Új profil üzenetek

Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
Elöre is köszi
Melitta
Melitta
Szia Sajnos most eleg nehez jonni mert minden le van zarva a Covid miatt. A hivatalaos bevandorlasi oldalt olvasgasd ott tudsz minden hivatlalos infokat megtudni.
Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
sziporka78
sziporka78
A következő a listámon, kezdődik a kerti munka, kicsit lassabban megy, de folyamatban van.:)
Sziasztok,
Jól láttam, hogy a Full blast 3-ból kétféle teszt van fent? Melyik a legújabb? Tudtok segiteni kérlek? A full blast legelső részéhez tartozó tesztet keresem.
Nagyon köszönöm előre is:)
D
dmiejv
Szia. Én szerintem tudok segíteni, de akkor a full blast 1 témazárók kellenek vagy a 3-ból az első dolgozat? A másik kérdés hogy témazáró kell vagy kisdoga?
Sziasztok! :)

Megvan esetleg valakinek a Matematika 6. Gondolkodni jó! matematika tankönyv megoldókulcsa? Illetve keresem még a 6. osztályos OFI történelem felmérőket is.
Előre is köszönöm!
Gyula
Sziasztok. A Full Blast 1 témazáróit keresem. Eddig a scribd-en találtam meg, de leszedték. Ha valakinek megvan kérem töltse fel. Köszi előre is :)
D
dmiejv
Sziasztok. Megtaláltam, ha valakinek kell akkor itt van:

Csatolások

  • full_blast_1_tests_key.pdf
    309.5 KB · Olvasás: 1
  • full_blast_1_tests.pdf
    5.7 MB · Olvasás: 7
Kedves Krisztina, szeretném elkérni az idei 5. osztályos történelem felmérőket. Nagyon köszönöm! Üdv Heni
Kedves Kívánság!
Szeretném megkérdezni, hogy Kulcsár Mihályné: A tanulás öröm is lehet könyvéhez a mellékletben szereplő feladatlapok is megvannak esetleg? A vizsgálati lap még szerepel a csatolmányok között, de a feladatlapok már nem. Köszönöm
Kedves Pandi!
Segítségedet szeretném kérni, az egyetemen Trog-tesztet elvégzését kérik, viszont nem nyilvános, így nem tudom honnan letölteni. Elküldenéd nekem! Nagyon nagy segítség lenne, Köszönöm!
Szia!
Van egy kötetre való, magyar történelmi érdekességeket tartalmazó, középkorhoz kapcsolódó, többnyire egyperces időtartamú gyűjteményem, valamint történelmi ismereteket elmélyítő, bővítő feladatgyűjteményem. Szeretném, ha mások is hozzáférhetnének. Van rá megoldás?
Azért fordultam hozzád, mert az Őstörténet mellett Te szerepelsz kormányosként. Köszönöm a válaszod: Létrahuszár
Szia. Ne haragudj, de sikerült a könyvet megszerezned? Gyöngy Kinga: Első lépések a művészetek felé I. A lányomnak kellene fősulira, de sehol nem lehet megtalálni. Üdv: Edit
Szia, szeretném megkérdezni, hogy a "Kreativ orosz" elérhető még? Sajnos nekem furi oldalat hoz fel. Segitségedet köszönöm
Oldal tetejére