imrucika
Reakciók pontszáma
1,869

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Minden Tisztelt Látogatómnak kívánok nagyon boldog,békés karácsonyi ünnepeket és minden jót! Üdv,Imrucika
    Minden kedves és tisztelt Hölgylátogatómnak kívánok nagyon boldog Nőnapot,hozzá minden jót! Üdvözlettel és hódolattal : Imre.
    Minden kedves érdeklődőmnek szeretettel kívánok nagyon boldog új esztendőt és minden jót! B.Ú.É.K.! Üdv,Imrucika
    Helló Imre! Nagyon rég jártam itt, de most itt vagyok és hozzád is benéztem. Remélem jól vagy és a virágaid is szépek....
    Sok szeretettel kívánok békés, örömteli adventi készülődést és minden jót. ( ma egész nap a cserepes virágaimmal foglalkoztam...ezért is jutottál eszembe :) )
    Hello, kedves Imre! Ha már hosszú idő után idelátogattam, nem hagylak ki.
    Mi újság a kertben? Ott is esik az eső hetek óta? Hiányolom a kerti munkát, csak lopva lehet valamit tevékenykedni :( Minden jót és sok örömet virágaid- és növényeid között!
    Itt hagyok egy nagy baráti ölelést: Teri
    Minden kedves látogatómnak kívánok nagyon kellemes,békés húsvéti ünnepeket! Tisztelettel,Imre.
    Szeretettel üdvözöllek kedves imrucika! Az idő lassan halad előre és mi egyre öregebbek leszünk. Napról-napra belepi fejünket a hófehér haj, és megjelennek a nemkívánatos ráncok az arcainkon. A virágos kertek már nem fogják azt az örömet biztosítani mint eddig, és minden reggel fájdalommal kelünk. Üdv!
    Üdvözletem!
    Csodás képek virágokról és gyümölcsökről! Ez a hatalmas, változatos, színpompás virág- és gyümölcs özön a saját kertből való? Mert akkor remek gazda keze munkáját dicsérik! A kaktuszok is különleges bánásmódot igényelnek ahhoz, hogy még virágozzanak is, már amelyik virágzó típus; és úgy tűnik, sikerült, ha valóban a sajátok kerültek lencsevégre! :)
    Szép Napot ! Új vagyok, kis szerencsétlenkedés után sikerült megnéznem a képeidet . Nagyon szépek, főleg a virágok . Legjobban a Klemátiszok tettszettek. Megkérdezhetem,?- ha veszek ,a köves sziklás talajon megmaradna-e . Itt nincs virágos fórum , mert nem találtam. Remélem nem zavartalak . Üdv: Ibi
    Minden Tisztelt és Kedves Barátomnak kívánok nagyon kellemes húsvéti ünnepet ! Üdvözlettel : Imrucika
    Nagyon köszönöm Imre Barátom. Jobb későn, mint soha, de az se rossz, ha előbb, mint valaha. Te már felköszöntöttél egy hónapja a versem kapcsán. Azt beszámítottam Neked. :D
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére