Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. Azt kívánom.... Neked Kedves Látogató .... és magamnak...

  Hogy legyen erőd akkor is szeretni, amikor úgy érzed, csak Te adsz.
  Hogy legyen erőd akkor is mosolyogni, amikor úgy érzed, a fogad törik belé.
  Hogy akkor is kitarts, amikor nincs kedved.
  Hogy ne zavarjon, ha nagyok a problémáid, hiszen erős vagy és elbírod őket.
  Azért, mert ha erős vagy felemelhetsz embereket, ezáltal Te magad még jobban megerősödsz.
  Kívánom, hogy legyen erőd félretenni a büszkeséged, ha annak a Valakinek szüksége van Rád.
  Kívánok Neked türelmet!
  Hogy meg tudj hallgatni másokat.
  S hogy meg tudj bocsátani annak, aki nem tud Neked.
  Hogy fáradtan is tudj szeretettel és megértően beszélni azzal, akinek szüksége van rá.
  Kívánok Neked bölcsességet!
  Hogy tudj különbséget tenni, mikor kaptad azért az akadályt, hogy megküzdj vele és mikor azért, hogy kikerüld és más utat válassz.
  Hogy felismerd a mindennapok szépségét.
  Hogy meglásd a szeretteid fontosságát és szükségességét az életedben, mert minden idegesítő tulajdonságuk Téged épít, akár mint rossz, akár mint jó példa.
  Bölcsességet, hogy ne akarj tökéletes lenni, csak törekedj a legjobbra.
  A legjobbra törekvés újabb és újabb sikereket, majd célokat eredményez,
  s ez maga a haladás.
  Hogy a rendszeres célokkal teli hétköznapokban lásd a holnapok nagyságát
  és a nagy célok építőkockáit.
  Kívánok Neked egy apró mosolyt magunkon.
  Kívánom Neked, hogy megtapasztald: a teremtés attól válik tökéletessé,
  hogy ismertek a hibáink és számolnak a tökéletlenségünkkel.
  S nem utolsó sorban, de kívánom hogy azokkal tölthesd a 2011-es évet, akik szeretnek, és persze nem utolsó sorban kívánom, hogy minden álmod és vágyad, amit kívánsz Magadnak és amit tényleg nagyon akarsz, az valóra váljék!

  Boldog új évet kívánok sok-sok szeretettel!
 2. [​IMG]
  Azt hiszem mindenkiben felmerült már a kérdés, hogy kialakulhat-e egy szerelem netkapcsolaton belül megismert valakivel, akit igatán nem is ismer?
  Igennel kell válaszolnom. Mindannak ellenére, hogy sok mindent tudsz róla, mégsem ismered igazán. Arctalanul, hangtalanul, csak a másik stílusát látod, esetleg egy küldött kép társaságában. A stílus maga az ember, mégis más, mint az élő beszélgetés, ahol látod a másik mimikáját, szemvillanásait, félmosolyát... Eljön a telefonálás ideje is, ami azért fontos, mert a hang sok mindent elárul a másikról, fontossá válik a hangsúly, az ahogy kimondott szó.
  A neten -legyen az chat, msn, blog- sok időt töltesz el a másikkal, gyakran többet, mint amennyit a valós életben töltenél, hiszen nincs felesleges körítés, bármikor leülhettek a géphez, nem baj, ha kócos vagy, ha a konyhában fő az ebéd közben, ha csak egy szál bugyi/alsó van rajtad, friss pattanást fedezel fel a homlokodon...és szinte nullára redukálható a lebukás veszélye.
  Gyakran olyan titkok tudója leszel, amiről talán nem is beszélnétek élőben, vagy csak jóval később. Az arctalanság oldottabbá tesz mindenkit, feltárod a lelked, az addig féltve őrzött titkaidat, a meg nem valósult szexuális ábrándjaidat, és persze a hétköznapjaid jelentéktelen történéseit is.
  Egyszerre azt veszed észre, hogy hiányoznak a beszélgetések, majdnem közömbössé válik a másik külleme, kinézete, mert leginkább a lelkébe szerettél bele, lelkével együtt elfogadod a testét is. Vágysz a közelségére, arra, hogy megérinthesd valósan is, hogy megfogja a kezedet, és te megsímogasd a fejét. Életszerűvé kezd válni a valótlan. Furcsa vonzódás ez, mert az életben többnyire a testet látod meg először, van, aki a szemet, a lábat, feneket, melleket, vagy a kezet részesíti előnyben. A lelket csak később fedezed fel. A virtuális világban fordítva működnek a dolgok. Persze mindenkit isten óvjon a csalódástól, néha nem egyszerű szembesülni a valós képpel.
  Mindegy! Szeretni jó dolog, mert egy kicsit magunkat is szerethetjük a másikban...
 3. [​IMG]

  Minden emberben ott a kíváncsiság...

  Minden ember szereti megismerni a másikat, hajtja a vágy, hogy bepillantást nyerjen mások "intim" szférájába, megismerje a gondolatait, érzéseit.

  Bevallom szeretek naplókat olvasgatni, sőt szeretek elbeszélgetni másokkal, szeretem nézegetni a fényképeket és kitalálni előre, vajon milyen személyiség lakozik a külső mögött...?.

  Vannak kedvencnaplóim. Őket a humoruk miatt, vagy őszinte szókimondásuk miatt kedveltem meg.

  Szeretem, ha valaki nem hímel-hámol, és megmutatja a valóságot , szeretem az őszinte embereket, még ha nem is olyan, mint azt mondjuk elképzelted magadnak , de akkor is valós személy és lehet, ettől függetlenül nagyon jó fej.
 4. Sziasztok, ma ismét sok érdekességet tettem fel a "segítsünk társainknak a képszerkesztésben" című topikba...

  mert szeretem, ha a mérlegserpenyője egyensúlyban áll...én nagyon sok mindent kaptam a CH-tól, valamennyit igyekszem valamilyen formában visszaadni erre a nagy családi bőség asztalra.

  Jó éjszakát kívánok!
 5. [​IMG]
  Tudjuk, hogy vannak jók is, rosszak is. Itt a neten ugyanazokkal a jelenségekkel találkozhatunk mint az életben. Az emberek mentalitása a virtuális világban is kiütközik. Azok, akik legszebb oldalukat igyekeznek a külvilág felé mutatni, előbb vagy utóbb nem tudják palástolni igazi énjüket. Ja hogy , az ego nagy úr.
  Az...Tudomásul kellene már egyszer s mindenkorra vennünk, hogy minden ember kettős énnel rendelkezik: yin és yang, a fehér és fekete, jó és rossz, harmónia és ellentmondás. Azon múlik minden, hogy éppen ki a "beszélgető partnerünk". Nekem ma nagyon kellemes beszélgető társam akadt ...köszönöm Neki a mai délutánt és estét!

  Rab Zsuzsa - Kötés
  Mert kell valaki, akihez beszélsz.
  Mert kell egy másik: mások ellen.
  Ne álltasd magad!
  Ennyi az egész.
  De ez - eltéphetetlen.
 6. Ha fáradtak vagyunk!....mit teszünk, hát ide ülünk, mert már nincs kedvünk elmenni, a barátaink is fáradtak, elfoglaltak stb.
  Ide nem kell smink, itt szabadon, kényelmesen csak le "rogyunk", és máris "társasági életet" élhetünk. Na de nem ennyi az igény, csak ennyihez van már energiánk.
  Megismerjük az itt lévőket, tudjuk, hogy ki mennyit van fent. Ki mikor várható. Mert bizony, sok időt töltünk itt, ezen a nagy-nagy virtuális játszótéren.... és miért? Mert játszani jó
  Mind, akik itt vagyunk, azért vagyunk itt, mert jó, valamiért jó ez nekünk.
  Szükségünk van a napi izgalomra, a sikerre, a visszajelzésekre.

  Ma is köszönöm a visszajelzéseket!