keresztszemes minták - kivarrva

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Hajni1967

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Hajni!

Engem még az érdekelne, hogy milyen anyagot használtál a keretezéshez, meg a hátlaphoz!

Egyébként pedig óriási gratuláció a két párnához, mert meseszép!

Köszi szépen, szerintem is meseszépek, de igazából a patchworktól lettek ilyen meseszépek ( és élőben még szebbek mint a képen :), és azt tündéri kolléganőm csinálta. Odaadtam neki a kivarrt mintát, és megkértem csináljon belőle párnahuzatot.
Csak mikor pár napja hozta, akkor ámultam, bámultam, mit hozott ki belőle, ő vette az anyagokat is,választotta a színeket, és találta ki milyen legyen.
De ő is szokott itt lesekedni, bár ő inkább a gyöngyfűzés és a patchwork nagymestere, már kisebb keresztszemesekhez is hozzáfog, megkérem holnap írja meg neked milyen anyagokat használt. ( Ami a fotón fényes, az szatén) Így hogy rákérdeztél, most jöttem rá, hogy a hátát is érdemes lett volna lefotózni, mert az is nagyon jót mutat. Az csak 2 szín és egyszerűbb(nek tűnik)

Üdv
Hajni
 

Agnesordog

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
nagyon tetszenek a keresztszemes munkáitok. Én még nem csináltam ilyet, adnátok ötletet, hogy kezdjem el? Tudom, h vannak előre megrajzolt képek amiket meg lehet venni. Azzal kezdjem?
Szia !
Szerintem NE azzal !!! Az borzasztó !
Szerintem valami apró, de használati tárggyal, könyvjelző pl.
Indokaim : kevés hozzávalóra van szükség , sőt vennék egy készletet, mert abban mindent adnak !!! És ha elkészültél, minden nap símogathatod, hogy EZT ! én készítettem ! Ha mégsem tetszik neked ez a fajta időtöltés, csak azt az 1200,.Ft költötted rá, nem profi fonalakat, anyagot hagysz magad után, sajnálva a sok pénzt.
Egyébként nem az elkészült sok kép, tárgy a legföbb jó a varrásban , hanem az a megnyugvás, az egész napi rohanás után, a kikapcsolódás , mert hiába mintát nézve varrsz, nem lehet közben gondolkodni, mert a szellemedet , a teljes figyelmedet igényli ez a munka. így mikor leülsz, megszűnik kis idő mulva a világ, és csak a tű, az anyag és a minta létezik !
Nekem pl látszódik a munkámon az ideg, és a megnyugvás rész is!
Na jól van túl sokat szövegeltem, megyek varrni !
Jó öltögetést !!!! Én azt tanácsolom vágj bele és ismerd meg a saját kezemmel alkotás örömét, és ne foglalkozz azokkal, akik csodabogárnak tartanak !
Ezzel mindannyian megküzdöttünk :-
Szép napot.)
 

wzsazsa

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Sziasztok
nagyon tetszenek a keresztszemes munkáitok. Én még nem csináltam ilyet, adnátok ötletet, hogy kezdjem el? Tudom, h vannak előre megrajzolt képek amiket meg lehet venni. Azzal kezdjem?


Szia, csatlakozom, nehogy előrenyomottal kezdj! Soha nem jó a nyomása, azonkivül agyalni kell egy-egy xszemnél, hogy melyik színnel csináld. Szerintem is kisebb munkával indíts, könyvjelző, kicsi képek, biscornu, és valóban jobb, ha készletet veszel. Felhívom a te figyelmedet is, amint már többször megtettem, hogy a keresztszemezés FÜGGŐSÉGET okoz, nem lehet tőle megszabadulni! :) :)
 

Alasseia

Állandó Tag
Állandó Tag
Halihó!

Először is szeretném megköszönni, hogy a "mintagyűjtős" fórumra olyan sok szép mintát töltöttetek fel, így én is sok-sok gyönyörű mintával lehettem gazdagabb, amint jó lesz a gépem köszönetképpen én is felteszem a kis gyűjteményemet, hátha valaki azoknak fog nagyon örülni úgy, ahogy én örültem amikor gyűjtögettem!

Bevallom trallala fan lettem! :D
Mégegyszer köszönöm a sok gyönyörű mintát!

S mire végignéztem a sok gyönyörű kihímzett kézimunkát én is kedvetkaptam, hogy megmutassam a kis "munkáimat"
Ezek az első kis munkáim, van közöttük gobelin kép is, de bevallom őszintén a keresztszemes hímzés maradt a nagy szerelem!

380069_51138_n.jpg


380071_59850_n.jpg


380078_69253_n.jpg


Ez egy egészen apró kis mintácska volt, mikor elkezdtem hímezni még én sem tudtam milyen szép lesz, amikor kész lesz!

380074_61443_n.jpg


380073_30969_n.jpg


380077_34152_n.jpg
 

Alasseia

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretnék tanácsot kérni képkeretező ügyben. Budapesten, ahol élek és dolgozom, sajnos nincs megbízható és szépen dolgozó képkeretezőm.
Előre is köszönöm a jó tanácsot!

Nagyon örülök, hogy itt lehetek közöttetek!
 

wzsazsa

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Szia Alessia,

én a Király utcába járok (Deák tértől 2-300 méter), nem a legolcsóbbak közül való, de szépen, megbízhatóan dolgoznak. Az Anker közben - szintén a Deák tértnél - is van egy, ott még nem dolgoztattam.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére