Hírek Schrödinger rendszámtáblája miatt indult eljárás egy Porsche tulaj ellen Kanadában

Hiányzó rendszámtábla miatt állítottak meg egy Porsche Panamera 4S-t a kanadai rendőrök Ontarióban, aztán jött a csavar.

Amint kiderült, a sofőr a filmvilágból merített ihletet.

A Porschénak ugyanis mégiscsak volt rendszáma, ám azt egy utólagosan beépített elektromos eszköz elfedte. A rendszert a vezetőülésből, egy gomb segítségével lehet aktiválni. Ekkor redőny módjára egy fekete burkolat ereszkedik le a rendszámtábla elé.

A rendszámtábla eltakarása természetesen törvényellenes, így a Panamera tulajdonosa ellen eljárás indult. A sofőr az eszköz segítségével szerette volna megúszni az autópályadíjakat, illetve esetleges gyorshajtási bírságokat.

Gulácsi Bence



1683793965826.png
 
Manus 150-el száguld és feltunik mogotte egy rendorauto.
Felgyorsit 180-ra, mire a rendor bekapcsolja a szirénát am,i utan a manus ijedten megáll.
Rendőr:
- Na ide figyeljen! Muszak vegen járok, ma nagyon rossz napom volt. Egyetlen elfogadhato érvet mond nekem erre a szaguldasra, elengedem!
- Biztos ur! A feleségem tegnap szokott meg egy rendorrel! Azt hittem őt hozzak vissza!
- Na menjen...
 
Én olyat láttam, ami egy falevélre hasonlít, mágneses, és távirányítóval vezérelve leesik, ha a rendőr megállítja! Motornál pedig a bowdenes megoldás is jó, arra biztos, hogy börtönbe kerüljön!:)
 
Mikor kijottunk akkor lattam eloszor ilyen csoda autokat, dolgoztam is a repteren autokolcsozonel soforkodtem , jobbnal jobb szinte uj autok 2-3 ezer km volt bennuk. Ezek a luxus autok legyen sport vagy barmi szinte pillanatok alatt mar a 2 -be 70-80km nel jarnak. Sokat filoztam hol is lehet 5 sebesseges csoda autokat kihasznalni mikor egesz Canada teruleten autopalyakon 90/km a max sebesseg. Harmas fokozatnal mar 100 felett jarnak.

Van meg egy storym az autokrol. A baratnom vett egy tuzpiros sport autot /30ezer $ korul. Ontario Lonbol jottunk Torontoba o az uj autojaval mondvan be kell jaratni , en a 14 eves oreg regi amerikai autoval aminek csak a torka volt veres. Senki szinte nem volt az autopalyan mar 140-150 km jartunk mikor eszrevettem hogy jon egy rendor utanunk. o szepen lassitott mert elobb vette eszre a kiseronket, en meg nyomtam. Mire eszbe kaptam az ideg kerulgetett elkapnak mennyibe is fog kerulni nem -e visznek be minden megfordult a fejem. Nem engem allittak meg hanem ot, az en csotrogany autombol nem neztek ki hogy meg birja a sebesseget meg se kottyant neki a 150 km/ora
Ez jo 30 eve volt es $200 megbuntettek, amit nem fogadott el es birosagra ment.
Szolidalitasbol elmentem vele a targyalasra, de ki kellett jonnom mert nem birtam ki rohoges nelkul. Elmeselte a bironak hogy ez a civil rendorauto ot uldozte .O Mo-on taxis volt es tobbszor molesztaltak a vendegek, es azt hitte hogy ok is ilyen molesztalok ,mert megeloztek ot es utana lemaradtak majd megint utana eredtek stb.
A rendor azt mondta hogy probaltak leinteni de ment 170-nel es feltek hogy nincs eleg gyakorlata a nonek nehogy balesete legyen igy csak akkor probaltak megallitani mikor kevesebbel ment.
Biro leadott egy litaniat hogy nem szabad igy kozlekedni be kell tartani a torvenyeket stb , de azert elengedett valamennyit a buntetesbol mert mikor mondta hogy egyedulallo anyuka ket gyerekkel neki nincs penze stb.
Soha tobbet nem fog 90-nel tobbel menni, akar megeskuszik ra. Soha nem vennek sport kocsit ,mert az valahogy a rendorok jobban raszallnak mert eleve mind tobbel megy mert pillanatok alatt mar tul is lepte a sebesseget,a sport kocsis nagy valoszinuseg hogy kaszirizhatnak a rendorok.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,944
Tagok
615,863
Legújabb tagunk
Batteriestaz
Oldal tetejére