Szín
Háttérszín
Háttérkép
Szegély színe
Font Type
Font Size
 1. MEGJÖTTÜNK!
  NAGYON JÓ VOLT KATIÉKNÁL. KEDVES ,BÁTOR,ÖSSZETARTÓ CSALÁD.SZERETNI VALÓ EMBEREK.
  NAGYON ÖRÜLTEK MINDENNEK AMIT VITTÜNK.MI IS KAPTUNK ÁM!!!
  HATÁRTALAN KEDVESSÉGET ÉS SZÍVBÉLI VENDÉGSZERETETET.
  A ROKONOK,BARÁTOK OLYAN ARANYOSAK ,HOGY NEHÉZ VOLT ELJÖNNI.
  ELGONDOLKODTAM AZON,HOGY KIS ORSZÁGUNKBAN MÉRT NEM VAGYUNK BÜSZKÉK MAGYARSÁGUNKRA ANNYIRA MINT
  TŐLÜNK -ÉSZAKRA,DÉLRE,KELETRE ÉS NYUGATRA SZAKÍTOTT RÉSZEINKEN ÉLŐ HONFITÁRSAINK,MAGYARJAINK???
  TANULNUNK KÉNE TŐLÜK!!!
 2. KEDDEN INDULUNK!!!!!!!!!!!
  NEM MONDANÁM,HOGY NINCS BENNEM FÉLSZ AZ ÚTTÓL.HISZEN AMERRE MEGYÜNK ,NEM MINDENKI SZERETI A MAGYAROKAT.DE ÉN AMILYEN PÖTTÖM VAGYOK SZINTE ALIG LÁTSZOM KI A KOCSI ABLAKÁN.BARÁTNŐM PEDIG MAGA A VIDÁM NAPSUGÁR.AKI CSAK RÁ NÉZ NEM TUD KOMOR ÉS HARAGOS LENNI.
  TUDOM,HOGY KATI NAGYON VÁR MINKET.KÍVÁNCSI VAGYOK MENNYIRE VÁLTOZOTT MEG!!!A CSOMAGTARTÓ TELE MINDENFÉLE DOLOGGAL.HA IGAZOLTATNAK, MEG FOGNAK LEPŐDNI A TARTALMÁN. SOK BŐR-,TEXTILHULLADÉK,PAPÍR,VÍZFESTÉK,NYOMDATINTA,ÉTELSZÍNEZŐ,KISOLLÓ,TEMPERA,VÍZFESTÉK,BARKÁÁCSKÉS,TAPÉTARAGASZTÓ,SABLON ÉS MÉG RENGETEG SZINEZŐ ÉS FORMALYUKASZTÓN,KISDOBOZ-NAGYDOBOZ.MINDEN FELCÍMKÉZVE,SZÉLES CELLUXAL LERAGASZTVA.MINIMÁLIS VÁLTÓRUHA-KÁVÉ,ÉS PÁR SZENDVICS,ÁSVÁNYVÍZ..SEHOL EGY TENYÉRNYI HELY SINCS KIHASZNÁLATLANUL.
  BARÁTNÉM KOMOLY ÜZLETASSZONY,SAJÁT VÁLLALKOZÁSSAL,EZÉRT NÁLA LESZ A LAPTOPJA,HOZZÁ MINDEN KÜTYÜVEL AMI BÁRHOL ÜZEMKÉPESSÉ TESZI A MASINÁT. JÓ MERT MÉG OTT IS MINDENT LE TUDUNK KATINAK TÖLTENI AMIT AZ ÓVÓNÉNIK A HÉTEN FELTÖLTENEK.
  MA KINT VOLTAM A TEMETŐBEN.MEGBESZÉLTEM AZ ENYÉIMMEL,HOGY HOVA MEGYEK,ÉS MIKOR JÖVÖK ÚJRA.NEHÉZ ÁM AZT A NÉGY DRÁGÁT ILYENKOR ITT HAGYNI.DE A LÁNYOK RÁM PARANCSOLTAK,HOGY IDEJE KEVESEBBET KIJÁRNI HOZZÁJUK.MOST ÚGYIS SOKAN KINT LESZNEK,NEM TUDUNK BESZÉLGETNI NYUGODTAN.
  ŐK TUDJÁK,HOGY A GONDOLATBAN,A SZÍVEMBEN , MINDIG VELEM VANNAK.
  SZÓVAL KEDDEN HAJNALBAN IRÁNY SZEGED,ARAD, ÉS UTÁNA MÉG NAGYON SOK KILOMÉTER.
  DRÁGÁIM!
  KÍVÁNJATOK NEKÜNK SZERENCSÉT !
  PUSZI MINDENKINEK:ZSÓKA 2.
 3. KEDVES ÓVÓNÉNIK,MEG ÉRKEZETT AZ ÜZENET!

  "-KEDVES SEGÍTENI TUDÓ ÓVÓNŐ TÁRSAIM!
  EZ A CSOPORT MINDIG VEGYES CSOPORT VOLT,AZ VOLT A TENDENCIA,HOGYHA NAGYOK VOLTAK TÖBBEN AKKOR NAGYCSOPORTOSOKRA ÍRTAK ÜTEMTERVET,HA KÖZÉPSŐSÖK, AKKOR ARRA.
  A VOLT KOLLÉGANŐM A 1995-BEN KIADOTT
  ,MAGYAR- KÖTETLENÜL,KOMPLEXEN,NAPONTA MESÉVEL CÍMŰ KIADVÁNYBÓL ÍRTA A TERVEZÉSÉT,BÁR NEM MINDÍG TARTOTTA BE.
  MA A KÖZÉPSŐKNEK SZÓLÓ RÉSZBŐL TARTOTTAM FOGLALKOZÁST,VAGYIS PRÓBÁLTAM VOLNA:-MOST VISZIK,MOST VISZIK UBORKÁNÉ LÁNYÁT..DE NEM TUDTAM MEGOLDANI MERT TELJESEN FEJETETEJÉRE ÁLLÍTOTTÁK A NAGYOK,MIVEL AZ ABLAKON ÁT LÁTTAK EGY VEREKEDÉST AZ UTCÁN.MIRE LECSILLAPÍTOTTAM ŐKET ELILLANT A MOTIVÁCIÓ HANGULATA.
  AZ AZ ÉN PROBLÉMÁM,HOGY NEM IGAZÁN TUDOM ,HOGYAN INDÍTSAK ÉS HOGYAN FEJEZZEK BE HÁROM KORCSOPORTRA .
  TUDUNK UJJAL FESTENI,SÓGYURMÁZNI,RAJZOLNAK ZSÍRKRÉTÁVAL,A NAGYOK VÁGNAK -RAGASZTANAK,DE MINDIG OTT KELL LENNI ILYENKOR MELLETTÜK,MERT VAN EGY-KÉT KAJLÁLKODÓ FIÚCSKA.
  A TAVALYI UTÁN ÚGY LÁTOM,HOGY NEKEM AZ ISMERKEDÉS A TESTÜNKKEL-VAN KÖRNYEZETBŐL,ÉS MINTÁZÁSBÓL AZ :-EZ ÉN VAGYOK.
  KÉREM A TAPASZTALT ÓVÓNŐKET MONDJÁTOK ,HOGY TUDNÁM MEGOLDANI,HOGY MINDENKI AKTÍVAN RÉSZT VEGYEN KIS-KÖZÉPSŐ-NAGY.MEGFELELŐ NEHÉZSÉGI FELADAT LEGYEN .EGYSZERŰEN TANÁCSTALAN VAGYOK,MILYEN TECHNIKA LEGYEN ,MILYEN ESZKÖZ,HOGY ÜLTESSEM LE ŐKET.KÖZBEN MIT MONDJAK,MIT KÉRDEZZEK???MIVEL JUTALMAZZAK???
  -KÖRÜLBELÜL ENNYI A KÉRDÉSE KATINAK AMIT FELÉTEK KELL TOLMÁCSOLNOM.
  NEM VAGYOK BIZTOS BENNE,HOGY PONTOSAN ÉRTEM ,DE TI TUDNI,FOGJÁTOK MI A FÉLELME FŐ OKA.
  KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!

  KÖSZÖNÖM :ZSÓKA2.
 4. KEDVES ÓVÓNÉNIK!
  TEGNAP LEVELET KAPTAM KATITÓL,AZ ÓVÓNÉNI ISMERŐSÖMTŐL.
  ELKESEREDETT HANGÚ LEVELÉBEN ÍRJA,HOGY ÁTTETTÉK EGY MÁSIK ,NAGYOBB LÉTSZÁMÚ CSOPORTBA,ÉS EZ VEGYES ÖSSZETÉTELŰ.
  NOVEMBER MÁSODIK HETÉBEN BEMUTATÓ FOGLALKOZÁST KELL TARTANIA /RAJZ,FESTÉS, KÉZIMUNKA/-NÁLUNK ÁBRÁZOLÁS-VAGY VIZUÁLIS FEJLESZTÉSBŐL.
  28-A CSOPORTLÉTSZÁMA ,7 NAGYCSOPORTOSA VAN, DE ŐK IS MARADNI FOGNAK, MERT NAGYON GYENGÉCSKÉK,8 KÖZÉPSŐS KORÚ,ÉS A TÖBBI KICSI.
  NEM TUDJA HOGY KELLENE "ODATENNI MAGÁT "A BEMUTATÓN.AZ EGYIK KONYHÁS ELMONDTA,HOGY A KATI ÚJ CSOPORTJÁNAK A DADANÉNIJE BIZTOS MINDENT ELKÖVET ,HOGY NE SIKERÜLJÖN A FOGLALKOZÁS,MERT JÖVŐRE VÉGEZ A LÁNYA ÉS ŐT SZERETNÉK A VEZETŐVEL EGYÜTT/ AKI A DADA SÓGORNŐJE ÉS A KERESZTANYJA A LÁNYNAK/.
  SZÁMOMRA EZEK AZ ÖSSZEFONÓDÁSOK ELKÉPESZTŐEK,DE UGYE A MI TANTESTÜLETÜNK 128-FŐBŐL ÁLL.
  SZÓVAL KÉRLEK BENNETEKET ARANYOS ÓVÓNÉNIK ADJATOK TANÁCSOT ÉS ÖTLETET,HOGYAN SZERVEZZE MEG,MIT CSINÁLJON,MIVEL CSINÁLTASSON ÉS EGYELLTALÁN TUDTOK-E VIZUÁLIS FOGLALKOZÁSI TERVEZETET KÜLDENI.
  ÉN AZ ŐSZI SZÜNETBE MEGYEK KATIHOZ ,HA VAN TANÁCSOTOK MONDJÁTOK MEG MIT VIGYEK NEKI ,AMI KELL EGY ILYEN BEMUTATÓHOZ.
  TEXTILHULLADÉKOT,SZINESPAPÍRT,,BŐRHULLADÉKOT ÉS TAPÉTARAGASZTÓT VISZEK,DE VAN -E AMI KELLENE????
  SEGÍTSETEK KÉRLEK!
  ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDEN JÓ SZÁNDÉKÚ PEDAGÓGUS TÁRSAMNAK :MAGAM ÉS KATI NEVÉBEN IS!
  ZSÓKA 2.
 5. SZOMBATON ARRA ÉBREDTEM,HOGY FÁJ A FEJEM,TORKOM,PRÜSZKÖLÖK,KÖNNYEZEM ÉS EGYÉBKÉNT IS SZÖRNYEN POCSÉKUL ÉRZEM MAGAM!
  DE HIÁBA,AZ EMBER LEÁNYA BETEG NEM LEHET,HISZ MI VÉGBŐL TEREMTETT MINKET AZ ÚR?
  AVÉGBŐL,HOGY BEVÁSÁROLJUNK,MOSSUNK,FŐZZÜNK,KÖZBEN TAKARÍTSUNK ÉS ELVÉGEZZÜK AZOKAT A TEENDŐKET AMIRE SZORGOS HÉTKÖZNAPJAINKBAN NEM JUTOTT IDŐNK.
  AZONBAN ÉN OLYAN GYENGE VOLTAM,HOGY VÁSÁRLÁS UTÁN VISSZA KELLETT BÚJNOM AZ ÁGYBA.EKKOR CSENGETT A TELEFON,PERSZE AZ IS A LAKÁS TÚLSÓ SZEGLETÉBEN LELEDZETT,BARÁTOSNÉM KÖZÖLTE VELEM,PÁRPERC ÉS ITT VAN ÉRTEM INDULUNK VALAHOVA?????????,MERT SZÜRETIBÁL ,UTCAI FELVONULÁS ÉS MINDENFÉLE MÓKA-KACAGÁS,IGAZ ESEGET AZ ESŐ,DE NEMSZÁMÍT!.HALK NYÖSZÖRGÉSEMRE NEM IS REAGÁLVA BONTOTTA A VONALAT,HOGY MÉG KÉT BARÁTNŐNKET TÁMADJON LE .AMINT LETETTEM A KAGYLÓT EL IS BÓBISKOLTAM,GONDOLOM A LÁZTÓL,DE PERCEKEN BELÜL/LEGALÁBB IS ÉN ÚGYÉREZTEM/ ZÜMMÖGÖTT A KAPUTELEFON,HOGY ITT VAN ÉRTEM A CSAPAT.
  HURRÁ!!!!!!!!!!.
  A GOND CSAK AZ,HOGY MEGMOCCANNI SEM VOLT ERŐM.NEM PROBLÉMA,CSAK EGY KICSIT HALDOKLOM.
  DE AZ ÉN JUCUS BARÁTNŐM ELŐTT NINCS BEZÁRT AJTÓ,SAJÁT KULCS VAN MINDENIKŐNKNEK A MÁSIK LAKÁSÁHOZ,MILYEN JÓ,PONT AZ ILYEN ESETEKNÉL!!!!!!!!!
  BEHATOLTAK,ÖZÖNLÖTTEK,BESZÉLTEK,ÉNKÁBULTAM,ÜGYELETET HÍVTAK,LEVEST FŐZTEK,ORVOS JÖTT,MEGSZÚRT,LÁZCSILLAPÍTÁS GYANÁNT,JAJONGTAM,ÉS ELALUDTAM.VASÁRNAP DÉLUTÁN ÉBREDTEM,MÉGPOCSÉKABBUL,MERT A FÜLEM-FÜLEM!!!!!-LÜKTETETT/SOHA NEM SZOKOTT FÁJNI/-DE FELTUDTAM KELNI.
  A LAKÁSOM RAGYOGÓ RENDBE VOLT TÉVE,A HŰTŐM TELE ÉTELLEL,GYÜMÖLCSLEVEK KIKÉSZÍTVE ,RUHÁK KIMOSVA,KITEREGETVE,ÉS A HEVERŐM MELLÉ TISZTA ÁGYNEMŰ,PIZSAMA KIKÉSZÍTVE.
  ZSUZSI BARÁTNŐM A KISSZOBÁBAN OLVASGATOTT.
  AZTÁN MESÉLT.A SZÜRETIBULIN HÁRMAN VOLTAK,NÁLAM FELVÁLTVA TARTOTTAK ÜGYELETET,ISTENI ZUZA-,ÉS KÖRÖMPÖRKÖLT VOLT MÉG A HAGYOMÁNYOS GUGYÁSON KÍVÜL,MINDENBŐL HOZTAK NEKEM IS,EGYEK,IGYAK ,GYÓGYSZERT VEGYEK,ZUHIZZAK,:::STB!
  MIKOR EZEKKEL VÉGEZTEM ÁGYNAK ESTEM,S ARRA ÉBREDTEM,HOGY MAFFIÓZÓKÜLSEJŰ,DE ANNÁL GYERMETEGEBB KEDÉLYŰ HÁZIORVOSOM KÖZLI VELEM,HOGY HÉTFŐ VAN,ÉS NEKEM FÜLTŐMIRIGYGYULLADÁSOM !!!!
  AMI KB.-2 HETES PIHIKÉT JELENT-MERT !!!TETTE HOZZÁ-AZ ÉN KOROMBAN MÁR VESZÉLYES SZÖVŐDMÉNYEI LEHETNEK ENNEK A KÓRNAK!!!!!!!!
  AZ EGÉSZBŐL CSAK AZ A KÉT SZÓ JUTOTT EL A TUDATOMIG,HOGY -AZ ÉN KOROMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A KIS TEJFELESSZÁJÚ PIMASZ FRÁTER A MAGA 45 ÉVÉVEL,A KIS TACSKÓ!!!!!!!!!!!!
  DE NEKI VAN A NEVE ELŐTT A DR. HALLGATNOM KELL RÁ.
  A LÁNYOK INTÉZKEDTEK,KOLLEGANŐM FELHÍVVA,HELYETTESÍTÉSEM MEGOLDVA!
  MENT MINT A KARIKACSAPÁS.HÁT HOGYNE LENNÉK HÁLÁS A JÓISTENNEK AZ ILYEN BARÁTOKÉRT.
  A MIKOR AZ ÉLETEM ÖSSZEOMLOTT, EGY
  PERC ALATT OTT VOLTAK AKKOR IS MELLETTEM,INTÉZKEDTEK,DÖNTÖTTEK,CSELEKEDTEK,VISSZARÁNGATTAK AZ ÉLETBE.
  EZÉRT ÉRZEM ÚGY,HOGY BÁR SZ...UL VAGYOK,MÉGIS MILYEN JÓ NEKEM!!!!
 6. KEDVES ALHANA,ÉS MINDEN ÓVÓNÉNI AKI SEGÍTETT!!!

  BOCSÁSS MEG,HOGY CSAK MOST VÁLASZOLOK ,DE GONDOLOM NÁLATOK IS,NÁLAM IS PROBLÉMÁS AZ ÉVINDÍTÁS.
  AZ OSZTÁLYOMBAN NYÁRON, MINT A PIACON JÖTTEK-MENTEK A GYEREKEK.VOLT AKIRŐL TUDTAM,HOGY ELMEGY,VOLT AKIRŐL REMÉLTEM,HOGY ELMEGY,VOLT AKIRŐL NEM IS ÁLMODTAM,HOGY ELMEGY ÉS VOLT AKI MIATT IMÁDKOZTAM,HOGY NE JÖJJÖN!!!!!!!!!JÖTT!!!!!!
  SZÓVAL NAGYON DRÁGÁK VAGYTOK,ÉS ÉN RENGETEG FANTASZTIKUS DOLGOT TUDTAM ELKÜLDENI KATÁNAK. NE NEVESS KI ,DE VAN OLYAN ANYAG, AMIT JÖVŐRE,AMIKOR ELSŐSEIM LESZNEK ÉN IS MEGCSINÁLOK A MANÓCSKÁKKAL.
  NEM GYŐZÖM HANGSÚLYOZNI,HOGY AZ ÓVÓNÉNIKNÉL NAGYLELKŰBB,SEGÍTŐKÉSZEBB,KREATÍVABB,ÉS ÖNZETLENEBB EMBEREKET -PEDAGÓGUSOKAT NEM TEREMTETT A FÖLD.
  CSAK VÉGIG KELL NÉZNI A TOPIKOKBAN, LEGTÖBB ANYAGOT AZ ÓVÓNÉNIK TESZIK FEL.ÖRÖMMEL,EGYMÁST DÍCSÉRVE,BUZDÍTVA,BÜSZKÉN ARRA,HOGY SEGÍTHETNEK ÉS MEGOSZTHATJÁK EGYMÁSSAL
  A JÓ DOLGOKAT. EZ ANNYIRA SZÍVMELENGETŐ.
  KATA MINDÍG MINDENT MEGKAP,BÁRMIT LÁTOK KÜLDÖM NEKI ÉS OLYAN BOLDOG. MOST,HA IGAZ ,AZ ŐSZI SZÜNETBEN ELLÁTOGATOK HOZZÁ ,VISZEK BŐR -,TEXTIL HULLADÉKOT.FONALMARADÉKOKAT ÉS SZÍNES KARTON PAPÍROKAT MERT AZT ÍRTA,HOGY OTT SZINTE KÉPTELENSÉG HOZZÁJUTNI/MEGFIZETNI.
  MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGETEKET,ÉS CSAK ANNYIT TUDOK MONDANI A KATIKA NEVÉBEN IS,HOGY A JÓ ISTEN ÁLDJA MEG A KEDVESSÉGETEKET ÉS SZERETETETEKET.
  ZSÓKA2.
 7. KEDVES LEVELEZŐ TÁRSAIM,!ÓVÓNÉNIK!!
  TEGNAP EGY NAGYON RÉGI BARÁTNŐMTŐL KAPTAM LEVELET.EGYÜTT JÁRTUNK A TANÍTÓKÉPZŐBE,AZUTÁN MÉG SOKÁIG TARTOTTUK A KAPCSOLATOT,LEVELEZTÜNK EGYMÁSSAL.HATÁRON KÍVÜLI,DE MAGYARLAKTA TÉRSÉGBEN ,ÓVONÉNI LETT EGY NAGYON KIS TELEPÜLÉSEN.AZ Ő ÉLETE SIMÁN FOLYDOGÁLT,SAJNOS 12 ÉVIG NEM DOLGOZOTT MERT ÁPOLNIA KELLETT A SÉRÜLT KISLÁNYÁT, AZTÁN A TAVALYI ÉVBEN MINDENÜKET ELVITTE AZ ÁR-ÉS BELVÍZ. A FÉRJÉT SÚLYOS BALESET ÉRTE,MÍG MENTETTE A FALUBELIEKET,LESZÁZALÉKOLTÁK.A VÁLLALKOZÁSÁT FEL KELLETT ADNIA,ÉS MOST SZINTE A NULLÁN ÁLLNAK.NEKI KELLETT VISSZAMENNI DOLGOZNI 26 KM-RE KAPOTT ÁLLÁST A LAKÓHELYÜKTŐL,DE EZT IS NAGY ÁLDÁSNAK ÉRZIK.LE KELL MONDANIUK MINDEN "FELESLEGES "KIADÁST,ÚGYMINT A KÖNYV VÁSÁRLÁST,ÚJSÁG ,TV.INTERNET HOZZÁFÉRÉS NINCS ARRAFELÉ.AZ ÉVEK SORÁN FELHALMOZOTT SZAKKÖNYVEIKET IS ELVITTE A VÍZ.SOK MINDENT TUDTAM SZEREZNI A BARÁTNŐIMTŐL AKIK KÖZÖTT VAN EGY-KÉT ÓVÓNÉNI,DE ŐK MÁR NYUGDÍJASOK ÉS NEM AKTÍVAK.ITT IS TALÁLTAM SZAKIRODALMAT,DE, PL :"ÉVES ÜTEMTERVET,HAVI LEBONTÁSBAN"-ILYENEKET NEM.MEGÍGÉRTEM KATIKÁNAK,HOGY AMIT TUDOK KINYOMTATOK ÉS EGY KÖZÖS BARÁTNŐNK/ POSTÁN DOLGOZIK/ INGYEN ELKÜLDI NEKI.
  TELE VAN KÉTSÉGGEL,MERT ,,BÁR 25 ÉVES SZAKMAI
  TAPASZTALATTAL RENDELKEZIK,DE MOST ÚGY ÉRZI SZEGÉNY,HOGY SEMMIT SEM TUD AZ ÚJ MÓDSZEREKRŐL.KÉRÜNK MINDEN KEDVES ÓVONÉNIT,SEGÍTSEN SZILASINÉ,SZABÓ KATIKÁNAK!!!!!!!!
  ELŐRE IS KÖSZÖNÖM:ZSÓKA
 8. VÉGETÉRT A NYARALÁSOM !
  SZOMBATON DÉLUTÁN 1-KOR MÉG ÚSZKÁLTAM A TENGERBEN,3-KOR INDULTUNK,5X20 PERCRE ÁLLTUNK CSAK MEG ÉS VASÁRNAP DU.3-KOR MÁR A LAKÁSOMBAN VOLTAM.
  CALA LLEVADON 37 FOK VOLT ,RÉDICSNÉL MÁR CSAK 18,BUDAOESTEN 16 FOK.MAJD MEG FAGYTAM.
  ISTENEM,DE GYÖNYÖRŰ VOLT!!!!!!!!!!!!:cool:
 9. HOLNAPUTÁN INDULOK SPANYOLORSZÁGBA ,COSTA BRAVÁRA. EGY ÉVE TERVEZGETEM,SPÓROLGATOK,VÁRAKOZOM ÉS VÁGYAKOZOM ERRE AZ ÚTRA. HORVÁTORSZÁGBAN ÉS GÖRÖGORSZÁGBAN MÁR JÁRTAM PÁRSZOR,DE SPANYOLORSZÁG EDDIG KIMARADT. A CSALÁDOM CSAK NEVET A LELKESEDÉSEMEN,ELNÉZŐEN MEGMOSOLYOGTAK TEGNAP ESTE,MENNYIRE LELKESEN NÉZTEM A SPANYOL -HOLLAND MECCSET.
  MOST KÉPZELJÉTEK, BARÁTAIM A NETEN,MILYEN BOLDOG AZ EGÉS NEMZET A GYŐZELEM MIATT.MENNYIVEL JOBB A HANGULAT AZ ORSZÁGBAN ,REMÉLEM LESZ LEHETŐSÉGEM MEGISMERNI NÉHÁNYSPANYOL EMBERT ÉS GRATULÁLNI A VILÁGBAJNOKKSÁGHOZ.
  ANNYI PROGRAMOT SZERVEZTEM MAGAMNAK,ANNYI MINDENT MEGSZERETNÉK NÉZNI,HISZEN NEMVALÓSZÍNŰ,HOGY MÉG EGYSZER ELJUTOK ODA.SZORÍTSATOK NEKEM,KEDVESEIM,HOGY JÓL SIKERÜLJÖN MINDEN.
  HASTA LS VISTA!
  ADIOS!!!!
 10. NEMTUDOM ,KI HOGY VAN VELE,DE ÉN NEM
  VÁROM A MÁJUS VÉGI-JÚNIUSI ÉRTÉKELÉSI
  HAJCIHŐT.SZEGÉNY GYEREKEK!!!!
  ZS.-EGY NAGYON VIDÁM,SEGÍTŐKÉSZ KISFIÚ,MOSTANÁBAN FELTÜNŐEN LEHANGOLT.ELŐSZÖR AZT HITTEM AZ IDŐJÁRÁS VISELTE MEG,HOGY NEM TUDTUNK NAPKÖZIBEN A JÁTSZÓTÉRRE KIMENNI.TEGNAP ANNYIRA SZÁRNYASZEGETTEN BANDUKOLT MELLETTEM A TORNATEREM FELÉ ,HOGY RÁKÉRDEZTEM:-ZSOCIKÁM!MI A BAJ!
  FINTORGOTT EGY KICSIT,SZEMÉTFORGATTA,AZTÁN SÓHAJTOTT EGY NAGYOT,S AZT VÁLASZOLTA.-TUDOD,ZSÓKA NÉNI! -APA AZT MONDTA,HA NEM LESZEK KITÜNŐ KITEKERI A NYAKAMAT!
  -ANYA MEG AZT MONDTA,HOGY AGYON CSAP!ÉS EZT KOMOLYAN MONDJÁK!
  -PEDIG!-FOLYTATTA,-UGYE,NEM LESZEK AZ?!!!-KÉRDEZTE .
  NA MOST," ERRE VARRJÁL GOMBOT"!!!
  NEM LESZ AZ!MERT LASSÚ EGY KICSIT,PONTATLAN,STB...
  DE KÖNYÖRGÖM,MÉRT KELL ANNAK LENNIE??????????
  MIKOR ÉRTIK MEG A SZÜLŐK,HOGY NEM EZ A LÉNYEG!!!!!!
  SZERESSEN TANULNI,VÁGGYA AZ ISMERETEK ELSAJÁTÍTÁSÁT,ÉLVEZZE A MEGISMERÉS ÖRÖMÉT!!!!
  KEDVES TÁRSAIM E RÖGÖS PÁLYÁN!!!
  TI HOGY VAGYTOK EZZEL????????
 11. A KARÁCSONY ÉS AZ ANYÁKNAPJA AZ A KÉT ÜNNEPE AZ ÉVNEK AMIT IGYEKSZEM NAGYOBB SÉRÜLÉSEK NÉLKÜL MEGÚSZNI.
  HA VOLT RÉSZED BOLDOG CSALÁDI ÉLETBEN AZTÁN A SORS SZÖRNYŰ MÓDON ,EGY PILLANAT ALATT ÚGY DÖNT,HOGY NEM ÉRDEMLED MEG ,S ELVESZ MINDENT TŐLED MINDENT, AKKOR BIZONY CSAK GYŰLÖLNI TUDOD EZEKET A NAPOKAT.
  SOK IDŐBE TELLETT NEKEM IS ,A GYŰLÖLET MEGSZELIDÜLJÖN A LELKEMBEN.ARRA KELL GONDOLNOM,HOGY A JÓ ISTEN CSAK TUDJA MIT MIÉRT TESZ?!
 12. NÉZEM A TELEVÍZIÓT,KÖNNYEZEM,GYÁSZOLOK.
  NEM ISMERTEM A SZERENCSÉTLENSÉG ÁLDOZATAIT,DE EMBEREK VOLTAK!SZÍVBŐL EGYÜTT ÉRZEK A CSALÁDOKKAL,A LENGYEL NEMZETTEL!
  DÖBBENET!!!
  AZÉRT UTAZTAK EL,HOGY RÉG
  MEGÖLT HONFITÁRSAIK EMLÉKE ELŐTT TISZTELEGJENEK,ÉS MOST TALÁN TALÁLKOZNAK A MENNYBEN VELÜK.
  LEHET,HOGY NEM IS BALESET VOLT ?
  VAJON KIDERÜL VALAHA?
  ANNYI A BAJ,BORZALOM A VILÁGBAN.
  A SZERTARTÁS SZÍVBEMARKOLÓ ,ÉS FELEMELŐ.IMÁDKOZOM LELKI ÜDVÜKÉRT!
  ISTENEM ,FOGADD BE AZ ORSZÁGODBA ŐKET,ADJ MEGNYUGVÁST CSALÁDJUKNAK,BARÁTAIKNAK,A LENGYEL NÉPNEK!ÁMEN
 13. NEM SZERETEM EZT AZ IDŐT!
  ESŐS,NYÍRKOS,NYÁLKÁS,BORONGÓS.LEHANGOLÓ,SZÜRKE,BRRRRRRRR!!
  JAVÍTGATNÁM A FÜZETEKET,DE SEMMI KEDVEM HOZZÁ!
  MIKOR LESZ MÁR VÉGRE TAVASZ?NAPSÜTÉSES,RAGYOGÓ,SUGARAS????????:(
  VAN EGY NAGYON JÓ MUNKAFÜZET,LIPPAI GYÖRGY -NAPIS GYAKORLÓJA.
  ÉN MÁR ÖT ÉVE HASZNÁLOM ELSŐTŐL NEGYEDIKIG!
  TANÍTÓTÁRSAIM!!! ISMERJÉTEK MEG,KITŰNŐ KIADVÁNY ,KOLLÉGÁIM ÉS A SZÜLŐK IS NAGYON DÍCSÉRIK.
  ENNEK ELLENÉRE MOST NINCS KEDVEM EHHEZ SEM.PEDÍG KÉT ÓRA MÚLVA EL KELL KÉSZÜLNÖM VELE,MERT MEGÍGÉRTEM A GYEREKEKNEK,HOGY MA KIOSZTOM,ÉS TUDOM,MENNYIRE VÁRJÁK A DÍCSÉRETEKET.MA AKKOR IS MEGDÍCSÉREK MINDENKIT,HOGY EGY KICSI MOSOLYT LÁSSAK ARCUKON::razz::p:D
 14. HÍMES TOJÁS,BÁRSONY BARKA,
  APRÓCSKA A NYUSZI FARKA,
  ÁM EZ CSEPPET SEM ZAVARJA,
  HOGY APRÓCSKA AZ Ő FARKA,
  MERT A FÜLE HOSSZÚ ÁM,
  SZÉP HÚSVÉTOT KISKOMÁM!


  :pMINDEN KEDVES CANADAHUN TAGNAK
  ÁLDOTT HÚSVÉTOT KÍVÁNOK: ZSÓKA
 15. TEGNAP DÉLELŐTT A HARMADIK ÓRÁBAN LOCSOLKODTUNK.
  SZÁMOMRA FURCSA EZ AZ ÚJ SZOKÁS,HOGY MINDENT ELŐRE...,NEHOGY A GYEREKEK LEMARADJANAK VALAMIRŐL...!
  AZ OSZTÁLY TELJES LÉTSZÁMMAL JELEN VOLT,S A 12 FIÚ GYÖNYÖRŰEN ELMONDTA AZ IDÉN TANULT LOCSOLÓ VERSIKÉT,S MEGMENTETTE A KISLÁNYAIMAT AZ ELSZÁRADÁSTÓL.A LEÁNYKÁIM ÉS MI IS CSOKITOJÁSOK -
  KAL HÁLÁLTUK MEG A BUZGÓSÁGUKAT.OLYAN ARANYOSAK VOLTAK!!!!!!!!!!!!
  IMÁDOM ŐKET!!
  AMILYEN A SZERENCSÉM
  A FÉNYKÉPEZŐGÉPEM ITTHON FELEJTETTEM.
  MINKET IS MEGÖNTÖZTEK ÉS VÍGAN BEKEBELEZTÉK A KALÁCSOT ÉS A KAKAÓT,S UTÁNNA KIMENTÜNK AZ EU.JÁTSZÓRA.KICSI MANÓCSKÁIMAT MOST NEM LÁTOM PÁR NAPIG.MÁR IS AZON GONDOLKODOM,HOGY MATEMATIKÁBÓL MUSZÁLY FELMÉRŐT IRATNOM A JÖVŐHÉT UTÁN.ÉDESKÉIM,MENNYIRE FOGNAK ÚTÁLNI !!!
  NO MINDEGY,HÉTFŐN BIZTOS KÜLÖN-KÜLÖN IS JÖNNEK MEGLOCSOLNI,MAJD MEGPRÓBÁLOM VALAHOGY TUDOMÁSUKRA HOZNI MI VÁR MAJD RÁJUK.