matyus13
Reakciók pontszáma
6,241

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Matyus!Little Leon beka! Szeretném a kislányomnak letölteni az asterix obelix xxl de hiába nyomom meg a tetszik gombot nem jelenik meg a link! Tudnál segiteni?Köszönöm elöre is!
    Beka Holt
    Beka Holt
    Szia! Írtam neked üzenetet, már letöltheted a játékot. :)
    Szia!
    Nagyon szeretném letölteni a zsebtévé sorozatot de valami miatt nem jelenik meg az a sáv amire csak egyszerű kattintással le tudnám tölteni a gépemre. Azt irja, hogy kattintsak a tetszik gomra és megjelenik a letöltendő sáv. A tetszik gomb helyett a nem tetszik felirat látható és hiába kattintok rá semmi nem történik. Tudnál segiteni ebben kérlek? Előre is köszönöm szépen üdv. Veronika
    Nagyon érdekelne az Apokalipszis II.világháborús sorozat, de a data.hu-ról nem tudom letölteni, mert a fájlok nagyobbak 200MB-nál. Hogyan tudnék mégis hozzáférni?
    A Jamie vidéki konyhája c, sorozat több darabjának linkje nagy bánatomra már nem él a data.hu-n. Fel tudnád újra tenni, vagy adni más letöltési elérhetőséget? Nagyon örülnék neki.
    Nicola
    Szia!Láttam,hogy régebben Te tetted fel a Mo. turistatérképeit,de sajnos nem tudom letölteni :( Feltudnád tenni mégegyszer? Köszi
    Szia, ha van webdesignos anyagod, kérlek töltsd fel, vagy küld el priviben. Nagyon hálás lennék érte.:)
    Szia :) Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története I-II -t fel tudnád újra tölteni (vagy e-mailben elküldeni?)
    Anitiger
    Anitiger
    Tárgytalan! :) Megtaláltalak máshol és ott le tudtam tölteni!
    Kedves Matyus!

    Kérlek a Lélek 9 arcához add meg a jelszót, mert nem tudja megnyitni a rar file-t a gépem.
    Köszönöm
    Szia Fel tudnád tenni újra nekem Sztanó Klára írásbeli és szóbeli gyakorlókönyvét? Köszönöm szépen! Szeretettel:Jutka
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére