sulti
Reakciók pontszáma
16

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Ááá értem már. Nekem sose sikerültek jól a képek mobi / prc-be de akkor az alapfájl a ludas. Oké ezen már el tudok indulni. Köszi.
    Nem tudok.
    A kezdeti idők után arra az álláspontra helyezkedtem, hogy ha az alapfájlt korrektül kipofozza az ember, utána azt csinál vele, amit jónak lát. És ez az alap fájl ne legyen speciális ebook formátum. Mert gondolj csak bele, akkor minden formátum piszkálására be kéne rendezkedni.
    Ezért én nem piszkálok soha speciális kiterjesztést, hanem rendbe teszem az alapfájlt. Akár úgy is, hogy a már bármilyen formátumot visszaváltom egy általánosabbra. Pdf vagy Word által bárki által kezelhető kiterjesztésre. Hidegen hagy a pdf nem szerkeszthetőségéről szóló vita, lévén én ott szoktam a képes könyveket szerkeszteni, mert ott a legnagyobb esély, hogy hasonló látvány köszön majd vissza.

    A búvár könyvet kérdezted, az alapfájlja pdf. Abban csináltam meg. Mindent a helyére tettem, konvertálás után pedig láthatod az eredményt.


    weyland-yutani
    Szia!

    A szomszéd gyereknek dobtam össze rohammunkában karácsony előtt. Megtennéd, hogy pontosítod a kérdést? Mire vagy kíváncsi?
    (a képekre tett utalásod nem értem, azok a könyv részei és nem külön -mobi- formátumban vannak benne)

    weyland-yutani
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére