Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Most két olyan könyvet hoztam, amit senkinek nem ajánlok, nagy ívben kerülendők.
Seth Grahame-Smith: Abraham Lincoln, a vámpírvadász
Abbi Glines: Existence

Sorolhatnám, mi a bajom velük, de kár bármelyikre is több szót vesztegetni.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Sandra Brown: Régen várt szerelem
Majdnem megkönnyeztem Marnie-t, a szülinapi ajándéknál, majd amikor bepillant a fia új szobájába...nem egyedi a történet, de éppen ettől valósághűbb...mondjuk, az ilyen szerelmek számomra elképzelhetetlenek, de amiért számomra lehetetlennek tűnik, attól még létezhet...Tetszett a könyv, hamar kiolvastam, azért is, mert nem volt hosszú olvasmány...nem bonyolította túl, tehát betudta fejezni ott, ahol kellett...
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Újabb könv, ami nem tetszett:
Jennifer Ashley: Szabadító szerelem
Az írónő előző könyvei nagyon bejöttek, ez viszont egyáltalán nem. Pedig jön a hétvége, olvashatnék akár hajnalig, ha végre lekötne valami. Grrrdgghhnndgg!!! És akkor még finom voltam. :D
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Amanda Quick: A szerető
Már el is felejtettem, mennyire szeretem a történelmi, romantikus regényeket...nagyon élveztem az olvasását...volt benne egy kis csavar, egy kis rejtély, szerelem...jó volt... :)
 

mlado

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most fejeztem be Vass Virágtól a Vulevu c. könyvet. tetszett. Fejős Évának a Bangkok tranzit c. könyve viszont még jobban. Most is tőle olvasom a Most kezdődik c. regényt. Tegnap kezdtem és nagyon tetszik. Azt hiszem az összes könyvét ki fogom olvasni mindkét írónak.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilona Andrews: Világok peremén2 - Áradó hold
Na ez végre jó volt. Izgalmas, varázslatos. Éjjel ugyan nem maradtam fenn miatta, de azért tetszett.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Sylvia Day: Megigézve
Nagyon kíváncsi voltam, hogy mivel rukkolt elő ezúttal az írónő...nem voltam elragadtatva tőle...oda s vissza csak a cekc megy, boszorkánymesteres, mágiás sztoriba ültetve...nyugodtan ki lehet hagyni, nem veszítetek vele semmit!!!
 

Ekilit

Állandó Tag
Állandó Tag
Tracey Garvis Graves: Kötelék
Egy gyönyörűen megírt történet egy kamasz fiú és 13 évvel idősebb tanárnő küzdelméről az életben maradásért egy lakatlan szigeten, miután lezuhant a repülőgépük, és a közöttük szövődő szerelemről. Nagyon , nagyon tetszett, és minden lánynak, nőnek csak ajánlani tudom.
Nekem is az egyik kedvenc történetem!
 

tecnosbeka

Új tag
Steve Feasey Vérfarkaskölyök-A szunnyadó vadállat, és a második kötetét a Fekete Holdat.

Nekem nagyon tetszett ez a két könyv,sajnos egy nap alatt végeztem mindkettővel. :D Kár hogy még nem jelent meg a többi is. :)
 

kaczi1

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo Nesbo: Denevérember

Befejeztem egy alkoholista orosz rendőrről szóló trilógiát(Vadim),és elkezdtem egy alkoholista norvég rendőrről szóló jelenleg tíz részes sorozatot(Harry Hole).A Denevérember nekem nagyon tetszett.Kifejezetten jó volt,hogy foglalkozott az ausztál őslakosok mondavilágával is.A történet fordulatos, helyenként kicsit horrorisztikus.Remélem a többi rész is legalább ilyen lesz.
 

ilder

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap délután fejeztem be Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya című könyvet. Nekem nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a kosztümös, romantikus, gyakran csípős humorú könyveket. Gabriel St. John, Ralston márki nekem nagyon szimpatikus figura volt, minden bolond döntésével, lépésével együtt. Lady Calpurnia pedig egyszerűen zseniális a listájával. Lehet, hogy én is írok egy ilyet.
Még este elkezdtem Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről könyvét. Most pedig nagyon szenvedek, mert dolgoznom kell, és nem tudom olvasni. Pedig itt van az íróasztalomon, és sóvárogva nézem:oops:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére