Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Atyaman

Állandó Tag
Állandó Tag
Anne Rice: Interview with the Vampire

Azt leszámítva, hogy néhol vontatott és unalmas, meg hogy a narrátor, Louis, szinte folyamatosan nyavalygott, végül is egész szórakoztató. Arról nem is beszélve, hogy klasszikus mű, szóval a zsáner rajongóinak egy olvasást mindenképp megér. De nem lett a kedvencem az is biztos :)
 

orcla

Állandó Tag
Állandó Tag
José Rodrigues Dos Santos: Az isteni formula

Az eddigi egyik legjobb könyv, amit eddig olvastam.
 

Pruntyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Philippa Gregory: A másik Boleyn lány
Nagyon erdekes, olvasmanyos konyv. Ajanlom mindenkinek aki szereti a tortenelmi konyveket. Engem teljesen elvarazsolt, amig olvastam, en is ugy ereztem mintha ott elnek a kiranyi udvarban es mindez a szemem elott zajlana... Anyakent engem leginkabb a Boleyn lanyok anyjanak szivtelen viselkedese razott meg leginkabb; sok mindent el tudok kepzelni, hogy igy zajlott, zajlik a hatalom korul, de azt, hogy egy anya ennyire erzeketlenul tudjon a sajat gyerekeivel viselkedni azt nem...
Ennek ellenere nagyon jo konyv volt, olvastatta magat. :o)
 

FTibi

Állandó Tag
Állandó Tag
Puskin elbeszélései
eszméletlen finom humora van és nagyon szépen mesél
kár, hogy több műve befejezetlen maradt
 

Atyaman

Állandó Tag
Állandó Tag
Szergej Lukjanyenko - Világok őre
A kritikákban kapott hideget meleget. Tegyük hozzá valahol jogosan, ám ennek ellenére mégis nagyon szórakoztatónak találtam. Az Őrség sorozat minőségét nem sikerült elérnie, de azt igen, hogy kíváncsian várjam a második részt (már ha megjelenik magyarul). Azoknak ajánlom, akik egy könnyed, szórakoztató fantasy-t olvasnának, ami a humort és itt-ott a magvasabb gondolatokat sem nélkülözi.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére