UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Bihar

Kitiltott (BANned)
NA MEGINT ITT A FLUORIDOS FOGKRÉM? EZT VISZONT AZ UFÓK használják az UFÓTENGELY zsírozására.
Nincs 40 000 kunhalom az országban, meg sem közelíti a valós a szám ezt az értéket. Legfeljebb ha 1000 ilyen földmű létezik. Itt egy szó sem esett arról, hogy őseink milyen gombát ettek, mielőtt ilyen halmokat emeltek...esetleg passzióból?
A százhalombattai (száz-halom-báta eredetileg...azaz száz avar pap (báta) sírhalma..akik itt lettek őngyilkosok...) megtekinthető kunhalom is egy temetkezési -hamvasztott fejedelem- sírhelye. Az általam vizsgált Észak-békési kunhalmok semmiféle kört nem alkotnak.
Még Győrffyről jut eszembe, ez a nagyembernek kiemelt valaki bizony egy nagy tévedő is egyben. Hiába a nagyság...és a hozzánemértés síkján van ilyen is. Nemcsak ezért a marhaságért, amit pl az avarokról ír:"az avarok heterogén, a szlávokkal, gepidákkal stb kevert nép volt", hanem azért mert kizárja szegény László Gyulát az általa halványan és halkan elszerénykedett un kettős honfoglalás elméletével együtt...azaz azt bírta mondani erről: ilyen nem volt..pedig volt, de nem kettő, hanem öt.
Még az is ellentmondás ennél az Erdélyben született embernél, hogy állandóan lovasnomádozik...nem jut eszébe: nomád nem épít kunhalmot...amely nemcsak földből áll! A kunhalomok belső szerkezetéről is kellene ám valamit ismerni...Kiváló nyelvész is Győrffy:" a magyar, a mogyer hajdani népnév elhomályosult szóösszetétel" vagyis a ma-gyar...nem értelmezhető szó...de minek kellene ezt tenni..elfelejti, vagy nem ismeri: minden hunfajú nép neve többnyire első fejedemétől származik. Nekünk pedig Magyar (Káma unokája vagyis Berény fia) volt az első..
Úgyhogy Győrffy kunhalom értékei nagyon becsesek lehetnek, azoknak a földönkívűlieknek, akik nem ismerik szélesebben a témát.
A kunhalmok temetkezési helyek, rendszerint urnás temetkezések helyei és fejedelmi síroknak tekintjhetőek, nem földönkívűliek leszállóhelyeinek.
Például Százhalombattán is találtak a kunhalomban egy cserépben hamvakat! Látogatható, meglehet nézni belülről.
Halmokat csak hunfajú népek emeltek halottaiknak. Ez nem mondd ellent akár az amerikai halmoknak sem. Ismerkedni kellene akár Várkonyi Nándor 70 éves könyvével is (Sziriát oszlopai) ebben a tekintetben, de akár Paál Zoltán könyvével is...és akkor a titok nem lenne az.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok szerintem a témába vág (sajnos).
Döntse el ki-ki maga, de én tapasztalatból mondom hogy egyet kell értsek!

"Az egyike a két fő eszközüknek, mellyel az állandó összezavarodottság állapotában tudnak tartani, anélkül, hogy tudnál róla, az a fluorid a vizedben és a fogkrémedben, de ezen kívül még sok más kemikáliát is hozzáadnak a feldolgozott ételekhez, melyek csökkentik a felfogó képességedet és a várható élettartamodat.
A másik eszköz, mely még ennél is hatásosabb az emberek ellenőrzés alatt tartására, s mely meggátolja, hogy valaha is az öntudatukra ébredjenek, az a televízió. A televízió a legdurvább, és legáthatóbb hipnotikus propaganda eszköz, amit valaha feltaláltak a világon.,,

youtube.com/watch?v=jjOW1wEM2BU&feature=related

Roland


Ez bizony így van, ahogyan a video elmondja.

Ha valaki nézi : megcsinálják a Való világot, onnantól kezdve minden bulvár híradás arról szól, és az emberekkel a saját pénzükön megmondatják, hogy melyik "senki 1113-ik" maradjon még egy napot a Villában.

De megérne egy misét a "konyhasónak" eladott termék is, a gyógyszerekről nem is beszélve.

A hiperaktív gyerekek számára feltaláltak egy nyugtató!!! szert.

Milyen ember lesz abból, akit már néhány éves korától nyugtatóznak?

Ha valaki beszed egy!!! levél xanaxot, függővé vált !

A büdös életben nem tud leszokni róla.......és még milliló dolog.

Nem kell ezekre odafigyelni, de akkor aztán nézze meg az illető először a családját, utána saját magát....
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Nem egyedül látta, hanem két barátnőjével. Hogy miért nem beszélnek róla? Nem kell találgatni azt hiszem.

Nem kell találgatni kedves Diomayo! Elég megnézni a bejegyzésedet követő hozzászólást. Tudod vannak olyan emberek, akik, csak úgy tudnak érvényesülni, ha másokat nevetségessé tesznek. Hiába változik az eszköz vagy a név, a módszer és a stílus ugyanaz.
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Az idegenek köztünk élnek, és mi is előállíthatjuk őket?

Az idegenek közöttünk élnek, két egyedfejlődés zajlott le egymás után bolygónkon, a túlélő "furcsa élet" létformái "árnyékbioszférában" bújnak meg a Föld nehezen elérhető pontjain. Paul Davies amerikai fizikus a tudomány fejlődését elősegítő AAAS tudományos szövetség chicagói gyűlésén rukkolt elő elméletével, írja a BBC.

Davies szerint nem kell más bolygókat megcéloznunk, ha új életformákat keresünk. Véleménye szerint ugyanis elképzelhető, hogy volt már bolygónkon egy genezis, amelynek túlélői "árnyékbioszférában" élnek, olyan biokémiai felépítésű életformákként, amelyeket egyszerűen nem veszünk észre. (...)

/forrás:hvg/

Szerintetek létezik a Földön olyan életforma ami eltér a MI életformánktól?
 

Alyx Stranger

Állandó Tag Silver tag
Állandó Tag
Idézet:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border: 1px inset;"> Eredeti szerző Alyx Stranger
Hát nemtom, én ha ufo lennék tuti messzire elkerülném ezt a bolygót. Remélem értelmes hozzászólást volt. Mertha én most elkezdeném fejtegetni a világnézetemet akkor még holnap reggel is itt ülhetnék:smile:
</td> </tr> </tbody></table>
Mi akadályoz meg a fejtegetésben? Apránként is lehet:grin:

Lusta vagyok....

Najó....ugye tudjuk hogy a rádióhullámok a tv-adások meg minden terjed megy az éterben. Na most ha te egy fejlett értelmi szinttel rendelkező faj lennél, és befognád a Győzikét? Meg akarnád látogatni ezt a bolygót?
Csak apránként adagolom....kezdetnek mit gondolsz?
 

Alyx Stranger

Állandó Tag Silver tag
Állandó Tag
Az idegenek köztünk élnek, és mi is előállíthatjuk őket?

Az idegenek közöttünk élnek, két egyedfejlődés zajlott le egymás után bolygónkon, a túlélő "furcsa élet" létformái "árnyékbioszférában" bújnak meg a Föld nehezen elérhető pontjain. Paul Davies amerikai fizikus a tudomány fejlődését elősegítő AAAS tudományos szövetség chicagói gyűlésén rukkolt elő elméletével, írja a BBC.

Davies szerint nem kell más bolygókat megcéloznunk, ha új életformákat keresünk. Véleménye szerint ugyanis elképzelhető, hogy volt már bolygónkon egy genezis, amelynek túlélői "árnyékbioszférában" élnek, olyan biokémiai felépítésű életformákként, amelyeket egyszerűen nem veszünk észre. (...)

/forrás:hvg/

Szerintetek létezik a Földön olyan életforma ami eltér a MI életformánktól?

Érdekes elmélet. Paul Daviestől ez nem is meglepő, vannak jó elméletei. Végülis elképzelhető, de ha van már lehet hogy tudunk róla csak nem hivatalos, vagy csak mikroorganizmusok amik inaktívak.
Nem is tudom valahol hallottam tv-ben vagy rádióban már megnem mondom, hogy találtak valami mikroorganizmusokat vagy baktériumokat vagy mittomén amik nem szénalapúak. Tényleg nem tudom, mert hogy őszinte legyek nem oda figyletem, csak erre a szösszenetre kaptam fel a fejem.

Visszatérve a kérdésre. Ez olyan X-aktás feeling, de szerintem nem lehetetlen.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Az ember -a homo sapiens- a földönkívűliek közreműködésével alakult ki. Mármint a képességei...
Azonban: voltak helyek, ahová földönkívűli "nem jutott" és itt a lények képességei helybenmaradtak---hogy finom legyek.
Ahová pedig sok idegen érkezett ott a csillagászattól kezdve a földművelésig beindultak a dolgok és egyre feljebb kapcsoltak..
Mindezt teátrálisan, bonyolultan, ködösítve és egyéb módon is elmodhatják, de a lényeg ílyesmi...
 

Szatvacyla

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Egy gondolat a kunhalom témához:
Az Alföldön sok van, egy kunhalom-gyalogtúrát is lehetne szervezni.
Az a nagy baj, hogy majdnem mindegyik tetejére építettek egy háromszögelési pontot. Az egy beton tárgy, amit a földmérők használnak, ráadásul, ha jól tudom kb 4-6 méter mélyen még egy beton objektum van. Ha a felső megsérül, ez a föld alatti még használható marad. Ez az eljárás olyan, mintha szíven szúrnák a kunhalmot. Mindettől függetlenül sok még "működik"



Tegnap az ATV híradóban láttam a jeruzsálemi sziklatemplom fölötti ufó-jelenséget. Azt gondoltam, hogy itt legalább meg lesz említve a téma. A hírek szerint több észlelés volt. Érdekesnek találom a jelenség után az égre íródott "Y" jelet. Az mi lehet?
Még egy érdekesség, ugyaninnen, ami szerintem idevág.
A német védelmi miniszter szerint "Veszélyben a világrend"

[HIDE]http://atv.hu/videotar/20110205_hirado_2011_02_05[/HIDE]
 

dasboat

Állandó Tag
Állandó Tag
cikk:Egyelőre azonosítatlan repülő tárgyat kaptak lencsevégre az izraeli városban. A fénygömb az al-Aqsa mecset fölé szállt le, majd egy idő után villámgyorsan elillant. A jelenséget négy különböző szögből is lefilmezték, az alábbi felvételen ezek közül kettő látható.
A felvételen jól látszik, amint a fénygömb leszáll, lebeg, majd villámgyorsan elillan. Arról, hogy a fénygömb valójában micsoda, csak feltételezések vannak. A legtöbben meg vannak győződve róla, hogy földönkívüli lények látogattak az izraeli városba.

kommentek máshonnan:
"Nem manipulalt a video, mivel 4 kulonbozo szemely 4 kulonbozo helyen vette fel, mindnegy megvan a neten. Az egyik raadasul egy idos amerikai turistanenike. Es mind a negy ugyanazt abrazolja, hajszalpontosan masodpercenkent.
Szerintem pedig azert nem a varos belteruleterol vettek fel, mivel Jeruzsalemben ejszaka kijarasi tilalom van, raadasul ejszaka 1 orakor mindenki alszik mar."

"Ez igazi UFO (idegenek távolról irányított kém szondája)
A brit kormány el akarta titkolni a jelenséget, meg volt tiltva a nyilvánosságra hozatala, de 2 évvel később John Tickner őrmester átadta a dokumentumot a BBC-nek mondván szerinte az embereknek joguk van tudni az igazságot s már úgy is nyugdíjba megy így nem rúghassák ki. A BBC 2003-ban tette közzé és elég felkapott hír volt."

http://www.youtube.com/watch?v=D1K5xKxd65M&feature=player_embedded
 
E

elke

Vendég
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/eUXYcYQNgUY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/26MhrpCcy5M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
E

elke

Vendég
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/eUXYcYQNgUY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/26MhrpCcy5M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
A Plejádok Emberéhez:
Sok igazság van a mondandódban. A mondandó azonban nemcsak sokat ismételget, hanem nem teljes. Ugyanis egy törvényhez végrahajtási utasítás is tartozik. Az általad mondottakhoz azonban nincs ilyen. Ezért elsem lehet kezdeni az ajánlottakat...Neked pedig ezt tudnod kellett. Vagyis mit szeretnél?
 

dasboat

Állandó Tag
Állandó Tag
<table style="width: 576px; height: 65px;" class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Van élet a Marson

</td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right">
</td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right">
</td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" valign="top" width="70%" align="left"> Írta: IMA SANCHÍS/La Vanguardia </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> Interjú Alfred L.Webre-val, az Institute for Cooperation in Space (ICIS – Együttműködés az Űrkutatásban Intézet) igazgatójával.
67 éves vagyok. Egy tengerészeti bázison születtem Floridában, a Második Világháború alatt. Vancouverben élek. A jog doktora vagyok és bíró háborús bűnökben, a Kuala Lumpur-i Törvényszéken. Házas vagyok, egy fiam és két mostohalányom van. Intelligens eredetű univerzumban élünk.​
Van rá bizonyíték, hogy vannak etikus, nálunk fejlettebb civilizációk, akik részt vesznek a fejlődési folyamatunkban.

Mutasson bizonyítékokat.

Az Egyesült Államok kormányának tisztviselői, akik tanúsították részvételüket titkos programokban, amik bizonyos földönkívüli civilizációkkal ápoltak kapcsolatot.

Ez azt jelenti, hogy már kapcsolatba léptünk a földönkívüliekkel?

Igen, ezen tanúk szerint, az Egyesült Államok kormánya titokban dolgozik velük az 1950-es évek óta.

?

Egy CIA tisztviselő fia, Andrew Basiago, hét évesen részt vett egy programban, amit különlegesen tehetséges gyermekeknek szerveztek, akiket arra képeztek ki, hogy nagykövetek legyenek a földönkívüli fajok előtt.

alfred_webre_1.jpg
Valamilyen kapcsolat?
Volt egy találkozás három űrhajóssal a Mars bolygóról. 2009 januárjában a CIA tisztviselője, Virginia Olds, megerősítette, hogy a CIA tudja, hogy van egy humanoid civilizáció a Mars felszíne alatt.


?
Úgy gondoljuk, hogy a Kr. e. 9500. évben a Vela szupernóva töredékei beléptek a naprendszerbe és elpusztították a Mars ökológiáját. A marsbeliek a hozzánk viszonyított 1500 év etikai és technikai előnyükkel a földfelszín alatt találtak menedéket.


...

2008 decemberében közzé tettünk egy beszámolót, ami tartalmazta a NASA Rover Spirit robotja által készített fényképeket, amiken bárki azonosíthat bizonyos humanoid fajokat, állatokat és építményeket a Mars felszínén. Ez mind megtekinthető a www.exopolitics.com oldalon.

Van három űrhajós, akik biztosíthatnak róla, hogy láttak földönkívüli életet.

Igen, Buzz Aldrin, aki az Apolló XI fedélzetén utazott, azt mondta, hogy amikor 1969-ben leszálltak a Holdra, volt két nagy földönkívüli hajó a nagy kráter körül. Az elmondottakat rangos NASA tisztviselők megerősítették.

Meg vagyok döbbenve.

Dr. Steven Greer. a Disclosure Project igazgatója, több mint 500 esetleírást gyűjtött össze a katonaságtól, a kormánytól és a hírszerzés azon magas rangú tagjaitól, akik tanúsítják a földönkívüli jelenlétet, és ezeket publikálta is a National Press Club of Washington 2009. májusi számában.

Mexikó, Chile, Brazília és Peru nyilvánosságra hozták az UFO felvételeiket.

Nemrégiben így tett Franciaország, Svédország, Dánia és az Egyesült Királyság pedig nyilvánosságra hozott 7200 UFO aktát, amiket a D155, a Védelmi Minisztérium titkos egysége állított össze.

Miért nem hozták nyilvánosságra, hogy van élet a Marson?

Politikai okok miatt. Közzé fogunk tenni egy kérést a tájékoztatási szabadság törvényére támaszkodva, hogy a NASA beismerje, hogy van intelligens élet a Marson.

És a marsi civilizáció, ők miért nem mutatkoznak nyilvánosan?

A bolygónk egy alacsony osztályba tartozik és feltételezzük, hogy karantén alatt van, amit a világegyetem kormánya léptetett hatályba.

És ez a karantén most véget ér...

Úgy gondoljuk, hogy etikus földönkívüli civilizációk használták az UFO jelenséget, hogy hozzászoktassanak minket a létezésükhöz, és 2010 és 2020 között nyílt kapcsolatok jöhetnek létre ezekkel a civilizációkkal.

Tehát elsőként a Marsiakkal fogunk kapcsolatba lépni?

Igen, mert ennek sok közös előnye van, ők technológiát és tudást adhatnak nekünk, nekünk pedig van egy rendkívüli zöld bolygónk, ahol letelepedhetnek.

Hogyan működik az univerzum?

Sok a miénkkel párhuzamos dimenzió és univerzum létezik. Néhány földönkívüli civilizáció más dimenziókból, más párhuzamos univerzumokból származik, ez az oka, hogy az UFO-k egyszerűen csak megjelennek és eltűnnek.

Milyenek ezek a fejlettebb civilizációk?

Úgy tűnik, egy szervezett univerzumban élünk, és az etikusabb civilizációk képessé váltak uralni az idő dimenzióját és valószínűleg ők fogják fejleszteni a valóságunkat.

… hát ez rettenetes.

Néhány elmélet szerint nagyon felgyorsított iramban fejlődünk, hogy felhagyjunk az állandó háborúzás gazdaságával és fenntartható gazdaságot hozzunk létre ehelyett. Az emberi tudat fejlődik, hogy hamarosan beléphessen az egyetemes korba, és, hogy nyíltan kapcsolatba lépjen ezekkel a más civilizációkkal.

… nyújthatnának nekünk segítő kezet is.

Van egy alapvető irányvonal: nem szabad beleavatkozni más bolygó civilizációjának fejlődésébe. Azonban az ember rövidesen meg fogja tanulni, hogyan használja a kvantum-teleportációt és, hogy hogyan nyerjen energiát az űrből. Egy átmeneti korban élünk, ahol döntenünk kell pusztítás és fejlődés között.

A munkájának része az univerzum nagy kormányának tanulmányozása?

Az exopolitika a társadalomtudományokhoz tartozik és az emberi civilizációnk és az univerzum más intelligens civilizációinak viszonyát tanulmányozza. Az egyetemes diplomácia területén első lépéseink egyike a marsi civilizáción keresztül vezet.

Értem.

Ami engem illet, én dr. Norman Mirandával, az ENSZ Közgyűlésének kabinetfőnökével dolgozom, azzal a céllal, hogy az ENSZ képviselhesse a Földet a marsi civilizáció előtt.
Lehet, hogy ez az interjú olyan nagy zavart vált ki Önökből, mint az velem történt, de fordítsanak figyelmet azok személyére, akik részt vettek a 2009-es Európai Exopolitikai Csúcstalálkozón – a NASA úrhajósai és az Orosz Űrügynökség, ami állítja, hogy jött már létre kapcsolat földönkívüli civilizációkkal – és a szervező, Webre, az Exopolitika (Vesica Piscis) írója, a New York-i Környezetvédelmi Ügynökség általános ügyvédje és a Ford Alapítvány tanácsadója; a Yale és a Texas-i Egyetem volt közgazdaságtan professzora; az 1996-os Texas-i demokrata konvenció (Clinton-Gore) küldötte. Ők tényként beszélnek egy marsi valóságról: galaktikus szinten vajon lesz még több ilyen is?
</td></tr></tbody></table>
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Sanchisnak egy fizikussal vagy csillagáásszal együtt lett volna célszerű nyilatkoznia. Így is érdekes a szöveg, azonban minden konkrétumot nélkülöz. Ezért a vannak- nincsennek problémára nem ad határozott választ.
 

Elvira37

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez bizony így van, ahogyan a video elmondja.

Ha valaki nézi : megcsinálják a Való világot, onnantól kezdve minden bulvár híradás arról szól, és az emberekkel a saját pénzükön megmondatják, hogy melyik "senki 1113-ik" maradjon még egy napot a Villában.

De megérne egy misét a "konyhasónak" eladott termék is, a gyógyszerekről nem is beszélve.

A hiperaktív gyerekek számára feltaláltak egy nyugtató!!! szert.

Milyen ember lesz abból, akit már néhány éves korától nyugtatóznak?

Ha valaki beszed egy!!! levél xanaxot, függővé vált !

A büdös életben nem tud leszokni róla.......és még milliló dolog.

Nem kell ezekre odafigyelni, de akkor aztán nézze meg az illető először a családját, utána saját magát....

Kedves Csillag!
Érdekes témát feszegettek,és ehhez szólok én is hozzá,bár remélem,h nem rónak meg érte,mert ez a topik nem erről szól...Én ilyen gyerekek között dolgozom,akiket említesz.És én ebben a témában (is) Dr. Ranschburg Jenővel értek egyet,h nincs hyperaktív gyerek,csak neveletlen!Van idegesebb,meg nyugtalanabb,meg mélabúsabb...meg sorolhatnám,még milyen,de egy biztos,h mindig a szülőn múlik a nevelés.A példamutatás a legfontosabb!Te feltettél egy kérdést,milyen lesz a gyerek...én folytatnám...milyen lesz az a gyerek,aki képmutató családban nő fel?Ez újabb kérdéseket generálhat,ami miatt már tényleg megrónak itt...De tapasztalatom szerint már az óvodában óriási problémák vannak a gyerekekkel,és épp olyan családokban,ahol látszatra minden rendben...beszélj a gyerekkel 5 percet,pontos képet kapsz az otthoni helyzetről,anélkül,h kérdeznéd....
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Kedves Csillag!
Érdekes témát feszegettek,és ehhez szólok én is hozzá,bár remélem,h nem rónak meg érte,mert ez a topik nem erről szól...Én ilyen gyerekek között dolgozom,akiket említesz.És én ebben a témában (is) Dr. Ranschburg Jenővel értek egyet,h nincs hyperaktív gyerek,csak neveletlen!Van idegesebb,meg nyugtalanabb,meg mélabúsabb...meg sorolhatnám,még milyen,de egy biztos,h mindig a szülőn múlik a nevelés.A példamutatás a legfontosabb!Te feltettél egy kérdést,milyen lesz a gyerek...én folytatnám...milyen lesz az a gyerek,aki képmutató családban nő fel?Ez újabb kérdéseket generálhat,ami miatt már tényleg megrónak itt...De tapasztalatom szerint már az óvodában óriási problémák vannak a gyerekekkel,és épp olyan családokban,ahol látszatra minden rendben...beszélj a gyerekkel 5 percet,pontos képet kapsz az otthoni helyzetről,anélkül,h kérdeznéd....

Én nem "rólak" meg,mert amit írtál azzal maximálisan egyetértek.Ez az tapasztalatom nekem is már több,mint negyven éve.

Remélem az ufós társak elnézik ezt a két nem ide illő hozzászólást. :656:
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem "rólak" meg,mert amit írtál azzal maximálisan egyetértek.Ez az tapasztalatom nekem is már több,mint negyven éve.

Remélem az ufós társak elnézik ezt a két nem ide illő hozzászólást. :656:

Olyat is mondanak, hogy a hiperaktív és az indigó gyerekek
lesznek a megváltóink - azaz az UFO gyerekek. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Olyat is mondanak, hogy a hiperaktív és az indigó gyerekek
lesznek a megváltóink - azaz az UFO gyerekek. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Szerintem egy neveletlen "hiperaktív"gyerek nem megváltó,hanem idegölő a környezete számára. Az "indigóság" butaság.Persze talán könnyebb egy szülőnek,ha a saját rossz nevelése eredményét ilyen hangzatos köntösbe bujtatja.Nem azért születtünk,hogy más világok lakóival takarózzunk....
 

1TOTEM1

Állandó Tag
Állandó Tag
OFF - hiperaktivitás

A hiperaktivitás tapasztalataim szerint nem csak nevelés kérdése.
Az intrauterin (méhen belüli) korszakban, a paroxizmális ösztönkorban (a fogantatástól a beágyazódásáig tartó napok) rejlik a hiperaktivitás kialakulásának fundamentuma. Az anyaszervezet a fogantatás után megpróbálja elpusztítani a megtermékenyített petesejtet, mely két módon reagál erre: vagy mozgásvihart kavar, vagy halált tettet, elbújik. Ha a zigóta a mozgásvihart rögzítette életben maradása eszközeként, mint célravezető életben maradási mintát sejtszinten a fogantatástól a beágyazódásig, a gyermek később egyértelműen nagyon eséllyel lesz hiperaktív vagy hisztériás. Ezen kívül a megtermékenyített petesejtben lévő apai gének is hozzájárulnak ehhez, amennyiben az apai de akár az anyai gének is ezt tartalmazzák (vagyis ők is annak idején mozgásviharral reagáltak az anya immunrendszerének támadására), a sejtemlékezet által imprintálódott etikus és morális viselkedési faktorok ebbe az irányba csúsznak.
És hogy ezt észreveszik-e a szülők és a nevelők, az egy másik kérdés. És innentől jön a nevelés még...
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére