teljes Tudast? Miert van ez? Igazi Bolcs, minden Tudast birtoklo gondolkodo Jezus ota nem jart a Foldon. (Bolcs szo alatt azt az embert ertem, aki minden sorsot kibir. Minden Tudast birtoklo szokapcsolat alatt azt, aki gondolataival olyannyira kepes formalni az anyagi valosagot, hogy az azonnal tapasztalati valosagga valjon.)
Elore is koszonom a hozzaszolasodat es mindenki hozzaszolasat!kiss
 

mirjam77

Állandó Tag
Állandó Tag
Bonától búcsúzóul:
Üdv és viszlát: a csend honában, ahol a szavak csupán csak eszközök lehetnek. A belsődhöz viszont szavakkal nem juthatsz el. Mikor már nem keresel tovább és elengetsz minden eddigi tudást megérkezel önmagadba, ahol már vár a hullámtalanan mozdulatlan belső harmonikus közép. Ami mindig is veled volt, ami sose hagyott magára, csupán a figyelmedet vontad meg tőle. A figyelmed pedig csak a tied! Azért Te vagy a felelős!
Ebben mindenki magára számíthat, az út ezért egyedüli! Ebben senki nem segíthet! Senki!

Nincs más csak a jelen amit megfigyelhetsz, csupán csak az valós, a többi nem más mint illúzió a gondolataid összeségének a kivetülése.

A fejedben gyártott jövőkép, az ami miatt aggódsz. Az aggódás a gát, az aggódás az ami a folyó mélyéről nem enged a felszínre kerülni.
Mikor végre elmered engedni a jövőtől való félelmeidet, elindulsz az árral, elindulsz felfelé. Egyszerüen csak hagyod, hogy az élet rajtad keresztül zavartalanul áramoljon. A gondolataid tovább úsznak, az aggodás elillan, csak merd elengedni félelmeidet, hisz nincs mitől félned. Ha már csak is a jelenre fókuszálsz valami csodát élsz meg, ezt nem lehet szavakkal leírni és semmi értelme, hisz az attól még nem lesz a tied. Ezért csak arra kérhetlek tapasztald meg a belső csendet! Figyeld meg mik azok amik eddig mélyen lent tartottak, figyeld és engedd el!

Ez a csend lényege, ez a belső harmonikus közép. A gondolataidban megszünik minden féle ellenálás, és csak hagyod tovább úszni, nem vetíted bele a félelmeidet, hisz már nincs mitől félned, a felszínen vagy! Csak engedd, hogy figyelmed a csendben legyen és a csendből szülessen!

Puszi mindenkinek! Csupán csak beugrottam és már mentem is, remélem nem hagytam itt semmit, mindent felejtsetek el amit eddig valaha is itt alkottam, csak is magatokra figyeljetek! Semmi olyat nem adtam senkinek,amiért köszönetet kell mondani,(vastrab)mert csak Te adhatsz önmagadnak ...Csak Légy jelen itt és most;)

kiss
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Szió!
Kedves Bona es Kedves Forumozok,


Csodalatos dolgokat irtal le, valaszaidbol latszik, hogy nemcsak megerted, hanem Magadeva formalod, tudatosan megeled „A Titkot”. Az eber jelenlet, az idotlen jelenszemlelet mar onmagaban elegedettseget, boldogsagot ezaltal minosegi eletet teremt. Hatalmas elorelepes, dimenziovaltas elerni a megertesnek erre a szintjere. Irtad, hogy sokat meditalsz es sokat vagy csendben. Kerlek, meselj meg egy kicsit ez eleted azon reszerol, ami meg publikusnak mondhato es nem tartozik a maganszferadba.

Most egy kicsit elpirulok, számomra minden ember csoda....Te is....Folyamatosan az életemről írok, mert magam vagyok az. Semmi nincs ami ne lehetne publikus. A lényeg az ami megérint belőle. Az emberek többsége az elme által megismert valóságot fogadja csupán csak el, ami egyáltalán nem helytelen a lényegiségen mit sem változtat, csupán a megélt élethelyzetek minősége az ami változik....az emberek többsége sokmindent szenvedésként él meg, ez csupán azért létezhet, mert azonosul a formával, azal amit önmagáról gondolni vél... ezáltal mindent megosztottá tesz, a tapasztalást elossza helyes és helytelen, jó és rosszra....a létezésben csupán egy dolog ami örökkön örökké létezik, a forma mulandósága...mikor valaki megérti a mulandóság lényegét...elfogadja, a most a jelen pillanatot ami számára megadatott, hogy figyelmével azzá formálja amilyennek elképzelni véli...a szabad választás lényei vagyunk...minden pillanatban eldönthetjük szükségünk van -e továbbra is a kellemetlennek vélt élethelyzetek megélésére...ezért szokták mondani, hogy a problémát azon a szinten ahol keletkezett nem lehet megoldani...nem mert bármilyen oldalról közelítjük meg figyelmet szentelünk neki ezért létezik...csupán egyetlen egy féle képpen lehet megoldani, ha kilépünk belőle...ha túl lépünk az elme által gyártott gondolatisíkon..... létezés minden pillanatban általunk formálódik és nyilvánul meg....de minden megynyilvánult a megnyilvánulatlanból születik, ahogy a gondolatok is a gondolat nélküliségből születnek. Minden ember éli a csendet, de figyelmét nem a csend köti le, így egyszerre megnyilvánult és nem megnyilvánult ként is létezik. Mikor valaki megérti a belső béke a harmónia lényegiségét, mikor megérti hogy a gondolatok azok amik meghatározák élete minőségét, mikor megérti, hogy minden aggodás akkorára növi ki magát amennyi figyelmet szentel neki, akkor elindul valami felé, valami felé ami felszabadítja ...ami a fájdalmas megtapasztalás helyett a kellemes elfogadó egység érzését hozze el, ahol mint szemlélő, mint tanu létezem...már nem azt fogja mondani én szenvedek...csupán csak azt, hogy létezik szenvedés...ami felől csak dönteni e kell, hogy megéli vagy elengedi...szeretnék neked úgy válaszólni, hogy érezd azt amiben benne vagy...ami felől Te dönthetsz...amit élek mind ez...de nem szeretnék senki számára több lenni mint ami vagyok...csupán egy valaki vagyok a sok közül aki megértette és éli azt aki....ahogy itt mindannyian...belőlem minden publikus...nincs semmim ami ne lenne másé is...csupán a figyelmünk az ami másfelé irányul...ha egy kicsit is segíthettem, mint útjelző tábla már is megtettem ami tőlem telett....;)

Az altalad megszerzett Tudas, milyen sikokon nyilvanul meg az anyagi vilagodban?
A tudás és a tudatosság között hatalmas szakadék van, a tudás nem vezet el a belső csendhez...a tudás folyamatos figyelmet igényel...a tudatosság a jelenlétedet igényli...a tudatosságból átléphetsz a csendbe..a csend az a tér ahol ott van minden, az a tér amiből megszületett minden...a csend maga a minden...aki eléri nem a tudás embere lesz Ő az értés embere lesz...ha megérted és figyelmed az egyre fórdítod...a válaszok akkor és ott lesznek ahol szüség lesz rá...se előtte se utánna már nem is lesznek fontosak...ahogy most itt írok csupán eszköze vagyok valaminek ami nálam sokkal hatalmasabb és mégis bennem él..ez semmi más mint az irántad érzett szeretett..a szeretet melyet szavakkal itt és most kifejezni nem lehet...a tisztelet mely minden ember társam felé belsőmből tör fel...így csupán csak azt adhatom ami benned is ott van...semmivel sem többet és kevesebbet...minden annyira jut el a másikhoz, aminnyire figyelme engedi...amennyira nyitva a füle a hallásra és szeme a látásra....aki éberen jár...éli ezt...de nem több vagy kevesebb másoknál csupán élete minőségének egyedüli alkotojává válik...szabaddá válik...hisz mindenki szabadnak született;)

Az anyagi síkon minden amire szükségem van velem van...és bennem van;)

Gondolom, kedveled a munkadat. „Csak” kedvelt idotoltes, vagy igazi kuldetes, amivel masoknak segithetsz? A Boseg Forrasa biztositja-e szamodra, hogy gyermekeidet anyagilag is tamogasd a vagyaik megvalositasaban? Megvehetsz-e barmit, amit akarsz, elutazhatsz-e oda, ahova akarsz? Ha igen, ez a vagyak szublimalasabol, vagy a boseg aramlasabol fakad? Nem erzel ellentmondast abban, hogy elfogadod az anyagi vilag, az anyag mulandosagat, de a tested oregedeset nem? Kerlek, irj errol reszletesebben, hogy mit teszel azert, hogy egeszsegesen, fiatalon tartsd a testedet. Lattam a fotodat, nagyon szep vagy ;)

Az idő? Mi az idő? A világ a formák világa.[FONT=&quot]Az anyag az eszköz, a közeg a lelki energia átformálására.A forma a formanélküliből jön létre, a megnyilvánult a megnyilvánulatlanból, de a kettő nem külön álló, egységet alkot. A létezés nem a megosztottságra épül, de nélkülözhetetlen részét képezi tapasztalásodnak. Az egyik nem létezhet a másik nélkül. A megnyilvánulatlan a megnyilvánultban is megtalálható. Minden forma mulandó, egyszer eltűnik, mintha nem is létezett volna. Ahogy a test is mulandó.Az egyetlen dolog, ami nem hagy el, az ennek az összejövetelnek a lényege. Amiből a forma létre jön. Ahogy a csendből jön létre a gondolat. A gondolatok között a csend lényege nem változik. Ezek a szünetek adják a nyugalmat, a harmóniát, a békét. A gondolatok pedig azok, amik elvezetnek tőle és alkotásba öntik azt az energiát, ami lényünkön keresztül áramlik. Mikor tudatosítod magadban, a forma mulandóságát, a gondolatok múlandóságát,és csak a jelenre fórdítod figyelmed ami van, az energi a szinted megnő, a belső egyensúlyod helyre ál, mert nem időben gondolkozol, csupán csak eseményekben amik rajtad kívül zajlanak és amik folyamatosan változnak, a belső lényegiséged viszont nem változik. A fogalmi háztáramban nem létezik öregség, csupán mulandóság, ami helyére mindig egy új születik minden pillanatban. Az emberi elme a test irányítója és ami megjelenik az elmében mint fogalom azt valósággá változtatja. Az emberi sejt sem örök, mind ahogy minden más sem. A sejtek elhalnak, de valami nem változik a lényegisége .Ez a lényegiség nem változik annak a tudatában ami újjá születik, ezt a lényegiséget, tudatosságot adja tovább...így az emberek a hamis negativ , öregedés tudatának a rezgéseit, másolják folyamatosan és egyre kevesebb élet vitalításal adja tovább az újnak,...mint ahogy az emberek is átadják a gyermekeknek a saját fogalmi háztáraik végeredményét amit tapasztaltak...így a gondolat áramok amik bennünk zajlanak kihatnak életünk minden területére...aki már elengedte ezeket a mintákat...nem csak életét és élet körülményeit változtatta meg, hanem saját sejtrendszerének a tudati fogalom háztárát...a test akkor is mulandó lesz, de a test minőségéről már dönthetek...mint ahogy életem minősége felől is dönthetek....ezért csak azt teszem ami örömöt okoz, és azt engedm tenni másoknak is ami kifejezi valódi vágyukat...ebben segítek azoknak akik kérik segítek elengedni a köteleiket, hogy szabadon áramolhassanak...a kötelékek a félelem a szabaddá válástól a félelem a holnaptól ami sosem jön el...az aggodás szeretteik miatt...minden ami nem kellemes és ami nem fejezi ki a szeretet határtalan szabadságát...értem és élem a létezés működését, és ezért hagyom, hogy más is ezt tegye...minden ember eljut oda ahova tart...mert az volt a vágya....minden megjelenő vágy is egy útjelző tábla...ami elindit, ami beindít egy folyamatot...gyermekeim is élik azt ami a vágyuk...ezért nincs is sok dolgom velük...csupán csak vágyaik megélésének eszköze vagyok...ha kérdeznek válaszolok...ha nem hagyom hogy megélje és tanuljon belőle...így mindenki azt kapja ahogy gondolkodik...ebben segítek nekik, a gondolataik minőségét saját maguk ellen ne fordítsák csak is ez a lényege az aggódás elengedésének... ha kell vagyok, ha nem visszahúzodok...a munkám teljes mértékben kifejezi azt aki vagyok....mert benne vagyok...;) Folyamatosan utazom, az élet egy nagy utazás...de bárhol is vagyok otthon vagyok;)
[/FONT]
Az en hitrendszerem az orok fiatalsagot egyelore meg nem tudja befogadni, nagyon szeretnek hinni benne, de erzem a tudatalatti ellenallast, az oregedes keslelteteseig jutottam. Ez utobbit sikeresen alkalmazom, a testem energikus, fitt, hajlekony, remelem az is marad meg sokaig.
De nem is a test fiatalon tartasa a kulcskerdes szamomra, hanem a hirdetett eletfilozofia / vallas / szemleletmod foldi sikra valo atforditasa. Kepesek vagyunk-e ugy elni, ahogy hirdetjuk, es az elet minden teren visszaigazol-e minket, hogy jo uton haladunk?
Ha valamelyik kerdesemet, tul szemelyesnek talalnad, kerlek, hagyd figyelmen kivul. Ez leginkabb a penzzel kapcsolatos kerdesekre vonatkozik (nyilvan nem pontos osszegre vagyok kivancsi), azert irtam le megis, mert nalam ez a „tanito” hitelesseget meghatarozo kulcskerdes lett az evek soran.Eloszor kamaszkoromban az agykontrolltanfolyamon az agykontroll csekely hatekonysagaval ismerkedtem meg (kesobb konyvbol magam fejlesztettem valamivel hatekonyabba). Domjan Laszlo vidam, kiegyensulyozott ember, amire minden oka megvan, hiszen a 90-es evekben is tobb, mint 10e HUF/ fo volt a tanfolyam ara. Rola meg el is tudnam kepzelni, hogy hasznalja az altala hirdetett technikakat, de ezek utan lenyegtelen, mert a joletet ugy teremtette meg, hogy sokat elvesz az emberektol, de keveset ad erte. Nem ugy el, ahogy hirdeti, abbol el, amit hirdet. Az agykontroll klubok is leginkabb panaszkodo nyugdijasok gyulekezetehez hasonlitanak. Nezzunk peldaul egyet napjaink hires magyar spiritualis gondolkodoi kozul. Villas Bela eredetileg zoldsegfelvasarlo, egykor volt kocsmatulajdonos is. (Miert maradtak ki az eletebol a tudomanyok? Hogy lehet, hogy valaki, aki meg akarja ismerni a vilagot, nem nyitott a tudomanyokra, muveszetekre?) O.K. legalabb van penze, nem a tanitvanyaibol akar meggazdagodni. Megis gyujt adomanyokat, nem az eloadasaiban elhangzott modszerekkel, angyalok hivasaval gyarapitja a vagyonat, hanem az eletfilozofiaja hirdetesebol es adomanyokbol. Villas Belanak vannak zsenialis gondolatai, de a fopapjai kozott akadnak nehanyan, akik mar reg eltavolodtak - es nem biztos, hogy jo iranyba - a hetkoznapi emberek valosagatol, es nem is nagyon akarnak visszaterni :( Napjainkban a vilagon talan leghiresebb spiritualis mesterek Esther es Jerry Hicks Elfogadas Muveszete c. tanfolyambol es a hozza kapcsolodo filmbol, konyvekbol lettek dollarmilliomosok. Csodalatos emberek, es megerdemlik a sikert es a penzt. Csak azt nem ertem, hogy ekkora tudas birtokaban, miert nem lepnek tovabb, miert nem tesznek tobbet az emberekert, annal, hogy boldogan utazgatnak es penzert egy uj szemleletmodot hirdetnek. Miert nem aknazzak ki a kepessegeiket?
Rengeteget olvastam, sokfele jartam a vilagban, imadom a tudomanyokat, muveszeteket, sok spiritualis tanitast meghallgattam, megis mindenkinel csak igazsagtoredekeket talaltam. Nalad az igazsag eleg nagy toredeket veltem felfedezni, ezert tettem fel ennyi kerdest :) Miert nem birtokolhatjuk a teljes Tudast? Miert van ez? Igazi Bolcs, minden Tudast birtoklo gondolkodo Jezus ota nem jart a Foldon. (Bolcs szo alatt azt az embert ertem, aki minden sorsot kibir. Minden Tudast birtoklo szokapcsolat alatt azt, aki gondolataival olyannyira kepes formalni az anyagi valosagot, hogy az azonnal tapasztalati valosagga valjon.)
Elore is koszonom a hozzaszolasodat es mindenki hozzaszolasat!kiss

Ezekre legközelebb válaszolok!kiss
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
kiss Szamira, Mirjam, Sziszusz!
Xawier itt vagyok!:)

Folytatom, most itt vagyok Kedves Ideírhatsz, akkor meg teszem onnan ahol állok ebből a nézőpontból;)
Ezt írtad:
Az en hitrendszerem az orok fiatalsagot egyelore meg nem tudja befogadni, nagyon szeretnek hinni benne, de erzem a tudatalatti ellenallast, az oregedes keslelteteseig jutottam. Ez utobbit sikeresen alkalmazom, a testem energikus, fitt, hajlekony, remelem az is marad meg sokaig.

Az ember a hitrendszerét örökli, az nem a sajátja, de formálhatja. Ahogy teszed Te is, de ez is csak egy másik hit rendszer lesz, nem az ami valójában van. Mikor már nem akarsz hitrendszereknek megfelelni egyszerűen kilépsz belőle, csupán csak annyit kell tenned, hogy elfordítod a figyelmedet a benned lévő tudatosságra, a belső csendre, és megfigyelővé tanuvá válsz.... Mikor észre veszed a csendet a csend elkezd benned növekedni,.... nem azért mert akarod, csupán csak azért mert hagyod, hogy ott legyen..... Mikor a csend növekedni kezd, .....a külvilágban történő eseményekre rálátásod lesz.... Megérted semmi nincs véletlenül, minden a belső énünk kivetülése, a belőlünk kiáradó rezgések azok amik hullámokat keltenek és elindítanak különböző élethelyzeteket, a saját fogalmi(hit) háztárunk alapján.....Semmi nincs ami előtte ne gondolat lett volna, minden ami valaha is létre jött a csendből született.(....ez a csend helye) Mikor az ember elkezdi a tudatos életet megérti a testiség lényegét... megérti a test az ő temploma.... és ezért szeretettel ápolja, ahogy Te is. Finomabb egészségesebb étellel látja el, és természetesen mozgásban tartja, mert ez az ő járműve általa jut el egyik pontból a másikba. A fizikai világ és a mögötte meghuzódó megnyilvánulatlan létforma egy teret foglal el, egységet alkot, egyik nem létezhet a másik nélkül..... Ami kint az bent ami lent az fent...akinek nyitva a füle érti;)
De nem is a test fiatalon tartasa a kulcskerdes szamomra, hanem a hirdetett eletfilozofia / vallas / szemleletmod foldi sikra valo atforditasa. Kepesek vagyunk-e ugy elni, ahogy hirdetjuk, es az elet minden teren visszaigazol-e minket, hogy jo uton haladunk?

Az élet azt adja ami bennünk zajlik, ha tudod, hogy Te megtettél mindent és a hited ezt engedi látni, mindenkitől és mindenhonnan azokat a válaszokat fogód kapni, hogy jó úton haladsz.... ha viszont nem hiszel önmagadban és az utadban, a létezés sem tehet mást mint ezt igazolja vissza..... Így ne kételkedj magadban, engedd el a köteleket és csak élvezd a jelent, élvezd ha sportolsz, ha egészséges ételt eszel, légy ott teljessen, légy hálás, hogy mindezt itt és most megteheted...a többi meg jön magától;)
Ha valamelyik kerdesemet, tul szemelyesnek talalnad, kerlek, hagyd figyelmen kivul.Ez leginkabb a penzzel kapcsolatos kerdesekre vonatkozik (nyilvan nem pontos osszegre vagyok kivancsi), azert irtam le megis, mert nalam ez a „tanito” hitelesseget meghatarozo kulcskerdes lett az evek soran.
Semmi titkolni valóm nincs.... az egységben élek és az egység az ami bennem munkálkodik, így munkám is az egységre irányul, ahol nincs különbség nincs alkalmazott és nincs beosztott egy cél érdekében munkálkodunk.... Sokan a Multi Level Marketinget nem jó szemszögből nézik, ezért azon keveseknek szól akik már megértették a létezés működését és nem az aggódás, ha nem a tudatosság vette át az életük alap pillérét, amire építkeznek.... Ezért van az, hogy a létezésben kevesen jutnak el a bőség egészség, felhőtlen szabadság vagyis a gondtalan élet örömeihez..... A munkám az egészséggel,a Dns- es szinten való öregedés megállításával és a bőséggel kapcsolatos.... Pont azok amik benned is kérdésként munkálkodnak. Ezekre már fizikálisan is megjött a válasz.... Mivel a gondolat teremtő erejü, és sokan nem fogadják el, az öregedés és a betegség gondolatát, így a létezés nem tehet mást mint azoknak akik ez ellen tenni akarnak....ezekre válaszol. Egy kedves úriember ezért alkotásba öntötte a választ... megalkotta azokat a dolgokat amik ebben segítenek.... Ennek a cégnek vagyok az egyik képviselője, (de ezt itt most nem írom le, ha érdekel a munkám bővebben priviben.) Mindent megad amire egy ember vágyhat, jó közérzet, életvitalítás, kiegyensúlyozott élet, szabad idő, saját munka beosztás és ami foglalkoztat sok nőt, segít eltüntetni a ráncok (öregedés jeleit) fiatalos külső!
Ami bennünk megszületik gondolat ként arra mindig megkapjuk a választ. Tudom, azt is nem véletlen, hogy tőlem kérdezed mind ezt;)
Élem és tanítom a meditációt. Szóval azt teszem, és annyit keresek amennyit csak akarok, senki nem szab határt nekem, ahogy senkinek sem;)
Szóval azt tezsem ami vagyok, és ami vagyok az vetül ki belőlem, így teszem a dolgom és aki keres annak megadom a lehetőséget, hogy élete harmónikusabb , egészségesebb és bőségesebb legyen. Adok abból amim van;)

Eloszor kamaszkoromban az agykontrolltanfolyamon az agykontroll csekely hatekonysagaval ismerkedtem meg (kesobb konyvbol magam fejlesztettem valamivel hatekonyabba). Domjan Laszlo vidam, kiegyensulyozott ember, amire minden oka megvan, hiszen a 90-es evekben is tobb, mint 10e HUF/ fo volt a tanfolyam ara. Rola meg el is tudnam kepzelni, hogy hasznalja az altala hirdetett technikakat, de ezek utan lenyegtelen, mert a joletet ugy teremtette meg, hogy sokat elvesz az emberektol, de keveset ad erte. Nem ugy el, ahogy hirdeti, abbol el, amit hirdet. Az agykontroll klubok is leginkabb panaszkodo nyugdijasok gyulekezetehez hasonlitanak. Nezzunk peldaul egyet napjaink hires magyar spiritualis gondolkodoi kozul. Villas Bela eredetileg zoldsegfelvasarlo, egykor volt kocsmatulajdonos is. (Miert maradtak ki az eletebol a tudomanyok? Hogy lehet, hogy valaki, aki meg akarja ismerni a vilagot, nem nyitott a tudomanyokra, muveszetekre?)

A létezés mindig mindenre válaszól... így alkotunk egységet, mindig lesz szükséglet, ami szüli a keresletet, és mindig lesz rá kínálat, ami megadja a választ.... Amig a fogalmi háztárunk ennyire széles skálán mozog, és miért ne lehetne, hisz a tapasztalás a lényeg, lesznek mindig olyan emberek akik segítség adásban látják meg a választ a saját életük jobbá tételéhez. Ha azt amit adnak, az aki kapja hálával teszi minden a legnagyobb rendben. ...A lényeg az ami bennünk zajlik, amik megkötnek, amik egyhelyben tartanak, azokért csak is mi vagyunk a felelősek, senki nem segíthet, csak is mi magunkon. Az egy belső folyamat.... Számomra már rég nem létezik, helyes, helytelen csupán csak válaszok a belőlünk kiáradó rezgésekre...egymást teremtjük, és egymás számára csak is eszközök lehetünk, ezért létezem;)
O.K. legalabb van penze, nem a tanitvanyaibol akar meggazdagodni. Megis gyujt adomanyokat, nem az eloadasaiban elhangzott modszerekkel, angyalok hivasaval gyarapitja a vagyonat, hanem az eletfilozofiaja hirdetesebol es adomanyokbol. Villas Belanak vannak zsenialis gondolatai, de a fopapjai kozott akadnak nehanyan, akik mar reg eltavolodtak - es nem biztos, hogy jo iranyba - a hetkoznapi emberek valosagatol, es nem is nagyon akarnak visszaterni :sad:
Villás Bélát személyesen ismerem, elfogadom, mert éli azt amit vall, él az ő hite szerint...sőt néha még belső csendje is kivetül, a többi Tanítványa, Főpapja) meg csak követi, ez is egy játék, nem szabad túl komolyan venni.... akkor van baj, ha túl komolyan azonosulunk a szereppel) nem kell követni senkit, senki nem adhat teljességet, csak is a belső csend vezet vissza igazi valónkhoz, erre még sajnos Béla se képes;)
Napjainkban a vilagon talan leghiresebb spiritualis mesterek Esther es Jerry Hicks Elfogadas Muveszete c. tanfolyambol es a hozza kapcsolodo filmbol, konyvekbol lettek dollarmilliomosok. Csodalatos emberek, es megerdemlik a sikert es a penzt. Csak azt nem ertem, hogy ekkora tudas birtokaban, miert nem lepnek tovabb, miert nem tesznek tobbet az emberekert, annal, hogy boldogan utazgatnak es penzert egy uj szemleletmodot hirdetnek. Miert nem aknazzak ki a kepessegeiket?

Mert számukra így kerek a világ, élik azt amit vallanak, önmagukat adják, és ez a lényeg. Élvezik a jelenüket, ennél többet, már sajnos ők sem tehetnek senkiért, mint amit eddig adtak;)

Rengeteget olvastam, sokfele jartam a vilagban, imadom a tudomanyokat, muveszeteket, sok spiritualis tanitast meghallgattam, megis mindenkinel csak igazsagtoredekeket talaltam. Nalad az igazsag eleg nagy toredeket veltem felfedezni, ezert tettem fel ennyi kerdest :smile: Miert nem birtokolhatjuk a teljes Tudast? Miert van ez? Igazi Bolcs, minden Tudast birtoklo gondolkodo Jezus ota nem jart a Foldon. (Bolcs szo alatt azt az embert ertem, aki minden sorsot kibir. Minden Tudast birtoklo szokapcsolat alatt azt, aki gondolataival olyannyira kepes formalni az anyagi valosagot, hogy az azonnal tapasztalati valosagga valjon.)

Mindig mindenkitől csak töredéket kaphatsz... mert azt amit keresel belül találod.... Ami kivülről érkezik csupán mankó... segít a járásban....azt jelenti még nem egyedül jársz(nem a tied).... Vagyis nem vagy teljesen szabad csak még több réteget pakolsz magadra. Mikor elkezded levetni őket, leteszed a mankókat , újra szabaddá válsz. Semmi és senki nincs ami gátat szabhat előtted, csak is önmagad;). ...Haladj bátran a általad helyesnek vélt úton, és engedd el a kötelékeket, csak engedd áramolni a létezést, nem kell félned semmitől. Ha benned harmónia van a létezés, csak is azt hozhatja el neked.... mert mindig arra válaszól , amilyen rezgést kibocsájtunk magunkból...Jó utat...köszönöm figyelmedetkiss
Elore is koszonom a hozzaszolasodat es mindenki hozzaszolasat!kiss
 
Oldal tetejére