UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát én nagyon sajnálom de nem hiszek az egész földönkívüli dologban.
Különös dolgok történtek már a Földön ,de bebizonyították a tudósok,hogy emberi kéz által keletkezett.Akik hisznek a szellemekbe és látják őket,azok természetesen a földönkívüliekbe is.
Több tudományos filmet láttam e témával kapcsolatba ,megkérdeztek olyan embereket akik azt állították,hogy elrabolták a földönkívüliek,de bebizonyították,hogy csak a képzeletük játszott velük.
Többször van a televízióban ilyen ismeretterjesztő film.,és vannak könyvek melyek erről a témáról szólnak.Ajánlom mindenkinek és utána döntse el ,hogy vannak e földönkívűliek.

Ma már mindent be bizonyítottak..még azt is ami nincs.
Ilyen a Darwini elmélet is,ami egy tökéletetlen félrevezetés..

Miért történne ez másképpen az ezotériával,régészettel,földönkívüliekkel,vagy a szellemekkel kapcsolatban?

Egyébként összefügg minden mindennel.

Persze sokan akkor sem fogják elhinni ha a fejük tetejére esik egy ufó.Mert a legtöbb mai ember mentális beteg.

Aurikus gondolati körforgásuknak a rabjai,akik a bal agyféltekes,pusztán fizikai illetve materiális,megközelítésükben fogják fel a világot.Ami csak kis részben fedi a teljes egészet..
És pont a lényeg marad le..!

Ezt persze nagyban köszönhetjük az oktatási rendszertől kezdve a kormányokig,de nem ők az egyedüli felelősek..

Persze csak így vannak kellőképpen,elkábítva az életszínvonal megszállottság számtalan hülyeségével.
(a baj az hogy a hangsúlyt kizárólag erre helyezik)

Így irányíthatóak,ráadásul saját maguk rabszolgái is egyben.

Ahelyett,hogy végre föleszmélnének,és rájönnének,hogy vannak ablakok is a "tornyukban" csak fel kéne húzni a redőnyt,sőt ha tovább mennek ajtót is találnak kilinccsel!


És még mindig ugyanazok a már rég megválaszolt kérdések merülnek fel,a fejükben,aztán gyorsan meg is válaszolják maguknak a már betanult módon..

De akik a lélek létezését sem ismerik el,azoktól végképp nem várom el hogy"ufókról"társalogjunk érdemi szinten.
Mert anélkül az egész csak Hoax színvonalon marad..
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Baromi nagy forgalom van a vilagurben. Nemsokara kozlekedesi lampakat kell felallitani.:..:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/X-RPWhigpQg?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/X-RPWhigpQg?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Azthiszem Frank, hogy tévúton kaptatsz, fújtatsz, amikor Paál Zoltánt gúnyolod, akkor is, ha ez jólesik bölcs lelkednek és nagy elmédnek.

Kedves Bihar!

Ha úgy érzed, hogy mondatommal Paál Zoltán munkáját és emlékét gúnyoltam, itt a nyilvánosság előtt kérek bocsánatot.

BOCSÁSS MEG kedves Bihar, nem állt szándékomban!!!!!!

Én csupán annyit szerettem volna kicsikarni Tőled, hogy mond el nekünk a saját véleményedet. Az egy nagyon kényelmes megoldás, hogy: - az adott témával kapcsolatban XY azt mondta, hogy .../idézet/. Ezt akkor lehet alkalmazni, amikor információt akarunk megosztani.
A víz témakörét, viszont Te dobtad be, így szerintem jogosan szeretném /szeretnénk/ tudni a Te véleményedet. Ha véleményed megegyezik valaki más véleményével, akkor írd oda, hogy igen, én XY véleményét tudom elfogadni, és akkor az már a te véleményed is.

Ez a "halvány lila köd" csak ködösítés. Mi a véleményed?

Ha egy "felhő" kilép egy bolygó légköréből, akkor megfagy? Kialakulhat jégmeteor? Beléphet egy másik bolygó légterébe ..... Mi a feltétele annak, hogy ott megmaradjon, mikor nem vándorol tovább?
Nem kell az egészet egyben megválaszolni! Csak egy kicsi részt, tegyél hozzá, de a Te váleményedre lennék kiváncsi.

