Video ami tetszik

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
A New Orleans-i Felkelő Nap Házáról, valamint a bűnben élő, szegény nőkről szóló dal az amerikai folklór egyik kedvelt darabja volt már jóval 1964 előtt. Feltehetően egy évszázadokkal korábbi, angol népdal a kiindulópontja. Első amerikai felvétele 1933-as, de ennél biztos régebben megjelent Amerikában, hiszen ennek énekese a nagyapjától tanulta. Egy változata szerepel az amerikai folk meghatározó gyűjtésében, Alan Lomaxéban. Bár a szöveg legismertebb változata New Orleansben játszódik, máshol is énekelték. A dal történetéről szóló könyv szerint a korban leginkább ún. medicine show-k által terjedtek a dalok Amerika-szerte; ez azt jelentette, hogy városról városra jártak a zenészek, akiknek a műsora után állítólagos gyógyszereket (feltehetően inkább alkoholos italokat) lehetett vásárolni - ez utóbbi jelentette a fő bevételi forrást, a zene pedig a csali volt

Csak a zeneváltozat miatt:
 
Utoljára módosítva:

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez nem az a dal.
Na jó nem bánom jó énekes.
De szénbányász.
az Oscar meg politikától átitatott és nem biztosíték európai piacra.
Filmek tartalmi értékében.50-60% valóban jó és éppen csak 40 politika.
A "Moonstruck" című filmje romantikus vígjáték, amit az európai kritikusok is agyon dícsértek és Berlinben is kitüntették.
 

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
Kate Bush egyszem dala jó de sose láttam csak halottam
Na most váltok humorra:
 
Utoljára módosítva:

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Na ja, az ízlések...
Nekem tetszenek az egzótikus nők is.
Cher (Cherilyn Sarkisian) őrmény, német, francia, ír és cherokee indián keverék.
Nem egy átlagos kinézetű nő.:)
Abban igazad van, hogy az egzóta fából készült laminált padló nekem is tetszik. Az egzotikus szót Cher esetében? Annyira a plasztikai sebészet mestedarabja,hogy attól valóban egzotikus.;)
 
Oldal tetejére