Auto verseny F1

funnylittlegirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a Schumi ügy ott volt elbukva ahol kitalálták. Fogadnom kellett volna, h nem fog visszajönni. :) De legalább Alo lesz a spanyolok örömére....
Massának meg a legjobban tudok örülni, hogy rendben van vele minden, és remélem idén még versenyezni is láthatom, de ha nem hát nem, én jövőre is 100%osan neki fogok szurkolni!!!
Foza Felipe!!!
 

Sissics

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy látszik a McLaren végre össze szedte magát megnéztem volna hogy mi történik akkor ha a boxban nem hibáznak lehet látunk volna egy jó kis összecsapást a Brawn-nal.
 

encsi123

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem igazán kedvelem a McLarent, főleg, h mit műveltek amikor Alonso ott volt. Hamiltont meg egyenesen ki nem állhatom, de ez csak az én véleményem. Remélem, h a Renault ma és holnap is jól fog teljesíteni Spaban. Minden jót kívánok nekik. Massa-ról meg azt hallottam, h a Brazil nagydíjra szeretne visszatérni. Remélem összejön neki, mert aki most helyettesíti...hát meg kell mondjam nem vmi jó.
 

Αχιλλεύς Βρισηις

Állandó Tag
Állandó Tag
Az időmérő érdekesnek bizonyult, ugyanis a leggyengébb autóval Fisichella lett az első és a Toyotával második a honfitársa, Trulli. Gratulálok nekik. Sajnálom, hogy Alonso nem jutott be az első tízbe, de mit várunk ettől a kocsitól, talán jövőre érdekesebb lehet.
 

Sacibaba

Új tag
érdekes

Szerintem is sokkal izgalmasabb most, hogy nem csak a nagy gyártók versengenek. Azt hittem Schumi távozása után én már nem fogom nézni többet az F1-et, de bele-belekukkantottam a futamokba és ott ragadtam, úgyhogy továbbra is figyelem az eseményeket.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Botrány a Forma-1-ben - csalással nyert Alonso?



Gyanús körülmények között szenvedett balesetet Nelsinho Piquet a tavalyi Szingapúri Nagydíjon. A brazil csapattársa, Fernando Alonso ugyanis így nyerni tudott, ezért sokan szándékosságról beszélnek. A Nemzetközi Automobil-szövetség vizsgálja az ügyet.


Vizsgálatot indított a Nemzetközi Automobil-szövetség a tavalyi Forma-1-es szingapúri futamon történtekkel kapcsolatban. A szervezet ugyan nem árult el részleteket az ügyről, de több autós szaklap tudni véli, hogy Nelsinho Piquet balesete lett gyanús, és szándékosságot feltételeznek, mivel ez nagyban befolyásolta a végeredményt, vagyis a csapattárs, Fernando Alonso győzelmét. A villanyfényes versenyen a Renault brazil pilótája a 13. körben nagy sebességgel a gumifalnak ütközött, így bejött a pályára a biztonsági autó.


a2c65a9d4c4b5473444ecb0892f83c23.jpg


Mivel a spanyol világbajnok ekkor már túl volt egy bokszkiálláson, komoly előnyre tett szert a riválisokkal szemben, akiknek csak ezután volt lehetőségük kimenni a bokszba. Alonso akkor az élre állt, majd végül nyerni is tudott, hónapok elteltével elképzelhető, hogy veszélybe kerül a győzelem. Többen azt sejtik, hogy a Renault-tól nemrég elküldött Piquet árult el valamit a balesetről, a sértődött pilóta ugyanis egy levélben részletesen beszámolt az istállónál eltöltött időről. Ki tudja, lehet, hogy az összejátszásról is kikotyogott valamit, bár az FIA egyelőre azt sem erősítette meg, hogy nyomozás folyik az ügyben.
 

Szt_Gyuri

Új tag
Az F1-ben az is igaz lehet ami másutt elképzelhetetlen. Túl sok pénz mozoghat a háttériparban.
Láttam "olaszban" legális seregély lövö versenyt még a 70-es évekven és érdekes módon a rotté ( 25 lövési lehetőség - 1 hibával) 24.-k kimaradt lövése hozta a legtöbb pénzt a versenyzőnek - egy hátúlról a nézők közül magyarul elhangzott "KIHAGYOD" beszólás utáni hibázás és a 25. lövésre teljesített 24 lelőtt madár után ( kb egy 1/2 szgk. árát) és itt nem is fogadtak nagyon az "urak"
 

Don Norberto

Állandó Tag
Állandó Tag
Alonso-t csak nem bántani. Különben balhé lesz.
Nem volt semmi szándékos dolog benne. És ő sose csalna, tudom. Amúgy aki csalt szándékosan az a ferrari és Shumi lefizette, hogy csak ő nyerjen és senki más.
Nah de ezt inkább hadjuk.

Fernando Alonso a bajnok és ő a legjobb Forma 1-es pilóta a világon !! Rajtam kivül :)))
 

sonnenkinder

Állandó Tag
Állandó Tag
Valószínűleg tényleg Alonso az egyik legjobb F1 pilóta a világon... Meg Vettel...Meg Rosberg...:) De hol van bármelyikük is Sennához képest????
 
Kábé 5 éve rajongok a "cirkuszért", azóta megszállott Kimi-drukkerré váltam. Holott egy csomóan szidják. Sztem jól vezet, óriási az a hidegvér, amivel uralkodik magán - egészen a dobogón kapott pezsgőig, ugyebár -, de úgy hallottam, jövőre abbahagyja. Ti mit tudtok erről?
 

Halcolm

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon örülök annak, hogy egy kis csapat ilyen jól szerepelt az előző nagydíjon. Végre a Force India is pontokat szerzett, de milyen értékes pontokat. Nem csak a nagy csapatoké az F1.
 

Don Norberto

Állandó Tag
Állandó Tag
Na és az milyen volt mikor a Toyotások egymással csatáztak ?? :)
Nekem is tetszett a futam. Meg a kedvenc pályám az olasz pálya , mert nincs sok kanyar benne. Nekem való pálya a Monzai :)
 

Runtyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kimi tényleg jó pilóta. Nagy tehetség.
Csak az a baj, hogy nem foglalkozik az egésszel hanem tesz rá magasról.

Kimi szerintem is nagyon jó pilóta, de az furcsa benne, hogy olyan hideg tud lenni, történjen bármi is, semmi érzelmet nem mutat az arca. Ebből sokmindenkinek az jön le, hogy magasról tesz rá. :)
Pedig lehet, nem.
 
Oldal tetejére