Folytasd a történetet...2. rész

vercsy85

Új tag
A lezárt épületben síri csend honolt, még a lélegzetek vételét sem lehetett hallani, amikor hirtelen furcsa neszre lettek figyelmesek...
 

vercsy85

Új tag
Leesett egy pohár. A következő pillanatban már lesett vagy húsz is, és össze-vissza esett le a földre minden, mintha valaki dühöngene , és törne zúzna odalent a pincében...erre mindenki pánikba esett, és rohantak lefelé a lépcsőn...
 

vercsy85

Új tag
Amikor leértek még jobban pánikba estek, ugyanis nem láttak senkit, sem egy alakot, sem egy árnyat, csak a széthullott tárgyakat...
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Míg egyikük bele nem ütközött egy láthatatlan teremtménybe, és fel sikított, mert nagyon megijedt. Köréje sereglett a kutatók tömege, és sikerült elfogni egy földönkívüli lényt, aki nem is álcázta magát, így megismerhették a földi emberek az őket nyomorgató, rejtőzködő földönkívülieket a maguk rútságában.
 

lumex

Állandó Tag
Állandó Tag
A földönkivűliek nem értették, hogy miért ijedtek meg ezek a fura lények, hisz élő teremtményt soha nem bántottak, csak tanítottak.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Nézzétek milyen rút ez a kicsi szörnyeteg! Ez soha nem tanított senkit a világon, nem hogy embert, de állatot sem, hiszen a kezében ott van a kése, éppen egy embert, és egy disznót darabolt fel, öljétek meg!
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Pórul is járt, mert a kés kiszúra a gyomrát, és szörnyethalt, így a parancsnok azonnal elhamvasztást parancsolt, míg újra valaki kiflinek nem nézi a kést.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Az éhes ember kitámolygott a földalatti barlangba épített emeletes bérházszerű épület kapuján, és a védőöltözetben készenlétben álló nyakig felfefegyverzett katonák azonnal odarohantak, és a kórházi sátorba vezették, ahol azonnal kezelésbe vették a védőöltözetbe öltözött kórházi orvosok, és személyzet hada.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Rengeteg biorobot áramlott ki a földalatti város pincéjéből. Először a katonák ledöbbenve álltak, majd a fegyvereikhez kapva lekaszabolták a maradék támadó hordákat, így a föld végre megszabadult a földönkívüliek támadásától.
 

Prjucsok

Állandó Tag
Állandó Tag
No de most mihez kezdjenek ezzel a rengeteg katonával? Eddig szükség volt rájuk a földönkívüliek miatt, de most gyorsan munkát vagy egyéb elfoglaltságot kellett találni mindegyiknek, mielőtt eszükbe jut, hogy a kezükben levő fegyverrel nemcsak földönkívülieket lehet fejbe verni.
 

Prjucsok

Állandó Tag
Állandó Tag
Néhány megélhetését vesztett katona összeállt, és kitalálta, hogy vándorcirkuszt fognak alapítani, úgyse félnek semmitől, még a cirkuszi oroszlánoktól és tigrisektől se. Sőt, kést dobálni is tudnak.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Még egy megyényi távolságot sem értek el, mikor a parancsnokuk előtt találták magukat, mert fegyvereket tulajdonítottak el, így azonnal a rács mögött találták magukat.
 
Oldal tetejére