Előre is köszönöm!

Baráti üdvözlettel: Frank
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Hát én nagyon sajnálom de nem hiszek az egész földönkívüli dologban.
Különös dolgok történtek már a Földön ,de bebizonyították a tudósok,hogy emberi kéz által keletkezett.Akik hisznek a szellemekbe és látják őket,azok természetesen a földönkívüliekbe is.
Több tudományos filmet láttam e témával kapcsolatba ,megkérdeztek olyan embereket akik azt állították,hogy elrabolták a földönkívüliek,de bebizonyították,hogy csak a képzeletük játszott velük.
Többször van a televízióban ilyen ismeretterjesztő film.,és vannak könyvek melyek erről a témáról szólnak.Ajánlom mindenkinek és utána döntse el ,hogy vannak e földönkívűliek.

Ne sajnáld,én sem "hiszek" benne.

Szóval ufo nincs,ezt értem . De azt már kevésbé, hogy miért kellene a "nincs"-ről olvasni vagy esetleg tévét nézni? Minek az ismeretterjesztés olyanról,ami nem is létezik?

Ui.: Egyet azért nem árt tudnod:a valóság felülmúl minden képzeletet!!
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
A halvány lila köd az, ami körűllengi a dolgot a víz körűl. Ez a szerencsétlen BRISBANE a megmondhatója, hogy még településeinket sem tudjuk megvédeni a víztől, nemhogy a keletkezéséről tudnánk valami okosat..ennyire ostobák lennénk?
Azthiszem Frank, hogy tévúton kaptatsz, fújtatsz, amikor Paál Zoltánt gúnyolod, akkor is, ha ez jólesik bölcs lelkednek és nagy elmédnek. Miután szó sem volt itt róla.. a szög és a zsák..eurokonform esete forog fenn. De csak forogjon, nem okoz semmit. A tér ugyanis légüres.
Csodásak a Mars orbiter képei, az egyiken éppen egy üvegszálas légy majd egy szúnyog repül át...hová is? Űrhajó pedig nincs is a képeken,,,hová ment az égi homályban?

Miből gondolod,hogy túlsúllyal küzd?
Ha már víz,és árvíz:aki volt olyan ostoba és betemette az árkokat,azok most szívják. Vagyis a földjeik....

Te hol láttad az "üvegszálas legyet"? Lemaradtam valamiről? :confused:

Rosszul emlékszem,hogy a "vízügyet" Te említetted először?
Most már igenis tessék megmondani,hogyan lett az ősleves a Földön? Kitől,mitől, miért,de legfőképp hogyan?

Bocsánat,még egy kérdés: hogyan lehet valaki bölcs,ha tévúton jár? Nekem az ilyesmit lengi körül "lila köd"......
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Úgy tüntetsz fel kedves Frank, mintha saját vélemény nélkűli, csak mások écáira hagyatkozó humanoid lennék a Tűzföldről. Ez is természetesen gúnyolódás és lekicsinylés. Annak bizonyítása pedig nagyon hosszú lenne, hogy nem így van, véleményem kialakulása pedig egy hosszabb időszakban végzett célzott ismeretszerzés eredménye. Legalábbis azthiszem.
Meggyőződéssel rendelkezem arra vonatkozóan, hogy bizonyos dologok igazak még az őstörténelemben is. A Húsvét szigetek nem Haifánál vagy Londonnál voltak..Ezeket a meggyőződéseket pedig számomra nem könnyű módon szeretem, sok év alatt, mindenféle forrásból. De a források igazáról is meggyőződtem sokesetben, ha erre mód nyílt. Mamár pedig azokról az alapdolgokat nem kell elővennem, vagyis nem kell magam is győzködnöm, jól körűljártam a dolgokat. Ennyi.
Persze mindent lehet vitatni, a vitaírat is vitatható és a vitázó felfogása is negligálható. Ennek könnyebb útjai és nehezebb útjai vannak.
Nem tulzottan érdekelnek különben a vélemények Paál Zoltánról sem és másról sem. Nem is tartoznak ide. Az első mondat után megmondom ki vagy számomra bölcs vitázó..
Szerintem a földi víz keletkezése azért is vitatott, mert több folyamat együttes eredménye lehet, mindenki szeret egyszerűsíteni és csak egyben gondolkodik...Itt az a poén, hogy mamár nagyon bonyolult dolgokra képes műholdak stb vannak, de ez a kérdés még eléggé nyitottnak látszik. Ráadásul a Föld "életében" sok zűrt okozott a víz, akkor is ha csak megfagy, akkor is ha folyékony, vagy gőz marad. Biztosan tévedek, de a köpeny felsőbb -még nem szilárd- kőzeteinek sokmillió éves kémiai átalakulása során keletkezhetett ennyi víz, továbbá a későbbi vulkánosság során. Ez a gőz pedig eleinte a Földdel együtt keringett. Senki sem tudja megmondani, hogy a földi vulkánosság mennyi ideig tartott intenzíven...Közelebbi tudnivalóról egy jó geológust kellene megkérdezni. Jómagam csak vízellátással foglalkoztam, ami nem nagy ügy.
Nade hogyan keletkezett a Földön a víz?
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kedves Kyra!<o></o>
<o></o>

Én sem hiszem, hogy a Mars megszállásával itt, és most kellene foglalkoznunk.<o></o>
A Mars példájából engem csupán az érdekel jelenleg, hogy a mágneses mező részleges, vagy teljes hiánya, a légkörben megtalálható anyagok folyamatos elvesztését eredményezheti. Így természetesen a légkörben található víz elvesztését is.<o></o>
<o></o>

Ezzel kapcsolatban a kérdésem csak és csupán annyi, hogy szerinted illetve szerintetek, mi történhet a vízzel amikor elhagyja egy bolygó légkörét.<o></o>
<o></o>


Először is, azokkal a pofonokkal ne törődj, amiket neked adnak, csak azzal, amit te adsz másnak. kiss

A kérdéseddel kapcsolatban a következőt mondanám neked (de csak azért válaszolok erre a kérdésedre, hogy lásd mennyire buta vagyok a fizikához):

Ugye azt állítja néhány ősi nép, hogy jön a "világvége", ami talán azért következik be, mert a Föld elveszíti - talán napokra - a mágneses mezőt, amely még az emberi agy működéséhez is elengedhetetlenül fontos.

Én csak a logikámra támaszkodva feltételezem, hogy ebből nem következhet, hogy a víz is eltűnjön a Földről vagy egykor a Marsról.

Azt ugyan nem tudom pontosan, hogy a gravitáció és a mágneses mező milyen viszonyban van egymással, de remélem a gravitáció nem tűnik el, mert akkor nem csak a víz száll el az űrbe, hanem még mi is ingyen űrutazáson veszünk részt! ;)

Ne haragudj, sajnos csak ennyi telik tőlem.

Bihar meg csak hadd mérgelődjön, te pedig ne sértődj meg! Pitti sem sértődött meg, kövesd a példáját. Van itt hely bőven mindenkinek, aki csipkelődni szeret az általában örül, ha elég eredményesen teheti...:p
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Jelentem:elolvasva. No comment :cool:

(A "lecke" Neked is fel van adva.)

Hajaj, ez igen fenyegetően hangzik! Jobb ha felkötözöm amit lehet.
help2.gif



Máris megyek a weblapodra, hogy megkeressem a leckét!
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Szerintem a földi víz keletkezése azért is vitatott, mert több folyamat együttes eredménye lehet, mindenki szeret egyszerűsíteni és csak egyben gondolkodik...

Itt az a poén, hogy mamár nagyon bonyolult dolgokra képes műholdak stb vannak, de ez a kérdés még eléggé nyitottnak látszik. Ráadásul a Föld "életében" sok zűrt okozott a víz, akkor is ha csak megfagy, akkor is ha folyékony, vagy gőz marad.

Biztosan tévedek, de a köpeny felsőbb -még nem szilárd- kőzeteinek sokmillió éves kémiai átalakulása során keletkezhetett ennyi víz, továbbá a későbbi vulkánosság során.

Ez a gőz pedig eleinte a Földdel együtt keringett. Senki sem tudja megmondani, hogy a földi vulkánosság mennyi ideig tartott intenzíven...Közelebbi tudnivalóról egy jó geológust kellene megkérdezni. Jómagam csak vízellátással foglalkoztam, ami nem nagy ügy.
Nade hogyan keletkezett a Földön a víz?

Köszönöm! Szerintem, nem tévedsz!
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Először is, azokkal a pofonokkal ne törődj, amiket neked adnak, csak azzal, amit te adsz másnak. kiss

A kérdéseddel kapcsolatban a következőt mondanám neked (de csak azért válaszolok erre a kérdésedre, hogy lásd mennyire buta vagyok a fizikához):

Ugye azt állítja néhány ősi nép, hogy jön a "világvége", ami talán azért következik be, mert a Föld elveszíti - talán napokra - a mágneses mezőt, amely még az emberi agy működéséhez is elengedhetetlenül fontos.

Én csak a logikámra támaszkodva feltételezem, hogy ebből nem következhet, hogy a víz is eltűnjön a Földről vagy egykor a Marsról.

Azt ugyan nem tudom pontosan, hogy a gravitáció és a mágneses mező milyen viszonyban van egymással, de remélem a gravitáció nem tűnik el, mert akkor nem csak a víz száll el az űrbe, hanem még mi is ingyen űrutazáson veszünk részt! ;)

Ne haragudj, sajnos csak ennyi telik tőlem.

Bihar meg csak hadd mérgelődjön, te pedig ne sértődj meg! Pitti sem sértődött meg, kövesd a példáját. Van itt hely bőven mindenkinek, aki csipkelődni szeret az általában örül, ha elég eredményesen teheti...:p

Kedves Kyra!

A fent leírtakhoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy kiss !!!!

..
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
"..honnan tudod hogy eredeti..mert eleve nem lehet eredeti,mert a marson csak sivatag,és sziklák vannak."

Persze mert azt mondták akkor az úgy is van,miért hazudnának..
Nem is olyan régen még azt is letagadták,hogy egyáltalán lehet víz a Marson,most-már óvatosabban fogalmaznak,mert a pólusok jégsapkáit már problémásabb lett volna elfedni a fotókon..
Ezek a fotók egyébként a Nasa fotói..

Forrás: thelivingmoon.com/43ancients/02files/Mars_Blue_Bird_Life_01.html

antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap100119.html

Észbontóak ezek a képek! Ami pedig eszembe jutott "a marson csak sziklák vannak.." szövegről, az egy cikk, ami David Southwell Rejtélyes esetek című könyve alapján íródott.


"Összehangolt szabotázs?

Az egyik legkülönösebb dolog az orosz Phobos-szondákkal történt. Az 1988-ban indított szondák a Phobost, a Mars kisebbik holdját indultak felfedezni.
mars-phobos460.jpg

A Mars a holdjával

Az oroszokat a hold szabálytalan röppályája érdekelte, ami miatt sokan mesterséges égitestnek tartották azt. Az első szinte azonnal elpusztult azután, hogy elhagyta a Földet. A Phobos-2 eljutott a Marsig, a Phobos felszínén pedig készített egy fényképet egy kerek árnyékról. Röviddel ezután a szonda megsemmisült. Az utolsó fénykép, ami megérkezett Oroszországba, nem kapott nyilvános minősítést, mert annyira szokatlan dolgokat ábrázolt.

A Mars Observer esete szintén bizonyítja, hogy valami nincs rendben. Mielőtt 1992-ben felbocsátották volna a Marsra, a NASA technikusai még egyszer megvizsgálták, és belenézve elszörnyedtek: tele volt ugyanis szeméttel, fémdarabkákkal, porral, papírral és gipsszel. Abban mindenki egyetértett, hogy azt a korábban a vidéken átsöpört Andrew hurrikán nem hordhatta a belsejébe...."
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
"Összehangolt szabotázs?


Röviddel ezután a szonda megsemmisült. Az utolsó fénykép, ami megérkezett Oroszországba, nem kapott nyilvános minősítést, mert annyira szokatlan dolgokat ábrázolt.
Annakidejen volt egy hang felvetel ami a kiloves elott figyelmezteti a ruszkikat, hogy ha fellovik akkor el lesz pusztitva.
Aztan talan valahol meg fent van az a bizonyos utolso kep a weben amit kiszivarogtattak. Egy kb 40 km hosszu targy "parkol" a Phobosznal.:111:
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Én csak a logikámra támaszkodva feltételezem, hogy ebből nem következhet, hogy a víz is eltűnjön a Földről vagy egykor a Marsról.

Azt ugyan nem tudom pontosan, hogy a gravitáció és a mágneses mező milyen viszonyban van egymással, de remélem a gravitáció nem tűnik el, mert akkor nem csak a víz száll el az űrbe, hanem még mi is ingyen űrutazáson veszünk részt! ;)

Ha a garvitáció megtartja a vizet a bolygó belsejében, akkor olyan bolygó belsejében is lehet élet, ahol a felszinen nem látunk semmit.

Ha van víz, akkor olyan bolygón is fenn lehet tartani az életet, ahol egyébként nincs meg a feltétele, hogy ott kialakuljon.

Légzés, fény, energiaellátás megoldható.

Még az is lehet, hogy a bolygóba telepített űrközpont lesz a befutó?

..
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Észbontóak ezek a képek! Ami pedig eszembe jutott "a marson csak sziklák vannak.." szövegről, az egy cikk, ami David Southwell Rejtélyes esetek című könyve alapján íródott.
"Összehangolt szabotázs?
Az egyik legkülönösebb dolog az orosz Phobos-szondákkal történt. Az 1988-ban indított szondák a Phobost, a Mars kisebbik holdját indultak felfedezni.

A Mars a holdjával

Az oroszokat a hold szabálytalan röppályája érdekelte, ami miatt sokan mesterséges égitestnek tartották azt. Az első szinte azonnal elpusztult azután, hogy elhagyta a Földet. A Phobos-2 eljutott a Marsig, a Phobos felszínén pedig készített egy fényképet egy kerek árnyékról. Röviddel ezután a szonda megsemmisült. Az utolsó fénykép, ami megérkezett Oroszországba, nem kapott nyilvános minősítést, mert annyira szokatlan dolgokat ábrázolt.

A Mars Observer esete szintén bizonyítja, hogy valami nincs rendben. Mielőtt 1992-ben felbocsátották volna a Marsra, a NASA technikusai még egyszer megvizsgálták, és belenézve elszörnyedtek: tele volt ugyanis szeméttel, fémdarabkákkal, porral, papírral és gipsszel. Abban mindenki egyetértett, hogy azt a korábban a vidéken átsöpört Andrew hurrikán nem hordhatta a belsejébe...."

Így van Kyra a Phobos példája is tökéletes.A műholdak meghibásodása/megsemmisülése biztos hogy nem véletlen volt,mert véletlenek nincsenek..ahogy Sirkan mondaná.

Én már csak arra lennék kíváncsi,hogy meddig tudják még hülyíteni az embereket,a szó szoros értelembe vett "semmivel"..

Mert néha dobnak egy gumicsontot,egy kis jég,vagy baci formájában és máris fülig érhet a szánk..
De a velős-csontot egyből elvennék,de már késő mert melyik kutya ereszti..?

A Phobos-nak már önmaga a létezése is abnormális szerintem..

Újabb szép képek a marsi erdőkről..
"Marson Nincs élet"!
Máris gyorsan magyarázkodnak az első mondatban :
They might look like trees on Mars, but they're not.
( Azok marsi fáknak néznének ki, de nem azok! )

De igen ezek "sajnos"fák! :( :)
forest_on_mars1.jpg

forest_on_mars2.jpg



Most már kénytelenek voltak azt is beismerni hogy a holdon van víz jég formájában,én tovább megyek szerintem folyékony formában is van..
A Hold elismert vizes területei: kékkel,és zölddel jelölik a szóban forgó területeket.
mooncabeus_lcross.jpg

Forrás:antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap101025.html

Egy másik érdekesség a Szaturnusz egyik holdja az Iapetus. Jól-láthatóan két darabból összeillesztett égitestről van szó.
Meg sem lepődök,hogy az új fotókon már finomítottak a vonalakon az egyenlítő mentén..
Iapetus-Color-High-Res.jpg
 

1TOTEM1

Állandó Tag
Állandó Tag
Utóbbi képen a Saturnus-holdIapetus elmehetne a Star Wars filmekbe is Halálcsillagnak, bár ott már különbet gyártottak :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére