Új vagyok, bemutatkozom.

kata53

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusz mircsi333 !
Köszöntelek érezd jól magad, és nézzél szét.
Kata53
attachment.php
 

boholino

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerbusztok! Boholino vagyok , Franciaorszagbol - 29. Finistere = föld vége a környék , ahol a tengerpart mellett lakom egy pici tajjellegü halaszhazban , mint a népmesékben. Eddig az Nlc-n jatszottam , matol ide teszem le a satorfamat. 1950-ben születtem , egy fiam van. Szamitogepre fejlesztettem képességfejlesztö jatékokat éveken keresztül , 13 sorozatom volt kiadva , ebböl 4 a Nathan cégnél , Franciaorszagban. Ferjem betegsege miatt leallitottam ezt a kreativ es sok idöt kivano munkat 2002-ben és most csak Vele foglalkozom. Itt is csak jatszani fogok , nem szeretnem elfelejteni az anyanyelvemet , s a jatek erre remek .
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerbusztok! Boholino vagyok , Franciaorszagbol - Finistčre = föld vége, mint a népmesékben. Eddig az Nlc-n jatszottam , matol ide teszem le a satorfamat. 1950-ben születtem , egy fiam van. Szamitogepre fejlesztettem képességfejlesztö jatékokat éveken keresztül , 13 sorozatom volt kiadva , ebböl 4 a Nathan cégnél , Franciaorszagban. Ferjem betegsege miatt leallitottam ezt a kreativ es sok idöt kivano munkat 2002-ben és most csak Vele foglalkozom. Itt is csak jatszani fogok , mert nem szeretnem elfelejteni az anyanyelvemet .
Szia Kedves Boholino!:)
Nagyon szép helyen élhetsz és igazán elismerésre méltó dolgokkal foglálkoztál:) Részemről nagyon örülök, hogy mától tagja leszel a fórumnak :)
Férjednek jobbulást kívánok, Neked pedig kitartást! :)
Érezd nagyon jól magad köztünk! :)
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
Valahogy ide csöppentem, és most jutott eszembe be se mutatkoztam..
Bonaona vagyok Kerekegyházáról, épp egy kismanót nevelek, aki 1 éves és nagyon eleven, szeretek mindent ami felvidít,amugy oktatok és előadásokat tartok, célom a földi létben is megélni a Nírvánát...és képzeljétek megy....
 

Laci Buda

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Legy udvozolve a CH oldalan. Kismanod nagyon jo gyerek kell legyen, hiszen megengedi, hogy a CH-s szenvedelyednek is hodolhass. A vidamsagod, pozitiv gondolkodasod, meg biztosan csak elony! :..:
 

hanter

Állandó Tag
Állandó Tag
Helló,most fedeztelek fel benneteket ez klassz! Én Szentendre mellett egy kis Duna melletti faluban élek.Kozmetikus vagyok,érdekel még a természetgyógyászat az ezotéria imádom ajó könyveket és a zenét.
Általában érdekel minden,és főleg az emberek.


Szia Tündérke !

Én pedig Fokvárosban élek, és elég sűrűn járok haza. )))

Főleg sokat járok Tahiba, Leányfalun, vannak ott jó barátaim........

Egyébkét afrikavadászat a hobbim, persze a szürke üzleti élet után....

Üdv Hanter.
 

kittikriszti

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Kitti vagyok Magyarországról. Egy 29 éves édesanya. Van egy nagyon aranyos 3,5 éves kisfiam, akit nagyon szeretek. Szeretek beszélgetni bármiről. Hobbi versírás, zene hallgatás.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Vhogy nem tudok ide túl sok sort beírni, de majd azért még próbálkozok;):lol: :lol:
Szia szoholaki!
Próbálkozz minél többet és akkor megy minden, mint a karikacsapás!
Az sem megy ám, ha az ember nem próbálgatja...
Üdvözöllek köreinkben! :D
 
Top