Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Status
Not open for further replies.

harmathat

Állandó Tag
Állandó Tag
Hű, a macsekom mennyi sok lájkot kapott! Ha ő ezt tudná... :D Körbedorombolna titeket...

Koszonom a macsekod fotojat,jo kis pofija van:)
Igen,az vagyok,12 eve es hat eve belga allampolgar is.A szivem meg ketfele huz,magyar es belga;)
Nalunk ugyanakkor van ejfel,mint Nalatok,csak tovabb van este vilagos.:cool:
Remelem sikerult a szinkronos dorombolas!:D

Szívesen és köszönöm a macskám nevében is! :)

"Most jött rám" megnézni fotóalbumod. Olyan ügyesek itt sokan, irigyellek titeket ezért. :D Rengeteg tetszetős munkát látok, de persze "részrehajlok" a macsekok iránt. :p Ráadásul tünemények. :D :
http://canadahun.com/galeria/photos/10753/
http://canadahun.com/galeria/photos/macsek-viragokkal.10660/

Viszontkérdésem -lévén eléggé új tag vagyok- neked is van cicusod? Milyen fajta, színű, doromb-tónusú ;) , nemű, korú -meg ilyenek :p -, ha van? :) (Kutyusodról már olvastam. :) )




Imádom az emotikont az aláírásodban. :D Ahogyan bűvöli a pillangókat... "míímííímííímmííí". :D Mármint hogy úgy örül nekik...

10 éves, igen megviselt nyüzüge menhelyi kutyáim vannak, a labradort kivéve, de az nem is az enyém, hanem a gyerkőc kutyája, első születésnapjára kapta, az egyik még csak-csak tisztálkodik amolyan kutyamód, de a kisebbik már a télen majdnem odalett, ő az öregebb kinézetű, a megviseltebb és már nem ad a kinézetre úgy, ahogy régebben. Prűd a szőre, ősz, koszos, őt nekem kell tisztítanom már. Ezért szagos és ezért volt benne még a teljes téli bundakollekció is.

A hátam, hááát, érzem még, de a nyakam jobban fáj... :D :D Sok hímzés feletti görnyedés átka amire még horgolni is elkezdtem. :)

Megdobban a szívem, amikor valaki segít(eni tud) az állatokon! Értsd: menhelyről hoztad. Köszönöm! :)
És gondolok a hátadra, meg a nyakadra! Pontosabban nyakunkra, mert az sajnos nekem is szokott... :D
 
Last edited:

harmathat

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem akartam a fogyókúrádat veszélyeztetni, csak szerettem volna valami másról beszélni és egy jó vendéglátáshoz tippet adni. Én sem tudok lefogyni. Próbáltam fogyókútával, de több jött vissza, most inkább a mozgásra helyezem a hangsúlyt. Nem fogyok, de legalább nem is hízok.

Minden a tudatunkból és a tudatalattinkból ered, ami nem feltétlen jelent felelősséget, és nem minden esetben, mivel van, amihez közvetlenebb közünk van egyénileg, és vannak, melyek kevésbé a saját személyünkkel függenek össze (azaz csak részben). Számos módszer létezik a tudatalatti feltárására és felszabadítására, házilagos, "csináldmagad" módszerek is. Ezek azért fontosak, mert egészségi állapotunk is a tudati területekből gyökerezik. Hangsúlyozom, egy részük csak jelentős áttétekkel, így azok ellen nem sokat tudunk tenni, pl radioaktív sugárzás, légszennyezés, stb., pl költözéssel megoldható, majd jön a regenerálódás.

Sokkal több dolog érhető el közvetlenebbül a saját tudatalattinkból, mint a legtöbb ember gondolná. ;) A rákbetegség, vagy pl az általad említett elhízás problémák mind viszonylag közvetlenül a saját jelen tudatunkból ill tudatalattinkból gyökereznek, ezért számos módszerrel lehet dolgozni ellenük - sajnos a házi módszerek, melyeket alkalmazok és ismerek, nem túl hatékonyak, a szakemberek meg drágák. :( Ha van rá pénzed, javaslok pl kineziológust.

Fontos hozzátennem: nem mindegy az sem, h az ember mennyire hátráltatja, vagy nem hátráltatja a saját gyógyulását ill egyensúlya helyreállítását. Hátráltató tényezők a helytelen táplálkozás, a kémiai szerek (a szokványos, modern orvoslás kémiai gyógyszerei (allopátiásak)), a környezeti tényezők (az említett sugárzások, körny.szennyezés, de pl az is, ha más emberek frusztrációt okoznak), a negatív szándék az egyén tudatában, pláne ha kivitelezi is, meg egyáltalán a lelkiállapotban levő diszharmóniák szintén.

A mozgás is fontos persze, de önmagában kevés ahhoz, h helyre álljon a testi-lelki egyensúly.

Ezek saját tapasztalataim, meglátásaim, és számos alter gyógyászati ág is hasonlóan vélekedik.
 

harmathat

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretnék dicsekedni!
Két éve már,hogy két hetente foltvarró körbe járok.Kíséretként kezdtem,hogy a létszám meglegyen.Én vagyok a kakukktojás!Nem szeretek géppel varrni,így kézzel készíthető dolgokat (játékokat,ajándékokat,díszeket)is készítünk.
Most devecseri napok ürügyén megmutathattuk a munkáinkat.Én gobelineket és keresztszemeseket vittem.Nem is gondoltuk volna,hogy ennyi mindent tudunk.
Fantasztikus,hogy mennyire tetszett az embereknek.A legfurcsább,hogy mindenkinek az idős párom tetszik,ami miatt,már évek óta szekál a munkatársam,hogy nekem ez a szexkép.
Valószínüleg sokaljátok a képeket,de így látszik a sokszínűség.A lánykám folt varr és ékszereket is csinál,horgol figurákat..Mivel Bence nevű főnöke rapszódikus,így mindnek külön értéke van.

folytatás

Kezd kisebbrendűségi komplexusom lenni, h kézimunka laikusként ide járok. :D Csodás kézügyessége van sokaknak! Neked is! Cica-fan vagyok bár :D , de ezen a egérkén felkacagtam, haláli! :D Egyszerű és nagyszerű! (Macsekom meg ne lássa, mert megint nekiugrana a képernyőnek. :rohog:)
http://canadahun.com/attachments/hpim2532-jpg.1218640/
(Kezdek hallucinálni is, mintha cicákat is láttam volna.... ez máááá kóros, részemről... egy hsz-en belül kétféle elmebajt is "szültem"...:rohog:)

Hogy valakinek még ez is eszébe jusson!!!! :p:p

Ha az én fantáziavilágomat ismernétek... hmmm.... elképzeltem én most máshova is a fonatokat... Na tessék, a harmadik öndiagnózisom: perverzió... :rohog: Továbbá kóros nevetőgörcs... :)
 
Last edited:

sarolta51

Állandó Tag
Állandó Tag
Nyári szünet kezdődik nálunk is. Ma kapják az unokáim a bizonyítványokat. Az oviban már szünet is van, itt az unokám,
már nem fogok sokat unatkozni. Ez tavalyi kép a róla és s kutyánkról.
7.-én meg kutyakiállításra visszük az ebünket Nagyidára. Ez a tavalyi kiállításon készült kép, a fiam vezeti.
 

Attachments

  • P3200180.JPG
    P3200180.JPG
    37.8 KB · Views: 23
  • P2200144.JPG
    P2200144.JPG
    76.3 KB · Views: 6

cs.ági

Állandó Tag
Állandó Tag
Még mndig jobb, ha a káposztából a rizs marad ki, mintha az én repülősen puha és leveles tejfölös pogácsámba az élesztőt nem lagyos tejbe, hanem forró tejbe teszem, nem figyelek oda, mert sietek. nos a sütéskor kiderülnek a dolgok, mert a csúzli golyó, az puha az én pogacsámhoz képest. Egyszer sikerült ilyet alkotnom, azóta is emlegetik a gyerekeim.
 

cs.ági

Állandó Tag
Állandó Tag
A menyem kerek évfordulót ünnepel. Meg szeretnénk lepni ebből az alkalomból. Még nem tudja mi lesz az ajándék. Én egy lányos utat szerettem volna, de még nem meri itt hagyni a legkisebb unkánkat.A meglepetés igy sem fog elmaradni. Ugyan úgy megemlékezünk róla, mint sajátunkról,mert a fiunkkal kötött házassággal ő is miénk lett.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Sarolta51: Az ilyen kutyakiállításokon csak törzskönyvezett kutyusok szoktak részt venni, vagy van oly résztvevő is, akinek falusi keveréke van a követhetetlen származásokból? Mit szoktak ilyenkor figyelni? Mennyit foglalkoztok vele, egyáltalán mire tanítjátok, hordjátok-e valamilyen kiképzésre, stb.Szóval érdekelne több infó is, csak úgy egyenlőre, mert nem igazán tudom senkitől se megkérdezni. Pl. nevezési díj,egyéb feltételek úgy nagy általánosságban. Egyenlőre nincs ilyen tervünk, de azért jó lenni tisztában lenni az ilyen dolgokkal is.Tudja a dolgát, értelmes házőrző, nem nekünk kell helyette ugatni,szóval azért van visszatartó ereje is.Röviden ennyi.
 

sarolta51

Állandó Tag
Állandó Tag
A nemzetközi kiállításokon csak törzskönyvezett kutyák vesznek részt. A mienk is törzskönyvezett. Majd lefordítom Neked a tudnivalókat, mert itt csak szlovákul van meg. Nem hordjuk a kutyát kiképzésre, a fiam tanítgatta arra, hogy álljon, tartsa a fejét, lábát, hogy fusson (a neten nézte meg, mit hogyan kell csinálni) . Nézik a küllemét, a szőrét, meg a fajta szerinti jegyeit - minden fajtánál meg vannak ezek határozva (a mienk pireneusi hegyikutya, nála pl. speciális jegy az ún. farkasköröm, ami a hátsó lábán nő a láb hátulsó részén). Az Aszlánunk szlovák bajnok is volt már, CAJC, CAC, BOB díjakat nyert. A nevezési díj elég borsos - most 40 euró volt. Bonitáltattuk is az Aszlánt, mert kan és így többet érnek a kölykek, amelyeknek ő az apjuk, meg a párosodási díj is magasabb. Fordítás után küldöm a feltételeket a jövő héten. :)
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm, tényleg csak azért, mert eddig senkitől nem kérdeztük. A mi kutyánk talált kutya, de nekünk ő az etalon, el nem cserélném semmiért. Épp olyan, amilyennek lennie kell.Sok választásunk nem volt, meglátni és megszeretni történet. Nem volt szándékunkban ilyen helyre vinni, de nem árt tudni legalább nagyvonalakban a feltételekről...Mindegyik kép aranyos. A szomszédunkban van egy nagy termetű kutya, komondor, akkora mint egy kisebb póni.Meg van mellé valamilyen kicsi.Pécsen láttuk a legnagyobb kutyákat, úgy mindenki megfordult utánuk, azt mondták, hogy szelindek fajtájú. A mienk olyan térd fölött érő.
 

sarolta51

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a mi kutyánk úgy mellmagasságig ér. Na nem vagyok egy langaléta (úgy 156 cm), de legalább nem kell lehajolnom, ha meg akarom
simogatni - ez is egy plusz. Van még egy kis kutyánk, a kapunk előtt találtuk, foxi-vér biztos van benne, mert a pofája olyan mint egy foxié.
De nagy barátok a naggyal, jó játszótársa, legalább nem unatkoznak. Esténként nagy műmorgást és fogócskázást rendeznek az udvaron.
A pireneusi előtt egy újfundlandink volt, de ő meghalt egy kullancscsípés következtében 1,5 éves korában. Az is gyönyörű kutyus volt, máig
emlegetjük. Ez a mostani már 7 éves lesz szeptemberben, ez lesz az utolsó kiállítása, de úgy olvastam,hogy max. 10 évig lesz életben, mert
ez az éghajlat nem ilyen hegyi-fajta kutyának való. Szegénynek nagyon melege van a nagy fehér bundájában.
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnálom,hogy mindenkinek ilyen rossz napja volt!...
Le se merem írni,hogy nekem milyen boldogan telt a délelőttöm!... pedig semmi különöset nem csináltam... reggel kiléptem a SAJÁT szobámból és körbenéztem a konyha-nappali-étkezőmben...:) Fényárban úszott az egész,besütött a nap...Aztán kiléptem az új teraszajtón az udvarra,megkávéztam a virágaim társaságában...(mondjuk az udvar még rendesen romokban hever...:D)...Aztán odatettem főni az ebédet,kitakarítottam,utána az Evelyn pilléjét varrogattam ameddig munkába kellett indulnom... Nem csináltam semmi különöset,de olyan jó volt a szép,új környezetben lenni...:):):)
sok-sok ilyen szép napot neked:p:p:p:dr_175:
 

sorcier

Kormanyos
Staff member
Kormányos
Hű, a macsekom mennyi sok lájkot kapott! Ha ő ezt tudná... :D Körbedorombolna titeket...



Szívesen és köszönöm a macskám nevében is! :)

"Most jött rám" megnézni fotóalbumod. Olyan ügyesek itt sokan, irigyellek titeket ezért. :D Rengeteg tetszetős munkát látok, de persze "részrehajlok" a macsekok iránt. :p Ráadásul tünemények. :D :
http://canadahun.com/galeria/photos/10753/
http://canadahun.com/galeria/photos/macsek-viragokkal.10660/

Viszontkérdésem -lévén eléggé új tag vagyok- neked is van cicusod? Milyen fajta, színű, doromb-tónusú ;) , nemű, korú -meg ilyenek :p -, ha van? :) (Kutyusodról már olvastam)
Szia,nincsen mar sok eve macskam,kutyam is csak 5 eve van ujra.Adoptaltuk ot egy masik varosbol,60 km-re van hozzank.
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát ezen elérzékenyültem. Fentről talán a 9. kép, a zöld konyhaszekrénynél kendőt tesz fel a néni. Mintha öreganyámat látnám: a mozdulat, az "enteriőr" ... aztán kiment, megetette a tyúkokat, a kacsákat, a disznókat, megkapálta a kukoricát, salátalevest főzött a papának, mert azt kívánta, dagasztott "némi" buktának valót a nála héderező x darab unokának, ledarálta a kukoricát a csalánhoz, meghordta a bádogteknőt meleg víznek az esti pancsihoz és elfutott lottózni, mert ki tudja, hátha. :)
ui.: Ja, és persze, nem mellesleg a cikk is jó volt, hiszen azért kezdtem eredetileg olvasni, így jutottam a drága "mamma" emlékezetéig. :)
 
Status
Not open for further replies.
Top