Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

tapiir

Állandó Tag
Állandó Tag
A magány és az egyedüllét között óriási különbség van. A magány a másik hiánya. Az egyedüllét viszont önmagunk jelenléte.
OSHO
 

tapiir

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. Amikor iskolába mentem, és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet.
John Lennon
 

tapiir

Állandó Tag
Állandó Tag
Bármit teszel, tedd olyan teljességgel, ahogyan csak lehetséges. Ha örömöt lelsz a sétában, az jó! Ha hirtelen úgy érzed, nincs benned több késztetés vagy vágy a továbbhaladásra, azonnal ülj le; egyetlen lépést sem szabad tenned akaratod ellenére. Bármi történik, fogadd el, és élvezd; semmit ne erőltess, mert amint magadra erőltetsz valamit, két részre hasadsz. Ha beszélni támad kedved, beszélj; ha szívesebben maradsz csendben, akkor hallgass - tedd, ahogy érzel.
Osho
 

tapiir

Állandó Tag
Állandó Tag
Tapasztaltál-e, tettél-e, gondoltál-e vagy éreztél-e bármikor bármit is a moston kívüli időpontban? Gondolod, hogy valaha is fogsz? Történhet-e vagy létezhet-e bármi a moston kívüli időpontban? A válasz nyilvánvaló, ugye?
Tolle
 
Oldal tetejére