Új profil üzenetek

Szia! Szeretném megköszönni a fordításaidat. Az elmúlt években rengeteg örömet szereztél vele. :):dr_24:
Kedves Ancsapancsa!
És ezeket a Kis Éva könyveket eladod, vagy fel tudnád tölteni?? Egyik topicban olvastam, hogy az írónő újra kiadja bővített formában, es el is küldi annak, aki kéri. Ezèrt érdekelt volna a címe, hogy hova lehetne írni neki.
De nagyon köszi a válaszodat!!
Valahol fent van a minta, de most nem találom ezért inkább átküldöm!

Csatolások

  • Bájos kisnyuszi-magyar (1).pdf
    787.5 KB · Olvasás: 3
Kedves Edina! Ne haragudj, ha zavarlak Kőházi-Kis Margit tanító vagyok. Megköszönném, ha nekem is el tudnád küldeni a Számolás 3 Tálas Józsefné könyvet. Sni
-s diákomnak kéne. Nagyon keresem még a Számtól számig sorozat 3. és 4. kötetét. Címem: [email protected]
Hálás köszönettel: Margitka
Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
Elöre is köszi
Melitta
Melitta
Szia Sajnos most eleg nehez jonni mert minden le van zarva a Covid miatt. A hivatalaos bevandorlasi oldalt olvasgasd ott tudsz minden hivatlalos infokat megtudni.
Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
Sziasztok,
Jól láttam, hogy a Full blast 3-ból kétféle teszt van fent? Melyik a legújabb? Tudtok segiteni kérlek? A full blast legelső részéhez tartozó tesztet keresem.
Nagyon köszönöm előre is:)
D
dmiejv
Szia. Én szerintem tudok segíteni, de akkor a full blast 1 témazárók kellenek vagy a 3-ból az első dolgozat? A másik kérdés hogy témazáró kell vagy kisdoga?
Sziasztok! :)

Megvan esetleg valakinek a Matematika 6. Gondolkodni jó! matematika tankönyv megoldókulcsa? Illetve keresem még a 6. osztályos OFI történelem felmérőket is.
Előre is köszönöm!
Gyula
Sziasztok. A Full Blast 1 témazáróit keresem. Eddig a scribd-en találtam meg, de leszedték. Ha valakinek megvan kérem töltse fel. Köszi előre is :)
D
dmiejv
Sziasztok. Megtaláltam, ha valakinek kell akkor itt van:

Csatolások

  • full_blast_1_tests_key.pdf
    309.5 KB · Olvasás: 1
  • full_blast_1_tests.pdf
    5.7 MB · Olvasás: 7
Kedves Kívánság!
Szeretném megkérdezni, hogy Kulcsár Mihályné: A tanulás öröm is lehet könyvéhez a mellékletben szereplő feladatlapok is megvannak esetleg? A vizsgálati lap még szerepel a csatolmányok között, de a feladatlapok már nem. Köszönöm
Kedves Pandi!
Segítségedet szeretném kérni, az egyetemen Trog-tesztet elvégzését kérik, viszont nem nyilvános, így nem tudom honnan letölteni. Elküldenéd nekem! Nagyon nagy segítség lenne, Köszönöm!
Szia!
Van egy kötetre való, magyar történelmi érdekességeket tartalmazó, középkorhoz kapcsolódó, többnyire egyperces időtartamú gyűjteményem, valamint történelmi ismereteket elmélyítő, bővítő feladatgyűjteményem. Szeretném, ha mások is hozzáférhetnének. Van rá megoldás?
Azért fordultam hozzád, mert az Őstörténet mellett Te szerepelsz kormányosként. Köszönöm a válaszod: Létrahuszár
Oldal tetejére