intheend
Reakciók pontszáma
340

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia!

    Bocsánat, hogy ezzel zavarlak, de a Nyomorultakat az 1985-ös ősbemutatót újra elérhetővé tudnád tenni? Évek óta vadászok egy olyan kiadásra ahol Vikidál Gyula játsza Jean Valjean-t. Előre is nagyon köszönöm.
    Kedves intheend!

    Szertnélek megkérni, hogy a Sztárcsinálók rockopera két részben (Rock Színház, 1993) feltöltésedet tedd újra elrhetővé, ha módodban áll.

    Előre is köszönöm a fáradozásod! Üdv, larryz
    Raziel
    Raziel
    1 hónapja volt utoljára. Kérlek használd a Jelentés gombot a nem elérhető feltöltéseknél.
    L
    larryz
    Rendben, ezentúl így fogok tenni. Köszönöm a figyelmeztetést.
    Szia!

    Korábban feltöltötted a Mágnás Miska c. operettet (Bajor Imre, Oszvald Marika főszereplésével). Sajnos a linkek már nem élnek. Feltennéd még egyszer?

    Előre is köszönöm a választ!
    Szia! Csak ezer köszönetemet szeretném kifejezni az Abigél musical feltöltésért! Köszönöm..köszönöm....
    Kedves intheend!

    Most találtam rá a youtube-n erre a csodára, az Elfújta a szél musical változatára, sajnos ott csak részletek vannak fenn. Próbáltam letölteni a a fájlokat, de már nincsenek meg. Ha még megvan, és fel tudod tenni, az nagyon jó lenne. Köszönöm.
    Esetleg tudsz adni tippet, hogy honnan szedjem le? Tényleg csodás dolgaid vannak, de sok nem él már, ami elszomorít sok embert, köztük engem is.

    viloletta89
    Szia! Néztem én is a feltöltéseid, és a többiekkel összhangban azt kell mondjam, szuperek. :)
    Ha szépen megkérlek, fel tudnád rakni még egyszer a Kölyök c. musical-t mondjuk mediafire-re, mert a data.hu-s és megaupload.com-os linkek már nem elérhetőek. Azt a verziót, amiben a József Attila Színház adja elő.
    Előre is köszi :)
    Szia!
    Most akadtam rá a feltöltéseidre, nagyon örülök nekik! Megpróbáltam letölteni a Lili bárónőt, de már nem élnek a linkek. Fel tudnád tenni még egyszer?
    Réka
    szia...bocsika a zavarásért...nem rég tévedtem a csodás dolgaid közé. Megszeretném kérdezni, hogy ha kódot kér a kibontáshoz.... azt elkérhetem?
    Üdv Márti
    Szia!
    Megdöbbenve állok a feltöltéseid előtt. Borzasztóan irigyellek, hogy ezt a sok színdarabot mind meg tudod nézni, Biztos nagyon béna vagyok, de nem tudok letölteni. Tudnál segíteni?
    Esetleg korongon is megvenném tőled.
    Segítséged előre is köszönöm
    Radócz Hédi
    Szia!
    Próbáltam leszedni a Mágnás Miskát, de a második része (megaupload) nem él már. Fel tudnád tenni datában, mint az elsőt? Köszi!
    Udv.
    Bocs hogy zavarlak de le szerettem volna tölteni A Szépség és a Szörnyet de a második felvonásnál a 11. data fájl nem műkodik. Nem tudnád fel tölteni megin, vagy elküldeni?
    Szia!
    Bocsi a zavarásért de most töltöm a A Szépség és a Szörnyeteg - Szabó P. Szilveszter - 2010-11-17, 03:29 PM
    A Szépség és a Szörnyeteg
    musical 2 részben, 170 perc - 2007.09.27
    A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ előadását amit feltettél, 1 felvonás 1,2,3,4,6,7 lejött az 5-re azt írja a data.hu hogy már törölve van fel tudnád nekem tenni? a 2. felvonásnál még nem tudom van e hiányos. Köszi Timi
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére