Foci

Beli

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem érdemes Tímárt hibáztatni, mint ahogy Ibrahimovicot túldicsérni sem... Szerencsétlen gól volt, és nagyon-nagyon rosszkor jött! Mindazonáltal a svédek jobbak voltak; a mi fiaink szíve és lelkesedése volt nagyobb. Jó meccs volt, de ami az egyenlítés után következett....azt kellett volna kezdettől játszani a magyaroknak, talán akkor az eredmény is másként alakul.

Nem hibáztatom... bár azt sem értem mit keres a válogatottban:confused: Már egy kicsit azért unalmas, hogy mindig a "az akarat, lelkesedés, küzdés...stb" megvolt dumával jönnek! Fizikálisan sehol nam vagyunk ahoz képest, hogy kinnt játszik szinte mindenki, már ha játszik! Bocsi, csak nekem még nem sikerült megemészteni ezt a gólt! De hajrá szerdán!!
 

Don Norberto

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !

Tegnapi meccs az nagyon kész volt. Én azt nem értem a válogatott játékosaiba, hogy miért nem elégedtek meg a döntetlennel ? Most jobb nekik, hogy kikaptunk ? Lelkesen játszottak meg minden. De azért a eszük is a helyén lehetett volna. Szerintem mindenki örült volna annak, hogy döntetlen értünk volna el. Mindegy most már. El........ták

Nekem ez a véleményem ha tetszik ha nem.
Chao
 

Evila

Őstag
Rádiós
Állandó Tag
Sziasztok!
Most is bebizonyosodott számomra, hogy minden relatív. HA nincs az az utolsó fél perc, akkor Koeman nemcsakhogy "nem edző" - ahogy filozófus titulálja -, hanem maga az isten lenne. Csakhogy van egy kis gond. Ezt a játékot bizony addig kell játszani, és addig koncentrálni, amíg a bírósporttárs le nem fújja a meccset. Kicsit elszálltak a srácok, elhitték, hogy zsebben a pont és nem figyeltek.
Kár, mert így szinte feledésbe merültek a szép pil-la-na-ta-ik is.
Szeretnék már egy olyan meccset látni - magyar focistákkal -, amikor nem csak pillanatokra lehet jólesően visszaemlékezni, hanem percekre, uram bocsá egy egész mérkőzésre...
Mit gondoltok, lesz valaha ilyen, vagy Ráday Mihálynak itt is igaza lesz és:
"Unokáink sem fogják látni?"
 

sonnenkinder

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem meggyőződésem, hogy nem "elszálltak a srácok", hanem rutintalanul győzni akartak a 94. percben.... Bár lehet, hogy ez lenne a helyes hozzáállás....
 

sonnenkinder

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, hogy az lett volna a "helyes" vagy taktikus.... Most már mindegy ők a kockázatot választották...meglehet, hogy csak így érdemes....
 

afca

Kitiltott (BANned)
Nyugat-szlovákiai V. liga

Eredmények: Nagymegyer–Nádszeg 1:0 (0:0), g.: Nagy (47.); Šintava–Feketenyék 6:1 (1:0), g.: Timko (36., 47. – 11-esből), Adamča (57., 85. – 11-esből), M. Kubala (70.), Šuhay (74.), ill. Vavrovič (49.); Vásárút–Csallóközkürt 3:1 (1:0), g.: Tomasovics (45., 56., 61.), ill. Fekete Cs. (88. – 11-esből); FK Nagymagyar–Nyékvárkony 1:1 (0:1), g.: Zsigó (65. – 11-esből), ill. Méhes T. (15.); Vágfarkasd–Tallós 1:2 (0:1), g.: Mészáros (47.), ill. Čerňanský (20.), Polák (57.); Vágpatta–Nitra-Chrenová 1:2 (0:2), g.: Matušica (50.), ill. Chovanec (19., 33.); Nagyfödémes–Dióspatony 1:1 (1:1), g.: Kvarda (31.), ill. Kostolanský (38.); Vága–Močenok 1:1 (0:1), g.: Borš (68.), ill. Lenčéš (38.).
A bajnokság állása:
1. Nagymegyer 6 5 1 0 13:3 16
2. Chrenová 6 3 3 0 13:8 12
3. Vágfarkasd 6 4 0 2 12:8 12
4. Šintava 6 3 2 1 17:7 11
5. Nyékvárkony 6 3 1 2 22:16 10
6. Nagyfödémes 6 3 1 2 11:5 10
7. Dióspatony 6 3 1 2 12:10 10
8. Csallóközkürt 6 3 0 3 12:13 9
9. Tallós 6 3 0 3 11:12 9
10. Vága 6 2 2 2 15:13 8
11. Vásárút 6 2 2 2 15:17 8
12. Nádszeg 6 2 1 3 10:10 7
13. FK Nagymagyar 6 1 1 4 8:15 4
14. Feketenyék 6 1 1 4 13:30 4
15. Vágpatta 6 1 0 5 9:20 3
16. Močenok 6 0 2 4 1:7 2
ái
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt tudja, hogy a drukkerek „kivannak” önre?
– Nem. De miért?
Az interneten fellelhető egyik nyilatkozata miatt, amelyben kijelentette, „…aki szerint jogosan kaptunk ki, az nem magyar – és hazudik”.
– Ilyet nem mondtam! Hogyan is jönnék én ahhoz, hogy valakinek a magyarságát megkérdőjelezzem?! A kritikák kapcsán annyit mondtam, hogy aki a hozzáállásunkat bírálja, az hazudik. Erről ennyit.
(Dzsudzsák-NS)


Akkor most tessék figyelni, 2:15-nél:
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=82060
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag

Ne bánstd szegény gyereket. Nagyon akart és nagyon csalódott volt, azért mondta. A buzi média meg jól felfújta az egészet.
Egyébként már bocsánatot kért:
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása hétfőn az MTI-hez eljutott nyilatkozatában elnézést kért azért a kijelentéséért, amelyet a svédek elleni 2-1-re elveszített világbajnoki selejtezőt követően tett szombaton.
"Közvetlenül a találkozó után, amikor - azt hiszem, érthetően - még igencsak feszült idegállapotban voltam, nagyon sokan kértek tőlem nyilatkozatot. Hogy őszinte legyek, nem emlékszem minden szóra, amit akkor válaszoltam a kérdésekre, de talán ezen nincs is mit csodálkozni - nyilatkozta az MTI-nek a PSV Eindhoven futballistája. - Ha bármi olyasmit mondtam volna, ami sérti valakinek az érdekeit, érzékenységét, a jó ízlését, azoktól ezúton kérek elnézést. Remélem, elhiszik nekem, hogy senkit nem állt szándékomban megbántani."
A válogatott szélsője a mérkőzést követően adott egyik interjújában azt mondta: "aki azt mondja, hogy jogosan kaptunk ki, az nem magyar, és hazudik."
(MTI)
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Pisti a tanúja,hogy én ezt annak idején megmondtam!!Koeman a 2.helyen tanyázó Feyenoordot levitte az 5.helyre.Ő Hollandiában egy gyenge közepes szintű edző!Egy van Gaal vagy Ronald Koeman,Jol,vagy a Twente edzője Steve McClaren szerintem többet ért volna;)

Ez igaz, de legalább hozta a kötelezőket, amit a hazai edzők és Matyi nem tudtak. Ez is előrelépés. A bravúrok még hiányoznak sajnos.
 

erzsike820808

Állandó Tag
Állandó Tag
filozofus

nagyon tetszik a logód :)
most mindenki hirtelen loki drukker lett, de én nem vagyok divatszurkoló, így maradok a fradinál :)
külföldi csapatok közül pedig az fc bayern - Schweinsteiger miatt
 

bokkszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért ez durva akármi is motiválta arra, hogy ezt nyilatkozza!
Én elhiszem, hogy elkeseredett, de ez akkor sem elfogadható...
Ha a svédek kicsit jobban használják ki a helyzeteiket 0-3-mal fordulunk és akkor nincs "feltámadás" Sajnos a gól után még én hülye realista is elhittem, hogy akár győzhetünk is, ráadásul a dánok is jól álltak... Az már az álmok netovábbja lett volna ha a Loki után a válogatott is megcsinálja a bravúrt és szinte páholyból várta volna a hátralévő meccseket...
Holnap sajnos sima vereség lesz a dolog vége, a portugálok nagyon motiváltak és bár nincsenek jó formában, valszeg behúzzák a meccset. Az kérdés hogy milyen játékkal és hogy C. Ronaldo egyáltalán kifér-e a játékoskijárón az arca miatt... :D
Nekünk a realitás a csoport 4. helye, ami a sorsolási beosztás alapján bravúr is, mert ha jól emlékszem az 5. kalapból húztak bennünket...
 

xsechmadi

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem érthető, hogy most mindenki a Lokinak szurkol nemzetközi kupában. Ez még nem jelenti azt, hogy mondjuk egy fradista ezentúl loki-drukker lesz. Vágyunk már a magyar sikerre, mint száraz talaj az esőre... :)
 
Oldal tetejére