epilog
Reakciók pontszáma
3

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia! Napok óta keresem a Kretén magazint letölthető formában. Annyira örültem mikor rátaláltam az általad feltett linkekre, de sajnos már nem élnek. Persze ezt sejtettem is mikor megláttam, hogy 2013-az a bejegyzés. :) Ha nagyon szépen kérem, esetleg nem tudnád feltenni újra őket, hogy le tudjam tölteni? De jó lenne! Köszönettel: Orsi
  Beka Holt
  Beka Holt
  • Tetszik
  Reagált: oszo79
  oszo79
  oszo79
  Ezer éve regisztráltam már az oldalra, igaz ritkán járok erre. Anno meg is lett a 20 hozzászólás, lehet elévült? Tegnap amikor itt jártam, láttam a linket, de sajnos már nem volt ott a feltöltés. Azért biztos ami fix megyek kicsit csevegek erre arra, az sosem árthat. Szép napot kívánok!
  Szia!

  Nagyon szépen köszönöm a Kretén-eket. Nagy meló lehetett őket beszkenelni. RESPECT. Annyi lenne csak a kérésem ha lehetséges, hogy a Kretén 48-58 linkjeit el tudnád nekem is priviben küldeni, mert sajnos nem jeleníti meg a poszt, hiába kedvelem.

  Üdvözöl:
  s.
  Szia,

  KÖSZÖNÖM a Kretén Magazinokat!

  Nem tudom saját scan-e, ha esetleg igen, és még van erőd hozzá, a 39-es számban a 8-as és a 19-es oldal picit hibás. Ezt külön fel tudnád tenni, a mániákus gyűjtőknek.
  Tudom hálátlanság ekkora ajándék lónak ilyen pici fogát kritzálni, de hátha... :)

  Köszönöm még egyszer!

  Koby11
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére