Mi volt a mai menü?

Status
Not open for further replies.

Beka Holt

Kormányos
Staff member
Kormányos
Hát nekem nem született még meg az a méretű kutyus, amitől ne f....k be!
Szerintem kutyafóbiám van, képes vagyok elpucolni egy másik utcába, csak ne legyek közel hozzá. Para vagyok tőlük, csak a tv-ben aranyosak és okosak. Mindnek túl nagy a foga:(
Van aki fél tőlük. Nem próbáltál pici kölyökkutyával játszani? Bár foga annak is van, harapni még nem tud, de csipkedni igen. Ilyen csipkedésben már volt részem, harapásban még nem! Mondjuk, egy olyan felnőttet aki egész életében félt tőlük rábírni hogy játsszon velük?
 

Ternyák

Állandó Tag
Állandó Tag
A sógornőméknél volt egy pici rottweiler, de már akkor is begazoltam tőle.
Régen az iskolatársamnál 3 kuvasz volt a háznál, ha átmentem, a kutyákat be kellett zárni, mert inkább hazapucoltam, annyira féltem tőlük. Szerintem fóbia.
És még csak az okot sem tudom megmondani mért félek tőlük.
Persze a 101 kiskutyát imádom és Rex is a barátom, de ennyi.
 
Last edited:

*Rima

Kitiltott (BANned)
Van aki fél tőlük. Nem próbáltál pici kölyökkutyával játszani? Bár foga annak is van, harapni még nem tud, de csipkedni igen. Ilyen csipkedésben már volt részem, harapásban még nem!
Mondjuk, egy olyan felnőttet aki egész életében félt tőlük rábírni hogy játsszon velük?
Becca miert is kene rabirni valakit a husevesre ha azt uuuutalja ??
ugyan az secko-jedno egyik kutya masik hus
 

Zalabai Kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem harapott meg szomszéd kutya,kerülöm is mindet . De ez nevelés kérdése is. A saját kutyánk szájába benyúltam,mikor a fogai közé szorult egy csont. Amstaff szuka.....2 éve pusztult el,azóta nincs kutyám....:(......nem tudom rávenni magam,hogy másikat szeressek :dr_4:
 

Attachments

  • 543027_2905840968562_2103875023_n.jpg
    543027_2905840968562_2103875023_n.jpg
    97.3 KB · Views: 13

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Amíg nem volt kutyánk, én sem tudtam elképzelni sem, hogy mennyire meg lehet szeretni őket.
Édesanyám is félt a kutyáktól, mert gyermekkorában megharapta egy utcagyőztes. De az elmúlt 6 év alatt, mióta a kiskuty velünk van, ő is megszerette, és már bele is ugorhat az ölébe. Két éve van a családban egy másik kiskutya lány is, ő a másik szőrös unoka. Az egyik bolognese, a másik francia buldog. Bámulatosak. Szeretni valóak.
Csak meg kell találni a megfelelő fajtát, a családhoz, a lakás méretéhez illőt. A kis buldog 8 kg, csupa izom, a bolognese 2,5 kg, kezdetben attól féltem, véletlenül rálépek,
mert mindig láb alatt volt. És amióta van, (bár nálam csak vendégségben,) én nem mondhatom, hogy engem otthon a "kutya se vár!" Látnátok, milyen boldog, amikor meglát.

20158360_1895571597126389_1849536861_n.jpg 14520366_1516142175069335_4049040615579083327_n.jpg
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Becca miert is kene rabirni valakit a husevesre ha azt uuuutalja ??
ugyan az secko-jedno egyik kutya masik hus
Húsevésre nem kell rábírni azt, aki nem szereti a húst. De a kutyák jelzéseit felette nagyon praktikus érteni, hogy neadjisten utcán ne kakilja össze magát valaki, ha 10 m-re tőle elmegy egy kutya. Nem kell szeretni, nem kell dédelgetni, de az általános műveltség része (szerintem), hogy valaki értse,ha a kutya játékra hívja, vagy támadni készül.

Riki
2016.12.a.jpg

Maradék majonézes krumpli, rántott hal - ez friss lesz, kilengésnek: túrós palacsinta tegnapról.
 
Last edited:

Kaszazsu

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap a férjem babos lasagnét, én bolognai spagettit főztem lehetett válogatni. Ma is ezeket esszük és betakarítjuk a krumpli termést.

Ha egy ember és egy kutya egymásra talál, az valami hihetetlen rendkívüli ajándék az élettől! Így vagyok én a Tücskömmel, aki egyértelműen kiválasztott engem. A férjemtől sokáig kifejezetten félt, most is tartózkodó vele szemben. A férjem persze kicsit szomorú, de meglepő módon elfogadja ezt a helyzetet, sőt ő is szereti.
Az egyik szomszédunk kutyafóbiás, és mivel ő fél, bárhogy igyekeztünk, nem tudtuk elérni hogy Tücsök ne ijesztgesse! Más emberek jönnek-mennek a házunkban, Tücsök barátságos velük. Persze rekedtre ugatja magát,ha jön a póstás. Szóval a kutyák megérzik, ha valaki fél tőlük és elkanászodnak.
A gazdi felelőssége, hogy ne zavarjon a kutyája másokat. Tücsi.jpg

Gumeling képei csodálatosak! Örömmel nézegetem őket!
 

rencsi007

Állandó Tag
Állandó Tag
Én még ilyet nem láttam,de elszomorító :( Marad a piacra járás és a kistermelők talán ott tényleg igazi gyümölcsöket,zöldségeket ,húsokat kapok .Nem tudom ,hogy M.on is készítenek így zöldségeket,gyümölcsöket ,de el tudom képzelni .

 
Status
Not open for further replies.
Top