Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
M

magdusis

Vendég
Szia!

Miért is ne jöhetnél!
Itt húst nem kell enni!!! De a fejtett bableves az utolsó cseppig elfogyott. Az unokám délutáni alvás után azt kérte. Az ízek titka a saját készítésű ételízesítő. A bolti a gyomrunkat marta étkezés után. Az már a múlt.
A főzésemet, ízvilágot a család igényéhez alakítottam!!!
Köszönöm szépen;akkor készülődöm is.
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Rencsi,
most mond az a fájintos forralt bor az most a fö fogás vagy csak desszertként kinálod . :rohog: Nekem különben mindegy , de te is adoptálhatsz nyugodtan , esetleg ha Gumelig is jönni akar nem vagyok ám fukar a remulád szószomat neki adom ./ jól eltudom a föztödet osztani látod / velünk itt semmi sem fog megromlani . Jányok van itt két Házi sáska ugy fözzetek :hurra::hurra:
 

rencsi007

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Valakinek van bevált Tarama receptje???Az egyik kolléganőm hozott a CBA-ból és nagyon-nagyon ízlik!Szeretnék itthon is készíteni!Köszönöm!
 

rencsi007

Állandó Tag
Állandó Tag
Begugláztam..... halikra kell hozzá.... passzolom. Legyen a tietek a kaviár is. - ehez a tarama micsodához állítólag tőkehalikra kell.
Köszi!
Én is megnéztem már több receptet az interneten,csak nekem valami bevált recept kellene!Majd kísérletezgetek!Egyébként egy kicsi füstös,citromos íze volt!Nem hal ízű!Aki járt Görögországban ehetett hasonlót!Szerintem érdemes megkóstolni!
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
A másik táskám hosszabb utazásnál:D

Csatolás megtekintése 1254745
Azta!!!! Ki sem néztem volna belőled, hogy ennyi disznóságot viszel magaddal!
Továbbra is egyedül saját szemétdombomon, unom már a vajas kenyeret meg az omlettet. Ma egy kicsit megerőltetem magam és spagetti lesz. Csak útban hazafele ott a Zokogó Majom (nem viccelek, így hívják a vendéglőt) és ott eszméletlen jó pacallevest főznek.;)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére