Hírek Mélyül a konfliktus Kanada és India között, újabb embert tartóztattak le gyilkosság gyanújával



Kanadában újabb indiai állampolgárt tartóztattak le Hardip Szingh Nidzsar szakadár szikh vezető meggyilkolása ügyében – írja az MTI a helyi hatóságok közlése alapján. A 22 éves, Kanadában élő Amandip Szinghet gyilkosság gyanújával tartóztatták le.



A rendőrség május elején már három, ugyancsak több éve Kanadában élő indiai állampolgárt letartóztatott az ügyben, mely diplomáciai konfliktushoz vezetett Kanada és India között, miután Justin Trudeau kanadai miniszterelnök tavaly szeptemberben azt mondta: hiteles bizonyítékok vannak arra, hogy Újdelhi által megbízott ügynökök állnak a gyilkosság mögött.


Az 1997-ben Kanadába érkezett Hardip Szingh Nidzsar egy Indián belüli független szikh tagállam létrehozásáért küzdő mozgalom aktivistája volt. Holttestét tavaly június 18-án a Brit Columbia tartománybeli Surrey-ban, a Guru Nanak Szikh Gurdvara templom parkolójában álló autójában találták meg. Nidzsart az indiai hatóságok terrorizmus és gyilkosságra való összeesküvés vádjával körözték. A férfi az ellene felhozott vádakat kanadai sajtójelentések szerint mindig is tagadta.

1715496816914.jpeg
 
Mindig vannak elvakultak akiknek elég egy célt mutatni és már rohannak is.
Persze lehet bevándorlás elleni célokra is felhasználni az esetet. Ráadásul a világ ismét arra mozdult el hogy ha valamit el akarnak érni akkor nem számít a módszer.
 
Persze lehet bevándorlás elleni célokra is felhasználni az esetet
Canada bevandorlo orszag szaz ezrevel fogad minden evben es minden honan bevandorlokat.
Itt szeretik tisztelik megbecsulik azt aki ezt az orszagot valassztja hazajaul es nem uldozik nem lepnek fel a bevandorlok ellen soha semmilyen temaban.
 
Canada bevandorlo orszag szaz ezrevel fogad minden evben es minden honan bevandorlokat.
Itt szeretik tisztelik megbecsulik azt aki ezt az orszagot valassztja hazajaul es nem uldozik nem lepnek fel a bevandorlok ellen soha semmilyen temaban.
Legyen így de, a hír pont arról szólt hogy három bevándorló megölt egy negyediket.
 
Minden nacioban vannak gyilkolasra hajlamos emberek. Mikor mi kijottunk szinten volt egy honapon belul 3 gyilkossag amit magyarok kovettek el.
London /Ontario 1988
Naponta vannak gyilkosagok ongyilkosok. Sok ember mast kepzelt el mint amit talalt itt Canadaba. Sok csalodas csaladi tragedia szinten minden nacioba meg van. Mi ano a magyar esetekrol gyorsan tudomast szereztunk, es nem csak Londonba hanem Torontoba es mas varosokban is volt egy-ket borzalmas gyilkosag .
Feltekenysegbol, eletbiztositasi csalas es sok sok mas buncselekmeny.
Szombaton megyek egy temetesre 30 eves fiu kiugrott a 16. emeletrol Nagyanyjaval egy napon erkeztunk Canadaba a repulon ismerkedtunk meg .
A rendorseg vizsgalodik meg mindig nem biztos magatol lett ongyilkos vagy valaki segitett neki.
Egy bevandorlasi hivatal se tudja vagy feltetelezi barkirol, hogy itt buncselekmenyt , gyilkosagot fog a bevandorlo elkovetni, egy ket vagy 10 ev mulva.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,169
Üzenet
4,811,546
Tagok
616,289
Legújabb tagunk
Glassfep
Oldal tetejére