Üzenőfüzet: 20 hozzászólás begyűjtése - újaknak segítség

VargaJucyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Veled új emberré lettem, megváltoztattál. A szerelmed érlelt férfivá (...), és ezért örökké hálás leszek. Egy dolgot ígérj meg nekem: kérlek ha szomorú leszel vagy bizonytalan, vagy elveszted a hitet önmagadban, próbáld meg az én szememmel látni magad!

P.S. I Love You
 

VargaJucyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Egész életemben arra vártam, hogy végre eljöjjön az igazi. Erre feltűntél te, és egész más voltál, mint akit vártam, mert te cinikus vagy és mogorva, lehetetlen alak. De az az igazság, hogy a veszekedéseinknél jobb dolog sosem történt velem. Azt hiszem minden esély megvan rá, hogy beléd szeretek.

27 idegen igen
 

VargaJucyka

Állandó Tag
Állandó Tag
A szerencse olyan, mint a Tour de France: egész évben várod, aztán észre sem veszed, és már el is múlt.
Amelie csodálatos élete
 

VargaJucyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán valóban születnek néha örök és megbonthatatlan kapcsolatok. Egyesek tényleg rátalálnak arra az emberre, aki jóban-rosszban kitart mellettük. Ez az ember lehet, hogy egy házastárs, és ünnepelheted őt álomesküvővel, de az is lehetséges, hogy az az ember, akire egy életen át számíthatsz, az az ember, aki igazán ismer, talán még jobban ismer, mint te önmagadat. Ő nem más, mint az az ember, aki melletted volt gyerekkorod óta.

A csajok háborúja
 

VargaJucyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.
Szerelmünk lapjai
 
Oldal tetejére