Melitta
Reakciók pontszáma
51,402

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • megkérhetlek,hogyha nem tudod tolerálni a tagok véleményét,azt ne egyoldalúan cenzúrázd!? nem diplomatikus,és amúgy mi nem vagyunk elkötelezett radikális szélsőbalosok! (sem) munkából élünk (van olyan) Ti mért nem tudtok főzni,könyveket megvenni,filmeket adni?
  Melitta
  Melitta
  Ha toroltem valamit az jogos volt, de valoszinu a regisztraciodat kellene torolni mert olyan stilusba irsz es sertegetsz embereket ami itt nem megengedett.
  M
  mangóban
  Persze hogy mindig ott a szó jogos volt.
  Majd ha nem, rá lesz fogva más dologra.
  trueheart egy régi kizárt lehet mert 2023 tól nem tett több üzenetet mint 10.
  De odaírta a profilodra üzenetét.
  Kedves Melitta!
  Segítségedet szeretném kérni. Én sem látom az ezoterikus letöltések fórumát.
  Nem értem miért. Tudnál nekem segíteni?
  Előre is köszönöm.
  Beka Holt
  Beka Holt
  Kedves Alvaro33!

  Nulla hozzászólással nem is fogod látni. Minimum 20 hozzászólás és állandó tagság kell hozzá.
  • Tetszik
  Reagált: Melitta
  A
  Alvaro33
  Kedves Beka, hálásan köszönöm. Kellemes ünnepeket kívánok mindannyiótoknak.
  Kedves Melitta!
  Segítségedet szeretném kérni. Állandó tagságom ellenére nem látom az ezoterikus letöltések fórumát.
  Kérlek, tedd lehetővé a hozzáférést.
  Előre is köszönöm.
  Kedves Melitta. Nem tudok belépni az ezo feltöltések csoportba. Korábban tag voltam, de most nem megy valamiért. Tudnál segíteni? Előre is köszönöm
  Kedves Melitta! Érdeklődöm, miért nem reagál senki , ha kérek kottát a "kotta, akkord ,dalszövegek oldalon. Korábban flottul" működött. Lehet , hogy köze van ,ahhoz hogy megváltoztattam az E-mail címem. Nem az van amivel ide regisztráltam: Kérlek segíts, mert a zenei előmenetelem az oldal nélkül visszafejlődik/szaxofon/ Előre is köszönettel Kiss Tibor /bocs a nyafogásért
  Szia Melitta!
  Keresnék egy könyvet Dr Csomai Zita meddőségtől a termékenységig
  De nem tudom melyik fórumon tegyem fel ezt a kérdést.
  Köszönöm a segítségedet is előre !
  Kedves Melitta, köszönöm cikkeit, de mint külföldön élő magyar, örülnék neki, ha mindkét oldalról lenne cikk, nemcsak az ellenzéki oldalról, mert így elfogultnak tűnik a magyar kormánnyal szemben, jó lenne azt az álláspontot is megismerni. Köszönöm előre is szíves segítségét.
  Sziasztok info kellene hogy most hogy tudnek Kanadaba menni, mert lehet azt mondani hogy a Magyar megelhetes az egyellö a nullaval probaltam mas Orszagokban de sajnos semmire nem jutottam mert felcigany vagyok es Magyar is. orszagombol is:(:mad2:. Teljesen nullara kerültem semmi mas nincs csak a meneküles. Ha valaki tud jo infot adni azt megköszönnem.
  Elöre is köszi
  • Tetszik
  Reagált: MissAngela
  Melitta
  Melitta
  Szia Sajnos most eleg nehez jonni mert minden le van zarva a Covid miatt. A hivatalaos bevandorlasi oldalt olvasgasd ott tudsz minden hivatlalos infokat megtudni.
  S
  Székesfehérvár JUDIT
  Nem könnyű az élet ma Magyarországon
  Kedves Melitta!
  Nyugdíjas pedagógus vagyok már 4 éve. Aktív koromban nagyon sokszor látogattam az oldal, sok segítséget kaptam és párat adtam is.
  Visszahívtak dolgozni, de gyakorlatilag semmi régi anyagom nincs meg itt keresgéltem, de sajnos nem igazán találtam, megváltozott az oldal.
  Első osztályos oktatási anyagok érdekelnének. Hol találok rájuk?
  Köszönettel: Dozsori
  Melitta
  Melitta
  Hali! 2 evnel regebbi csatolasokat nem tudjuk tarolni, igy is mindig nagyobb szerverre kell koltoznunk , amit viszont anyagilag megoldani lehetetlenek tunik. Az uzembe tartasunk is cernaszalon log, tobb eves anyagokat lehetelen tarolnunk.
  S
  Kedves Melitta!
  Szeretnék hozzáférést kérni az ebook fórumokhoz, régebben sokszor találtam jó könyveket. Azt hittem, hogy ezek már nem léteznek, de most mondta valaki, hogy megvannak, csak zártkörűek.
  Nagy örömet szerezne vele, ha bevennének a csapatba.
  Üdv: Peák Erika
  FLAMINGO
  FLAMINGO
  Kedves Erika!
  Nincs semmi extra jogosultság engedélyezése. A régi hozzászólásaid törlésre kerültek (mivel feltehetően több, mint 2 évesek voltak),
  Ha ismét 20 fölé nő a hsz-eid száma, újra állandó taggá válsz és meglesz a kívánt jogosultság.
  Ka1975
  Ka1975
  nagyon hasznos volt. Köszönöm!
  V
  Sziasztok!

  Szeretném megkérdezni - ha ez nem gond, hogy lehetne - e olyan fórumot vagy témát létrehozni, ahol angol nyelvű könyvek és könyvsorozatok magyar nyelvre - rajongói lefordítását lehetne kérni, - estleges vállalkozó szellemű tagoktól? Mert sajnos sok elkezedett sorozat félbemarad, kimaradnak novellák, epizódrészek, ezért gondoltam jó lenne létrehozni.

  Köszönettel: V.Márti
  Kedves Melitta!Regisztrált tag vagyok, szeretnék hozzáférést kérni az e-book fórumokhoz!
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére